2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Allahu teala razı olsun canım inşallah. bu durumda olanlar var mı aceba?
amin canımmm vardı sankı bırı ama kımdı hatırlamıyorum canım

evet kendı hastalarına almıyor normalde ama sende muayene verıcekmıssın 150 bence gayet ii zaten ultrasyona gırsende 150 den baslıo bızım bılgısayar ekranında tutuyor bılgılerımızı olcumlerımızı falan zaten cd de yazıo hersey olcum vs eger gıdersen benım ismimi söyle belkı verır raporda bız sulale boyu gttgımız ıcın buarada sen kıme gıdıyordun?

Son düzenleme:

Biraz uzağız ama olsun canım ben sincan da oturuyorum..benim içine 15 kasım yada 16 kasımda alırız dedi hayırlısı bakalım sağlıkla kavuşalım da yavrularımıza..ben zaten medicanaya gidip oadalarına bakmıştım nasıl diye ama kuafor işinden haberim yoktu,iyiymiş :) ama Allah nasip ederse ben yinede bir gün önce kuafore giderim.Nasip olursa doğumda bebeğimin resimlerini çektirmek istiyorum..
grup işine hayır demem tanışmış kaynaşmış oluruz.Bu arada Tolga Bey aşı için ne dedi sana bana olma dedi çünkü canım.bizde seni ve kuzunu öptük teyzesi :)

sağol tatlım önerilerin için normalde bebek ürünleriyle işimiz olmayınca hangi marka iyi bilemiyorsun burda kızlar önerdikçe netten daha içim rahat almaya başladım bende yoksa düşünüp duruyordum iyi mi acaba diye Sayende hastane çıkışını ucuza kapattım trabzonda çok pahalı ucuzunu bulmakta şanstır her tarafı gezecen çevremde alanlar hep 110 verdi ki daha ucuz bulsamda kesin 50 liraya alamayacaktım çok makbule geçti önerin sağolasın Evet canım e-bebekten aldım 3 lü zıbını indirimim varken, indirimle banada 11,50 ye gelmişti

INŞALLAH kotu bısey olmaz canım Rabbım meleklerımızı korusun

Selam kızlaaarr
Battaniyeye bayıldımm. Ama şu mor beyaz ayrı ayrı kare kare yapılıp sonra mı birleştirilcek, haroşe örebiliyorum ama iki iple yapamam
Bu arada biz bugün aşıya gitcez :18:

aynen canım ya normalde zaten gastrıtım var sımdı yanmasıydı bulanamsıydı sısmesıydı hepsı bırbıne gırdı ya bıde kabız oldum ustune ılac kullanıyorum habıre canım

ahh bendede var gastrıt reflu hamılelıkte dahada cekıcekmısız dun dr sormayıda unuttum 15 gun sora sorucam artık
benımde bobreklerım agrıo cok kum dokuyorum dıye sanırım

kızlar oh resımler eklenmısss albumlere ama ben korkuyorum yaaaaaaaaaaaa dısardan tanıdık vs olurda gorur dıye

aynen canım ya normalde zaten gastrıtım var sımdı yanmasıydı bulanamsıydı sısmesıydı hepsı bırbıne gırdı ya bıde kabız oldum ustune ılac kullanıyorum habıre canım

işte bu anlattığın benim birde kabıızlık eklendi evlere şenlik mahvoldum...sen herhangi bir ilaç alıyormusun miden için yada bitkisel çözüm??

