2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

üzülme canım..dr. yanlış görmüşte olabilir..kardiolog daha iyi bakar..inş. yanlış görmüştür..kuzun sapasağlamdır inş..
bikaçımızın testlerde bazılarımızın ultrasonda sornlar oldu ama çok şükür hepimizin en sonunda sorunu kalmadı..inş. Allahım seninde yavrunu sağlıkla nasip eder..bol bol dua et..bizlerde edelim inş.

allah razı olsun tatlım söylediklerini yapmaya çalışim o çömeldiğimizde son aylarda bebekte fırlar bakarsın

Tatlim kursun cok faydali olmus cok hosuma gitti anlattigin bilgiler hakan çokerin istanbul doğum akademisi diye bir yer var oraya gitmek istedim bende hem ist değilim hem ücret 450 civari idi esle gidince muhtemel iki kstina cikar bu kadar ucret yerine bebise burseyler alirim dedim. Senin kurs ne guzel devletinmis sen neredesin bu kurs nerde

canım kardiyoloğa gidene kadar sabretmek durumundasın çoğumuz ultrasonda sorunlar yaşadık doğana kadarda allah bilir neler duyacaz sonuçta sana net birşeyde söylenmemiş senin moralin bebek için çok önemli sen nasıl bebişinin sağlığı için yanıp tutuşuyorsan oda senin sıkıntını hisseder ve yaşar o üzüntüyü moralini yüksek tut allahın izniyle doktor kontrolnden yüksek moralle gelip bize müjde vereceksin ...

ivanka cnm öncelikle iyi düşünelim iyi olsun..sen başka uzmanlaragit bu konuda dr araştır gerekirse..öyle hemen ümitsizliğe de kapılma neolur..Allahım senin ve hepimizin meleklerini korusun inşallahhhh
ya gerçekten çevrendekilere de şaştım kaldım..bitanecik pozitif düşünceli insan yokmu yahuu.yangına körükle gider gibineden seni üzüyorlarkiiii.valla cnm gerekirse herkesten uzak dur..kimseyle muhatap olma bu konuda..ya insan bi düşünür bu kadın üzülüyo belirsizlik ne kadar zor bişeydir..hiçççbirşeyi kafana takma lütfen..inanıyorum ki herşey temiz çıkacak..bebişimn sağlıkla alacaksın kucağına..dualarım sizinle..

Hafta sonumu hastanede gecirdim gece boyunca dogumun ne Kadar zor oldugunu kanitlayan cigliklar duydum. Allahim hepimizin yardimcisi olsun, insaallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebeklerimizi

uzun bır aradan sonra merhaba kızlar baya olmus gelmeyelı karnım bıle yoktu o zamanlar sımdı baya sıstı 2 ay memleketı karıs karıs gezdım kardesımın dugunude gırdı araya anca donduk eve telefondan takıp ettım ama burayı arada bebısler buyumus ohh masallah bende tum testlerımı yaptırdım seker yuklemesıde yapıldı ılk 50 mg yapıldı az yuksek cıktı sonra 100 mg oda sınırda cıktı dıyetısyene gonderdı doktor oda yemeyeceklerımı anlattı 1 saat. doktor ayrıntılı ultrasyonda ıstemedı bahsetmedi bile hic :26: zorunlu mu yanı zaten buralarda da yaptırma ımkanım yok bebegin gelisimi sagligi iyi dedi bazi organlarina bakti suyuna filan hersey yolunda dedi bu kadar.

bebislerine uzulenler olmus insallah guzel haberlerinizde olur her doktor farkli bakip soyluyor sikmayin o guzel canlarinizi

cnm çok şükür bak 3 damarmış..stres yapma neolur..bolbol dua et bebişin için..hiç bir sorun olmayacak inan..sağlıkla alacaksın bebişini kucağına

Amin inşallahhhhh

Canım ben de bazı sorunlar yaşıyorum beni de biryerlere sevk ettiler , dr.lar net bişey söyleyemiyorlar zaten, böyle beklemesi daha sinir bozucu, nereye sevk ettiler ise git de rahatla , dua etmekten başka elimizden ne gelir

iyigeceler kızlar,
bende doktora gittim bugün, oğlum büyümüş iyiymiş çok şükür
inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla gelir
bu arada KAĞAN olcak paşamın ismi teyzeleri..

