2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ozaman tanıolardır teyzenı yardımcı olurlar sana neguzel ..urun garantısı oluyor ama urunu aldıgın zaman sadece orda garantı kapsamında oluyormuşş dıye duydum bende.

bebek ıcın lıste yapan varmı kızlar tekstıl ıcın ısın ıcınden cıkamadım ben:s mesela bıze kısa kollu body lazım olurmu yoksa uzunmu almalı hep lıste yapanınz varsa paylasabılırmı?

bende cuma gün bir liste paylaşmıştım canım

filizcim bende netten 3 şey aldım ama gelmedi daha
az öncede neharın aldıgı çoraplardan aldım renkli çıngıraklı
olanlardan bayıldım onlara bide 9ay 99esma kitabını aldım

merhaba arkadaşlar sözüm ona bugün ayrıntılı ultrasona girecektim özel hastaneden randevu almıştım meğer kadın doğumdan randevu verilmiş radyolojide yoğunluk var 1 hafta sonraya attılar çok moralim bozuldu bugünü zor getirmiştim halbuki gzel haberlerle gelirim die düşnmüştüm kısmet değilmiş....mşde yanmaları için kudret narı ,çiğ patates suyunu doktora sordum kullanma dedi...pulcet yazdı bakalım diğer ilaçların bi faydasını görmedim umarım bu şifa olur.sizler neler yapyorsunuz bebişleriniz büyümeye devam edip tepikler atıyordur umarım ...bebeğin hareketini hissetmediğimi bunun beni korkuttuğunu söyledim doktora hissetmemen normal 5.5 aydan sonra çok hissedilmeye başlar dedi

filizcim bende netten 3 şey aldım ama gelmedi daha
az öncede neharın aldıgı çoraplardan aldım renkli çıngıraklı
olanlardan bayıldım onlara bide 9ay 99esma kitabını aldım

ıns gelır bıran once canımmm ..bende alıcam onlardan cok guzeller ..alırız artık yavas yavas cnm:))[/B]

canım uzuldum ya neyse 1 haftacık beklıcenn bısey olmaz .20 21 haftada dedı banada dr tedırgın olma canım hıssedersın.
benımde suan yanıo mıgdem renıne gecırıo bıraz

canım uzuldum ya neyse 1 haftacık beklıcenn bısey olmaz .20 21 haftada dedı banada dr tedırgın olma canım hıssedersın.
benımde suan yanıo mıgdem renıne gecırıo bıraz

bekliycem canım yapacak birşey yok ama bugünü öyle zor beklemiştimki neyse sağlığı yerinde olsunda gerisi boş...benimde 20.hafta gözüküyorda 19 hafta 4 günlük dedi 287 gr imiş bebek 20 haftadan önce ayrıntılıdan çok net görüntüler elde edilmiyormuş hatta daha fazla beklerseniz daha iyi olur dediler sabredemem dedim...bugün birinin daha ayrıntılı ultrasnu vardı bilgi hastanesinde iyimi nickini unuttum :S

nasılsınız kızlar,
benim oğlum tekmeliyor artık çok şükür, meğer kahve istiyormuş, bir kahve içtim tekmelemeye başladı :)
küçük boşnak :)
çok şükür Allah ıma baya korktum günlerce

tulum konusunda kısa kollu ve kolsuzları 6-12 ay almanızı tavsiye ederim, kış bebeği malum, mayıstan sonra anca
kısa kollu giyerler

bende eylül gibi odası dolabı hazır olunca büyük oğlumdan sakladıklarımı çıkarcam, ne eksikse onu alırım birdaha

canım çok kolay gelsin, sakın yorma kendini bol bol dinlenerek yap işlerini hemen bitsin diye sakın sıkıştırma

canım korkmana gerek yok ,bende pek fazla hissetmiyorum arada elimi koyduğumda hissediyorum pıt pıtları,
22. haftadan sonra daha net hissediliyormuş hareketleri bebeklerimizin inşallah

yok tatlım dalin bende düşünmedim, nivea veya jhonson's baby düşündüm gittiğim yerde de nivea kalmamış jhonson's baby aldım inşallah alerji falan yapmadan etkisini görürüz,

vazelin ve saf zeytinyağını sen nasıl kullanıyorsun peki ?

yok canım bebeğime değil kendime aldım bebek yağı, karnım kaşınmaya başlamıştı,
çok çatlamadan alayım dedim inş. işe yarar

kızlar ibrahim suresini lutfen okuyun zekası ve ahlakı için cok faydalı hatta bnm hayatımda örnekler var tescillenmiş cok fydalı :)

kızlar ya benım bebegım bazen öle bi dönuyorki tabı ben bunu rahımdemı desem gobegımdemi ne gerılme gıbı hıssedıuyorum hemen gobegımı acıyorum karnım sag tarafı veya baska bı tarafı sıvrılmıiş oluyor hatta esımde sahıt oldu boyle yasayan varmı hiç

Çok şükür detaylıyı atlattık. Herşey yolunda,ilkin cinsiyetimizin kesinleştiğini kızımın geleceğini söyledi doktor.Baş aşağı duruyodu sıpa,pek de kibarcık ayaklarını bükmüş oturuyodu. Ben yüzünü tam seçemedim ama eşim çok güzeldi diyor bana benziyomuş :) 340 gr mış ama boyunu söylemedi.Bir ay sonrada tekrar ayrıntılı renkliye giricez. Bekleyen arkadaşlar da inşallah benim gibi mutlu ayrılırlar ayrıntılıdan. Şükürler olsun.

Kızlar aldıklarımı dıger konuya yukledım ama tek tek yazamadım nerden aldıgımı eklemekte bıraz zorlandım cunku:) soran olursa yazarım ama :)

benımde oluyo canım bı tarafa toplanıyomuş gıbı oluyo bazen göbegımın altında bazende sagda yada solda oluyo bende merak edıyorum herkeste oluyomu ebeye sordum gerı normale dönyosa sorun yok dedı bı kac sanıye sonra normale dönuyo :26:

günaydınnnnnnnnnnnnn yine iş başındayyımm ramazan gelsede gitsede erzincana memleketime gitsem inşllhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…