2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar kasım annelerı dıye grup acmıstım ben onceden ama onlıne deıldı kımseyıde eklememıstım hatta baslarda solemıstık facesı olmayanlar vardı uzulmesınler dıye eklemedık ama ıstıosanız onlıne ettım acık suanda bır tek ben varım sıtede sımdı bıde burcagı ekledım facede eklıydık

ne kadara aldın canım? Birde tek kullanımlık nasıl olacak yani sürekli altı değişecek. Gerek var mı buna? Yıkanabilenler daha kullanışlı olmaz mı? Ben hiç bişey almadım daha

canım ben almadım :)) hedıye geldı e bebekten merhaba bebegı ızlıodum kod almıstım

Ben asiyi sormayi unutmusum cnm kara kara dusunuyordum arasammi acaba diye.4bucuk yil once olmustum kizima hamileyken.simdi hic gitmek istemiyorum tekrar zor geliyor

muayenehaneye geçmiştir canım Tolga Bey şuan da ara da sor istersen ihmal etme bana olma dedi,zaten sağlık ocağından da doktorun izin verirse demişlerdi..

ben biberon aldım canım aventin natural serisinden içime en çok sinen o oldu güzel bence.süt sağma için de alıcam önümüzdeki günlerde..

canım link atabilirmisin?

benimde kanamam falan olmuştu Dilek hanıma gidiyordum o zaman ama hiç ilgilenmedi benimle, bende değiştirdim ondan sonra.. Benim ayrıntılım da 16 temmuzda, aynı gün Sevilay Hanım'a da kontrole gidicem, şeker yüklemesini söylemedi bana henüz.. bende bebeği aşağıda hissediyorum her gittiğimde soruyorum aşağıda mı diye, herşey normal olması gereken yerde stres yapma diyor :) ben 5 kilo aldım şimdiye kadar o yüzden olabildiğince yürüyüş yapmaya çalışıyorum bel ağrılarıma da iyi geliyor.. Sahilde Ayasofya ile Beşirli köprüsü arasında yürüyüş yapıyorum canım, biz de bu akşam Ankara'ya gidiyoruz, 2 hafta sonra falan döneceğiz, ramazanda iftar sonrası başlarım yine yürüyüşlere, sende başladığın zaman görüşürüz canım

anladım canım burda çoğu kişide bebeği aşağıda hissediyorum diyeni okuyorum, bende göbeğimden rahat 4 parmak aşağıda bacak çizgimin denginde bebek ama doktor yeri de suyuda herşeyi iyi diyo doktor o kadar içime sinince ben pek takılmıyom rahat biriyim açıkçası , randevular pek denk gelmiyo bu ara anlaşılan , ben yürüyüşü şu yüzden şimdi düşünmüyom yürüyüş doğumu kolaylaştırıyo diyolar ya ben korktum şimdiden yürürüm açılma falan olur diye , zaten 6. Aydan sonra yürünmeli diyede duydum doktorada henüz sormadım , ramazandan sonra 26 dolmuş olacak başlarım yavaş yavaş bende gelecek hafta memlekete ve ankaraya gitcem 22 . De döncem belki sonra bir ara randevulaşırız

ay canım ya benim eşimde hiç cesaret yok kan görünce bayılır o :) o yuzden malesef yanımda olamaz ama Tolga Bey izin veriyor..Bende doğum fotoğrafısı düşünüyorum o yuzden:) inşAllah eşin cesaret eder ve o anı o da yaşar çok güzel birşey bence ilk saniyesinde bebeğini görmek..Bende kilolu hamile kaldım 68 kiloyla hamile kaldım şuan 69-70 arası gidip geliyorum.Bidaha ki gidişime kadar çok alırsam benide fırçalar zaten eşimde destekçisi..Allahtan marinam hep benden yana :)oraya gidince tartıya çıkacam diye ödüm kopuyor ama kaçış yok ultrasondan önce tartı :)

Kilolu mu hamile kaldın sen dilşat ben 20 haftayı 6 kiloyla kapattım bana bişey demedi doktor az çok iyi gibi bende takılıyom hiç kasmıyom valla

nasıl filiz tek kullanımlık mı bunlar, birde kargo ücreti aldılar mı kızlar sizden :))))
tek kullanımlık canımmm almadılar beles:))
güle güle pisletsin kızçen o zaman güle güle kullanın bende kumaş alt açmalardan sandıydım meğer ne cimriymiş e-bebek

aynen cok cımrı kız 10 tanecık Bıde kullan at omurluk vereydı ıyıydı ahahaha

benide ekleyebilirmisin canım yada ben istek göndereyim kabul et olurmu?

tamam canım görüşmek üzere o zaman

ben facebook konusuna olumlu bakıyorum öyle bir grup kurulursa katılmaktan mutlu olurum.Ve orada daha çok kaynaşırız diye düşünüyorum..

Kızlar filiz arkadaşımız zaten bir grup kurmuş facede bence facede daha verimli oluruz hiç birşeyi atlama görmeme şansımız olmaz böyle geri dönüp okumak çok zaman kaybettiriyor ben çoğu zaman okuyammıyorum yazdıklarınızı..bence facede buluşalım facebook hesabı olmayan arkadaşlarda hemencik bir hesap açıversinler sadece kasım annişleri içinnnnn

Kilolu mu hamile kaldın sen dilşat ben 20 haftayı 6 kiloyla kapattım bana bişey demedi doktor az çok iyi gibi bende takılıyom hiç kasmıyom valla

yok canım 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 55 kilo oldum, ilk defa 50'nin üzerine çıktığım için kendimi kötü hissediyorum, doktor bişey demedi şimdiye kadar :)))

yok canım 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 55 kilo oldum, ilk defa 50'nin üzerine çıktığım için kendimi kötü hissediyorum, doktor bişey demedi şimdiye kadar :)))

ben normalde 48-49 dum folik falan mı yoksa evlilik mi yaradı bilmem hamile kaldığımda 52 ydim şimdi 58 valla memnunum görüntümden normaldede hep 55 olmak istiyordum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…