evet canım tek kullanımlık 10 adet var ıcınde
ne kadara aldın canım? Birde tek kullanımlık nasıl olacak yani sürekli altı değişecek. Gerek var mı buna? Yıkanabilenler daha kullanışlı olmaz mı? Ben hiç bişey almadım daha
hayır kuzum konusmustuk daha once hatta eslrımızde aynı demıstık ahaha:))
Ben asiyi sormayi unutmusum cnm kara kara dusunuyordum arasammi acaba diye.4bucuk yil once olmustum kizima hamileyken.simdi hic gitmek istemiyorum tekrar zor geliyor
Eki Görüntüle 744260
Kızlar biberon konusunda hiç fikrim yok almayı hiç düşünmüyordum belki lazım olur diye bunu alıyım diyorum pompa da var manuel ama önemi yok benim için kullanıp kullanmıyacağım bile belli olmadığı için çok para vermek de istemiyorum avent natural serisi sizce güzel bir ürünmü?
kızlar kasım annelerı dıye grup acmıstım ben onceden ama onlıne deıldı kımseyıde eklememıstım hatta baslarda solemıstık facesı olmayanlar vardı uzulmesınler dıye eklemedık ama ıstıosanız onlıne ettım acık suanda bır tek ben varım sıtede sımdı bıde burcagı ekledım facede eklıydık
aynı karışıklık bende de var canım eşim buralı ben konyalı ama okuldan beri ankarada yaşıyodum sonra bir sürede çalıştım evlendim buraya geldim ankaradan ...
Dilek hanım için pek iyi şeyler duymadım açıkçası hem yaklaşımı hem tespitleri anlamında değiştiren çok duydum ben en baştan beri sevilaya gidiyorum gerçekten süper bir doktor , belki karşılaşırız hastanede3 temmuz ayrıntılım diğer randevumda 22 sinde şeker için gitcem senin ne zaman , bende eşimlerle beşirliye koşmaya gidiyolar yürüyüşe gidicemde bebeğin yukarı çıkmasını bekliyom en büyük dert wc birde erken diye yürüyüşe başlamadım ramazan sonu inşallah , sen sahilde nerde yürüyon bakıyım belki sürpriz yaparım
benimde kanamam falan olmuştu dilek hanıma gidiyordum o zaman ama hiç ilgilenmedi benimle, bende değiştirdim ondan sonra.. Benim ayrıntılım da 16 temmuzda, aynı gün sevilay hanım'a da kontrole gidicem, şeker yüklemesini söylemedi bana henüz.. Bende bebeği aşağıda hissediyorum her gittiğimde soruyorum aşağıda mı diye, herşey normal olması gereken yerde stres yapma diyor :) ben 5 kilo aldım şimdiye kadar o yüzden olabildiğince yürüyüş yapmaya çalışıyorum bel ağrılarıma da iyi geliyor.. Sahilde ayasofya ile beşirli köprüsü arasında yürüyüş yapıyorum canım, biz de bu akşam ankara'ya gidiyoruz, 2 hafta sonra falan döneceğiz, ramazanda iftar sonrası başlarım yine yürüyüşlere, sende başladığın zaman görüşürüz canım
Baharcim bu arada Tolga hoca arkadasimin esini de aldi ameliyathaneye.kamerani da al gel dedi ilk fotograflarini babasi cekti kuzunun.ben de esimi islemeye basladim yanimda dur diye:)senin kiloyla aran nasil?bn kilolu hamile kaldim.4kilo aldim simdiye kadar.her muayenede firca yiyorym hocadan.Gecen ay 1BUCUK kilo aldim cok kizdi:)onumuzdeki ay kilo almadan gel dedi ve 800gr almisim bile.cok tirsiyorum simdiden haslayacak bni yine
tek kullanımlık canımmm almadılar beles:))nasıl filiz tek kullanımlık mı bunlar, birde kargo ücreti aldılar mı kızlar sizden :))))
güle güle pisletsin kızçen o zaman güle güle kullanın bende kumaş alt açmalardan sandıydım meğer ne cimriymiş e-bebek
kızlar kasım annelerı dıye grup acmıstım ben onceden ama onlıne deıldı kımseyıde eklememıstım hatta baslarda solemıstık facesı olmayanlar vardı uzulmesınler dıye eklemedık ama ıstıosanız onlıne ettım acık suanda bır tek ben varım sıtede sımdı bıde burcagı ekledım facede eklıydık
anladım canım burda çoğu kişide bebeği aşağıda hissediyorum diyeni okuyorum, bende göbeğimden rahat 4 parmak aşağıda bacak çizgimin denginde bebek ama doktor yeri de suyuda herşeyi iyi diyo doktor o kadar içime sinince ben pek takılmıyom rahat biriyim açıkçası , randevular pek denk gelmiyo bu ara anlaşılan , ben yürüyüşü şu yüzden şimdi düşünmüyom yürüyüş doğumu kolaylaştırıyo diyolar ya ben korktum şimdiden yürürüm açılma falan olur diye , zaten 6. Aydan sonra yürünmeli diyede duydum doktorada henüz sormadım , ramazandan sonra 26 dolmuş olacak başlarım yavaş yavaş bende gelecek hafta memlekete ve ankaraya gitcem 22 . De döncem belki sonra bir ara randevulaşırız
merhaba kızlar sizlere bir önerim var ben 2011 yılında doğum yaptım ozamanda kkdan ağustos anneleri diye bir gruba üyeydim sonra grubu facebooka taşıdık böylece daha çabuk cvp verebiliyorduk birbirimize ve birbirimizi daha yakından tanıma şansımız oldu..hala onlarla görüşüyoruz hala bir grubumuz var bazılarımız gerçektede bebekler dünyaya gelmeden önce ve sonra biraraya gelip buluştuk..bence kasım anneleri olarakta bir grup kuralım facede birbirimize doğumdan öncede sonrada çok faydalı olabileceğimizi düşünüyorum..ne dersiniz eğer olumlu bakarsanız ben grubu kurabilirim..daha öncede böyle bir deney,im yaşadığım ve çok memnuun kaldığım için sizlerede önermek istedim..
Kilolu mu hamile kaldın sen dilşat ben 20 haftayı 6 kiloyla kapattım bana bişey demedi doktor az çok iyi gibi bende takılıyom hiç kasmıyom valla
ben facebook konusuna olumlu bakıyorum öyle bir grup kurulursa katılmaktan mutlu olurum.Ve orada daha çok kaynaşırız diye düşünüyorum..
yok canım 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 55 kilo oldum, ilk defa 50'nin üzerine çıktığım için kendimi kötü hissediyorum, doktor bişey demedi şimdiye kadar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?