Kızlar dün bi cesaretimi toplayıp normal doğum ve epidural doğum ve epidural anestesi 4-5 video izledim netten :) Allahım içim dışıma çıktı. Ama şunu anladımki sezeryanda çok fazla kesip biçiyolar,normal doğumdan çok korkuyodum ama izlediklerime göre diğerinden daha kolay gibi geldi.Miğdesi kaldırmayan izlemesin sakın, ben merakıma yenik düşüp izledim valla,hala etkisindeyim :)
kızlarrr çoktandır yazamıyordum...çok canım sıkkın şimdide ağlayarak yazıyorumm ....bugün doktora gittim..doktorum yur t dışına gitmişti..anca geldi . bugün ultrasonda bakarken tepkisiz olan doktorum birden kaşlarını çattı kalbini inceledi bebişimin..sonrada bana kalbinde yapısal bi problem var dedi...beni uludağ üniversitesine sevketti..dünyam yıkıldı ya( hiç rastladığım bi durum değil dedi...ben yorum yapamam pediatri kardiyaloğuna gideceksin onun yorrumuna bakalım...bizim için ne derec e tehlike oluşturur dedi..tahmin ettiğim bişey se ileride daha büyük tehlikeleri olur dedi..bide suyun azalmış dedi..napıcam ben kızlar..hastaneden ağlayarak çıktım...herkes baktı falan...dışarda taksi bekledim eve zor geldim.... nolcak acaba benim küçük oğluma...her akşam konuşuyordum eşimin işten gelmesini beklerken...ya bişey olursa..doktor bile tanımlayamadı...yapısal bi durum ama ne olduğu konusunda yorum yapamam dedi ya...o minicik kalbinde problem var oğlumun:'( ağlayıp duruyorum..kimseye derdimi anlatamıyorum..herkes belki böyle hayırlısı deyip duruyor...deliricem ya..millete göre kolay tabi..illaki doğupta mı ölmesi lazım anlamadım perşembe gene gideceğim üniversiteye..nolur dualarınızı eksik etmeyin benden....
kızlarrr çoktandır yazamıyordum...çok canım sıkkın şimdide ağlayarak yazıyorumm ....bugün doktora gittim..doktorum yur t dışına gitmişti..anca geldi . bugün ultrasonda bakarken tepkisiz olan doktorum birden kaşlarını çattı kalbini inceledi bebişimin..sonrada bana kalbinde yapısal bi problem var dedi...beni uludağ üniversitesine sevketti..dünyam yıkıldı ya( hiç rastladığım bi durum değil dedi...ben yorum yapamam pediatri kardiyaloğuna gideceksin onun yorrumuna bakalım...bizim için ne derec e tehlike oluşturur dedi..tahmin ettiğim bişey se ileride daha büyük tehlikeleri olur dedi..bide suyun azalmış dedi..napıcam ben kızlar..hastaneden ağlayarak çıktım...herkes baktı falan...dışarda taksi bekledim eve zor geldim.... nolcak acaba benim küçük oğluma...her akşam konuşuyordum eşimin işten gelmesini beklerken...ya bişey olursa..doktor bile tanımlayamadı...yapısal bi durum ama ne olduğu konusunda yorum yapamam dedi ya...o minicik kalbinde problem var oğlumun:'( ağlayıp duruyorum..kimseye derdimi anlatamıyorum..herkes belki böyle hayırlısı deyip duruyor...deliricem ya..millete göre kolay tabi..illaki doğupta mı ölmesi lazım anlamadım perşembe gene gideceğim üniversiteye..nolur dualarınızı eksik etmeyin benden....
filiz 86 canım zaten hep benim koşa koşa işe gidip gelmem..bişeyler için çabalamam baatmıştı herkese...ev kredisi ödüyoruz eşimle...zaten düğünden sonra eşimden kalan tüm borçlarıda takılarla falan kapttık...istiyorum ki biraz daha çabalayayaım ...sonuçta ben çalışıyorsam kendime toplu iğne bile almıyorum...deli gibi kıyıdan köşeden para biriktiriyorum çocuğum doğunca para lazım olacak..çünkü bize kimsenin yardım edeceği yok...bun rağmen akşam kv. ve k.p halaları bana çalışma o zaman dedi...ben ne derdindeyim onlar ne derdinde..beni suçluyorlar ben çalışmışım da bakmamışım..yememişim kendimi beslememişim, çocuk ondan hastaymış...delircektim.sanki bi ev aldılar borç ödediler de.. ben para hırsıma çalışıyorum. bi kere Allah razı olsun demek yok...utanma arlanma bile yok... 1500 tl ye erkek evlat evlendirdiler..dahabi kere kimse bana nasıl geçiniyosunuz diye sormadı..başıma böyle olaylar geldikçe insanların gerçek yüzlerini görüp dahada bileniyorum....muhatap olmuyorum onlarla bana bulaşmasınlar diye...istemediğin ot burnunun dibinde bitermiş
selam canımm yıldönümünüz kutlu olsunnnn nice yıllara beraber eşin ve evlatçığınlaGünaydın herkese güzel günler diliyorum
Bugün de bizim evlilik yıldönümümüz.
