2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bı sorum daha var hamıleleıkte tansıyon laç olmalıdır

Canım benim tansiyonum gün içerisinde genelde 8 -6 ,9-6, 9-7 yani hep düşük.. doktor kontrollerindede heyecandan 17 ye fırlıyor büyük o yüzden doktorum sürekli takip et 14 ve üzerinde tehlikeli bana haber ver dedi düşük tansiyon bizim için her zaman iyidir dedi.

Sana mesaj atmaya yetmiyor gücüm :) numara eksik tekrar atar mısın sana zahmet.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım, hayırlı cumlar hepinize..
sıcaklarla nasıl idare ediyorsunuz ya çok sıcak buralar, ev resmem yanıyor

GÜNAYDIN ben başladım ama benimki küçük dut tan :) ve gereçkten çok kolay ben oğlumada yaptım kuzenlerimin çocuklarınada şimdi sıra kızımda bakalım bitince resim koyarım

çok güzel olmuş canım eline sağlık, bitmişini de koyarsın artık :13: :13:

oyy maşallah tosununu görmüş annesi, benim ayrıntılım da 10 temmuz da günler geçmiyor birtürlü

canım istersen fotolarını koy şekerlerin ona göre fikir verelim sana

haa ıyı ozman canım saol tşk ederım

walla bilemiyorum kuzum ıp adresi aynı diye tek hediye yollamışlardır belki :)

maden suyu işe yaramıyo canım şişkinliğine hem bebeğede mineral oluyomuş günde bir tane içmek iyi diyolar

doktor banada ıcebılrsın gunde bır tane ıyıdır dedı sade olması sartıyla kı ben zaten meyvalı sevmem.ama oda bazen rahatsız edyor bogazımı cok cekıyorum su mıdeden ya hamıle olunca ıycene tepeme cıktı

kuzum doktorum badem yağı tüylenme yapar kullanma kakao yağı sür dedi birde lierac die bi krem var onu önerdi..göğüslere gelince benimde göğüslerim değilde uçları çok büyüdü ve çatlak gibi oldu hatta sol göğsümden arada kremsi bi sıvı geliyor doktorum onuda sakın sıkma dedi..

sanki beni anlattın zaten çekerdim hamilelik tuz biber oldu çare bulamaz oldum canım

Kızlar daha önce biriniz yazmıştınız ama bulamadım. çarşamba dr a gittik.

Herşeyi çok iyi haftasıyla uyumlu.ama kücük bir sorun var dedi aslında sorunda demeyelim. çoğu bebekte olan birşey kalbinde 2 beyazlık var dedi. ilerki aylarda bunlar geçer dedi. ya geçmezse dedim geçiyor 2li testin iyi eğer kötü olsaydı ozaman şüphelenebilrdik dedi.şuan korkacak bir durum yok dedi.

İnsan yinede aklına takıyor. çok korkuyorum dularınızı bekliyorum kızlar. İnşallah kötü birşey çıkmaz düzelir geçer

bende aynen senin gibi düşünüyorum Trabzon çok pahalı ve alışveriş yapmak çok yorucu en güzeli netten almak hemde indirimli :)) bir de hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun canım sen??

kızlarrr bügünn fena bir bel ağrım var hiçbişeyim yoktu benım yaa birde çok kalp çarpıntım var ya Allh allh nerdne çıktı bu bel ağrısı tam ortası boyle bişet batırıyolar gibi

Sana mesaj atmaya yetmiyor gücüm :) numara eksik tekrar atar mısın sana zahmet.

10 dk bır atılıo yaaa bırıne daha atmıstım cevap yazamıyorum bende
3 yanında 4 var bıde canımmmm 34 ara bakalım sımdı aksama kalma cok yogun oluo banada haber ver cok merak ettımmm nekadar dıcek muayene 150 buarada.

he bide benimkinini ilk oynaalarını hissettiğimde günde bi 7-8 kereye denk geliyodum. Ama şimdi sanki hiç oyanamıyo ya 1 kere ya 2 kere.sizindemi boyle azaldı acaba ?

canım cok gecmıs olsun gecıyor dedıyse gecer ınsalahh hıc sıkıntı yapmaaaa allahın ıznıyle ınsallahh cuma gununun hayrınaa ınsallahh bebıslerımızı saglıkal alırız kucagımızaaaa

canım cok gecmıs olsun gecıyor dedıyse gecer ınsalahh hıc sıkıntı yapmaaaa allahın ıznıyle ınsallahh cuma gununun hayrınaa ınsallahh bebıslerımızı saglıkal alırız kucagımızaaaa

Allahu teala razı olsun canım inşallah. bu durumda olanlar var mı aceba?

aradım şimdi normalde kendi hastalarına almıyormuş muayene ücreti veriyormuşsun o kadar dışardan gelenler içinde aynı şekilde muayene ücreti vericeksiniz dedi 150 tl ama hastası olmayanlar için rapor veremiyormuş sadece resim ve cd doktorunuzla konuşun kabul ederse gelin dedi. Bende bir arayıp danışacağım ona göre kabul ederse giderim. Çok sağol yardımların için :)

he bide benimkinini ilk oynaalarını hissettiğimde günde bi 7-8 kereye denk geliyodum. Ama şimdi sanki hiç oyanamıyo ya 1 kere ya 2 kere.sizindemi boyle azaldı acaba ?

bazen oluyor canım benımde bazen çok kere hıssedıyrum hıc durmuyoo bazen 2 sefer falan ama normalmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…