2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
[sıze=3]günaydın kızlar
Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz :123:
[/sıze]

nice nice mutlu huzurlu bebişli yıllar :119::119::119::119::119:

Nehar dün senin çıngıraktan aldım dayanamadım Ben 23.90 lık kargo bedavalıdan aldım ama Bir de tulum aldım

evlilik yıldönümünüz kutlu mutlu olsun canım allah inş seneye bebeğinl kucağında kutlamayı nasip etsin hep huzurlu mutlu olun

nice nice mutlu huzurlu bebişli yıllar :119::119::119::119::119:

Nehar dün senin çıngıraktan aldım dayanamadım Ben 23.90 lık kargo bedavalıdan aldım ama Bir de tulum aldım

evlılık yıldonumunuz kutlu olsun cnm bıdakı seneye bebısınle kutlamak dılegıyle hep mutlu olun

Amin amin aminn canlarım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Hepimiz minik evlatçıklarımızla mutlu aileler olalım inşallahhh.
İrmcim canım iyi yapmışsın. Bakalım benimki bugün elime ulaşır. Çok beğenerek aldık hadi hayırlısı

Büyük konusmayim ama , ben burada ne havuza girerim ne de saunaya...Bir kere cok afedersiniz taharet aliskanliklari yok!!! havuza girilmesi cokk riskli..Okullarda yüme dersleri olucak o zaman ne yaparim bilmiyorum...

çok feci kaşınmaya başladı göbeğim akşama kadar dayansamda krem alsam bari. çatlak kremi alırsam acaba emzirirken göğüslerdede kullanılırmı.

süpermiş ya,ben doktorumun çok rahat olmasından şikayetçiyim aslında,adam çok relax ama bu durumda eşimin çok hoşuna gidiyor.eşimi ikna edersem bir deneyeyim mesut beyi.

sen nereye gidiyorsun? karşıyakadaki çoğu yeri tecrübe ettim ben

ben kent hastanesine gidiyorum canım.

kızlar 1 haftadır yoktum tatile gittim geldim.ne kadar korunsamda bayağı bronzlaştım ve işin kötüsü mantar oldum.dün doktora gittim fitil verdi umarım geçer.

kızalar gunaydınlar...

ben daha kahvaltı edemedım ya fena mıdem agrıyor ıstemedı canım bırsey yemek nasıl yapıcam ya( kızım ac kalcak

Gözün aydın canım inşAllah bizde güzel bir şekilde atlatırız..benim ayrıntılıya daha 1 ay var ve nasıl dayanacağım bilmiyorum..oğluşumu çok özlüyorum..

benim yarın kontrol var bakalım bu doktorum ısrarla erkek diyor diğeride kesinlikle kız diyor. en son ayrıntılıda kız olduğunu söyledi özelde ki doktorum bakalım bu sefer ne diyecek.

evet bende iki haftadadir her dakka var... bir bardak suya karbonat atip iciyorum biraz iyi geliyr.. gece uykumdan uyandiriyor dilime kadar geliyor...

süt iyi geliyooo alıyım bari markettenb bir kere daha böle olmuştu haftaya detaylı utrasyıonmum var giden arkadaşlar nasıl ne yapıyor doktor kızlar

Günaydın kızlar ,günaydın minik kuşlar. Artık bizi duyuyosunuz diye size de hitap ediyorum.Anneleriniz okurken duyarsınız :)

kızalar gunaydınlar...

ben daha kahvaltı edemedım ya fena mıdem agrıyor ıstemedı canım bırsey yemek nasıl yapıcam ya( kızım ac kalcak

kızlar günaydın midemde yanma var sizdede oldumu

hepimizde aynı sorun sanırım, ben aç kalmamaya çalışıyorum yoksa artıyor, size de tavsiye ederim.
bir de ilaç kullanıyorum pulcet. doktorunuza sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…