ivankacığım Allah yardımcın olsun, senin için çok ağladım, dua ettim, rabbim sana bağışlasın yavrunu.kızlar günaydın çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...yazdıklarınızı okumak bana umut verdi. dünden beri çevremde kimseyi görmek istemiyorumbabam bile babaannen 11 tane çocuk toprağa göndermiş, tek bu durumda olan sen değilsin falan dedi..o kdar sinir oldum ki..bende; sizde 6 kardeşsiniz babaannem 11 i de ilave edince bakıyorumda hiç boş durmamış dedim ...bazılarıda belki o çocuk senin için hayırlı değildir diyo....doğmamış bi çocuk için denilenleri duydukça nefret ediyorum...zaten bu durum ortaya çıkmadan öncede...yok su içmiyorsun ölecek, yok çok uyuma çocuk şöyle olur(ki uyuduğum falan da yok haftanın 6 günü / 13 saat çalışıyorum köle gibi; pazar günü şöyle bi sırtımı yaslayıp uzanmam çok geliyo) şunu yeme öyle olur bunu yeme böyle olur...zaten kafayı yedirmişlerdi bana....daha bu neki...gelecek aylarda yürüyemiceksin, yok böyle bacak çelip oturamıcaksın uyuyamıcaksın çok kilo alcaksın nefes almıcaksın, yüzünde lekeler olacak, karnın boydan boya çatlayacak....daha bir sürü şey..dedilerde durdular..bi tek öleceksin demedikleri kalmıştı...bende diyodum öleceksin de deyin bari tam olsun diyodum..insanlar yemin ederim artık felaket tellalı olmuş...hayırlısı olsun deyip dua edeceklerine....tün bunlar gece kafamda döndü durdu....acayip sinirliyim şuan...forumu açıp yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum Allah sizden razı olsun...yarın sabahtan doktora gideceğim. heberdar ederim tüm geelişmeleredn inşallah yarın fetal eko çekilirde ...bi kaç gün sonraya gün vermezler.....çok stresliyim hiç uyumadım....
canımmmm gözün aydın desem yeridir, yüksek çok zordur çünkü. Devamlı şekerli şeyler ye, az ve sık yemek yemeye çalış..uzun süre aç kalmamaya bak bebişimmmkızlar, aile hekimliğimden sonucumu aldım. çok şükür yüksek değil ama düşükmüş. yani sürekli bişeyler yemem gerekiyormuş. zaten sürekli acıkıyorum elim ayağım titriyordu. doktorum da izne çıkmış, temmuz sonuna randevu veriyorlar bu süreçte başka doktora gideyim bari. çok özledim yavrumu
bayıldımmmm, yerin genişse çok güzel bir takım gerçekten.
selam canımm yıldönümünüz kutlu olsunnnn nice yıllara beraber eşin ve evlatçığınla
ivankacığım Allah yardımcın olsun, senin için çok ağladım, dua ettim, rabbim sana bağışlasın yavrunu.
canımmmm gözün aydın desem yeridir, yüksek çok zordur çünkü. Devamlı şekerli şeyler ye, az ve sık yemek yemeye çalış..uzun süre aç kalmamaya bak bebişimmm
bayıldımmmm, yerin genişse çok güzel bir takım gerçekten.
genis, bayagi büyük oda..Hali ve perde ile renklendireyim diyorum. belki bir kac renkli yastik yada renkli koltuk alirim bir tane. iste hele oda bir gelsin zamanla olur. 8 haftadan önce teslim edemiyorlarmis zaten...
Benim odam çok küçük, malum 3 senede bir tayinci olunca daha ufak boyutlarda bir oda almayı planlıyoruz. Ben de beyaz düşünüyorum takımını. Duvarı bebek mavisine boyayıp uyku seti, halısı gibi dekoratif şeylerle renklendirmeyi düşünüyorum. Zaten o damızda kahve tonlarında bi kanepemiz var ona da yine odasıyla uyumlu bi pike alır örterim ohh misss
Bugün dr a gittik; 2 damar değil 3 damar var dedi bize de gösterdi , ama iki damar arasında ince bir zar varmış ilerde yırtılabilir belki dedi. Çok şükür gelişimi iyiymiş, Ama ben nedense sevinemedim. Doktorumuz hep kötü bişey olsa nolcak sanki bu aya gelmiş müdahale mi edicez sanki deyip durdu, birçok hastam vardı böyle çok azında sorun olabiliyor dedi, yani sanki kesin bi netlik kazanmadı durumumuz .
merhabaaa kızlarr biz dün detaylı ultrasona girdik doktor hersey normal dedi <3 ptesi doktora gidicez ve tüm sonucları göstericez şükür bu da bitti ultrasonda oğlum parmagını emiyodu cok komikti dudakları biberon emer giib hareket ediyodu bittimm
bence artık sevin hamileliğin tadını çıkar bak ne güzel 3 damar varmış.
merhabaaa kızlarr biz dün detaylı ultrasona girdik doktor hersey normal dedi <3 ptesi doktora gidicez ve tüm sonucları göstericez şükür bu da bitti ultrasonda oğlum parmagını emiyodu cok komikti dudakları biberon emer giib hareket ediyodu bittimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?