bende sade olacak soda değil maden suyu olacak diye biliyorum , her zaman içmiyorum ama özellikle karpuz şişiriyo beni o zaman asidini kaçırıp içiyorum sende öyle yap belki yapıyorsundur asitte rahatsız eder çünkü
işte markadan emin olunca kesin netten alıyom daha uyguna buluyorum ben bu zamana kadar hiç bişeyini mağazadan almadım kızçemin kısmetse konyadan alırım belki , ben yıldızlı güvende sevilay hanıma gidiyorum çokta memnunum sen trabzonda mı oturuyordun eşin trabzonluydu onu hatırlıyomda burda olduğunuzu kaçırmışım ist teki ank lılar buluşma kararı alınca ankaraya gitmeye karar verecektim az kaldı
ben yeşil bir tane motifli örüyom eğer bunuda yapmaya karar verirsem tek renkten ara bir renk yaparım kenar oyayla çok güzel modeller var nette diye düşündüm basit model olsada fazla uğraşmaya gelemiyom tembelim galiba
canım allahu teala razı olsun. ben 3lü 4lü yaptırmadım. önceki gittiğimizde 4lüye gel demişti burdan sizlerede yazmıştım gitmedim. bu gittiğimizde yaptırmak istemediğimi söyledim o da 2li de sorun yok istemiyorsan yapmayalım dedi.kalbinde böyle olunca yine yapalım falan demedi eğer sorun olsa yapalım derdi değil mi?
Allahu teala cümlemizin yardımcısı olsun.
canım insan bilmediği bişeyi duyunca o anda çok korkuyor ben allah korusun kalbi delik falan sandım Allahtan doktorum anlattıda rahatladım biraz..doktorum Eğer 2li ve 3lü de risk olsaydı o zaman korkardık dedi ama sorun olmadığı için tek başına bir sorun teşkil etmez dedi.ki doğuma kadar geçme ihtimali varmış Allahım sağlıkla kavuştursun kuzularımıza bizi..geçmezsede yeni doğan kontrollerini yaparken bebeğinizin kalbinde üfürüm var derlerse korkup paniğe kapılmayın dedi..ciddi birşey değilmiş tek başına..amin canım Allahtan hep hayırlısını istedik bunda da vardır bir hayır..
amenna verdiğinden sual olunmaz. drum benide aydınlattı ama nete girip okuyunca d. sendromlu ihtimali falan yazıyordu nette neye uğradığımı şaşırdım?
Benim bebeğim kız inşallah senin cinsiyeti ne?
yedikten sonra karın resmen 2 ay daha büyüyo bendede hareket bile edemiyomkarpuz yerken cok hosuma gıdıyor ama yedıkten sonra mahvedıyor benı yaaaaaaaaaaaa
Kızlar daha önce biriniz yazmıştınız ama bulamadım. çarşamba dr a gittik.
Herşeyi çok iyi haftasıyla uyumlu.ama kücük bir sorun var dedi aslında sorunda demeyelim. çoğu bebekte olan birşey kalbinde 2 beyazlık var dedi. ilerki aylarda bunlar geçer dedi. ya geçmezse dedim geçiyor 2li testin iyi eğer kötü olsaydı ozaman şüphelenebilrdik dedi.şuan korkacak bir durum yok dedi.
İnsan yinede aklına takıyor. çok korkuyorum dularınızı bekliyorum kızlar. İnşallah kötü birşey çıkmaz düzelir geçer
Ben asiyi sormayi unutmusum cnm kara kara dusunuyordum arasammi acaba diye.4bucuk yil once olmustum kizima hamileyken.simdi hic gitmek istemiyorum tekrar zor geliyorBiraz uzağız ama olsun canım ben sincan da oturuyorum..benim içine 15 kasım yada 16 kasımda alırız dedi hayırlısı bakalım sağlıkla kavuşalım da yavrularımıza..ben zaten medicanaya gidip oadalarına bakmıştım nasıl diye ama kuafor işinden haberim yoktu,iyiymiş :) ama Allah nasip ederse ben yinede bir gün önce kuafore giderim.Nasip olursa doğumda bebeğimin resimlerini çektirmek istiyorum..
grup işine hayır demem tanışmış kaynaşmış oluruz.Bu arada Tolga Bey aşı için ne dedi sana bana olma dedi çünkü canım.bizde seni ve kuzunu öptük teyzesi :)
Allah nasip ederse oğlum olacak canım..taramalarda sorun olursa d.senduromu ihtimali olubiliyormuş ki o da bir ihtimal..d.sendromlu denilen çocukların coğu sağlıklı doğuyor Allahın izniyle..
