Günaydın kızlar
Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz :123:
[sıze=3]günaydın kızlar
Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz :123:[/sıze]
Günaydın kızlar
Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz :123:
evlilik yıldönümünüz kutlu mutlu olsun canımallah inş seneye bebeğinl kucağında kutlamayı nasip etsin hep huzurlu mutlu olun
nice nice mutlu huzurlu bebişli yıllar :119::119::119::119::119:
Nehar dün senin çıngıraktan aldım dayanamadımBen 23.90 lık kargo bedavalıdan aldım ama Bir de tulum aldım
evlılık yıldonumunuz kutlu olsun cnm bıdakı seneye bebısınle kutlamak dılegıyle hep mutlu olun
Haklisin canim aslinda imkani degerlendirmek lazim , ama bende havuza güvenemedim canim , bazi almanlarda cok pis oluyor , cesaret edemedim .
O etkilenme bendede cok var canim yolda gecerken hasta birini görsem bile ister istemez etkileniyorum ..
Ayrıntılı ult. mesut bey yapmıyor canım, alsancakta anlaşmalı olduğukları izemar diye bir yer var 100 TL farkla oradaki uzman bakıyor. çok tatlı bir hanımefendi baktı ultrasonda. Mesut Beyden de çok memnunum ama acayip yoğun. prof. olmasına rağmen 55 TL muayene ücreti var ve hastalarının büyük çoğunluğu gebe. yani randevular hep yarım saat- 1 saat gibi sarkıyor doğum ve ameliyatlara kendi gittiğinden ama hastaları beklemeye razı açıkçası... en azından kendi adıma konuşayım, ilk randevu sarkınca çok sinirlenmiştim ama sonrasında yeterki Mesut bey ilgilensin beklerim demeye başladım :) belki gitmemişsindir diye açıklamış olayım dedim...
sen nereye gidiyorsun? karşıyakadaki çoğu yeri tecrübe ettim ben
kızlar günaydın midemde yanma var sizdede oldumu
Çok şükür detaylıyı atlattık. Herşey yolunda,ilkin cinsiyetimizin kesinleştiğini kızımın geleceğini söyledi doktor.Baş aşağı duruyodu sıpa,pek de kibarcık ayaklarını bükmüş oturuyodu. Ben yüzünü tam seçemedim ama eşim çok güzeldi diyor bana benziyomuş :) 340 gr mış ama boyunu söylemedi.Bir ay sonrada tekrar ayrıntılı renkliye giricez. Bekleyen arkadaşlar da inşallah benim gibi mutlu ayrılırlar ayrıntılıdan. Şükürler olsun.
evet bende iki haftadadir her dakka var... bir bardak suya karbonat atip iciyorum biraz iyi geliyr.. gece uykumdan uyandiriyor dilime kadar geliyor...
kızalar gunaydınlar...
ben daha kahvaltı edemedım ya fena mıdem agrıyor ıstemedı canım bırsey yemek nasıl yapıcam ya( kızım ac kalcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?