2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

karpuz yerken cok hosuma gıdıyor ama yedıkten sonra mahvedıyor benı yaaaaaaaaaaaa

canım insan bilmediği bişeyi duyunca o anda çok korkuyor ben allah korusun kalbi delik falan sandım Allahtan doktorum anlattıda rahatladım biraz..doktorum Eğer 2li ve 3lü de risk olsaydı o zaman korkardık dedi ama sorun olmadığı için tek başına bir sorun teşkil etmez dedi.ki doğuma kadar geçme ihtimali varmış Allahım sağlıkla kavuştursun kuzularımıza bizi..geçmezsede yeni doğan kontrollerini yaparken bebeğinizin kalbinde üfürüm var derlerse korkup paniğe kapılmayın dedi..ciddi birşey değilmiş tek başına..amin canım Allahtan hep hayırlısını istedik bunda da vardır bir hayır..

amenna verdiğinden sual olunmaz. drum benide aydınlattı ama nete girip okuyunca d. sendromlu ihtimali falan yazıyordu nette neye uğradığımı şaşırdım?

Benim bebeğim kız inşallah senin cinsiyeti ne?

amenna verdiğinden sual olunmaz. drum benide aydınlattı ama nete girip okuyunca d. sendromlu ihtimali falan yazıyordu nette neye uğradığımı şaşırdım?

Benim bebeğim kız inşallah senin cinsiyeti ne?

Allah nasip ederse oğlum olacak canım..taramalarda sorun olursa d.senduromu ihtimali olubiliyormuş ki o da bir ihtimal..d.sendromlu denilen çocukların coğu sağlıklı doğuyor Allahın izniyle..

Kızlar ankarada olanlardan yardım , hamamönü pasajı nerde biliyonuz mu çıkrıkçılar da mı ya , orda bir toprak bebe varmış penye yelekler 4 lira direk yeri bilsem gittiğimde uğruycaktım ....

Canım çok normal aynı şeyi doktor da bana söyledi hatta kayde bile alma ilerleyen günlerde kaybolucak diye içini ferah tut ben hiç takılmadım bile çoğunda görülüyor kimi doktor söylemiyor bile!

Ben asiyi sormayi unutmusum cnm kara kara dusunuyordum arasammi acaba diye.4bucuk yil once olmustum kizima hamileyken.simdi hic gitmek istemiyorum tekrar zor geliyor

Allah nasip ederse oğlum olacak canım..taramalarda sorun olursa d.senduromu ihtimali olubiliyormuş ki o da bir ihtimal..d.sendromlu denilen çocukların coğu sağlıklı doğuyor Allahın izniyle..

evet canım ama insan işte şeytan vesvese veriyor. Allahu teala yardımcımız olsun inşallah.çok teşekkür ediyorum.

Canım çok normal aynı şeyi doktor da bana söyledi hatta kayde bile alma ilerleyen günlerde kaybolucak diye içini ferah tut ben hiç takılmadım bile çoğunda görülüyor kimi doktor söylemiyor bile!

Canım allahu teala razı olsun bana da önemli değil dedi ama insan takılıyor işte.inşallah allahu teala kalbimize ferahlık versin yardımcımız olsun.

Kızlar biberon konusunda hiç fikrim yok almayı hiç düşünmüyordum belki lazım olur diye bunu alıyım diyorum pompa da var manuel ama önemi yok benim için kullanıp kullanmıyacağım bile belli olmadığı için çok para vermek de istemiyorum avent natural serisi sizce güzel bir ürünmü?

