2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Amin canim insallah en kısa zamanda sizde ev sahibi olursunuz. Etimesgutdan aldik canim baglica yolu uzerinde, kizimin şansına dek geldi bizimki teyzesi hem kismeti hem sansiyla oldu 110 a mal oldu. tapu günü mutahit size verilen fiyat kisin verdiğim fiyatti çok sanslisiniz nasiptede varmis olmus dedi

selam annişler yazamadım bir kaç gündür giriyorum okuyorum ama yazamıyorum çünkü kafam hep oğluşumda takılı kaldı hissetmiyorum ben bebişimi off yaa moralim bozuluyor

sizler iyissniz demi okudum keyifler ve bebişler iyiymiş çok şükür

kızlarrrrrrrrrrrrrr arada sızın bebışlerde karnınızın bı tarafında toplanıyo mu normal mı bu:26:

canım merhaba. benim de çok oluyor. bir tarafı resmen dağ gibi oluyor ve semsert.. pazar günü bir de tüm karnım taş kesildi birkaç kere. o gün içinde 3-4 kere oldu. ben de çok tedirgin oldum. dün doktora gittim doktor beni nst'ye soktu, muayene de etti. bir sorun yok, ufacık bir kasılma bile yok çok şükür. bunlar çok normal dedi. bu haftalardan sonra braxton hicks kasılmaları başlıyormuş. yani, yalancı kasılmalar. ben tecrübelendikten sonra normal doğum kasılmasından farkını anladım. rahim kendini bu haftalardan itibaren doğuma hazırlarmış, bunlar olacak dedi. bir yere birikme ise tamamen bebeğin toplanması şimdiden yazayım da benim gibi olanlar korkmasın

Tatlım çıngıraklın geldimi Benimki geldi öyle ahım şahım çok sesi çıkmıyo kız bunların ama yinede iade etmiycem
geldi canım geldi, çok beğendim minicikler, eşim de dedi sesi çok az diye, aman yeter kafamız şişmez :)))
nice yıllara canımcımmmmmmmm

teşekkür ederim kızlar mutlu huzurlu nice yıllara eşlerimiz ve evlatlarımızlaaa

teşekkür ederim canım bilgilendırdıgın için ilk bebek olunca tecrubesızlıkten tedırgın oldum bıraz ebeeye sordum hemen gecıyosa sorun yok dedı ama yınede doktor olmadıgından guvenemıyorm

aa cnm sende ankaradasın yani bende ankaradayım altındağ civaında çok iyi almışsaınız kredilerde düşük sizde epey varmıştı tatlımm para bizde yok nerde senin kız çok şanslı

teşekkür ederim canım bilgilendırdıgın için ilk bebek olunca tecrubesızlıkten tedırgın oldum bıraz ebeeye sordum hemen gecıyosa sorun yok dedı ama yınede doktor olmadıgından guvenemıyorm

yok canım gönlün rahat olsun. ben doktora muayene bile oldum bu yüzden

geldi canım geldi, çok beğendim minicikler, eşim de dedi sesi çok az diye, aman yeter kafamız şişmez :)))

belki onlara ancadır bizim kafa bir milyon olunca borozan çalsalar hiç umursamam bazen duymuyorum alıcıları kapatınca

Kız hayal ettim kücücük elinde ayağında

belki onlara ancadır bizim kafa bir milyon olunca borozan çalsalar hiç umursamam bazen duymuyorum alıcıları kapatınca

Kız hayal ettim kücücük elinde ayağında

ayyy sorma evde elimde dolandırıyorum Yağız büyicek ellerini ayaklarını sallicak diyee anaaaaaaaaammmm yerim ben onların o minnak ellerini ayaklarını

Selamlar, düsük tansiyon sorunu yasiyor musunuz?

ben de yaşıyorum canım

Benim bebişim de sabah uyandığımda göbeğimin etrafında toplanmış oluyor. karnımın orası dağ gibi yamuk oluyor çok seviyorum onun halini

kızlarrr çoktandır yazamıyordum...çok canım sıkkın şimdide ağlayarak yazıyorumm ....bugün doktora gittim..doktorum yur t dışına gitmişti..anca geldi . bugün ultrasonda bakarken tepkisiz olan doktorum birden kaşlarını çattı kalbini inceledi bebişimin..sonrada bana kalbinde yapısal bi problem var dedi...beni uludağ üniversitesine sevketti..dünyam yıkıldı ya( hiç rastladığım bi durum değil dedi...ben yorum yapamam pediatri kardiyaloğuna gideceksin onun yorrumuna bakalım...bizim için ne derec e tehlike oluşturur dedi..tahmin ettiğim bişey se ileride daha büyük tehlikeleri olur dedi..bide suyun azalmış dedi..napıcam ben kızlar..hastaneden ağlayarak çıktım...herkes baktı falan...dışarda taksi bekledim eve zor geldim.... nolcak acaba benim küçük oğluma...her akşam konuşuyordum eşimin işten gelmesini beklerken...ya bişey olursa..doktor bile tanımlayamadı...yapısal bi durum ama ne olduğu konusunda yorum yapamam dedi ya...o minicik kalbinde problem var oğlumun:'( ağlayıp duruyorum..kimseye derdimi anlatamıyorum..herkes belki böyle hayırlısı deyip duruyor...deliricem ya..millete göre kolay tabi..illaki doğupta mı ölmesi lazım anlamadım perşembe gene gideceğim üniversiteye..nolur dualarınızı eksik etmeyin benden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…