2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım kabus görmemiz gayet normalmiş. bendede başladı. ben bide rüyanın etkisiyle kalkıp geziniorum nerelere gidiosam artık gözümü bi açıyorum salondayım. çok takılma rüyalara. bebişlere bişey olur die korktuumuz içinde onlarala ilgili kötü rüyalar görmemiz gayet normal. rüyaları çok anlatıp dillendirmemek lazımmış. bana öle dediler. anlatıp onlara kimlik kazandırılırmış öle kabus gördüünde uyanınca git suyu aç ona anlat dediler pek mantıımada yatmadı ama yinede öle yapıorum içim rahat etsin die

Son düzenleme:
kızlar günaydın çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...yazdıklarınızı okumak bana umut verdi. dünden beri çevremde kimseyi görmek istemiyorum babam bile babaannen 11 tane çocuk toprağa göndermiş, tek bu durumda olan sen değilsin falan dedi..o kdar sinir oldum ki..bende; sizde 6 kardeşsiniz babaannem 11 i de ilave edince bakıyorumda hiç boş durmamış dedim...bazılarıda belki o çocuk senin için hayırlı değildir diyo....doğmamış bi çocuk için denilenleri duydukça nefret ediyorum...zaten bu durum ortaya çıkmadan öncede...yok su içmiyorsun ölecek, yok çok uyuma çocuk şöyle olur(ki uyuduğum falan da yok haftanın 6 günü / 13 saat çalışıyorum köle gibi; pazar günü şöyle bi sırtımı yaslayıp uzanmam çok geliyo) şunu yeme öyle olur bunu yeme böyle olur...zaten kafayı yedirmişlerdi bana....daha bu neki...gelecek aylarda yürüyemiceksin, yok böyle bacak çelip oturamıcaksın uyuyamıcaksın çok kilo alcaksın nefes almıcaksın, yüzünde lekeler olacak, karnın boydan boya çatlayacak....daha bir sürü şey..dedilerde durdular..bi tek öleceksin demedikleri kalmıştı...bende diyodum öleceksin de deyin bari tam olsun diyodum..insanlar yemin ederim artık felaket tellalı olmuş...hayırlısı olsun deyip dua edeceklerine....tün bunlar gece kafamda döndü durdu....acayip sinirliyim şuan...forumu açıp yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum Allah sizden razı olsun...yarın sabahtan doktora gideceğim. heberdar ederim tüm geelişmeleredn inşallah yarın fetal eko çekilirde ...bi kaç gün sonraya gün vermezler.....çok stresliyim hiç uyumadım....

İvanka o kadar üzgünüm ki keşke elimizden bişey gelse senin için,sabırlı ol,iyi araştır uzman doktorlara git hemen pes etme sakın.Allah şifa verir ve sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine.

Kızlar bende bugün kötü rüyalar gördüm kalktığımda gözlerim ıslaktı,rüyayı hatırlayıp tekrar başladım ağlamaya,noluyor bize ya.Zaten gece uyumak zorlaşmıştı bi de kabuslar çıktı.

Bide bu ara sürekli ayaklarım şiş,sizde de oluyormu oturarak çalışıyorum sanırım sallamaktan şişiyor,davul gibi.

gunaydın kızlar kabus gorenlerı yuzdelesek rekor kırıcaz anlasılan bende kabus gordum tum gece.neysekı uyandıkta bıttı gıttı cok sukur.hayır korkuyorum bebege bırsey olcak dıye.oyle hareketlı korkunc seyler goruyorumkı:S hayırlara cıksın artık..

