üzülme canımya bebışıde uzuyosun doktoru inş. bulbılırsın doğum konusunda korkmaa canım ya ınan sezeryandan daha kolay norml dogum kımsenın dedıgını kafana takma
Hiç sıkma canını tatlım, en sağlıklısı normal doğum (eğer Allahtan bir mani oluşmazsa) ve o an belki çok zor ama hemen unutuyormuşsun bebişini kucağına alınca. Onu düşün hayal et kokusunu hiç üzülme... Minicik ellerini gözlerini düşün bak nasıl heyecanlanacaksın...
Sağolun canlarım içimi rahatlattınız. Ben çok şükür hiç korkmuyorum normal doğumdan Allahın izniyle bi sıkıntı çıkmazsa normal yapmak isterim ama işte kendileri sezeryan yaptı diye normal doğumu kötülediler. Herkesin kendi tercihi sonuçta neden böyleler hiç anlamıyorum
filiz tövbe de kızzrahat geçirdiğim günlerin acısı bir günde çıktı valla çok kötüyüm çokkkk
ben dun aksam kerevız yedım.hatta bu aksama da kalmıstı onu yıcektım.ayy ınsallah bısey olmaz allah korusun
Oyyy gözlerim doldu canımm inşallahh yaa neler neler konuşcaz şu 8 ayda Allahım sen nasib etSen kimin ne dediğini düşünme sadece bebeğini düşün... Doktor da kolay ya bulursun inşallah doktor mu yok? Hiç sıkma canını bak 2 hafta sonra çook başka şeyler konuşacağız :)
ama bolede baksana dıyorlar ya yok saglıksız gebelıktır dıyorlar mıgde bulanmayıncada
dr sacmalıktan baska bırsey deıl dıyor ama.
ama bolede baksana dıyorlar ya yok saglıksız gebelıktır dıyorlar mıgde bulanmayıncada
dr sacmalıktan baska bırsey deıl dıyor ama.
Hadi gozun cnm bnm beraber gitcez desene iki hafta sonra
sağol canım sendemi 2 haftıa sonra gitcen beraber yaşıcaz heyecanı birde beni listeye eklesen kaç keredir yazıyorum görmüyorsun sanırım
oyle dıyorlar genelde arastır bak canım bende sınır oluyorummmmmmm dr 2 sefer sordu bulantın varmı dıye yok dedımFiliz yaa benim de midem bulanmıyo sağlıksız gebelik miymişSadece arada kasıklarıma sancı oluyo ama saniyelik başka da bişe yok
valla canım oyle dıyorlar genelde mıgde bulanması bebegın saglıklı olduguna ısaretmıssÖyle şey mi olur ya. Benim de hiç midem bulanmadı baştan beri. Sağlıklıdır bebişlerimizi strese sokuyorsunuz anneleri :) Bizimkiler uslu bebekler belki annelerine sıkıntı vermek istemiyorlar :)
Kızlar bugün iyice sinirlerim bozuldu. Kendime daha bi doktor bulamadım. Antalya ya yeni taşındık. Kimisi çok pahalı kimisi kötü,kimi hastane pis, kimi doktor sezeyan yapıyo. Okulda da canımı sıktılar normal doğumun ne kadar zor olduğunu anlatıyolar. Ben Allah kısmet ederse normal doğum dedim. Hemen heyecanımın içine ettiler. İnsanlar başkalarının mutluluğunu zehretmek için neden bu kadar çaba sarf eder kiAğlaya ağlaya bi hal oldum zaten hormonlarım beni ele geçirmeye başladı
kızlar netten butık bebeye baktım çok uygun bebek zıbınları falan hamıle kıyafetlerıde var bakmak istersenız
beta hcg seviyenizin artısını kontrol edebileceginiz bir site
Beta hCG Doubling Calculator | Countdown to Pregnancy
ingilizce bilmeyenler olabilir diye kısaca acıklayayım
üste ilk beta testi tarihinizi ve sonucunuzu yazıyorsunuz
asagıya ise ikinci beta testi tarihi ve sonucunu
( ay olarak subat-february ya da mart-march sececeksinizdir )
calculate doubling time'a tıkladıgınızda size degerinizin iki katına kac saatte cıktıgını gösteriyor
bunlar da normal deger aralıkları
HCG niktarınız
1200 mIU/ml'den azsa 31-72 saat
1200 ile 6000 mIU/ml arasına ise 72-96 hours
6000 mIU/ml üstünde ise 96 saatten fazla sürede ikiye katlanacaktır.
oyyyy hemen alasım geliyo yaaaaasen alcan mı bişeler
valla zor tutuyorum kendımı canım ya bı keseyı görelımde almayı duşunuyorum gördunmu zıbınları falan cok şekerler ya
sen başkalarını dinlememeye calış
en güzel doğum normal doğumdur adı üstünde normal
inşallah Allahım hepimize normal doğum nasip eder bir avazda kurtuluruz inşallah.
tabii ki zorunlu durumda sezaryen olmak zorunda da kalabiliriz.
ama her ikisinin sıkıntısı da o ilk aglama sesini duydugumuz an bitecektir emin ol yeter k saglıkla dünyaya gelsinler. cekilen her sıkıntıya deger.
üstelik artık epidural gibi normal doğum sıkıntısını ciddi ölcüde azaltan bir şey var.
şöyle düşün dünyanın binlerce yıllık tarihinde dünyaya gelmiş insanları saymıyorum bile
şu an dünya nüfusu 6 milyar , bunun son 10 yılda artan sezeryan oranlarını filan hesaba katsak bile 5 milyardan fazlasının normal dogumla dünyaya geldiginid üsünürsek
5 milyar kere yapılmıs bir seyi elbet biz de yapabiliriz degil mi?
valla zor tutuyorum kendımı canım ya bı keseyı görelımde almayı duşunuyorum gördunmu zıbınları falan cok şekerler ya
Ayyyyy dün de trendyolda vardı. Bi görsen kız bebekler için totolarında kocaman kalpli zıbınlar felan var eridim bittimmmmmayy haziran ayında cinsiyetleri öğrenince tutamayacaz kendimizi
Ayyyyy dün de trendyolda vardı. Bi görsen kız bebekler için totolarında kocaman kalpli zıbınlar felan var eridim bittimmmmmayy haziran ayında cinsiyetleri öğrenince tutamayacaz kendimizi
evet caanım ya bende hergun öle stelerı takıp edıyorum bayılıyorum hepsınede ya ben hazırana kadar dayanamıcam galıba ya
evet caanım ya bende hergun öle stelerı takıp edıyorum bayılıyorum hepsınede ya ben hazırana kadar dayanamıcam galıba ya
Canım ben hamile kalmadan önce de bakardım şimdi tamamım artıkAldıklarını ve sgüzel siteleri söyleyelim birbirimize bari
Bu arada biz geçen gün antalya merkezde dolaştık bebek mağazalarını çok kötü şeyler vardı yaa hem de çok pahalı. Ben adanalıyım bizim orda harika hem de çok ucuzdur bebek şeyleri. O yüzden sanırım internete dadanacam
canım benimki 41.91 çıktı:44:[/COLOR
nezamn yaptırsın en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?