2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Bizimde geçen hafta gebelik okulunda suda doğumu izlettiler ama çok hoştu öyle rahat doğum yaptı ki kadın kendi kendine. bebek doğunca suda dans ettiler sanki ve anne ile bebek arasındaki kordonu hemen kesmediler bi süre beklediler. Bizim ebemizde bu konuda uyardı bizi. eğer normal doğum yapacaksanız rica edin en azından 3 dk. beklesinler kordonu kesmek için diye dedi. Normalde beklemiyorlarmış tabi ama hem anne ile bebek arasındaki o ilk bağ ten tene temas için önemli dedi hem de o kordondaki kan ne kadar çok bebeğe geçerse o kadar iyi dedi. Kansızlık ve sarılık gibi sorunlar için önemliymiş. Bugün 13.30da tekrar gebelik okulum var bakalım bugün neler öğrenicez :)

ivanka geçmiş olsun, lütfen başka doktorlara git, ayrıntılı ultrason yaptrdın mı biilmiyorum ama yapıldıysa da tekrar başka yere yaptır. kalbi çok detaylı inceliyor her detaya bakıyor. Bu süreçte bebeklerine doğurma engelli bu çocuk, kolu yok bacağı yok vss diyen doktorların yanıldığına da şahit oldum. lütfen gücünü topla, sorunlu hamilelik için başarılı olan doktorları araştır. Allah bir insana yaşama sansı verecekse o her türlü sorunun üstesinden gelir.
benim kuzenimin doğuştan çok sorunu vardı. kalbi, sağ tarafta ve diğer kaburga organlarla ilgili ayrıca problemleri vardı. kız çocuğu olmasına rağmen de bir göğsü yoktu. günümüze denk gelseydi belki yaşama şansı tanınmayacak bir bebekti. çocuklukta biraz zor süreç geçirdiler, ameliyatlar oldu ama şuan benimle aynı yaşta, çok sağlıklı ve başarı dolu bir hayatı var.
yani olumlu düşünmeye çalışarak iyi doktorlar araştır derim. çok zor bişey dediğimin farkındayım ama umarım biraz güç verebilmişimdir...

kızlar, aile hekimliğimden sonucumu aldım. çok şükür yüksek değil ama düşükmüş. yani sürekli bişeyler yemem gerekiyormuş. zaten sürekli acıkıyorum elim ayağım titriyordu. doktorum da izne çıkmış, temmuz sonuna randevu veriyorlar bu süreçte başka doktora gideyim bari. çok özledim yavrumu

Canim benimmm hepimizin kuzusu Allah a emanet. Rabbim yardim etsin insaallah yanlis görmüstür. Hem uzman degilmis o doktor. Uzmana gidin hemen. Dualarimiz seninle. Rabbim acil sifa versin insaallah

canım agzı olan konusuyor ıste sen bakma ben sana kendı ablamdan ornek verıyım ben 2.bucuk sene cocuk ıcın tedavı oldum.bana dedıgı tek sey ayy cnm sende cok kafana takıyorsun!!! tabı kendı catır catır 2 tane dogurdu benım yasadııgım sıkıntıları asla ne annem ne eşim nede ablam bılebılır.benden baska kımse anlayamaz..eşim bıle cok strest yapma dıyıp duruyordu o anda onu olduresım gelıyordu strest yapmada 2 bucuk sene oldu onca verdıgımız parayı gectım kullandıgım hormon ılacları ?? bıanda aldıgım 3 4 kılo onlara sorun yokmus gıbı gelıyordu..
calısma dıosa ozaman bıraz dstek olunda calısmıyım deseydın canım!!! aynı sornlar hepımızde var emın ol..
sen kımseyı dusunme takma umursama dahı ben artık akıllandım. en yakın dedıgın ınsanlar bıle bazen sırtınden vurabılıyor ....
kımseyede guvenım kalmadı... sen baska profosor dr gıt ve ıyıcene baktır bebegıne ayrıntılıya tekrar gır canım .
sana bır ornek daha ablama bebegın sakat ve burnu yok dedıler 2 lı testı 160/1 cıktı 3 yasında saglıklı kocaman yıgenım var ..
rabbım dermansız dert vermesın ve kımseyı evlatlarıyla sınamasın gonlunu yuregını ferah tut rabbımden baska kımse bılemez bol bol tevekul et dua et ınsallah guzel soncularını 4 gozle beklıyorummmmm

Canım öncelikle lütfen kendini üzme sizin için bu durum çok sakıncalı,her zaman olumlu düşün,insanlar artık kanseri yeniyorlar böyle sıkıntılarda çözülür elbet...bizdede durumlar aynı,bebeğe her alışveriş yaptığımızda gözlerine batıyor para harcandı diye.halbuki evimiz ayrı eşim çalışıyor kıtkanaat geçiniyoruz.evlenirken hiç para çıkmadı ceplerinden tamamen bizim birikimimiz ile oldu.herkes konuşur sen sıkma canını,eşine ve bebeğine sarıl Allah büyüktür,geçecek bunlarda...