canım sen o söylenenlere tıka kulakları. eski insanlar daha sert yaklaşıolar böyle durumlara. sen bebişinle mutlu ol söylenenlere gül geç. zor biliorum ama böle takarsan olumsuz şeyleri çaırırsın sürekli. sen onlara inat olumlu düşün dualarımız seninle inşallah sağsalim alırsın kucaına. hamileliğin rahat geçer, hayırlı sağlıklı bir evladın olur o zaman onlarda söyledikleri şeyler için utanırlar. onlarıda hoş görmek lazım aslında. benim anneannemde aynı ama ben kızamıyorum o kadar çok çekmişki hayat onu gaddarlaştırmış. kendi kendime düşünüorum onun yaşadıklarını ben yaşasaydım nasıl olurdum acaba die. bu şekilde düşünürsen söylenenlere çok takılmazsın (nacizane tavsiyem) güzel haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:

canım o ayak şişmesi bende geçen hafta başladı. iş yerinde sürekli oturduum için akşam eve gidincede sürekli ayakta kaldıım için geçen hafta davul gibi oldu. bacaım bildiin soba borusu gibiydi bileklerimdeki kemikler gözükmüodu. hafta sonu baya yattım ayaımın altına 3 tane falan yastık koyup yüksekte tuttum düzeldi. dünde yine eve gidince hiç yatamadım. yemekti sonrasında ütüydü derken saat 12 oldu. tabanlarım acımaya başladı. bacaklarımdada ağrı başladı bi baktım yine davul gibi olmuş ayaklarım hemen yastıkları koydum yattım sabah düzeldi. tuzu azalttım tuzlu yediin için oluodur dediler. bide benim ayaklarım 36 numara sanırım artık vücudu taşımıo

su yazıları okurken bıle sınırden delı oldum yaa nasıl bır ınsanlar var cevrende canım ya kıyamam pskolojını hıcmı dusunmez bu ınsanlar onalara gore kolay tabi onlar tasımıyor ıcınde o canıı!!! allaha havale et kulak arkası yap canım ve bol bol dualara sıgın rabbımden gelen herseye razıyız tabıykıde ama ıste ınsan ıster ıstemez uzuluyor ..ınsallah mutlu mutlu haberlerle gelırsinnnnn tummm dualarım senınleeee

günaydın kızlarr

ıvanka çok üzüldüm tatlımbaşka doktorlarada gtmeyi dene çünkü yanılabiliyolar daha iyi bir doktor bull sen kötü düşünme bbol bol dua et tatlım bak ben hamile olduğumu öğrenemden evvel ilaç kullanmıştım 3 kutu kulağımda ağrı vardı üstelik hamile olduğumu bilmyodum allaha şükür bebişime bişey olmamaış haberim yoktu hamile olduğumdannn sen içini ferah tut başka doktorada gt

canım benimde ayaklarım şişiyor ama çok değil..aslında tüm vücudumda ödem oluyor..ben uzun süre çalışmaya bağğlıyorum....gerçi muhasebedeyim ama pazarlama sevkiyat ne varsa onlarada bakkıyorum...koşturmalı ve yorucu geçiyor....sanırım oturmaya değilde yorgunluğa bağlı olabilir diye düşünüyorum

Kızlar dün bi cesaretimi toplayıp normal doğum ve epidural doğum ve epidural anestesi 4-5 video izledim netten :) Allahım içim dışıma çıktı. Ama şunu anladımki sezeryanda çok fazla kesip biçiyolar,normal doğumdan çok korkuyodum ama izlediklerime göre diğerinden daha kolay gibi geldi.Miğdesi kaldırmayan izlemesin sakın, ben merakıma yenik düşüp izledim valla,hala etkisindeyim :)

canım hayır olsun bende cok kabus goruyorum maalesef ınsan cok etklılenıyor ama yapıcak bısey yok ruya de geç hayra yor
Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama bu gece gördüklerim kabusdu resmen
canım bende bazen cok kabus goruyorum acayıp acayıp sınırlerım bozuluyor
Bozulmayacak gibi değil ki rüyalar hepsini anlatmıyorum zaten yazsam roman olur
Bende pek anlatmam başıma gelir diye dillendirmem ama kalkıp tekrar yatınca rüyayı devam ettirmem çok etkilendim hayır olsun artık

