2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende ıyıyım cnm allaha sukur valla kızımda ii teyzesi seker yuklememız kaldı bı tek..
onuda atlattıkmı bıter ınsallah sıkıntılarımız bende baya hıssedıyorummmm

Karabatak heee :-D
Neharim anca bitti ev isi yerleşme derken artik rahata çıktım 7 / 24 aranizda olurum inşallah canim. Senin pglan nasil bakım hala oğlan dimi :-D
bu arada nice senelere oğlun ve esinle canim

ay cnm ya ev yerleştirmek zor iyi halletmişisiz evmi aldınız kendini çok yorma

teşekkür ederim kuzummm
Oğlan teyzesi oğlan hala..Geçen hafta ayrıntılımız vardı, yüzde yüz pipili açtı gösterdi bi de edepsiz

Sevsin teyzesi o edepsizi :-D valla ayrintiliya girerken aklima bi sen bide puffy abla geldi, dedim simdi bi supriz de ben yasarmisim ama yok bizim edepsiz kizda acti heryerini :-D

bende ıyıyım cnm allaha sukur valla kızımda ii teyzesi seker yuklememız kaldı bı tek..
onuda atlattıkmı bıter ınsallah sıkıntılarımız bende baya hıssedıyorummmm

Çok sevindim iyi olmaniza canim.
Şeker yüklemesi nezaman bu arada.
Biz ayrintilidan once doktorumuza gitmeistik 1 ay oldu, ayrintili sonucundada hersey yolunda dedi bakan doktor sonrada evin tasinmasi girdi araya gidemedim doktora. Cuma gidecegim inşallah geç kalmis olmam

canımmm eşinle oğluşunla nice sağlıklı güzel sevgi dolu yıllara inşallah.

hep yüzünüz gülsün mutlu mutlu 15 ler 25 ler 50 ler inşallah...

Kardesim esim sagolsunlar hallettik valla. Evet canim ev aldik darisi isteyen herkeze versin Rabbim

kuzucum güle güle oturum darısı inş. bzilere olurrr sen nerden aldınız evi ev alamak bende istyorum inş. işten çıkınca tazminatımı filan alıppp ben ankaradayım burda ankarada olan baya kişi var sanırım siz kaça aldınız evi

inş. bebeişinle kocişinle musmutlu oıturursun iyi olmuş ev almanızz sizde yeni evlisiniz altın baya düştü evler de ok pahalı kaldık şimdilik bende almak istyodummm

slmmm kızlarrr
kilolarla aranız nasıl yaa benim göbüşş baya çıktı herkes anaamm ne kadar şişmişinn
yok dokauz aya sen baya şişecen galibaa offf çok moralimi bozuyolar halbüki
56 kiloyla hamile kaldım şuan 60 kiloyum offf
sizde durumlar nasıl

Tatlım çıngıraklın geldimi Benimki geldi öyle ahım şahım çok sesi çıkmıyo kız bunların ama yinede iade etmiycem

valla ben 57 ile kaldım 58'im :) küçücük göbişim var yeni yeni şişmeye başladı ıinsanlar yeni farkediyor 3-4 aylık falan sanıyorlar.

BEN 52 İLE KALDIM BENDE 60 IM BEN 5 AYI 6 KİLO KAPATTIM ŞİMDİDE 59 GİBİ BİŞEY ...........

valla ben 57 ile kaldım 58'im :) küçücük göbişim var yeni yeni şişmeye başladı ıinsanlar yeni farkediyor 3-4 aylık falan sanıyorlar.

HEY MAŞALLAH BİR KİLOMU ALDIN TOPLAMDA

kızlarrrrrrrrrrrrrr arada sızın bebışlerde karnınızın bı tarafında toplanıyo mu normal mı bu:26:

kızlar umarım hepiniz iyisinizdr yogunlukdan yazamıyorum ama arada gırıp hemen yazdıklarınızı okuyorum kendınıze ıyı bakın neharcım evlılık yıldonumunuz kutlu olsun 5 gun sonrada bızımkı var :)

kızlar sabah kan verdim rutin clexane iğnemi yaptrıdım
ve tetanoz aşımı oldum hemşire seni delik deşik ettim dio
kolum fena uyuştu tutmuyo resmen hiç bbişey yapamıyorum
ne zmn geçer bu uyuşukluk agırlık hissi acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…