2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ilaçlar midemde yaramadı bi kaç şey tavsiye edildi bebk için zararlı olurmu bilemedim zahter otu , çiğ patates suyu ve kudret narı bi kaç kişi bunları önerdi ama kullanmaya çekindim

.
kudret narını ben yedım canım hamıle kalmadan once gastrıt reflu ıcın ve ınan faydasını gormustum .sımdı tekrarladı sanırım cok fena yanıyor yedıklerıne dıkkat etmek lazım mesela domateste asıt var.baharatlardan uzak kal cıg seyler yememeye bak.ve mıgden yandıgı zaman 1 tane elma ye ben elmanında faydasnı gordum

canım üzülme sakın, bebeğini de üzmüş olursun,
bir sorun çıkmaz dedilerse vardır bir bildikleri sen sadece bol bol dua et meleğin için

kızlar benim e bebekten alt değiştirme örtüm geldi şimdiii:)))

canım fotosunu eklede bizde görelim, bana da gelecek ama şimdilik gelen bişi yok, merak ettim nasıl bişi

hamilelikte kudret narının zararı olurmu acaba :S söylediklerinin çoğunu uyguluyorum elimden geldiğince netice hep aynı doktora gittiğimde kudret narını soracam inş. zararı yoksa sizinlede paylaşırım inş.

ilaçlar cözmüyor zaten canım gecıcı rahatlatyor sadece

aynı karışıklık bende de var canım eşim buralı ben konyalı ama okuldan beri ankarada yaşıyodum sonra bir sürede çalıştım evlendim buraya geldim ankaradan ...

Dilek hanım için pek iyi şeyler duymadım açıkçası hem yaklaşımı hem tespitleri anlamında değiştiren çok duydum ben en baştan beri sevilaya gidiyorum gerçekten süper bir doktor , belki karşılaşırız hastanede 3 temmuz ayrıntılım diğer randevumda 22 sinde şeker için gitcem senin ne zaman , bende eşimlerle beşirliye koşmaya gidiyolar yürüyüşe gidicemde bebeğin yukarı çıkmasını bekliyom en büyük dert wc birde erken diye yürüyüşe başlamadım ramazan sonu inşallah , sen sahilde nerde yürüyon bakıyım belki sürpriz yaparım

Son düzenleme:
canım sor hıc bılmıyorum hamılelıkte kullanılırmı balla karıstırıyordu annem yıyordum ben.

ahhh konya deme annemler ggıttı memlekete kaldım bınada tek

canım sor hıc bılmıyorum hamılelıkte kullanılırmı balla karıstırıyordu annem yıyordum ben.

ahhh konya deme annemler ggıttı memlekete kaldım bınada tek

sizde mi konyalısınız , diycem çok özledim valla konyadayken kıymetini bilmemişim düz yollarımın, trabzonun yörep yerlerinde ayakkabılarım haşat oldukça anıyom valla

bunun aynısı geliyo canım 10 tane var içinde :)

aynen bende facebooktan yanayım gerçektenn orda bi grup felan kursak yaa (

olur canım niye olmasın :)))

sizde mi konyalısınız , diycem çok özledim valla konyadayken kıymetini bilmemişim düz yollarımın, trabzonun yörep yerlerinde ayakkabılarım haşat oldukça anıyom valla

evet canım konyalıyız eşim ordulu tabi daha oncede konusmustuk zaten annemlerde dugune gıttı 1 haftacık sonra gelcekler

evet canım konyalıyız eşim ordulu tabi daha oncede konusmustuk zaten Annemlerde dugune gıttı 1 haftacık sonra gelcekler

benle konuştuğuna emin misin ben hiç hatırlamıyom , benle konuştuğun maltofer hap mı surup mu olduğuydu hemşerim, bu arada hap şeklinde Allah kavuştursun bende 8 inde ordayım kısmetse , goruyon mu 2 goca gonyalı bulmuşuz karadeniz usakları

hayır kuzum konusmustuk daha once hatta eslrımızde aynı demıstık ahaha:))

canımmm çookk teşekkür ederim bebişimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…