transgly cnm bnm hep sol tarafımda ztn orayı mesken etti kendine
nice yıllara canımcımmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrr arada sızın bebışlerde karnınızın bı tarafında toplanıyo mu normal mı bu:26:
Normal canim onu benim sipamda yapiyor taş gibi oluyor orasi ve şişiyor resmen, elimi üstüne koyup oksuyorum sonra yayiliyor tekrar
yerleşmenize sevindim canım .tekrar güle güle oturun sağlıkla mutlulukla kızın ve eşinle inş..
kuzucum güle güle oturum darısı inş. bzilere olurrr sen nerden aldınız evi ev alamak bende istyorum inş. işten çıkınca tazminatımı filan alıppp ben ankaradayım burda ankarada olan baya kişi var sanırım siz kaça aldınız evi
inş. bebeişinle kocişinle musmutlu oıturursun iyi olmuş ev almanızzsizde yeni evlisiniz altın baya düştü evler de ok pahalı kaldık şimdilik bende almak istyodummm
kızlarrrrrrrrrrrrrr arada sızın bebışlerde karnınızın bı tarafında toplanıyo mu normal mı bu:26:
geldi canım geldi, çok beğendim minicikler, eşim de dedi sesi çok az diye, aman yeter kafamız şişmez :)))Tatlım çıngıraklın geldimiBenimki geldi öyle ahım şahım çok sesi çıkmıyo kız bunların ama yinede iade etmiycem
nice yıllara canımcımmmmmmmm
teşekkür ederim kızlar mutlu huzurlu nice yıllara eşlerimiz ve evlatlarımızlaaakızlar umarım hepiniz iyisinizdr yogunlukdan yazamıyorum ama arada gırıp hemen yazdıklarınızı okuyorum kendınıze ıyı bakın neharcım evlılık yıldonumunuz kutlu olsun 5 gun sonrada bızımkı var :)
canım merhaba. benim de çok oluyor. bir tarafı resmen dağ gibi oluyor ve semsert.. pazar günü bir de tüm karnım taş kesildi birkaç kere. o gün içinde 3-4 kere oldu. ben de çok tedirgin oldum. dün doktora gittimdoktor beni nst'ye soktu, muayene de etti. bir sorun yok, ufacık bir kasılma bile yok çok şükür. bunlar çok normal dedi. bu haftalardan sonra braxton hicks kasılmaları başlıyormuş. yani, yalancı kasılmalar. ben tecrübelendikten sonra normal doğum kasılmasından farkını anladım. rahim kendini bu haftalardan itibaren doğuma hazırlarmış, bunlar olacak dedi. bir yere birikme ise tamamen bebeğin toplanması şimdiden yazayım da benim gibi olanlar korkmasın
Amin canim insallah en kısa zamanda sizde ev sahibi olursunuz. Etimesgutdan aldik canim baglica yolu uzerinde, kizimin şansına dek geldi bizimki teyzesi hem kismeti hem sansiyla oldu 110 a mal oldu. tapu günü mutahit size verilen fiyat kisin verdiğim fiyatti çok sanslisiniz nasiptede varmis olmus dedi
teşekkür ederim canım bilgilendırdıgın için ilk bebek olunca tecrubesızlıkten tedırgın oldum bıraz ebeeye sordum hemen gecıyosa sorun yok dedı ama yınede doktor olmadıgından guvenemıyorm
geldi canım geldi, çok beğendim minicikler, eşim de dedi sesi çok az diye, aman yeter kafamız şişmez :)))
BEN 52 İLE KALDIM BENDE 60 IMBEN 5 AYI 6 KİLO KAPATTIM ŞİMDİDE 59 GİBİ BİŞEY ...........
HEY MAŞALLAH BİR KİLOMU ALDIN TOPLAMDA
Selamlar, düsük tansiyon sorunu yasiyor musunuz?
belki onlara ancadır bizim kafa bir milyon olunca borozan çalsalar hiç umursamam bazen duymuyorum alıcıları kapatınca
Kız hayal ettim kücücük elinde ayağında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?