2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar dün aşı oldum, sonrasında oğlum çok oynadı,akşam-gece-gündüz hala da kıpır kıpır. Sağlı sollu vuruyor maşallaahhh. Acaba aşının etkisi mi var anlamadım doping etkisi mi yarattı oğlumda.
Amaaaaann bunlar da oynasa bi dert oynamasa bi dert

Günaydın annişler ve bebişleri şafak bir gün bir gün azalıyor
Midesi yananlar gaviscon içmiyor musunuz?

Son düzenleme:
güsel annecikler günaydınn:) napıosunuz nasılsınız? bebşleriniz nasıl bakalım?:))))

benim karnım çoktan çatladı bile zaten ergenlkiten çatlağım vardı bacaklarımda kollarımda. krem de kullandım yağda kullandım ama pek fayda etmedi olacaksa oluyor yani engel olmak mümkün değil sadece kaşıntıyı ve derinliği azaltıyor kullanılan şeyler

cnm senin oğluş ne zaman harekerlenmiş yaa benmde 20 hafta ne zmn harektlenmeye başlayacak yaramaz arada bir karıncalanma gibi bişey hissediyorum karnımda başka yok

Kizimin teyzeleriii nasilsiniz çupkalariniz nasıl? Umarim herkez çok iyidir.
Kizim ve ben çok şükür iyiyiz, maşallah kipir kipiriz
Evimizi tasidik çok şükür, kizimin teyzesi sagolsun geldi topladi evimi
Sonra tasindiktan sonra geldi yerlestirdi eşimle beraber
Çok is yapmasamda yoruldum yinede simdi dinleniyoruz kizimla

Günaydın annişler ve minişler nasılsınız?

Günaydın kızlar
Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz :123:

canım daha nice güzel yıllara inşallah , bundan sonrakileri bebeğinle kutlarsın artık tatlım :))

güle güle oturun evinizde canım, kızınla yeni evin keyfini çıkarın artık

cnm senin oğluş ne zaman harekerlenmiş yaa benmde 20 hafta ne zmn harektlenmeye başlayacak yaramaz arada bir karıncalanma gibi bişey hissediyorum karnımda başka yok
20 haftada başladı teyzesi. merak etme seninki de başlar bugün yarın yarın.

kuzuuuuuu karabatak kuzuuuuu bi varsın bi yoksunnn kızını severim seninnnn
ev işlerinin bitmesine sevindim canım hadi gözün aydın

canım daha nice güzel yıllara inşallah , bundan sonrakileri bebeğinle kutlarsın artık tatlım :))

amin canımmmmmm nice güzel yıllarımız olsun minnoşlarımızlaaaa

canımm hayırlı olsunnnnn sonunda bıttı demekkı evınnn yerım kızını ben kııpır kıpırmıss oyy maşallahh

Karabatak heee :-D
Neharim anca bitti ev isi yerleşme derken artik rahata çıktım 7 / 24 aranizda olurum inşallah canim. Senin pglan nasil bakım hala oğlan dimi :-D
bu arada nice senelere oğlun ve esinle canim

canımm hayırlı olsunnnnn sonunda bıttı demekkı evınnn yerım kızını ben kııpır kıpırmıss oyy maşallahh

Sağol canim çok şükür bitti çok da guzel oldu evim :-D rabbim dileyen herkeze nasip etsin inşallah.
Sorma teyzesi maşallah disardan bile izliyorum aciyorum gobusu uzaniyorum konusmaya basliyorum Allahim ondan sonra durdurabilene aşk olsun yavrumu :-D
sen nasilsin kizin nasıl hersey yolundadir inşallah

kızlar doğum iznine ne zmn ayrılacaksınız kaç hafta kala ayrılacaksınız ben ekimin son haftası son kez yıllık iznimden kullanıp çıkcm en son maaşımı alıp yani kasımın 5inde

Karabatak heee :-D
Neharim anca bitti ev isi yerleşme derken artik rahata çıktım 7 / 24 aranizda olurum inşallah canim. Senin pglan nasil bakım hala oğlan dimi :-D
bu arada nice senelere oğlun ve esinle canim

teşekkür ederim kuzummm
Oğlan teyzesi oğlan hala..Geçen hafta ayrıntılımız vardı, yüzde yüz pipili açtı gösterdi bi de edepsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…