2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
üzülme canımya bebışıde uzuyosun doktoru inş. bulbılırsın doğum konusunda korkmaa canım ya ınan sezeryandan daha kolay norml dogum kımsenın dedıgını kafana takma

Sağolun canlarım içimi rahatlattınız. Ben çok şükür hiç korkmuyorum normal doğumdan Allahın izniyle bi sıkıntı çıkmazsa normal yapmak isterim ama işte kendileri sezeryan yaptı diye normal doğumu kötülediler. Herkesin kendi tercihi sonuçta neden böyleler hiç anlamıyorum

Sen kimin ne dediğini düşünme sadece bebeğini düşün... Doktor da kolay ya bulursun inşallah doktor mu yok? Hiç sıkma canını bak 2 hafta sonra çook başka şeyler konuşacağız :)

filiz tövbe de kızz rahat geçirdiğim günlerin acısı bir günde çıktı valla çok kötüyüm çokkkk

ama bolede baksana dıyorlar ya yok saglıksız gebelıktır dıyorlar mıgde bulanmayıncada
dr sacmalıktan baska bırsey deıl dıyor ama.

ben dun aksam kerevız yedım.hatta bu aksama da kalmıstı onu yıcektım.ayy ınsallah bısey olmaz allah korusun

Yok canım Allahın izniyle bişeycik olmaz

Sen kimin ne dediğini düşünme sadece bebeğini düşün... Doktor da kolay ya bulursun inşallah doktor mu yok? Hiç sıkma canını bak 2 hafta sonra çook başka şeyler konuşacağız :)
Oyyy gözlerim doldu canımm inşallahh yaa neler neler konuşcaz şu 8 ayda Allahım sen nasib et

ama bolede baksana dıyorlar ya yok saglıksız gebelıktır dıyorlar mıgde bulanmayıncada

Filiz yaa benim de midem bulanmıyo sağlıksız gebelik miymiş Sadece arada kasıklarıma sancı oluyo ama saniyelik başka da bişe yok

Öyle şey mi olur ya. Benim de hiç midem bulanmadı baştan beri. Sağlıklıdır bebişlerimizi strese sokuyorsunuz anneleri :) Bizimkiler uslu bebekler belki annelerine sıkıntı vermek istemiyorlar :)

Filiz yaa benim de midem bulanmıyo sağlıksız gebelik miymiş Sadece arada kasıklarıma sancı oluyo ama saniyelik başka da bişe yok
oyle dıyorlar genelde arastır bak canım bende sınır oluyorummmmmmm dr 2 sefer sordu bulantın varmı dıye yok dedım
benımde reglı agrısı gıbı oluyor

Öyle şey mi olur ya. Benim de hiç midem bulanmadı baştan beri. Sağlıklıdır bebişlerimizi strese sokuyorsunuz anneleri :) Bizimkiler uslu bebekler belki annelerine sıkıntı vermek istemiyorlar :)
valla canım oyle dıyorlar genelde mıgde bulanması bebegın saglıklı olduguna ısaretmıss

kızlar netten butık bebeye baktım çok uygun bebek zıbınları falan hamıle kıyafetlerıde var bakmak istersenız

beta hcg seviyenizin artısını kontrol edebileceginiz bir site
Beta hCG Doubling Calculator | Countdown to Pregnancy

ingilizce bilmeyenler olabilir diye kısaca acıklayayım
üste ilk beta testi tarihinizi ve sonucunuzu yazıyorsunuz
asagıya ise ikinci beta testi tarihi ve sonucunu
( ay olarak subat-february ya da mart-march sececeksinizdir )
calculate doubling time'a tıkladıgınızda size degerinizin iki katına kac saatte cıktıgını gösteriyor

bunlar da normal deger aralıkları
HCG niktarınız
1200 mIU/ml'den azsa 31-72 saat
1200 ile 6000 mIU/ml arasına ise 72-96 hours
6000 mIU/ml üstünde ise 96 saatten fazla sürede ikiye katlanacaktır.

sen başkalarını dinlememeye calış
en güzel doğum normal doğumdur adı üstünde normal
inşallah Allahım hepimize normal doğum nasip eder bir avazda kurtuluruz inşallah.
tabii ki zorunlu durumda sezaryen olmak zorunda da kalabiliriz.
ama her ikisinin sıkıntısı da o ilk aglama sesini duydugumuz an bitecektir emin ol yeter k saglıkla dünyaya gelsinler. cekilen her sıkıntıya deger.
üstelik artık epidural gibi normal doğum sıkıntısını ciddi ölcüde azaltan bir şey var.
şöyle düşün dünyanın binlerce yıllık tarihinde dünyaya gelmiş insanları saymıyorum bile
şu an dünya nüfusu 6 milyar , bunun son 10 yılda artan sezeryan oranlarını filan hesaba katsak bile 5 milyardan fazlasının normal dogumla dünyaya geldiginid üsünürsek
5 milyar kere yapılmıs bir seyi elbet biz de yapabiliriz degil mi?

kızlar netten butık bebeye baktım çok uygun bebek zıbınları falan hamıle kıyafetlerıde var bakmak istersenız

oyyyy hemen alasım geliyo yaaaaa sen alcan mı bişeler

canım benimki 41.91 çıktı:44:

Ahhh monicim çok çok haklısın Annem hep der, o sancıyı çekmek Allah katında bile daha hayırlı. Ama dediğin gibi sezaryen de olabiliriz. Benim hiç korkum yok çok şükür. Ama insanların bu moral bozma çabalarını anlamıyorum. ben olsam daha daha çok yüreklendiririm.Burunlarının ucuyla bana anlatışlarını bi görsen aşağılar gibi bide aman neyse hayırla sağlıkla gelsin mercimeklerimiz. Bi daha da ne bebeğimi ne de kendimi üzmem başkalarının dedikleriyle

kızlarr ben kendimi hiç hamiş hissetmiyorum:44: neden acaba:44: yani ne midem bulanıyo ne başka birşey sadece sol kasıkta ara ara ince bir sızı oluyor

kızlar hazırandamı ogrences bız cınsıyetını yahu mayıs sanıyordum ben
Mayısta evlılık yıldonumum ayy ıns ozaman gosterır bebısım cınsıyetını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…