amin canımmm vardı sankı bırı ama kımdı hatırlamıyorum canımAllahu teala razı olsun canım inşallah. bu durumda olanlar var mı aceba?
aradım şimdi normalde kendi hastalarına almıyormuş muayene ücreti veriyormuşsun o kadar dışardan gelenler içinde aynı şekilde muayene ücreti vericeksiniz dedi 150 tl ama hastası olmayanlar için rapor veremiyormuş sadece resim ve cd doktorunuzla konuşun kabul ederse gelin dedi. Bende bir arayıp danışacağım ona göre kabul ederse giderim. Çok sağol yardımların için :)
sanki beni anlattın zaten çekerdim hamilelik tuz biber oldu çare bulamaz oldum canım
kızlarrr bügünn fena bir bel ağrım var hiçbişeyim yoktu benım yaa birde çok kalp çarpıntım var ya Allh allh nerdne çıktı bu bel ağrısı tam ortası boyle bişet batırıyolar gibi
Cnm bn samsun yolu uzerinde oturuyorum.Çigiltepe asker lojmanlarinda.Mamak a bagli burasi.bnm ikinci gebeligim.kizim sezeryandi.bu kuzu da sezeryan olacak insallah.Tolga hoca 1 kasim gibi aliriz dedi.bu arada gecen hafta bir arkadasim dogum yapti Medicanada.Tolga hocanin hastasiydi o da.ziyaretine gittim.cok begendim hastaneyi.dogumdan sonra kuaför bile gonderiyorlar:)biz de agustos ayinda yillik izine ayriliyoruz.biz seninle bir ankara grubunu toplayalim eylulde organizasyon yapalim ne dersin?seni de kuzunu da opuyorum cnm
iremneva aldıkların çok güzel,güle güle kullansın kızoşunnnn. önerilerime göre alman ve memnun kalman beni ayrıca mutlu etti balımmmBu arada kundak için 2 tane pazen battaniye alcam ben eğer düşünürsen onları da muhakkak bebitof al yumuşacık
3lü pembe çıtçıtlı body sanırım e-bebekten aldın ben de ekru renklerinden almıştım çok memnun kaldım, yumuşacık. 3ü 15e geldi baya da uygun yani
Kızlar daha önce biriniz yazmıştınız ama bulamadım. çarşamba dr a gittik.
Herşeyi çok iyi haftasıyla uyumlu.ama kücük bir sorun var dedi aslında sorunda demeyelim. çoğu bebekte olan birşey kalbinde 2 beyazlık var dedi. ilerki aylarda bunlar geçer dedi. ya geçmezse dedim geçiyor 2li testin iyi eğer kötü olsaydı ozaman şüphelenebilrdik dedi.şuan korkacak bir durum yok dedi.
İnsan yinede aklına takıyor. çok korkuyorum dularınızı bekliyorum kızlar. İnşallah kötü birşey çıkmaz düzelir geçer
hım ankarada ekibiyle toplanırsanız allah bir mani vermezse gelmeye çalışırım tabi haberim olursa
aynen canım ya normalde zaten gastrıtım var sımdı yanmasıydı bulanamsıydı sısmesıydı hepsı bırbıne gırdı ya bıde kabız oldum ustune ılac kullanıyorum habıre canım
aynen canım ya normalde zaten gastrıtım var sımdı yanmasıydı bulanamsıydı sısmesıydı hepsı bırbıne gırdı ya bıde kabız oldum ustune ılac kullanıyorum habıre canım
Selam kızlaaarr
Battaniyeye bayıldımm. Ama şu mor beyaz ayrı ayrı kare kare yapılıp sonra mı birleştirilcek, haroşe örebiliyorum ama iki iple yapamam
Bu arada biz bugün aşıya gitcez :18:
doktor banada ıcebılrsın gunde bır tane ıyıdır dedı sade olması sartıyla kı ben zaten meyvalı sevmem.ama oda bazen rahatsız edyor bogazımı cok cekıyorum su mıdeden ya hamıle olunca ıycene tepeme cıktı
bende aynen senin gibi düşünüyorum trabzon çok pahalı ve alışveriş yapmak çok yorucu en güzeli netten almak hemde indirimli :)) bir de hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun canım sen??
selam kızlaaarr
Battaniyeye bayıldımm. Ama şu mor beyaz ayrı ayrı kare kare yapılıp sonra mı birleştirilcek, haroşe örebiliyorum ama iki iple yapamam
Kızlar daha önce biriniz yazmıştınız ama bulamadım. çarşamba dr a gittik.
Herşeyi çok iyi haftasıyla uyumlu.ama kücük bir sorun var dedi aslında sorunda demeyelim. çoğu bebekte olan birşey kalbinde 2 beyazlık var dedi. ilerki aylarda bunlar geçer dedi. ya geçmezse dedim geçiyor 2li testin iyi eğer kötü olsaydı ozaman şüphelenebilrdik dedi.şuan korkacak bir durum yok dedi.
İnsan yinede aklına takıyor. çok korkuyorum dularınızı bekliyorum kızlar. İnşallah kötü birşey çıkmaz düzelir geçer
Selam kızlaaarr
merhaba canımm yok o battaniyelerde önce mor kareleri ör sonra beyazları mesela 10 mor 10 beyazmı ör sonra bir mor bir beyaz birleştir birbirine dik ben dün aşı oldum cok hafif bir agrı vardı şuanda belli belirsiz bi agrı var yok arası yani kendi adıma korkulacak bişey yokmuş ama dikkat et üstüne yatma dedi tecrübeli olanlar ozaman çok agrırmış
ben yeşil bir tane motifli örüyom eğer bunuda yapmaya karar verirsem tek renkten ara bir renk yaparım kenar oyayla çok güzel modeller var nette diye düşündüm basit model olsada fazla uğraşmaya gelemiyom tembelim galiba
işte bu anlattığın benim birde kabıızlık eklendi evlere şenlik mahvoldum...sen herhangi bir ilaç alıyormusun miden için yada bitkisel çözüm??
canım benim bebişimde de çıktı o kalbinde kocaman ekojenik focus var dedi önce bende çok korktum senin gibi ama doktorum rahatlatti biraz 2li ve 3lü testimde sıkıntı yok çünkü.Çoğunda doğuma kadar geçermiş geçmezse ileride kalbinde üfürüm olur dedi.pilot olmaz mesela dedi.inşAllah Allahın izniyle doğuma kadar geçer..
teşekkür ederim kızlar
Iremcim ben kenara motif yapamam ama yaaa onu bilmiyom
Emtucummm ben de 2009da 2 doz yaptırmıştım çok ağrım yoktu,ama şimdi denize de giremem dimi, bugün de acayip yüzesim var pazartesimi gitsem aşıya napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?