2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

kızlarr ben kendimi hiç hamiş hissetmiyorum:44: neden acaba:44: yani ne midem bulanıyo ne başka birşey sadece sol kasıkta ara ara ince bir sızı oluyor

aynen cnm yaaa.hiçbişey yok..gögüslerimin yanlarında acı var.sadece kasılmalarım var..zaman zaman da adet olacak gibi sancım..akıntım da öyle çok değil..su gibi oluyo bazen..ozaman da wc ye koşuyorum..bunu da mı kaybediyorum acaba dieof Allahım bu hafta bi geçse hayırlısıyla...keseyi görsek sonra pıtpıtları duysak..sağsağlım geçse 9 ay..

Sevgili arkadaşlar satırlarınızı okurken yine gözyaşlarımı tutamıyorum.beni bazılarınız hatırlar tabloya ilk ismini yazdıranlardan ve tablodan ilk ayrılan diyelim artık.gurbetgüzeline öyle hevesle yazdırmıştımki ismimi.ama yaşamamız gereken şeyler varmışki bugünde veda etmek için yanınızdayım.burası öyle güzel biyerki en yakınınıza söyleyemediğiniz şeyleri burda paylaşıyorsunuz.hani bi sınıf olurda sınıftaki bikişinin canı yansa herkesten önce bütün sınıf arkadaşlarını yanında bulur ya o kişi işte sizde o sınıf arkadaşlarımdınız benim ama neyazıktırki ben sınıftan ayrılıyorum artık rabbim hepinizden razı olsun.benim hikayem kısaca kandeğerlerim çok yükselmiyordu 13,38,90,bihaftasonra732,1049,ertesigün1490,4gün sonra yani bu cmrts 1970.kesebihafta önce6.4mm idi bu cmrts7mm olmuş sadece büyümeyen bir kesem(yolk sac da var) artmayan bir kan değerim var.doktorlar başından beri düşeceğini söylüyorlardı.hergün kahverengi lekelenmem var.çalışıyorum dışarda biranda vücudum buz kesiliyor ama ayrılmıyor kopmuyor benim oğlum(rüyalarımda hep tostombul bi erkek çocuğu görürdüm onun için oğlum diyorum)ayrılmadıkça vücudum sinyal veriyor.araf da kaldım.ama düşmedikçe hergün dahada tehlikeli bi hale geliyormuş.kollarım delikdeşik tetkiklerden
eğer cumaya kadar düşmezse doktorlar müdahale edeceklermiş.bazen kanama oluyor ama mercimek çıkmıyor işte yerinden.aslında itiraf edeyim korkuyorumda düşüktende müdahaledende ama canım rabbim böyle takdir ettiyse büyük ama bizim göremediğimiz lütuflar vardır muhakkak bu işin içinde.ben rabbime teslimim bakmayın gözyaşlarıma,nasıl olmamki o alemlerin rabbine kimbilir nehayırlar vardır bu takdirinde.velhasıl biz bu tombul oğlanı çok istemiştik eşimin spermlerinde ciddi bi hareketsizlik vardı ilaç kullanıyordu onun için duyunca havalara uçmuştuk.ama...beni tablodan çıkarabilirsin gurbetgüzeli rabbim sizi evlatlarınızdan güldürsün sizleri mercimeklerinizle imtihan etmesin inş.aslında ben eşimin yanında bile gözyaşı dökemedim hiç.ama burda tutamıyo işte insan kendini.bu arada hepiniz çok moral oldunuz ama özellikle gurbetgüzeli ve puffye bukadar pozitif olduğunuz için teşekkür ediyorum.çoook şükredin arkadaşlar çook o güzel mercimekleriniz için.neyse çıkayım artık yoksa hiç çıkamıycam karnım çok ağrıyor. rabbim yardımcınız olsun benide dualarınıza eklerseniz beni çok memnun edersiniz.allaha emanet olun............

