ekime kalır canım bencede inş bize siz geç kaldınız demezler bu seferde.
Benim teyzem 15 senedir oradan alışveriş yapıyor o yüzden oradakileride çok iyi tanıyor çok yardımcı oluyorlar bende onunla gidicem ama bildiğim kadarıyla ürün garantisi oluyorve bilinen bir markaysa her yerde teknık srevise başvuruluyor.
heee bide ben henüz hiç bişey almadım
sadece listem var
biz taşıncazda önce onu bi halletsek kafam rahatlıycak
bebek ıcın lıste yapan varmı kızlar tekstıl ıcın ısın ıcınden cıkamadım ben:s mesela bıze kısa kollu body lazım olurmu yoksa uzunmu almalı hep lıste yapanınz varsa paylasabılırmı?
filizcim bende netten 3 şey aldım ama gelmedi daha
az öncede neharın aldıgı çoraplardan aldım renkli çıngıraklı
olanlardan bayıldım onlara bide 9ay 99esma kitabını aldım
merhaba arkadaşlar sözüm ona bugün ayrıntılı ultrasona girecektim özel hastaneden randevu almıştım meğer kadın doğumdan randevu verilmiş radyolojide yoğunluk var 1 hafta sonraya attılar çok moralim bozuldu bugünü zor getirmiştim halbuki gzel haberlerle gelirim die düşnmüştüm kısmet değilmiş....mşde yanmaları için kudret narı ,çiğ patates suyunu doktora sordum kullanma dedi...pulcet yazdı bakalım diğer ilaçların bi faydasını görmedim umarım bu şifa olur.sizler neler yapyorsunuz bebişleriniz büyümeye devam edip tepikler atıyordur umarım ...bebeğin hareketini hissetmediğimi bunun beni korkuttuğunu söyledim doktora hissetmemen normal 5.5 aydan sonra çok hissedilmeye başlar dedi
canım uzuldum ya neyse 1 haftacık beklıcenn bısey olmaz .20 21 haftada dedı banada dr tedırgın olma canım hıssedersın.
benımde suan yanıo mıgdem renıne gecırıo bıraz
Nasılsınız ben o kadar yorgunum ki bugun evdeki eşyalarım toparlandı ben güya ağıriş yapmadım ama sabahın 8 inden bu saate kadar ayaktaydm ve suan ayaklarım altı zonkluyor yorgunluktan oğlumuzda hissedemedim .televizyonumuzuda söktük suan eşimle yatakdayız o bilgisayarda bende. Telefondan size yazayım dedim yarın tasıma şirketin gelecek eşyalar diğer eve gidecek ama ben işe gitmek zorundayım çünkü iş arkadaşım izinli artık akşamları o evi yerleştiricez neyse su evi yerleştirsen de haftasonu yıllık iznime çıksam dinlensem hepinizi çok öpdüm Heran uyuyabilirim
benim midem de sıkıntılı, akşamları çok bişey yememeye çalışıyorum hafif şeyler çünkü hep ağzımda gibi.
bir de mide ilacına başlattı doktorum o biraz rahatlattı ama gene de var
ağzımın tadı da hiç olmuyor illa maden suyu içmem lazım akşamları bende de reflü vardı, felaket azdı
günaydın annişler,
siz de benim gibi her gün acaba bebişimin kalbi atıyor mu diye merak ediyor musunuz?
ya ben çok korkuyorum. rabbime bırakmak istiyorum ama bir türlü içim rahat etmiyor, hareket de hissetmiyorum.
sanki karnım da büyümüyor, kilo da almıyorum artık:18:
saol canımm.bizde bir ay erkek diye sevdik .doktorumuz erkeğe benzetti bide benim içime hep erkek doğuyodu .ahmet eymen koyacaktım bende .oğluşum oğluşum diye bir ay sevdik kızçemizispnra kesin kız olunca şooook olduk .seninde ikincin kız olur inş sende zeynepine kavuşursun canım
teşekkür ederim filizcim .sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah hepimizz
ben dalin bebeyağı aldım mahvetti beni alerji pişik yaptı .bir ayda geçmedi .şimdi vazelin ve saf zeytinyağı kullanıyorum .bebeğimede dalinin h,ç bir ürününü almadım .tabii herkeste aynı etkiyi yapmaz belki
Bebeğin için alacaksan ben oğluşuma mustela aldım canım çok güzel kendimde denedim hemen :) markaları baya araştırdım en çok içime sineni mustela ürünleri oldu pişik kremi,şampuan,bebek yağı aldım.2. tercihimde sebamed sebamedinde şampuanını aldım onu da denedim o da güzeldi :) ama yağı varmı sebamedin tam bilmiyorum canım.bu iki marka güzel bence..
kızlar ya benım bebegım bazen öle bi dönuyorki tabı ben bunu rahımdemı desem gobegımdemi ne gerılme gıbı hıssedıuyorum hemen gobegımı acıyorum karnım sag tarafı veya baska bı tarafı sıvrılmıiş oluyor hatta esımde sahıt oldu boyle yasayan varmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?