Arkadaslar bugun detayli ultrasonum vardi ve hersey cok sukur normal.Allahima cok sukur ki 3 kizimdan sonra irde oglumun olacagini ogrendim.Allah herkesin yardimcisi olsun ve tamamina erdirsin insallah.

Ivanka canim, Scorpions tam benim diyeceklerimi demis... Yuzde yuz katiliyorum. Felaket tellali, o tip konusan insanlara kulagini tika. Insallah her sey iyi olacak, ogulcugun da sen de... Biz inaniyoruz.

Size de hayirli olsun canim benim . Saglikla gelsinler de normal dogum da olurrrr sezaryen de.

canım üzülme artık bak dr 3 damar görmüş ,
sevinmelisin bol bol dua et sadece yavruna ilerde de sorun çıkarmasın o zar diye

etmem mi kızlar nasıl dualar ediyorum bir bilseniz, hepimize ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah. Hilal tekrar mı ayrıntılı ultrason olcaksınız, hadi bakalım inş güzel sonuçlar çıkar[/QUOTE]

Canim evet doktorlar ufacik seyleri bile nasil diyorlar biliyorsun, icini ferah tut sen emi? ❤

Gunaydin Kizlar
Uzun zamandır gorusemedik gecmisi okuyamadığım icin neler oldu bitti bilmiyorum ama umarim hepiniz ve bebekleriniz iyidir , her seyin yolunda olmasi icin hep dualarim kendimle ve sizinle :)
Sonunda sunnet telaşı bitti ailem memlekete dondü ama daha yorgunluğu atamadım üzerimden kendimi toplamam zaman alacak herhalde
dun doktor kontrolumuz vardi bunca zaman sonra son iki randevuda hep guzel haberler aldim simdi icim rahat yaziyorum , her ne kadar basta size soz etmesemde yasımdan dolayi cok didik didik kontrol edildim ve hep endişeler vardi bebekle ilgili , ama son iki kontrolde doktorum cok rahatladi ve benide rahatlatti , ben detaylı ultrasona gönderilmedim doktorum tarafından yas kaynakli risklerim oldugu icin doktorum her kontrolümü detaylı ultrason gibi yapti sagolsun ve son kontrolde iyice rahat nefes aldik cok sukur dedik. Rabbim bebeğimi ve hepimizin bebegini korusun bu gunku gibi hep rahat nefes alalım , aylarca nefesimi tutup basımı dik tutmaktan icime atıp dua etmekten oyle yorulmuştum ki rahat nefes alınca bir gevşedim ki sormayın gitsin.
Zeynep alya 28cm ve 550gr gayet saglikli ve bacakları guzel bir kiz olmus :) bende de bir sorun yok kilo, tansiyon iyi , dusuk riskim yok , alttan ultrasonla bakti rahim ağzı kapalı erken dogum riski şimdilik gözükmüyor , bir sonraki kontrolde seker yüklemesi var ama doktorum bir sorun olacağını zannetmiyorum sende ilk aydaki tahlillerde gizli seker taraması yaptirmistim bir sorun olsa orada belli ederdi yada kese suyundanda belli oluyor bazen sende sorun gözükmüyor dedi :)

Doktorumun tavsiyesi su aklinizda bulunsun Kizlar bebek 20 haftalik olana kadar çıkan tum sorunlar genetiktir , 20 haftadan sonra bebekte olan sorunları anne belirler o yuzden saglikli bebek istiyorsan bu haftadan sonra yaşamına dikkat edeceksin , saglikli yaşayacaksın uyku düzenin olacak , her gun yürüyüş yapacaksin acik havada , bol bol dinlenecek agir işlerden uzak duracaksın ama en önemlisi beslenme zararlı ve katkıli her seyden uzak duracak bol sıvı alacak , un , seker , tuz üçlemesinden uzak duracaksın dedi. Bol su , sebze ve meyva veri , hamur ısı , hazir gıda , kolali icecek hazir meyva suları yok. Bilgilerinize :))
Hepinizi optummmmm

günaydın 3 gündğr mahrumiyet yedi bitirdi bugün iş yerine netbookumu getirdim vakit geçmiyordu 3 gündür arkadaşlar ben çok çok hızlı bir şekilde kilo alıyorum anlam veremiyorumbu kadar hızlı kilo almaya çünkü o kadar çok yemiyorum zararlı şeylerden uzak duruyorum sinir sistemim allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…