2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

GÜNAYDIN kiloyu sakın dert etme doğumdan sonra gidecek gibi düşün kısa süreliğine misafirlerin o yağlar herkesin metabolizması farklı kimse kimse gibi olmak zorunda değil yada belli kalıplarda olmak zorunda değiliz. 20 kilo alanlar var etrafımda ama doğumdan sonra gidiyor ha 3 ayda veremez 1 yılda verir ama gider yani

bilmiyorumcanım bu sabah tartıya çıkınca nerdeyse ağlıycaktım yok salsam tatlı çikolata çerez yesem yanmayacam 10 günde 4 kilo alacak hiç birşey yemedim kesinlikle nasıl oluyor aklım almadı.....

ben de çok hızlı kilo alıyorum.21.haftadayım ve toplam da 5 kilo aldım.ilk 3 ay hiç kilo almamıştım sonra hafta da 1 er kilo almaya başladım.Dr. yürüyüşe başlayınca düzelir demişti ama şimdi de plesanta aşağıda ve risk oluşturduğu için yürüyüş falan da yasak.başta ben de sinirlerimi bozuyordum ama bu plesanta sorunu çıktığından beri kiloyu bıraktım gitti,kilolar sonra bir şekilde verilir nasıl olsa.sen kaç kilo aldın?

bilmiyorumcanım bu sabah tartıya çıkınca nerdeyse ağlıycaktım yok salsam tatlı çikolata çerez yesem yanmayacam 10 günde 4 kilo alacak hiç birşey yemedim kesinlikle nasıl oluyor aklım almadı.....

baskül yanlıştır iyi düşün bebğin hızla kilo almıştır çok su içtiysen ödem yapmıştır. yada bildiğin kilo alınmıştır .ki her zaman söylerim hamilelikte aldığım her kilo beni çok sevindirir daha doğrusu hamileliğimde hiç bişey beni üzemez. çok büyük sağlık problemleri dışında. ilk doğumumda 9 kilo aldım toplamda ama gebelik kolestazı oldum çocuğun kalp atışlarının aniden durma riski vardı günde 15-20 defa nstye giriyordum hastanede yattım 32 haftadan sonra gece hemşire gelip beni nstye götürüyordu kalp atışlarını dinlemek için yani bu gebeliğimde başıma böyle şeyler geleceğine 20 kilo almayı tercih ederim..

Son düzenleme:
günaydın güzel annecikler ve minnak kuzuları. hepinize güzel günner diliorum. bugün doktora gidicek olanlarda güzel haberlerle gelsinner inşallah. kilo konusu benimde başıma bela oldu. 4. ayda birden aldım şu anda hamile kaldıım kilodan 7 kilo fazlayım başta verdiim 3 kiloyu saymıyorum. yürüyüş yapiim diorum ondada ayaklarım şişio iki gündürde kramplarım başladı. geçen gece bacaıma girmişti allahtan çabuk geçti. dün akşamda ayak baş parmaımla yanındakine girdi hala acıo sabaha kadar şişmiş o iki parmaım ve şu an zor basıorum üzerine. hamilelik önceside olmuştu magnezyum eksiklii çıkmıştı. o zaman kullandıım ilaca tekrar başladım umarım ii gelir.

Günaydın anneler ve minik kuzuları :))) bende 5 gündür annemlerdeyim çok fazla giremiyorum foruma, zaman buldukça okuyabiliyorum yazdıklarınızı.. Ayrıntılısı iyi geçenler olmuş çok mutlu oluyorum o haberleri okudukça inşallah darısı başıma, bende haftaya gitmeyi düşünüyorum..
ivanka canım ne desem senin içini rahatlatmaya yetmez biliyorum, kimse kimsenin ne yaşadığını anlayamaz tam olarak malesef, inşallah sonuçların güzel çıkar, dualarımız seninle tatlım..
vahsihatun 3 damarı görmüş doktor, Rabbim ol der olur canım benim, sen gönlünü ferah tutmaya çalış inşallah bir sıkıntı olmayacatır, ayrıca arkadaşlar da yazmışlar kötü bir durum olsaydı pat diye söyleyiveriyor doktorlar..

günaydın kızlar hepinize...

kızlar benim dün akşamdan beri kasık ağrılarım var sancı gibi giriyor arada gaz sancısı oalbilir diye şüphelendim ama emin de olamadım açıkçası düşük tehlikem olduğu için korkuyorum yavruma birşey olacak diye
aynı durumu yaşayan veya gaz sancısı yaşadığına emin olan yardımcı olabilir mi?

gözün aydın canım ayrıntılın iyi geçmiş.. bana da 16 temmuza randevu verdiler ayrıntılı için, Yıldızlı Güven'in ayrıntılı ultrasonları renkli ve 3 boyutlu mu canım merak ettim :)

canım kilo almıyoruz bence şişiyoruz ben aşırı tuzlu yemediğim halde akşam ayaklar şiş eve gidiyorum sabah ve akşam kilosu arasında 1,5 kilo oynuyo galiba su tutuyorum tuzu sıfırlamalıyım ama nasıl :44::44::44: Incik kemiklerim yakında görünmeyecek galiba

ben hamile kaldıktsn sonra ilk 3.5 ayda 9 kilo verdim tabi su bile içemiyordumçok ağır geçirdim 13. haftada birşeyler yemeye başladım tabi su kaybım çoktu o zamanlar şuan günde 3-4 litre su içiyorum günde 9 kilo verdikten sonra 7 haftada 7.5 kilo almışım nasıl oluyor bilmiyorum günde 2 öğün ana 2 ara öğün yiyorum ara öğünlerim meyve ana öğünlerde yağlı yapmıyor annem yağlı bana dokunuyor tek sıkıntım yemeklerde ekmek yiyorumamaöyle bi öğünde yarımekmek değil yani...bu kadar almam normalmi ne yapabilirim bu hızla gidersem 30 kilo alırım

gözün aydın canım ayrıntılın iyi geçmiş.. Bana da 16 temmuza randevu verdiler ayrıntılı için, yıldızlı güven'in ayrıntılı ultrasonları renkli ve 3 boyutlu mu canım merak ettim :)

maalesef renkli de değil 3 veya 4 boyutlu falan değil cd de vermiyolar doktorun ki gibi ama net görünüyo uzuvları sadece ölçüm yaptığı kafa bacak ve karın usg sini veriyo sen özellikle yüzünü istiyorum falan dersen belki verir ben bilmediğim için alamadım 25 liraya bu kadar

Günaydın annecikler herkese iyi günler diliyoruz bebeğimle,dün gece bebekimi hissetmeye başladım sanırım gaz hareketi gibiydi kaydı gitti karnımdan sanki,çok merka ediyorum ama ben onu ya

günaydın annişler,

2013 kasım anneleri bir grup kurdu katılmak isteyen söylesin e-postayla davet ediliyor sanırım kapalı grup çünkü.

gün bitse de gidip uyusak

annişler sizler hamilekıyafetleri giymeye başladınızmı :) ya sözüm ona 2 pantolon 3-4 tunik aldım bunlar yeter başka bişialmiim dedim ama çalışınca olmuyor 2 gün üst üste aynı kıyafeti giyemiyorum birşeyler daha alim dedim ama bakıyorum bakıyorum bulamıyorum

evet canım ben aldım giyiyorum evet alt konusunda kısıtlı ama üstleri değişik giyiyorum bi şekilde kombine oluyor amannn dünyanın en güzel şeyi bende hamilelik takılma kıyafete falan gerine gerine gez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…