Günaydın annişler ve minişler nasılsınız?
canım daha nice güzel yıllara inşallah , bundan sonrakileri bebeğinle kutlarsın artık tatlım :))
güle güle oturun evinizde canım, kızınla yeni evin keyfini çıkarın artık
Sağol canim çok şükür bitti çok da guzel oldu evim :-D rabbim dileyen herkeze nasip etsin inşallah.
Sorma teyzesi maşallah disardan bile izliyorum aciyorum gobusu uzaniyorum konusmaya basliyorum Allahim ondan sonra durdurabilene aşk olsun yavrumu :-D
sen nasilsin kizin nasıl hersey yolundadir inşallah
Karabatak heee :-D
Neharim anca bitti ev isi yerleşme derken artik rahata çıktım 7 / 24 aranizda olurum inşallah canim. Senin pglan nasil bakımhala oğlan dimi :-D
bu arada nice senelere oğlun ve esinle canim
teşekkür ederim kuzummm
Oğlan teyzesi oğlan hala..Geçen hafta ayrıntılımız vardı, yüzde yüz pipiliaçtı gösterdi bi de edepsiz
bende ıyıyım cnm allaha sukur valla kızımda ii teyzesi seker yuklememız kaldı bı tek..
onuda atlattıkmı bıter ınsallah sıkıntılarımızbende baya hıssedıyorummmm
ay cnm ya ev yerleştirmek zor iyi halletmişisiz evmi aldınızkendini çok yorma
evet canım ankarada oturuyorum.Medicana da doktorum op.dr.Tolga Ecemiş sen de ankaradamısın?
Kardesim esim sagolsunlar hallettik valla. Evet canim ev aldik darisi isteyen herkeze versin Rabbim
canımmm eşinle oğluşunla nice sağlıklı güzel sevgi dolu yıllara inşallah.
hep yüzünüz gülsün mutlu mutlu 15 ler 25 ler 50 ler inşallah...
Kardesim esim sagolsunlar hallettik valla. Evet canim ev aldik darisi isteyen herkeze versin Rabbim
aminnnnnn canımmmmhepimiz inşallaaaaaahhh
slmmm kızlarrr
kilolarla aranız nasıl yaa benim göbüşş baya çıktı herkes anaamm ne kadar şişmişinn
yok dokauz aya sen baya şişecen galibaa offf çok moralimi bozuyolar halbüki
56 kiloyla hamile kaldım şuan 60 kiloyum offf
sizde durumlar nasıl
slmmm kızlarrr
kilolarla aranız nasıl yaa benim göbüşş baya çıktı herkes anaamm ne kadar şişmişinn
yok dokauz aya sen baya şişecen galibaa offf çok moralimi bozuyolar halbüki
56 kiloyla hamile kaldım şuan 60 kiloyum offf
sizde durumlar nasıl
valla ben 57 ile kaldım 58'im :) küçücük göbişim var yeni yeni şişmeye başladı ıinsanlar yeni farkediyor 3-4 aylık falan sanıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?