Selam kızlaaarr
Battaniyeye bayıldımm. Ama şu mor beyaz ayrı ayrı kare kare yapılıp sonra mı birleştirilcek, haroşe örebiliyorum ama iki iple yapamam

merhaba canımm yok o battaniyelerde önce mor kareleri ör sonra beyazları mesela 10 mor 10 beyazmı ör sonra bir mor bir beyaz birleştir birbirine dik ben dün aşı oldum cok hafif bir agrı vardı şuanda belli belirsiz bi agrı var yok arası yani kendi adıma korkulacak bişey yokmuş ama dikkat et üstüne yatma dedi tecrübeli olanlar ozaman çok agrırmış

bende sade olacak soda değil maden suyu olacak diye biliyorum , her zaman içmiyorum ama özellikle karpuz şişiriyo beni o zaman asidini kaçırıp içiyorum sende öyle yap belki yapıyorsundur asitte rahatsız eder çünkü

bende aynen senin gibi düşünüyorum trabzon çok pahalı ve alışveriş yapmak çok yorucu en güzeli netten almak hemde indirimli :)) bir de hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun canım sen??

işte markadan emin olunca kesin netten alıyom daha uyguna buluyorum ben bu zamana kadar hiç bişeyini mağazadan almadım kızçemin kısmetse konyadan alırım belki , ben yıldızlı güvende sevilay hanıma gidiyorum çokta memnunum sen trabzonda mı oturuyordun eşin trabzonluydu onu hatırlıyomda burda olduğunuzu kaçırmışım ist teki ank lılar buluşma kararı alınca ankaraya gitmeye karar verecektim az kaldı

selam kızlaaarr

ben yeşil bir tane motifli örüyom eğer bunuda yapmaya karar verirsem tek renkten ara bir renk yaparım kenar oyayla çok güzel modeller var nette diye düşündüm basit model olsada fazla uğraşmaya gelemiyom tembelim galiba

canım benim bebişimde de çıktı o kalbinde kocaman ekojenik focus var dedi önce bende çok korktum senin gibi ama doktorum rahatlatti biraz 2li ve 3lü testimde sıkıntı yok çünkü.Çoğunda doğuma kadar geçermiş geçmezse ileride kalbinde üfürüm olur dedi.pilot olmaz mesela dedi.inşAllah Allahın izniyle doğuma kadar geçer..

Selam kızlaaarr

sıra halinde yapıyorum canım bir kare mor bir kare krem bi sırada 3 mor 3 krem oluyor.
diğer sırayıda krem ile başlıyorum ki yanyana aynı renkler gelmesin diye yani altı parçadan oluşacak

teşekkür ederim kızlar
iremcim ben kenara motif yapamam ama yaaa onu bilmiyom
emtucummm ben de 2009da 2 doz yaptırmıştım çok ağrım yoktu,ama şimdi denize de giremem dimi, bugün de acayip yüzesim var pazartesimi gitsem aşıya napsam

işte bu anlattığın benim birde kabıızlık eklendi evlere şenlik mahvoldum...sen herhangi bir ilaç alıyormusun miden için yada bitkisel çözüm??

bende de kabızlık var canım doktor bunun ıcın duplahalc dıye bı surup verdı onu kullanıyorum işe yaradı çözüldü.midem içinde gavıscon surup içiyorum içtikten sonra rahatlıyorum ama sonra yıne baslıyor sureklıde içemiceme göre.ıste sureklıde ıcmek ıstemyor ınsan dört dörtlük çözülmüyor kı çekıyorum hala

canım allahu teala razı olsun. ben 3lü 4lü yaptırmadım. önceki gittiğimizde 4lüye gel demişti burdan sizlerede yazmıştım gitmedim. bu gittiğimizde yaptırmak istemediğimi söyledim o da 2li de sorun yok istemiyorsan yapmayalım dedi.kalbinde böyle olunca yine yapalım falan demedi eğer sorun olsa yapalım derdi değil mi?

Allahu teala cümlemizin yardımcısı olsun.

yaparsın gösterir birisi ne üzülüyon tatlım, o kadar detaylı anlatan videolar var zaten üzülme canım du öpüyüm geçsin Bu burda denmiyodu karıştı paşanı öpeyim bari Olmadı bana gönder ben birine kakalar yaptırırım kenarını canın sağolsun rengini söyle yapıp gönderem balım battaniye fida ossun sana ağlama kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…