bende ıstıyorum hahahahahahahaha sankı cok ıyı bısey ıstıyorumm yaa ama ama bulanmıo hıc

gurbetttcımmm bende ıstıyorum senınle bırlıkteeeeee darısı bıze dıyelım

Ne güzel iştedua etde bulanmasın benim hayatım kabusa döndü 1 haftadır yarın doktoran kesin illaç isticem dayanamıyorum artık hamilelik çok zor(

allah yardımcın olsun canım inşallah

ya ınan ne denırkı sozun bıttıgı yer işte ınan okurken tuylerım dıken dıken okudum ve gozlerım dolu dolu suan..
Esının spermlerı yuzunden sanırım zor buldun allahım yardımcın olsun ınsallah bende oyle zor buldumkı arkadasım 2 bucuk sene sonra asılama ıle ancak dualarımdasınn ınan cok ıctennnn rabbım ınsallahh yoklugunu gostermesın bır mucıze olsun ve mercımegın ve tosun oglun senınle olsun inşallah :2::2:

ne güzel iştedua etde bulanmasın benim hayatım kabusa döndü 1 haftadır yarın doktoran kesin illaç isticem dayanamıyorum artık hamilelik çok zor(

evet haklısın canım.o konuda bende çok tereddütte kalıyordum.doktorun dediğide doğru.benimkide aynen öyle demişti.

nebılım kızlar yaa bırılerı yok saglıksız dıyor canım sıkılıyor ..
Bende bulantıdan cok korkarım yanı hem aglar hem hastanelık olurum rabbım o yuzden vermıyor dıyorum .
Dr ole dedı ama genede dusunduruo ınsanı yarın gene gıdıcem gene sorucammmmm
yasemıncım sen ne ılac alıyorsun suan ?

ayyy canım yaaa Allah yardımcın olsunnn
bunda da bir hayır vardır cnm..Allah korusun hamieliğin ilerleyen dönemlerinde daha acı tecrübeler yaşanabilirdi..
ben başıma geldiğinde hep bun aşükrettim..beterin beteri var..
inşallah yeni umutlarla yeniden evlat sahibi olacağını duyarız senden..
ve inşallah operasyona gerek kalmadan kendi gider mercimeğin...dualarım seninle

folik asit -progestan - glifor 850 mg (1 tane )
APTT (kan pıhtılaşması testi) yaptırmıştım.kanımda pıhtılaşma çıktı.tekrar yaptırdım şimdiki sonuca göre önümüzde haftasonu aspirine başlıcakmışım.

sen onlara bakma normal dogum herseyin en guzeli bunlari konusmak icin henuz erken guzelim bnmm zaman ne gösterecek bilinmez kafani bunlaral yorma lutfen kimsenin de lafini dinleyip bebisi uzme guzelimmm
akisina birakalim guzel hamislik yasayalim dimi ama

kuzum bnm öyle oldu malesef seninde öyle olacak degil korkma 9. hafta bicak gibi kesilmisti 10. hafta rutin kontrolde kalbi durmus dedi dr yapacak birsey yoktu
Allahima hep dua ettim yeniden nasip et diye yine naip oldu bu sefer bizim mercimek rahim agzina yakin yere yerlesmisti yine de beslenmis normal minik insan olmustu 7. haftada kanam basladi öyle kaybetttim
Allahim bu bebegimi bana bagislasin kizimin guzel yuzunun hatirina insAllah resim falan olmayinca anne yalan degil demi hamilesin kardesim gelcek degilmi diyor insAllah hersey yolunda gitsin göturecehim yanimda onuda yüzünü güldürsun Merhameti sonsuz Allahimmm amin hepimizin insALlahhh

Canım çok çok üzüldüm. Rabbim acını en kısa zamanda dindirsin. Ve bebeğin hemencecik gelsin inşAllahhh. Böyle kaybedenler 2 aya kalmaz hemen sağlıklı bi bebişle geri geliyolar. İnşAllah sen de geleceksin hemencecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…