2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Allah yardimciniz olsun insaallah korktugunuz gibi bir sey cikmaz

kuzuuum rabbim yüce allahım tüylerim diken diken oldu şafi isminden şifalar versin size inşallah sağ sağlim al yavruynu kucağına annesi iyi düşün iyi olsun bebeğine moral ol sev onu cesaret ver o seni duyuyor seni hissediyor inşallah herşey yoluna giricek önce inan allah yardımcınız olsun inşallah

ah canım benım yaa mutlaka tek dr'la kalmaa rabbım yar ve yardımcın olsun kımse bılemez suan senın yasadıgın duyguyu yazıcak bişey bulamıyorum .dualarım senınle inşallahhh saglıkla alırsın kucagına canım benım

Arkadaşım Allah şifa versin önce, ama bence başka bir doktora daha git, bende bursadayım, kime gidiyorsun?
bazı rahatsızlıklar doğumdan sonra bir ameliyatla düzeliyor, üzme kendini, Allah dermansız dert vermesin

benim ilk oğlumda Ahmet yılmaza gitmiştim, suyu bitmiş, sakat kalır ölür neler dedi, çok ağladım
başka doktorlara gittim hiç bişeyi yokmuş, şimdi maşallah 4 yaşında abi olacak
Allahım senin yavrunuda sana bağışlasın

Ahhh canim oyle derler basina gelmeyen bilmez ki o telasi, o korkuyu... Gecmis olsun insallah onemli bir sey cikmaz. Hastaneye ne zaman gidiyorsun?? Dualarimiz sizinle canim.

Rabbim minik oğlunu sana bagislasin sağ saglim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah. Allah yar ve yardimcin olsun canim

günaydın kızlar ......

canım rabbim şifa versin , su içmek amniyon sıvısının yenilenmesini sağlıyo diyenler var bolca su iç bence , bebişin içinde kesin olumsuz konuşmamış doktor işin uzmanı görsün demiş , inşallah bir şeyi yoktur bebeğinin olsa bile çözümü vardır umarım , rabbim sana bağışlasın onu ve sen içini ferah tut en büyük düşmanımız stres biliyorsun, eğer kuran biliyorsan oku rahatlatır seni ve bolca dua et yer gök duayla rabbim yeterki ol desin

biz bugün ayrıntılımıza gitcez teyzeler , annemiz şaşkın olunca sormadı cd falan verceniz mi diye bakalım nolcak .........

Allah bebeğinin şifasını versin, tek doktorla kalma bazen yanılma olabiliyor.Rabbim yardımcın olsun. dualarım seninle.

Günaydın herkese güzel günler diliyorum
Bugün de bizim evlilik yıldönümümüz.

Son düzenleme:
Günaydın herkese topiğe giremiyorum kayınpederim hastenden çıktı bende kalıyorlar onlarla ilgileniyorum nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım ben iyiyim şimdilik sorunum yok şükür

Bu gece rüyabgördüm yada kabus demeli evde tek başıma doğum yapıyorum güzelce yıkayıp giydiriyorum yavrumu eşime haber veriyorum gel doğum yaptım diye o gelene kadar yavrum ölüyor (( bir uyandım ama gerçekten ölmüş gibi hissediyorum o sırada kızım tekmeleriyle beni sakinleştirdi zar zor uyudum tabi kayınpederimi gördüm yanıkları kötüleşmiş ağrı çekiyor eşim geliyor babamı kaybettik diyor nasıl ağlıyorum ama yok böyle bir ağlama diyorum ölemez doktor herşey yolunda demişti sorun yok demişti zaten yavrumuda kaybettim onu da kaybedemem diyorum susuyuramıyorlar beni görücem diyorum bana göstermiyorlar ortalığı yıktım ama yavrumda dedesinin yanında şimdi diye bir uyandım bu sefer sabah olmuş oh be dedim bitti gece uyup uyanıp rüya görmekten bıktım moralim sıfır şuan (

Kuzenim demişti hamileyken kabus çok göreceksin diyede bu kadar da olmaz canım

günaydın herkese güzel günler diliyorum
Bugün de bizim evlilik yıldönümümüz.
canımmm mutlu guzel gunlerınız olsun evlılık yıldonumunuz kutlu olsun saglıkla sıhhatle hep mutlu olun..

canım hayır olsun bende cok kabus goruyorum maalesef ınsan cok etklılenıyor ama yapıcak bısey yok ruya de geç hayra yor

canım bende bazen cok kabus goruyorum acayıp acayıp sınırlerım bozuluyor

canım hemen olumsuz düşünme. bırak anne karnını kocaman insanların muayenesinde bile yanılabiliolar. elinden geldiince araştır. bir yere takılıp kalma. kendinide üzme lütfen. inşallah bişeyi yoktur oğluşun sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bu arada bol bol su iç ceviz ye bebişine ii bak

canım cok gecmıs olsun belkı doktorun abartıyordur bı doktora gıt bakalım ne dıyecek doktor belkıde sandıgı kadar cıddı bırseyı yoktur doktorunun ALLAH bebsıne sıfa versın canım umarım korkulacak hıc bıseyı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…