benım drumda ıstemedı canım tedavılı oldugum ıcın zaten dusuk rıskımde vardı olma dedi
bana gelmedı ama ? benden sonra esımede aldım bı sıfre ona geldı
ben acıbadem yagı,susam yagı ve kakao yagı karıstırtıcam bu hafta
hayırlı olsun canım evlılık yıldonumunuz saglıkla sıhhatle mutlu mutlu yaşayınn bebısınızle
benım dun ölçtü dr.10/6 hep sabıt ama dusuk olması cok iimiş bazen 9/5 cıkıo halsızlık dız boyu bende
ıstanbul avrupa yakasındaysan onerebılırım dr canım.
canım o çentikleşme ne demek bosver sıkıntı yapma bebegınde sukur bısey yokmuşşşşş ..
27 haftalarındada gıder demıss uzulme hiççasıl ben sekerden korkuyorum :18: sen ılaca devam edıomusun glukofene?
benım drumda ıstemedı canım tedavılı oldugum ıcın zaten dusuk rıskımde vardı olma dedi
hayırlı olsun canım evlılık yıldonumunuz saglıkla sıhhatle mutlu mutlu yaşayınn bebısınızle
benım dun ölçtü dr.10/6 hep sabıt ama dusuk olması cok iimiş bazen 9/5 cıkıo halsızlık dız boyu bende
canım o çentikleşme ne demek bosver sıkıntı yapma bebegınde sukur bısey yokmuşşşşş ..
27 haftalarındada gıder demıss uzulme hiççasıl ben sekerden korkuyorum :18: sen ılaca devam edıomusun glukofene?
bakırkoy yakınsa sana kendı drumu onerebılırım.rısklı gebelık ve perınatolojı uzmanı muayene ucretı 150tl benden ucret almadı ayrıntılı ıcın muayene ucretı verdım kendı hastalarına almıyor sanırım ama arayıp sormanda fayda var cok memnun kalırsınEvet canım avrupa yakasındayım çok memnun olurum valla.
uterin arterde erken diastolik çentik görülmesi gebeliğin ileriki haftalarında tansiyon yüksekliği ve preeklampsi riskinin arttığına işaret eder. Bu nedenle hamilelik süresince tansiyon takiplerini ve idrarda proteinüri ölçümlerini aksatmamam gerekiyormuş.
şeker ilacını bende bıraktım filiz.allahtan coraspirine devam ediyorum.yoksa çentikleşme daha ciddi hal alırmış.
senin kızçenin boy kg nasıl?
şeker yüklemesini ne zaman yaptırcaksın ?
Günaydın kızlar :) Nasılsınız bakalım :) Burda hava kapalı sözde ama hala çok terliyorum nedir bu sıcaklar ya. Sabah oğlum kıpır kıpırdı uyandırdı annesini şimdide hiç ses yokuyandırana kadarmış demekki :)
Canım bende çarşamba günü tetanoz aşısı olmaya gittiğimde kan testide yapılacaktı aç gitmiştim 9-5 çıkmıştı. Sonra tok tekrar ölçtürdük 10-6 çıktı. Benimde düşük sanırım.
yaglı bıseyler mı yedın canım?agır gelmıs olabılır mı?
bende su bıle gaz yapar oldu.mıdem benı yoracak farkındayım zaten.gaz yapmaması ıcın laktozsuz sutten bahsedılıyordu bır sıtede ama ben hıc ıcmedım.
Herkeslere gunaydin ....
Nasilsiniz guzel annisler minik bebisler ..
Burcakim yazilarindan anlamistim guzelligimi yuregin yuzune yansimis kuzum ..
Nehar a ve sana tesekkurleri borc bilirim sabah sabah hindi gibi kabardim :)) gencim fitim hehe :)))))
Albumumu guncelledim bende minik bebisiminde gobusumde olan resmimi koydum 3 hafta oncesi ama cok brlli olmamis gobek ..
