2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Rabbim hakkında hayırlısını versin canım allah kimseye çekemeyeceği dert vermezmiş vardır bunda da bir hayır bundan sonra tüm dualarımdasın

Canım az önce kayınvalidemle konuştum. eşime hamileyken hiç midesi bulanmamış. Diyoki seninki de babasına çekmiştir etkisi olur diyo. İnşAllah öyledir. Sende bi sor bakalım annene ve kayınvalidene:44:

canim benimmm, nasil avutulurki senin acin bilemedim. Insaalllah bu isteki hayri anlayabilirsin, belki o zaman cok ama cok üzülmezsin. Herseyin hayirlisi......

anladım canım yaa glıfor zararlı dıyorlar kımısı kımısı ıcıyor benı bır arkadas cok korkuttu muallakta kaldım dr cok guvenıyorum aslında ıc dıyor ama
bıde ben 2 dr gıttm docenttı bırıde oda 12 haftaya kadar ıc dıyor bılemedım
pkoluyuz ya nebılıyımm yarın gene sorucam.
Ben corasprın alıyorum test yaptırmadım ama onlem amaclı devam hepsıne dedı dr.
B12 alıyorum bende ekstra senden fazla

kuuzum yavrum ne denirki iki sefer yasadim bu duyguyu bilirim ALLAHIM YAVRUNU SANA BAGISLASIN duacinim
insaAllah mucizen buyur guzelim ya sabir umduum var bnm
silmek istemyiorum seni guzelim
kac gundur merak ettim seni girmeyince Allahim yuzunu guldursun

21 besmele yazin arapca uzerinizde tasiyin kizlar RABBIM MINIKLERIMIZI KORUSUN INSALLAH

çok geçmiş olsun canım.rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın size
seni çok iyi anlıyorum.benim eşimdede toplam 6 milyon sperm %25 hareketliydi.bendede çok ciddi pko rahatsızlığı vardı.aşılama yaptırcağımız ay doktora son kez normal deneyelim dedim 5 sene sonunda rabbimde nasip etti ve oldu.şimdi bişey olcak diye aklım çıkıyor.allah korktuklarımızla bizleri sınamasın çok zor.
düşüğün arkası çabuk gelir derler.seninde inşallah öyle olur.dualarımdasın

4 kardesız 1 tanemızde bulanmamıs annemın canım okadar sordum
Kaynanama sormadım napıyım valla vardır bundada bır hayır

ben geldim kızlar süpriz yumutamın keseciğini gördüm sonunda daha minnacık 8.7mm 1 cm bile olmamış daha 2 hafta sonra kalp atışları için gidicez nasıl
gececek bu 2 hafta bilmiyorum..

ne denir hic bilmiyorum Rabbim daha guzel yazilar yazmistir umarin senin icin.aglamamak elde degil bizi bile aglattin ama inancini kaybetme.Rabbim en guzel hediyelerini en kisa zamanda verecek tekrar emin ol.

bu doktorumdan önce gittiğim doktor 9 ay boyunca kullancaksın demişti.
sağlık ocağındaki aile hekimi derhal kesiyosun dedi
ben doktoruma güveniyorum 3 ay devam. kalp atışını gördünmü filiz ?
ben cumartesi gördüm ama sesini duyamadım. :44: daha çok minikmiş ultrason cihazı algılamıyormuş.

haftasonudur o yüzden girmemiştir dedim ama bu günde girmeyince foruma merak ettim doğrusu ((
cumadan berı yok sanırım canımmm

yok canım yarın gıdıcem bakalım ne olucak duyarmıyız bılmıyorum cok heycanlıyımm
olabılır canım yazarım yarın durumu
bende ıcıyorum sımdılık
acaba ne ıcın ıcırıyorlar cok merak edıyorum

arkadaslar ben bir süre ortrunca sol gögsümün hemen altinca sanci giriyor. uzanincaya kadar gecmiyor. sizde oluyor mu?

Tepelerim hergün burayi okurken senden hayirli bir haber okumayi istiyordum. Hüzünlü veda başlığını görür görmez ıçim yandi gözlerim kendiliginden sicim gibi akti ve akiyor hala. Nedendir bilmem en son msj yazdigin gunden beri seni hep merak ettim hep dualarimda ozellikle seni zikrettim. Çok çok ama çok üzgünüm ne denir bilmiyorum icim aciyor canim yaniyor. YUCE RABBIM BU TESLIMIYETININ MUKAFATINI TEZ VAKITTE VERSIN bitanem. Hep dualarimda olacaksin Rabbim yar ve yardimcin olsun

canım benim,sakın korkma ben oğlumu normal doğurdum.bunu da nasib olursa normal olsun diye dua ediyorum.inan bana bütün ağrın acın bebek doğar doğmaz bıçak gibi kesiliyor,büyük Allahım onu da düşünmüş.normal doğum yapmak dünyanın en güzel duygusu.

Bugün öğretmenler odasındaki hanımlar anlaşmış gibi moral bozmaya çalıştılar. Diyolarki özeller normale yanaşmıyor. Antalyada da normal doğum yapan doktor yok (özellerde) diyolar. Medicalpark da epidural normal yapıyomuş. Orayı da düşündük ama çok pahalı diyolar Yarın kesin olarak ilk Konyaaltı Tıp merkezinde Cahit Bozyel'e gitcez konuşcaz. Olmazsa diğer ay medicalpark a gideriz.

Canım Allahın izniyle inşallah ben de normal yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…