kızlar bı sorum daha var hamıleleıkte tansıyon laç olmalıdır
Super olur canim.her yer avm kayniyor nasilsa birinde bulusalim eylulde:)hım ankarada ekibiyle toplanırsanız allah bir mani vermezse gelmeye çalışırım tabi haberim olursa
evet bende cok gulmustum drum ole dıyıncebenım normaldı hep sekerım .banada 22 haftada falan olucak sanırım
atıyım canım telefonunu bakırkoy ıncırlı caddesınde yakındırda sana.. benım ısmımı solersın tanıo beni
GÜNAYDIN ben başladım ama benimki küçük dut tan :) ve gereçkten çok kolay ben oğlumada yaptım kuzenlerimin çocuklarınada şimdi sıra kızımda bakalım bitince resim koyarım
Eki Görüntüle 744010 bu daha bitmemiş hali sonra eklenecek ekleme yerlerine çiçekler yapılacak yani hayallerimdeki bitmiş hali çok güzelörülmesi çok kolay zatenharoşe biliyorsanız başka bişey yok yumak 3,5 tl idi ben altı tane aldım 21 ye mal oldu bana
günaydınnn annişkolarrr nasılsınızz dün çok yoğundum giremedimm hiç akşam üstü de hastaneden aradılar doktor c.tesi yokmuş randevuyu baska zamana alalılm die bende geleyim şuan ordaysa dedim gittimmmm oğluşumu gördüümmmm ekrana sığmıyor paşammm bi elini bi ayağını bi kafasını bi göbeğini heryerini ayrı ayrı gördük 20+1 dik dün 345 grm 22 cm olmuştu paşammmm tetanoz aşısından sebep kolum çok kızarmıştı benim ve epey büyüktü kızarık olan yer doktorumuz onu gördü dedi ikinci dozu olma sen reaksiyon göstermiş ası sende zaten bu ilk ası sizi 1 yıl koruyacak doğumdan sonra olursun dedi peki dedimmmm kilo almamışım aksine 1 kg vermişim çok sasırdım ama doktor dedi kan tahlilime bakarak bebek almış ne varsa dedi buda güzel oğluş alsın kiloyu ben zaten kiloluyum o yüzden almamam normalmiş bebeğe sakıncası olurmu dedim hiç oluyomuş gibimi maşşallahı var dedi tombik yanaklımın
kalsiyum magnezyum ve demir ilacı verdi 17 temmuzda ayrıntılımız var sonraki haftada hem normal kontrol hem şeker yüklemesi aç gel dedi şeker içinde aklıma takılmışken sorım dedim gece 12 den sonra hiçbirşey yeme öyle gel dedi onuda hayırlısıyla atlatsak
Günaydın kızlar ne güzel cicikler alınmış öyle... allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Bu arada mothercare % 50 yaz indirimine girmiş ben hafta sonu bi bakıcam . Ben bebek şekerlerime başladım şu anda elimden dolayı yapamıyorum ama size sormak istedim şimdi bunlara ben uzun çubuk geçiricem arkasına da magnet ayrıca bide yazı işte başka bir şeye gerek varmi şeker de mi koyuyim.
Canım benim tansiyonum gün içerisinde genelde 8 -6 ,9-6, 9-7 yani hep düşük.. doktor kontrollerindede heyecandan 17 ye fırlıyor büyük o yüzden doktorum sürekli takip et 14 ve üzerinde tehlikeli bana haber ver dedi düşük tansiyon bizim için her zaman iyidir dedi.
Super olur canim.her yer avm kayniyor nasilsa birinde bulusalim eylulde:)
benım drumda ıstemedı canım tedavılı oldugum ıcın zaten dusuk rıskımde vardı olma dedi
bana gelmedı ama ? benden sonra esımede aldım bı sıfre ona geldı
ben acıbadem yagı,susam yagı ve kakao yagı karıstırtıcam bu hafta
hayırlı olsun canım evlılık yıldonumunuz saglıkla sıhhatle mutlu mutlu yaşayınn bebısınızle
benım dun ölçtü dr.10/6 hep sabıt ama dusuk olması cok iimiş bazen 9/5 cıkıo halsızlık dız boyu bende
ıstanbul avrupa yakasındaysan onerebılırım dr canım.
canım o çentikleşme ne demek bosver sıkıntı yapma bebegınde sukur bısey yokmuşşşşş ..
27 haftalarındada gıder demıss uzulme hiççasıl ben sekerden korkuyorum :18: sen ılaca devam edıomusun glukofene?
maden suyu işe yaramıyo canım şişkinliğine hem bebeğede mineral oluyomuş günde bir tane içmek iyi diyolar
günaydnn kısslarr ve bebişlerr nasılsınız?? ben çok yiyiym şükürrçatlaklar için ne kullanıyorsunuz ben dalinin aleoveralı biraz katı bebek yağını kullanıyorum çok memnunumda birde badem yağı diyorlar acı ve tatlı varmış acısını öderdiler sizce hangisi?? birde göğüslerim çooooookk kaşınıyor çatlayacak mı acaba çatlarken anlaşılıyor mu acaba ????
doktor banada ıcebılrsın gunde bır tane ıyıdır dedı sade olması sartıyla kı ben zaten meyvalı sevmem.ama oda bazen rahatsız edyor bogazımı cok cekıyorum su mıdeden ya hamıle olunca ıycene tepeme cıktı
canım ben biraz ödemesi bitsin diye biraz acele ettim birde trabzon hem pahalı hemde ben alışverişte yolları yüzünden çok yoruluyorumhamile hamile dolaşmayım diye nete sardım allahtan iyi geldi ürünler ufak tefek kalanlarıda anneme gidince bakacam oda bişeyler yapmış örgü türünü o halleder, sende halledersin ama son ana da bırakma ağırlaşınca zor oluyo diyolar
Sana mesaj atmaya yetmiyor gücüm :) numara eksik tekrar atar mısın sana zahmet.
Kızlar daha önce biriniz yazmıştınız ama bulamadım. çarşamba dr a gittik.
Herşeyi çok iyi haftasıyla uyumlu.ama kücük bir sorun var dedi aslında sorunda demeyelim. çoğu bebekte olan birşey kalbinde 2 beyazlık var dedi. ilerki aylarda bunlar geçer dedi. ya geçmezse dedim geçiyor 2li testin iyi eğer kötü olsaydı ozaman şüphelenebilrdik dedi.şuan korkacak bir durum yok dedi.
İnsan yinede aklına takıyor. çok korkuyorum dularınızı bekliyorum kızlar. İnşallah kötü birşey çıkmaz düzelir geçer
canım cok gecmıs olsun gecıyor dedıyse gecer ınsalahh hıc sıkıntı yapmaaaa allahın ıznıyle ınsallahh cuma gununun hayrınaa ınsallahh bebıslerımızı saglıkal alırız kucagımızaaaa
10 dk bır atılıo yaaa bırıne daha atmıstım cevap yazamıyorum bende
3 yanında 4 var bıde canımmmm 34 ara bakalım sımdı aksama kalma cok yogun oluo banada haber ver cok merak ettımmm nekadar dıcek muayene 150 buarada.
he bide benimkinini ilk oynaalarını hissettiğimde günde bi 7-8 kereye denk geliyodum. Ama şimdi sanki hiç oyanamıyo ya 1 kere ya 2 kere.sizindemi boyle azaldı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?