2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ben geldim kızlar süpriz yumutamın keseciğini gördüm sonunda daha minnacık 8.7mm 1 cm bile olmamış daha 2 hafta sonra kalp atışları için gidicez nasıl
gececek bu 2 hafta bilmiyorum..
Hadi gozun cnm bnm beraber gitcez desene iki hafta sonra
Kanda 163 cikti adetimi 1 gun gecti normalmi 1000 lere ne zaman ulasir???
Normal cnm guzel
bende ıstıyorum hahahahahahahaha sankı cok ıyı bısey ıstıyorumm yaa ama ama bulanmıo hıc

gurbetttcımmm bende ıstıyorum senınle bırlıkteeeeee darısı bıze dıyelım

InsAllah insAllah

Kızlar perşembe günü değerim 350,95 di. Bugün de 1500 çıktı. İyi mi sizce?

merhaba hanımlar nasılsınız biz 8 martta öğrendik kanda 38 di sonra 11 martta tekrarladık testi 221,57 çıktı bugün yeniden tekrarladık 7986 çıktı değerimiz perşembe günü randevumuz bizde Allah kısmet ederse miniğimizle tanışıcaz

Eltimin sati 26 ocak

cuma gunu kan vermis 1500 beta hcg cikmis
Kac haftaliga isaret ediyor sizce
Sata gore 7+2

.Gebelik Haftası . . . . . . . . Beta HCG Değeri . . . . . . . . . . . . . . ..

. . 3 hafta . . . . . . . . . . . . . . . .10 - 50
. . 4 hafta . . . . . . . . . . . . . . . . 5 - 425
. . 5 hafta . . . . . . . . . . . . . . . . 20 - 7300
. . 6 hafta . . . . . . . . . . . . . . . . 1,080 - 56,000
. . 7 -12 hafta . . . . . . . . . . . . .7,650 - 290,000
. . 13-16 hf . . . . . . . . . . . . . . .13,300 - 250,000
. . 17-24 hf . . . . . . . . . . . . . . .4,000 - 165,000

Son düzenleme:

hcg değerlerine göre 6 haftalık görünüyo cnm geç döllenme olmuştur muhtemelen

MasAllah kalb atsi da gorulur kesin

Degerin guzel cnm

Eltiminde 1500 cikmis 7+2 daha dra gitmedi
Aklimdayken kereviz yeme dusuge sebeb cnmmmm

Canım ben de hesaplayamıyorum kafam iyice karıştı benim sat 4 şubat siklusum 34-35 gün. şimdi kaç haftalığım ben:44:

Kerevizi de bilmiyodum valla canım söylediğin iyi oldu yemem bi daha

Canım ben de hesaplayamıyorum kafam iyice karıştı benim sat 4 şubat siklusum 34-35 gün. şimdi kaç haftalığım ben:44:

Kerevizi de bilmiyodum valla canım söylediğin iyi oldu yemem bi daha

Cnm takvime gore normal sen keseyi gormusmuydun

Kızlar bugün iyice sinirlerim bozuldu. Kendime daha bi doktor bulamadım. Antalya ya yeni taşındık. Kimisi çok pahalı kimisi kötü,kimi hastane pis, kimi doktor sezeyan yapıyo. Okulda da canımı sıktılar normal doğumun ne kadar zor olduğunu anlatıyolar. Ben Allah kısmet ederse normal doğum dedim. Hemen heyecanımın içine ettiler. İnsanlar başkalarının mutluluğunu zehretmek için neden bu kadar çaba sarf eder ki Ağlaya ağlaya bi hal oldum zaten hormonlarım beni ele geçirmeye başladı

üzülme canımya bebışıde uzuyosun doktoru inş. bulbılırsın doğum konusunda korkmaa canım ya ınan sezeryandan daha kolay norml dogum kımsenın dedıgını kafana takma

Hiç sıkma canını tatlım, en sağlıklısı normal doğum (eğer Allahtan bir mani oluşmazsa) ve o an belki çok zor ama hemen unutuyormuşsun bebişini kucağına alınca. Onu düşün hayal et kokusunu hiç üzülme... Minicik ellerini gözlerini düşün bak nasıl heyecanlanacaksın...

kızlar iki haftadır midem berbattı. su bile içemiodum. öğlen yemekte makarna yedim. biraz önce durup dururken kaşarlı gözleme istedi canım. söyledim ama korkarak midemi bulandırırsa die sonuçta yağlı. geldi bi güzel yedim. şimdide gayet iyiyim ama korkuyorum burdaki arkadaşlardan birinin ilk gebeliğinde mide bulantısı birden kesilmiş meğer bebeğin kalbi durmuş şimdide o içime dert oldu acaba ters giden bişimi var. iice paronayak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…