Canım çok normal aynı şeyi doktor da bana söyledi hatta kayde bile alma ilerleyen günlerde kaybolucak diye içini ferah tut ben hiç takılmadım bile çoğunda görülüyor kimi doktor söylemiyor bile!
Eki Görüntüle 744260
Kızlar biberon konusunda hiç fikrim yok almayı hiç düşünmüyordum belki lazım olur diye bunu alıyım diyorum pompa da var manuel ama önemi yok benim için kullanıp kullanmıyacağım bile belli olmadığı için çok para vermek de istemiyorum avent natural serisi sizce güzel bir ürünmü?
ilaçlar midemde yaramadı bi kaç şey tavsiye edildi bebk için zararlı olurmu bilemedim zahter otu , çiğ patates suyu ve kudret narı bi kaç kişi bunları önerdi ama kullanmaya çekindimbende de kabızlık var canım doktor bunun ıcın duplahalc dıye bı surup verdı onu kullanıyorum işe yaradı çözüldü.midem içinde gavıscon surup içiyorum içtikten sonra rahatlıyorum ama sonra yıne baslıyor sureklıde içemiceme göre.ıste sureklıde ıcmek ıstemyor ınsan dört dörtlük çözülmüyor kı çekıyorum hala
karpuz vazgeçilmezim ben ilk 3 ay su da içemyordum en çok sudan tiksiniyordum ayran ve karpuzla susuzluğumu giderdim gaz yapıyor ama karpuz hazmı sağlar normalde maden suyu gibi düşün...Kızlar ankarada olanlardan yardım , hamamönü pasajı nerde biliyonuz mu çıkrıkçılar da mı ya , orda bir toprak bebe varmış penye yelekler 4 lira direk yeri bilsem gittiğimde uğruycaktım ....
aa nasılmıs cnm uydurukmu?kızlar benim e bebekten alt değiştirme örtüm geldi şimdiii:)))
facesı olmayan bır cok arkadasımız var aramızda ... o yuzden ıstemedık yoksa acıcaktk..merhaba kızlar sizlere bir önerim var ben 2011 yılında doğum yaptım ozamanda kkdan ağustos anneleri diye bir gruba üyeydim sonra grubu facebooka taşıdık böylece daha çabuk cvp verebiliyorduk birbirimize ve birbirimizi daha yakından tanıma şansımız oldu..hala onlarla görüşüyoruz hala bir grubumuz var bazılarımız gerçektede bebekler dünyaya gelmeden önce ve sonra biraraya gelip buluştuk..bence kasım anneleri olarakta bir grup kuralım facede birbirimize doğumdan öncede sonrada çok faydalı olabileceğimizi düşünüyorum..ne dersiniz eğer olumlu bakarsanız ben grubu kurabilirim..daha öncede böyle bir deney,im yaşadığım ve çok memnuun kaldığım için sizlerede önermek istedim..
merhaba kızlar sizlere bir önerim var ben 2011 yılında doğum yaptım ozamanda kkdan ağustos anneleri diye bir gruba üyeydim sonra grubu facebooka taşıdık böylece daha çabuk cvp verebiliyorduk birbirimize ve birbirimizi daha yakından tanıma şansımız oldu..hala onlarla görüşüyoruz hala bir grubumuz var bazılarımız gerçektede bebekler dünyaya gelmeden önce ve sonra biraraya gelip buluştuk..bence kasım anneleri olarakta bir grup kuralım facede birbirimize doğumdan öncede sonrada çok faydalı olabileceğimizi düşünüyorum..ne dersiniz eğer olumlu bakarsanız ben grubu kurabilirim..daha öncede böyle bir deney,im yaşadığım ve çok memnuun kaldığım için sizlerede önermek istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?