Slm kizlar gecmisi okuyamadim
Doktordan ciktim az önce hersey yolundaymis cok sükür bebek biraz büyük oldugu icin seker testini haftaya yapacagiz bebegim
28 cm ve kilosu 580 mis sizce normalmi ?
Cokmu iri acaba kafam cok karisik doktor normal dedi ama ben yine kafaya takacak birsey buldum (

Baharcim bu arada Tolga hoca arkadasimin esini de aldi ameliyathaneye.kamerani da al gel dedi ilk fotograflarini babasi cekti kuzunun.ben de esimi islemeye basladim yanimda dur diye:)senin kiloyla aran nasil?bn kilolu hamile kaldim.4kilo aldim simdiye kadar.her muayenede firca yiyorym hocadan.Gecen ay 1BUCUK kilo aldim cok kizdi:)onumuzdeki ay kilo almadan gel dedi ve 800gr almisim bile.cok tirsiyorum simdiden haslayacak bni yine

canım almadan önce bence netteki alışveriş sitelerinde yapılan yorumları oku derim, mesela hepsiburada'dan ya da e bebek'ten alanların yorumlarına bakabilirsin, bende almak istemiştim bundan ama yorumları okuyunca vazgeçtim, aynı fiyata elektronik olanlar var farklı markaların daha kullanışlı olabilir diye düşünüyorum.. ben bu aralar "Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası" nı araştırıyorum aklıma yatarsa alıcam netten..

bende Trabzon'da oturuyorum canım, eşim Trabzonlu ben Eskişehirliyim ama ailem Ankara'da oturuyor öyle karışık bir durum :))) bende ilk başlarda İmperial'da Dilek'e gidiyordum ama hiç memnun kalmadım daha sonra arkadaşlarım Yıldızlı Güven'deki Sevilay Hanım'ı önerdi ona gitmeye başladım bende çok memnunum gerçekten çok güzel ilgileniyor, hatta bugün kontrolüm vardı, böbreklerimdeki büyümeden dolayı biraz stresliydim ama çok rahatlattı beni sağolsun.. İstanbul'daki arkadaşları bende kıskandım ya ne güzel buluşuyorlar, biz de ayarlayabiliriz Trabzon'da :)) akşamları sahilde yürüyüşe çıkıyoruz eşimle, dün ona diyordum senin yerine keşke hamile bir arkadaşım olsa da onunla yürüsem seninle muhabbet edilmiyor hamilelik konusunda çok sıkıcısın diye

merhaba kızlar sizlere bir önerim var ben 2011 yılında doğum yaptım ozamanda kkdan ağustos anneleri diye bir gruba üyeydim sonra grubu facebooka taşıdık böylece daha çabuk cvp verebiliyorduk birbirimize ve birbirimizi daha yakından tanıma şansımız oldu..hala onlarla görüşüyoruz hala bir grubumuz var bazılarımız gerçektede bebekler dünyaya gelmeden önce ve sonra biraraya gelip buluştuk..bence kasım anneleri olarakta bir grup kuralım facede birbirimize doğumdan öncede sonrada çok faydalı olabileceğimizi düşünüyorum..ne dersiniz eğer olumlu bakarsanız ben grubu kurabilirim..daha öncede böyle bir deney,im yaşadığım ve çok memnuun kaldığım için sizlerede önermek istedim..

ilaçlar midemde yaramadı bi kaç şey tavsiye edildi bebk için zararlı olurmu bilemedim zahter otu , çiğ patates suyu ve kudret narı bi kaç kişi bunları önerdi ama kullanmaya çekindim

Kızlar ankarada olanlardan yardım , hamamönü pasajı nerde biliyonuz mu çıkrıkçılar da mı ya , orda bir toprak bebe varmış penye yelekler 4 lira direk yeri bilsem gittiğimde uğruycaktım ....
karpuz vazgeçilmezim ben ilk 3 ay su da içemyordum en çok sudan tiksiniyordum ayran ve karpuzla susuzluğumu giderdim gaz yapıyor ama karpuz hazmı sağlar normalde maden suyu gibi düşün...

kızlar benim e bebekten alt değiştirme örtüm geldi şimdiii:)))
aa nasılmıs cnm uydurukmu?
facesı olmayan bır cok arkadasımız var aramızda ... o yuzden ıstemedık yoksa acıcaktk..
ve burayı cok fazla bosluyacagımız ıcın gerek gormedık.

valla ben cok olumlu bakiyorum. siteye girmek zor geliyor bana.kim ne yaziyor takip edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…