- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
Hadi gozun cnm bnm beraber gitcez desene iki hafta sonraben geldim kızlar süpriz yumutamın keseciğini gördüm sonunda daha minnacık 8.7mm 1 cm bile olmamış daha 2 hafta sonra kalp atışları için gidicez nasıl
gececek bu 2 hafta bilmiyorum..
Normal cnm guzelKanda 163 cikti adetimi 1 gun gecti normalmi 1000 lere ne zaman ulasir???
bende ıstıyorum hahahahahahahaha sankı cok ıyı bısey ıstıyorumm yaa ama ama bulanmıo hıc
gurbetttcımmm bende ıstıyorum senınle bırlıkteeeeeedarısı bıze dıyelım
Kızlar perşembe günü değerim 350,95 di. Bugün de 1500 çıktı. İyi mi sizce?
Eltimin sati 26 ocak
cuma gunu kan vermis 1500 beta hcg cikmis
Kac haftaliga isaret ediyor sizce
Sata gore 7+2
.Gebelik Haftası . . . . . . . . Beta HCG Değeri . . . . . . . . . . . . . . ..
. . 3 hafta . . . . . . . . . . . . . . . .10 - 50
. . 4 hafta . . . . . . . . . . . . . . . . 5 - 425
. . 5 hafta . . . . . . . . . . . . . . . . 20 - 7300
. . 6 hafta . . . . . . . . . . . . . . . . 1,080 - 56,000
. . 7 -12 hafta . . . . . . . . . . . . .7,650 - 290,000
. . 13-16 hf . . . . . . . . . . . . . . .13,300 - 250,000
. . 17-24 hf . . . . . . . . . . . . . . .4,000 - 165,000
Degerin guzel cnmKızlar perşembe günü değerim 350,95 di. Bugün de 1500 çıktı. İyi mi sizce?
merhaba hanımlar nasılsınız biz 8 martta öğrendik kanda 38 di sonra 11 martta tekrarladık testi 221,57 çıktı bugün yeniden tekrarladık 7986 çıktı değerimiz perşembe günü randevumuz bizde Allah kısmet ederse miniğimizle tanışıcaz
Degerin guzel cnm
Eltiminde 1500 cikmis 7+2 daha dra gitmedi
Aklimdayken kereviz yeme dusuge sebeb cnmmmm
hcg değerlerine göre 6 haftalık görünüyo cnm geç döllenme olmuştur muhtemelen
Canım ben de hesaplayamıyorum kafam iyice karıştı benim sat 4 şubat siklusum 34-35 gün. şimdi kaç haftalığım ben:44:
Kerevizi de bilmiyodum valla canım söylediğin iyi oldu yemem bi daha
MasAllah kalb atsi da gorulur kesin
Degerin guzel cnm
Eltiminde 1500 cikmis 7+2 daha dra gitmedi
Aklimdayken kereviz yeme dusuge sebeb cnmmmm
Cnm takvime gore normal sen keseyi gormusmuydun
Kızlar bugün iyice sinirlerim bozuldu. Kendime daha bi doktor bulamadım. Antalya ya yeni taşındık. Kimisi çok pahalı kimisi kötü,kimi hastane pis, kimi doktor sezeyan yapıyo. Okulda da canımı sıktılar normal doğumun ne kadar zor olduğunu anlatıyolar. Ben Allah kısmet ederse normal doğum dedim. Hemen heyecanımın içine ettiler. İnsanlar başkalarının mutluluğunu zehretmek için neden bu kadar çaba sarf eder kiAğlaya ağlaya bi hal oldum zaten hormonlarım beni ele geçirmeye başladı
Kızlar bugün iyice sinirlerim bozuldu. Kendime daha bi doktor bulamadım. Antalya ya yeni taşındık. Kimisi çok pahalı kimisi kötü,kimi hastane pis, kimi doktor sezeyan yapıyo. Okulda da canımı sıktılar normal doğumun ne kadar zor olduğunu anlatıyolar. Ben Allah kısmet ederse normal doğum dedim. Hemen heyecanımın içine ettiler. İnsanlar başkalarının mutluluğunu zehretmek için neden bu kadar çaba sarf eder kiAğlaya ağlaya bi hal oldum zaten hormonlarım beni ele geçirmeye başladı
bende ıstıyorum hahahahahahahaha sankı cok ıyı bısey ıstıyorumm yaa ama ama bulanmıo hıc
filiz tövbe de kızzrahat geçirdiğim günlerin acısı bir günde çıktı valla çok kötüyüm çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?