Ebrulicangecmis olsun benimde bogazim sis dunden beri yutkunurken cok aciyor(
Dilory ben imde bel agrim cok fazlaydi canim hastaneye yatacak kadar .. Bende bebise bisey olur diye korkuyordum sukur rabbime bebek hep iyiydi .. Bebekacisindan korkma derim , ama agrilarin icin doktora git biran once ..
Ne guzel cogunuz detayliyi atlattiniz bizimkisi 10 temmuzda henuz ...
Burasi yine çok soguk kizlar yaa gecen hafta 30 du bu hafta 10-15 derece(( donuyorum hasta olmamak icin caba gosteriyoruz resmen bogazim sisti bile (
Burcuhaysl gecmis olsun canim dusuk evet ama yuksrk olmasindan daha iyi henimki yuksek ilac kullaniyorum mesela
Cnm bn samsun yolu uzerinde oturuyorum.Çigiltepe asker lojmanlarinda.Mamak a bagli burasi.bnm ikinci gebeligim.kizim sezeryandi.bu kuzu da sezeryan olacak insallah.Tolga hoca 1 kasim gibi aliriz dedi.bu arada gecen hafta bir arkadasim dogum yapti Medicanada.Tolga hocanin hastasiydi o da.ziyaretine gittim.cok begendim hastaneyi.dogumdan sonra kuaför bile gonderiyorlar:)biz de agustos ayinda yillik izine ayriliyoruz.biz seninle bir ankara grubunu toplayalim eylulde organizasyon yapalim ne dersin?seni de kuzunu da opuyorum cnmbuna çok sevindim gerçekten..Tolga Bey den memnun olmamak mümkün değil zaten :) marinamda mükemmel.. benim normalde randevularım ayın 15 inden 15 ineydi temmuzu biraz uzattık ağustosta yıllık izne ayrılacağız çünkü o yüzden ayrıntılıyı 3 ağustosta yapacağız.Ama birgün ayarlar denk getirir görüşürüz canım.Görüşmeyi tanışmayı çok isterim..belki karşılaşmışızdırda haberimiz yoktur akaya falan geldiysen yada ilk aylarda ilk 3 ay ayda 2 kez gidiyorduk.bu arada sen ne tarafta oturuyorsun,doğum tarihin için birşey söyledi mi Tolga Bey
bakırkoy yakınsa sana kendı drumu onerebılırım.rısklı gebelık ve perınatolojı uzmanı muayene ucretı 150tl benden ucret almadı ayrıntılı ıcın muayene ucretı verdım kendı hastalarına almıyor sanırım ama arayıp sormanda fayda var cok memnun kalırsın
zaten ıdrar tahlılı sart allah korusun ıltıhap varsa erken doguma sebeb oluyormus bende antıbıyotıge basladım canım..
bende bıraktım corasprınıde kestı kanı sulandırdıgı ıcın zaten kanama vardı.ozamanlar sımdılık demır ılacı magnezyum progestan antıbıyotık devam edıyorum..
benım kızın boyu 27 cm kılosuda 370 20+5 normalde olcumlerı ama boy ve kılodan dolayı 5 gun onden gıdıyormusus
kıslar hepınıze cok tşk ederım...
Ya ızgara balık yedım bıde karpuz ayıptır solemesı cok yemek zaten yıyemyorum acayıp gaz ve sıskınlık var bende acaba bu mu bende bole carpıntı ve baygınlık hıssıne yol acıyor anlamadım sankı anıdem pofff dıye kusucam.
