- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Günaydın herkese topiğe giremiyorum kayınpederim hastenden çıktı bende kalıyorlar onlarla ilgileniyorum nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım ben iyiyim şimdilik sorunum yok şükür
Bu gece rüyabgördüm yada kabus demeli evde tek başıma doğum yapıyorum güzelce yıkayıp giydiriyorum yavrumu eşime haber veriyorum gel doğum yaptım diye o gelene kadar yavrum ölüyor(( bir uyandım ama gerçekten ölmüş gibi hissediyorum o sırada kızım tekmeleriyle beni sakinleştirdi zar zor uyudum tabi kayınpederimi gördüm yanıkları kötüleşmiş ağrı çekiyor eşim geliyor babamı kaybettik diyor nasıl ağlıyorum ama yok böyle bir ağlama diyorum ölemez doktor herşey yolunda demişti sorun yok demişti zaten yavrumuda kaybettim onu da kaybedemem diyorum susuyuramıyorlar beni görücem diyorum bana göstermiyorlar ortalığı yıktım ama yavrumda dedesinin yanında şimdi diye bir uyandım bu sefer sabah olmuş oh be dedim bitti gece uyup uyanıp rüya görmekten bıktım moralim sıfır şuan (
Kuzenim demişti hamileyken kabus çok göreceksin diyede bu kadar da olmaz canım
kızlar günaydın çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...yazdıklarınızı okumak bana umut verdi. dünden beri çevremde kimseyi görmek istemiyorumbabam bile babaannen 11 tane çocuk toprağa göndermiş, tek bu durumda olan sen değilsin falan dedi..o kdar sinir oldum ki..bende; sizde 6 kardeşsiniz babaannem 11 i de ilave edince bakıyorumda hiç boş durmamış dedim ...bazılarıda belki o çocuk senin için hayırlı değildir diyo....doğmamış bi çocuk için denilenleri duydukça nefret ediyorum...zaten bu durum ortaya çıkmadan öncede...yok su içmiyorsun ölecek, yok çok uyuma çocuk şöyle olur(ki uyuduğum falan da yok haftanın 6 günü / 13 saat çalışıyorum köle gibi; pazar günü şöyle bi sırtımı yaslayıp uzanmam çok geliyo) şunu yeme öyle olur bunu yeme böyle olur...zaten kafayı yedirmişlerdi bana....daha bu neki...gelecek aylarda yürüyemiceksin, yok böyle bacak çelip oturamıcaksın uyuyamıcaksın çok kilo alcaksın nefes almıcaksın, yüzünde lekeler olacak, karnın boydan boya çatlayacak....daha bir sürü şey..dedilerde durdular..bi tek öleceksin demedikleri kalmıştı...bende diyodum öleceksin de deyin bari tam olsun diyodum..insanlar yemin ederim artık felaket tellalı olmuş...hayırlısı olsun deyip dua edeceklerine....tün bunlar gece kafamda döndü durdu....acayip sinirliyim şuan...forumu açıp yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum Allah sizden razı olsun...yarın sabahtan doktora gideceğim. heberdar ederim tüm geelişmeleredn inşallah yarın fetal eko çekilirde ...bi kaç gün sonraya gün vermezler.....çok stresliyim hiç uyumadım....
İvanka o kadar üzgünüm ki keşke elimizden bişey gelse senin için,sabırlı ol,iyi araştır uzman doktorlara git hemen pes etme sakın.Allah şifa verir ve sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine.
Kızlar bende bugün kötü rüyalar gördüm kalktığımda gözlerim ıslaktı,rüyayı hatırlayıp tekrar başladım ağlamaya,noluyor bize ya.Zaten gece uyumak zorlaşmıştı bi de kabuslar çıktı.
Bide bu ara sürekli ayaklarım şiş,sizde de oluyormu oturarak çalışıyorum sanırım sallamaktan şişiyor,davul gibi.