Günaydın herkese güzel günler diliyorum
Bugün de bizim evlilik yıldönümümüz.
selam canımm yıldönümünüz kutlu olsunnnn nice yıllara beraber eşin ve evlatçığınla
ivankacığım Allah yardımcın olsun, senin için çok ağladım, dua ettim, rabbim sana bağışlasın yavrunu.

canımmmm gözün aydın desem yeridir, yüksek çok zordur çünkü. Devamlı şekerli şeyler ye, az ve sık yemek yemeye çalış..uzun süre aç kalmamaya bak bebişimmm

Eki Görüntüle 747862

Kizlar bunu begendim, ne düsünüyorsunuz?
bayıldımmmm, yerin genişse çok güzel bir takım gerçekten.

genis, bayagi büyük oda..Hali ve perde ile renklendireyim diyorum. belki bir kac renkli yastik yada renkli koltuk alirim bir tane. iste hele oda bir gelsin zamanla olur. 8 haftadan önce teslim edemiyorlarmis zaten...

genis, bayagi büyük oda..Hali ve perde ile renklendireyim diyorum. belki bir kac renkli yastik yada renkli koltuk alirim bir tane. iste hele oda bir gelsin zamanla olur. 8 haftadan önce teslim edemiyorlarmis zaten...

Benim odam çok küçük, malum 3 senede bir tayinci olunca daha ufak boyutlarda bir oda almayı planlıyoruz. Ben de beyaz düşünüyorum takımını. Duvarı bebek mavisine boyayıp uyku seti, halısı gibi dekoratif şeylerle renklendirmeyi düşünüyorum. Zaten o damızda kahve tonlarında bi kanepemiz var ona da yine odasıyla uyumlu bi pike alır örterim ohh misss

insaalllahhh hayirlisi ile yapariz hepsini. Rabbim saglik versin önce...

slm kızlar
netten aldıgım çıngıraklı patikler ve kitap geldi bugün
kolumun agrısıda baya hafifledi çok şükür

ivanka cnm allah şifa versin,lütfen bebeğin için güçlü ol
söylenenlere kulak asma içindekini bi tek sen hissediyorsun
dualarım seninle inş.güzel haberlerle gelceksin
bizde cuma çocuk kardiyologuna gitcez umarım hepimiz için
herşey sorunsuz olur

Bugün dr a gittik; 2 damar değil 3 damar var dedi bize de gösterdi , ama iki damar arasında ince bir zar varmış ilerde yırtılabilir belki dedi. Çok şükür gelişimi iyiymiş, Ama ben nedense sevinemedim. Doktorumuz hep kötü bişey olsa nolcak sanki bu aya gelmiş müdahale mi edicez sanki deyip durdu, birçok hastam vardı böyle çok azında sorun olabiliyor dedi, yani sanki kesin bi netlik kazanmadı durumumuz .

merhabaaa kızlarr biz dün detaylı ultrasona girdik doktor hersey normal dedi <3 ptesi doktora gidicez ve tüm sonucları göstericez şükür bu da bitti ultrasonda oğlum parmagını emiyodu cok komikti dudakları biberon emer giib hareket ediyodu bittimm

bence artık sevin hamileliğin tadını çıkar bak ne güzel 3 damar varmış.

kızlar hepinize merhaba, güzel haberler bekliyordum sizden ama ivanka canım durumuna çok üzüldüm, tatlım öncelikle çevrende söylenenlere sakın kulak asma, boşver konuşsun onlar sen bol bol dua et kuzuna annesi
başka dr a muakkak git bakalım o ne dicek, hemen olumsuz düşünmek yok, sende güzel haberler bekliyoruz canım

vahsihatun;31035051]Bugün dr a gittik; 2 damar değil 3 damar var dedi bize de gösterdi , ama iki damar arasında ince bir zar varmış ilerde yırtılabilir belki dedi. Çok şükür gelişimi iyiymiş, Ama ben nedense sevinemedim. Doktorumuz hep kötü bişey olsa nolcak sanki bu aya gelmiş müdahale mi edicez sanki deyip durdu, birçok hastam vardı böyle çok azında sorun olabiliyor dedi, yani sanki kesin bi netlik kazanmadı durumumuz .[/QUOTE]

canım üzülme artık bak dr 3 damar görmüş ,
sevinmelisin bol bol dua et sadece yavruna ilerde de sorun çıkarmasın o zar diye

Oyy maşallah :))))

bence artık sevin hamileliğin tadını çıkar bak ne güzel 3 damar varmış.

neden şaşkınım ben de anlayamadım , soracaklarımı hep unuttum belki de ondan, tahlil göstermeye gittiğimizde sorularımı not edipte gidiyim bari.Dualarınızı eksik etmeyin nolur

ayy ne güzel canım sevindim senin adına herşey yolundaymış, darısı bize inşallah ...

vashi hatun cnm bişey olsa derdi doktorlar hiç merak etme çat çat söylüyorlar valla
bak çok şükür rsikli bi durum yokmuş sen gönlünü ferah tut bol bol dua et

emtu cnm maşallah size

ay benimde 24 te tekrar ayrıntılım var direç ve bağırsaklardaki parlaklık
inş geçmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…