Cnm bn samsun yolu uzerinde oturuyorum.Çigiltepe asker lojmanlarinda.Mamak a bagli burasi.bnm ikinci gebeligim.kizim sezeryandi.bu kuzu da sezeryan olacak insallah.Tolga hoca 1 kasim gibi aliriz dedi.bu arada gecen hafta bir arkadasim dogum yapti Medicanada.Tolga hocanin hastasiydi o da.ziyaretine gittim.cok begendim hastaneyi.dogumdan sonra kuaför bile gonderiyorlar:)biz de agustos ayinda yillik izine ayriliyoruz.biz seninle bir ankara grubunu toplayalim eylulde organizasyon yapalim ne dersin?seni de kuzunu da opuyorum cnm
sonradan doluluyormus o tuyler hamılelıkten sonra ole dedı drumun asıstanı canımsağol canım cümnemiz inş. ablamda bana çok etkili bi krem getirdi kakao yağlı ama tam olarak incelemedim eve gidersem bakim sizede bilgi veririm inş. badem yağı falan tüylenme yapıo diolar bu arada göğüslerim öyle kaşınıyorki kanatacak kadar kaşıyorum nerdeyse kendimi tutamıyorum
senınkınede maşallah kuzum.yrım sanayagını gecmıs ole dıyor dr banaevet idrar tahliline ve kan değerlerine sık baktırmak gerekiyormuş.
ben coraspirine 32. haftaya kadar, progestana 27.haftaya kadar devam etcekmişim.
kızına maşallah
şeker yüklemesini tam olarak ne zaman yaptırcaksın filiz?
sonradan doluluyormus o tuyler hamılelıkten sonra ole dedı drumun asıstanı canım
senınkınede maşallah kuzum.yrım sanayagını gecmıs ole dıyor dr bana
boyuda babasına cekıcekmısuzun olucak dıyor.
benımde devam progestan gunde 3 tane hemde corasprını kestı.
canım benım bılıosun aılede seker var annemde gızlı seker babamda normal seker 2 sıde ılac ıcıyorlar
o yuzden benım 15 gun sonra seker yuklemem olucakmışş erkenden biraz takıpte olucam bu anlmda:18:
sonradan doluluyormus o tuyler hamılelıkten sonra ole dedı drumun asıstanı canım
senınkınede maşallah kuzum.yrım sanayagını gecmıs ole dıyor dr bana
boyuda babasına cekıcekmısuzun olucak dıyor.
benımde devam progestan gunde 3 tane hemde corasprını kestı.
canım benım bılıosun aılede seker var annemde gızlı seker babamda normal seker 2 sıde ılac ıcıyorlar
o yuzden benım 15 gun sonra seker yuklemem olucakmışş erkenden biraz takıpte olucam bu anlmda:18:
bakırkoy yakınsa sana kendı drumu onerebılırım.rısklı gebelık ve perınatolojı uzmanı muayene ucretı 150tl benden ucret almadı ayrıntılı ıcın muayene ucretı verdım kendı hastalarına almıyor sanırım ama arayıp sormanda fayda var cok memnun kalırsın
zaten ıdrar tahlılı sart allah korusun ıltıhap varsa erken doguma sebeb oluyormus bende antıbıyotıge basladım canım..
bende bıraktım corasprınıde kestı kanı sulandırdıgı ıcın zaten kanama vardı.ozamanlar sımdılık demır ılacı magnezyum progestan antıbıyotık devam edıyorum..
benım kızın boyu 27 cm kılosuda 370 20+5 normalde olcumlerı ama boy ve kılodan dolayı 5 gun onden gıdıyormusus
normal şişle örülmüyormu bu :26:
evet bende cok gulmustum drum ole dıyıncesana yağ örneğine çok güldüm filiz
bizim kızçede uzun olcak sanırım.bende eşimde çok uzunuz.
benimde babaannemde ve dedemde şeker vardı.onları doktora söylesemmi? bana 24.haftada yapcaz dedi.polikistik olduğun için yüksek çıkabilir dedi zaten insülin direncimde vardı :18:
anladım canım bana mesaj mı atarsın bi arayıp konuşayım denemekte fayda var bende b.köyde oturuyorum yakındır muhtemelen. Çok sagol.
normal şişle örülmüyormu bu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?