su yazıları okurken bıle sınırden delı oldum yaakızlar günaydın çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...yazdıklarınızı okumak bana umut verdi. dünden beri çevremde kimseyi görmek istemiyorumbabam bile babaannen 11 tane çocuk toprağa göndermiş, tek bu durumda olan sen değilsin falan dedi..o kdar sinir oldum ki..bende; sizde 6 kardeşsiniz babaannem 11 i de ilave edince bakıyorumda hiç boş durmamış dedim ...bazılarıda belki o çocuk senin için hayırlı değildir diyo....doğmamış bi çocuk için denilenleri duydukça nefret ediyorum...zaten bu durum ortaya çıkmadan öncede...yok su içmiyorsun ölecek, yok çok uyuma çocuk şöyle olur(ki uyuduğum falan da yok haftanın 6 günü / 13 saat çalışıyorum köle gibi; pazar günü şöyle bi sırtımı yaslayıp uzanmam çok geliyo) şunu yeme öyle olur bunu yeme böyle olur...zaten kafayı yedirmişlerdi bana....daha bu neki...gelecek aylarda yürüyemiceksin, yok böyle bacak çelip oturamıcaksın uyuyamıcaksın çok kilo alcaksın nefes almıcaksın, yüzünde lekeler olacak, karnın boydan boya çatlayacak....daha bir sürü şey..dedilerde durdular..bi tek öleceksin demedikleri kalmıştı...bende diyodum öleceksin de deyin bari tam olsun diyodum..insanlar yemin ederim artık felaket tellalı olmuş...hayırlısı olsun deyip dua edeceklerine....tün bunlar gece kafamda döndü durdu....acayip sinirliyim şuan...forumu açıp yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum Allah sizden razı olsun...yarın sabahtan doktora gideceğim. heberdar ederim tüm geelişmeleredn inşallah yarın fetal eko çekilirde ...bi kaç gün sonraya gün vermezler.....çok stresliyim hiç uyumadım....
Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama bu gece gördüklerim kabusdu resmencanım hayır olsun bende cok kabus goruyorum maalesef ınsan cok etklılenıyor ama yapıcak bısey yok ruya de geç hayra yor
Bozulmayacak gibi değil ki rüyalar hepsini anlatmıyorum zaten yazsam roman olurcanım bende bazen cok kabus goruyorum acayıp acayıp sınırlerım bozuluyor
Bende pek anlatmam başıma gelir diye dillendirmem ama kalkıp tekrar yatınca rüyayı devam ettirmem çok etkilendim hayır olsun artıkcanım kabus görmemiz gayet normalmiş. bendede başladı. ben bide rüyanın etkisiyle kalkıp geziniorumnerelere gidiosam artık gözümü bi açıyorum salondayım. çok takılma rüyalara. bebişlere bişey olur die korktuumuz içinde onlarala ilgili kötü rüyalar görmemiz gayet normal. rüyaları çok anlatıp dillendirmemek lazımmış. bana öle dediler. anlatıp onlara kimlik kazandırılırmış öle kabus gördüünde uyanınca git suyu aç ona anlat dediler pek mantıımada yatmadı ama yinede öle yapıorum içim rahat etsin die
Kızlar dün bi cesaretimi toplayıp normal doğum ve epidural doğum ve epidural anestesi 4-5 video izledim netten :) Allahım içim dışıma çıktı. Ama şunu anladımki sezeryanda çok fazla kesip biçiyolar,normal doğumdan çok korkuyodum ama izlediklerime göre diğerinden daha kolay gibi geldi.Miğdesi kaldırmayan izlemesin sakın, ben merakıma yenik düşüp izledim valla,hala etkisindeyim :)
kızlar günaydın çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...yazdıklarınızı okumak bana umut verdi. dünden beri çevremde kimseyi görmek istemiyorumbabam bile babaannen 11 tane çocuk toprağa göndermiş, tek bu durumda olan sen değilsin falan dedi..o kdar sinir oldum ki..bende; sizde 6 kardeşsiniz babaannem 11 i de ilave edince bakıyorumda hiç boş durmamış dedim ...bazılarıda belki o çocuk senin için hayırlı değildir diyo....doğmamış bi çocuk için denilenleri duydukça nefret ediyorum...zaten bu durum ortaya çıkmadan öncede...yok su içmiyorsun ölecek, yok çok uyuma çocuk şöyle olur(ki uyuduğum falan da yok haftanın 6 günü / 13 saat çalışıyorum köle gibi; pazar günü şöyle bi sırtımı yaslayıp uzanmam çok geliyo) şunu yeme öyle olur bunu yeme böyle olur...zaten kafayı yedirmişlerdi bana....daha bu neki...gelecek aylarda yürüyemiceksin, yok böyle bacak çelip oturamıcaksın uyuyamıcaksın çok kilo alcaksın nefes almıcaksın, yüzünde lekeler olacak, karnın boydan boya çatlayacak....daha bir sürü şey..dedilerde durdular..bi tek öleceksin demedikleri kalmıştı...bende diyodum öleceksin de deyin bari tam olsun diyodum..insanlar yemin ederim artık felaket tellalı olmuş...hayırlısı olsun deyip dua edeceklerine....tün bunlar gece kafamda döndü durdu....acayip sinirliyim şuan...forumu açıp yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum Allah sizden razı olsun...yarın sabahtan doktora gideceğim. heberdar ederim tüm geelişmeleredn inşallah yarın fetal eko çekilirde ...bi kaç gün sonraya gün vermezler.....çok stresliyim hiç uyumadım....
evet canım ankarada oturuyorum.Medicana da doktorum op.dr.Tolga Ecemiş sen de ankaradamısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?