kudret narını ben yedım canım hamıle kalmadan once gastrıt reflu ıcın ve ınan faydasını gormustum .sımdı tekrarladı sanırım cok fena yanıyor yedıklerıne dıkkat etmek lazım mesela domateste asıt var.baharatlardan uzak kal cıg seyler yememeye bak.ve mıgden yandıgı zaman 1 tane elma ye ben elmanında faydasnı gordumilaçlar midemde yaramadı bi kaç şey tavsiye edildi bebk için zararlı olurmu bilemedim zahter otu , çiğ patates suyu ve kudret narı bi kaç kişi bunları önerdi ama kullanmaya çekindim
.
Kızlar daha önce biriniz yazmıştınız ama bulamadım. çarşamba dr a gittik.
Herşeyi çok iyi haftasıyla uyumlu.ama kücük bir sorun var dedi aslında sorunda demeyelim. çoğu bebekte olan birşey kalbinde 2 beyazlık var dedi. ilerki aylarda bunlar geçer dedi. ya geçmezse dedim geçiyor 2li testin iyi eğer kötü olsaydı ozaman şüphelenebilrdik dedi.şuan korkacak bir durum yok dedi.
İnsan yinede aklına takıyor. çok korkuyorum dularınızı bekliyorum kızlar. İnşallah kötü birşey çıkmaz düzelir geçer
kızlar benim e bebekten alt değiştirme örtüm geldi şimdiii:)))
yedikten sonra karın resmen 2 ay daha büyüyo bendede hareket bile edemiyom
kudret narını ben yedım canım hamıle kalmadan once gastrıt reflu ıcın ve ınan faydasını gormustum .sımdı tekrarladı sanırım cok fena yanıyor yedıklerıne dıkkat etmek lazım mesela domateste asıt var.baharatlardan uzak kal cıg seyler yememeye bak.ve mıgden yandıgı zaman 1 tane elma ye ben elmanında faydasnı gordum
ilaçlar midemde yaramadı bi kaç şey tavsiye edildi bebk için zararlı olurmu bilemedim zahter otu , çiğ patates suyu ve kudret narı bi kaç kişi bunları önerdi ama kullanmaya çekindim
karpuz vazgeçilmezim ben ilk 3 ay su da içemyordum en çok sudan tiksiniyordum ayran ve karpuzla susuzluğumu giderdim gaz yapıyor ama karpuz hazmı sağlar normalde maden suyu gibi düşün...
bende trabzon'da oturuyorum canım, eşim trabzonlu ben eskişehirliyim ama ailem ankara'da oturuyor öyle karışık bir durum :))) bende ilk başlarda imperial'da dilek'e gidiyordum ama hiç memnun kalmadım daha sonra arkadaşlarım yıldızlı güven'deki sevilay hanım'ı önerdi ona gitmeye başladım bende çok memnunum gerçekten çok güzel ilgileniyor, hatta bugün kontrolüm vardı, böbreklerimdeki büyümeden dolayı biraz stresliydim ama çok rahatlattı beni sağolsun.. Istanbul'daki arkadaşları bende kıskandım ya ne güzel buluşuyorlar, biz de ayarlayabiliriz trabzon'da :)) akşamları sahilde yürüyüşe çıkıyoruz eşimle, dün ona diyordum senin yerine keşke hamile bir arkadaşım olsa da onunla yürüsem seninle muhabbet edilmiyor hamilelik konusunda çok sıkıcısın diye
canım sor hıc bılmıyorum hamılelıkte kullanılırmı balla karıstırıyordu annem yıyordum ben.hamilelikte kudret narının zararı olurmu acaba :S söylediklerinin çoğunu uyguluyorum elimden geldiğince netice hep aynı doktora gittiğimde kudret narını soracam inş. zararı yoksa sizinlede paylaşırım inş.
aynı karışıklık bende de var canım eşim buralı ben konyalı ama okuldan beri ankarada yaşıyodum sonra bir sürede çalıştım evlendim buraya geldim ankaradan ...
Dilek hanım için pek iyi şeyler duymadım açıkçası hem yaklaşımı hem tespitleri anlamında değiştiren çok duydum ben en baştan beri sevilaya gidiyorum gerçekten süper bir doktor , belki karşılaşırız hastanede3 temmuz ayrıntılım diğer randevumda 22 sinde şeker için gitcem senin ne zaman , bende eşimlerle beşirliye koşmaya gidiyolar yürüyüşe gidicemde bebeğin yukarı çıkmasını bekliyom en büyük dert wc birde erken diye yürüyüşe başlamadım ramazan sonu inşallah , sen sahilde nerde yürüyon bakıyım belki sürpriz yaparım
canım sor hıc bılmıyorum hamılelıkte kullanılırmı balla karıstırıyordu annem yıyordum ben.
ahhh konya deme annemler ggıttı memlekete kaldım bınada tek
canım üzülme sakın, bebeğini de üzmüş olursun,
bir sorun çıkmaz dedilerse vardır bir bildikleri sen sadece bol bol dua et meleğin için
canım fotosunu eklede bizde görelim, bana da gelecek ama şimdilik gelen bişi yok, merak ettim nasıl bişi
canım üzülme sakın, bebeğini de üzmüş olursun,
bir sorun çıkmaz dedilerse vardır bir bildikleri sen sadece bol bol dua et meleğin için
merhaba kızlar sizlere bir önerim var ben 2011 yılında doğum yaptım ozamanda kkdan ağustos anneleri diye bir gruba üyeydim sonra grubu facebooka taşıdık böylece daha çabuk cvp verebiliyorduk birbirimize ve birbirimizi daha yakından tanıma şansımız oldu..hala onlarla görüşüyoruz hala bir grubumuz var bazılarımız gerçektede bebekler dünyaya gelmeden önce ve sonra biraraya gelip buluştuk..bence kasım anneleri olarakta bir grup kuralım facede birbirimize doğumdan öncede sonrada çok faydalı olabileceğimizi düşünüyorum..ne dersiniz eğer olumlu bakarsanız ben grubu kurabilirim..daha öncede böyle bir deney,im yaşadığım ve çok memnuun kaldığım için sizlerede önermek istedim..
sizde mi konyalısınız , diycem çok özledim valla konyadayken kıymetini bilmemişim düz yollarımın, trabzonun yörep yerlerinde ayakkabılarım haşat oldukça anıyom valla
evet canım konyalıyız eşim ordulu tabi daha oncede konusmustuk zatenAnnemlerde dugune gıttı 1 haftacık sonra gelcekler
tek kullanımlık mı bunlar
benle konuştuğuna emin misin ben hiç hatırlamıyom , benle konuştuğun maltofer hap mı surup mu olduğuydu hemşerim, bu arada hap şeklindeAllah kavuştursun bende 8 inde ordayım kısmetse , goruyon mu 2 goca gonyalı bulmuşuz karadeniz usakları
yaparsın gösterir birisi ne üzülüyon tatlım, o kadar detaylı anlatan videolar var zaten üzülme canım du öpüyüm geçsinBu burda denmiyodu karıştı paşanı öpeyim bari Olmadı bana gönder ben birine kakalar yaptırırım kenarını canın sağolsun rengini söyle yapıp gönderem balım battaniye fida ossun sana ağlama kıyamam
evet canım tek kullanımlık 10 adet var ıcınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?