En son yadıklarını okuyunca ben bunalıma girdim hamile kadın rahatlatılır ama senin etrafındakiler felaket tellallığı yapmışlar burdan ucasım geldi onlara iyimi tek başıma yaşıyorum etrafımızdaki kimse yok

Arkadaşlarında dediği gibi tek doktorla kalma canım iyi düşün iyi olsun allahın izniyle güzel haberlerini alıcaz dualrım seninle

filiz 86 canım zaten hep benim koşa koşa işe gidip gelmem..bişeyler için çabalamam baatmıştı herkese...ev kredisi ödüyoruz eşimle...zaten düğünden sonra eşimden kalan tüm borçlarıda takılarla falan kapttık...istiyorum ki biraz daha çabalayayaım ...sonuçta ben çalışıyorsam kendime toplu iğne bile almıyorum...deli gibi kıyıdan köşeden para biriktiriyorum çocuğum doğunca para lazım olacak..çünkü bize kimsenin yardım edeceği yok...bun rağmen akşam kv. ve k.p halaları bana çalışma o zaman dedi...ben ne derdindeyim onlar ne derdinde..beni suçluyorlar ben çalışmışım da bakmamışım..yememişim kendimi beslememişim, çocuk ondan hastaymış...delircektim.sanki bi ev aldılar borç ödediler de.. ben para hırsıma çalışıyorum. bi kere Allah razı olsun demek yok...utanma arlanma bile yok... 1500 tl ye erkek evlat evlendirdiler..dahabi kere kimse bana nasıl geçiniyosunuz diye sormadı..başıma böyle olaylar geldikçe insanların gerçek yüzlerini görüp dahada bileniyorum....muhatap olmuyorum onlarla bana bulaşmasınlar diye...istemediğin ot burnunun dibinde bitermiş

epidural anestezi olayından tırstım bende :)))

GÜNAYDIN bizde dr dan geldik ama benim dr izinliymiş yerine başka dr baktı ayy çok gıcıktı ağzı bozuktu. gelene gidene açtıyordu hiç bişey soramadım tek düşündüğüm ordan bi anönce çıkmaktı ama tetanos aşısını sordum önermiyorum düşüğe neden oluyor dedi.bende çok memnun oldum :2:
ivanka geçmiş olsun bence çok fazla geçmişte yapılanları düşünüp iyice kendini üzme. boşver kim ne derse gül ve geç . şuan önemli olan çocuğunun sağlığı 3. kişilerin söyledikleri değil. o söylenenleri dinlersek ooooooooooooo ben mesela 5 ayda 2 kilo almışım neler neler diyorlar. kaynanam her dr gelişi çocuğun kilosunu soruyor . bende annesi gibi manken gibi olacak diyorum

ben doğuma yönelik hiç video izlemedim ilkindede bundada zaten sezeryan oldum genel anestezi hiç bişey ahtırlamıyorum dr lar işini biliyordur nasılsa o kadr yıl okuyorlar

bu ne yaaaa bu bebek dusunenı bıle korkutur.
bakma sen onlara annelık hamıleelık dunyaya senden bı parca gelemsı kadar gusel bısey olabılırmı hıc ....
tabı zorluklar var ama herseyıyle gusel annelık Rabbım herkese nasıp etsın

ivenkacım şimdi yazdıklarını okudum tatlım etrafındakilerin söylediklerine kuluklarını tıka bebeğini düşün sadece inşallah kötü birşey yyoktur rabbim evladını sağlığıyla kucuğına alıp büyütmeyi nasip etsin üzülme bebşnin minik kalbini üzme dua et rabbime sığın dualarımdasınız

evet canım ankarada oturuyorum.Medicana da doktorum op.dr.Tolga Ecemiş sen de ankaradamısın?

ablam da ilk doğumunda o doktora gitmişti tabi bu durum 11 sene önceydi Tolga Bey Polatlı'da çalışıyordu.. çok memnun kalmıştı, çok ilgilenen mükemmel bir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…