günaydın 3 gündğr mahrumiyet yedi bitirdi bugün iş yerine netbookumu getirdim vakit geçmiyordu 3 gündür arkadaşlar ben çok çok hızlı bir şekilde kilo alıyorum anlam veremiyorumbu kadar hızlı kilo almaya çünkü o kadar çok yemiyorum zararlı şeylerden uzak duruyorum sinir sistemim allak bullak oldu
GÜNAYDIN kiloyu sakın dert etme doğumdan sonra gidecek gibi düşün kısa süreliğine misafirlerin o yağlarherkesin metabolizması farklı kimse kimse gibi olmak zorunda değil yada belli kalıplarda olmak zorunda değiliz. 20 kilo alanlar var etrafımda ama doğumdan sonra gidiyor ha 3 ayda veremez 1 yılda verir ama gider yani
günaydın 3 gündğr mahrumiyet yedi bitirdi bugün iş yerine netbookumu getirdim vakit geçmiyordu 3 gündür arkadaşlar ben çok çok hızlı bir şekilde kilo alıyorum anlam veremiyorumbu kadar hızlı kilo almaya çünkü o kadar çok yemiyorum zararlı şeylerden uzak duruyorum sinir sistemim allak bullak oldu
bilmiyorumcanım bu sabah tartıya çıkınca nerdeyse ağlıycaktım yok salsam tatlı çikolata çerez yesem yanmayacam 10 günde 4 kilo alacak hiç birşey yemedim kesinlikle nasıl oluyor aklım almadı.....
Teyzoslar kizcemde gorunen bir rahatsizlik yok sukur, ama cok inatci 10 dk yakin elini actirmaya ugrasti radyolog amcamizsonunda actida rahatladi adam azivik aciyo adam tam bakamadan kapatiyo cimcimem surati yuvarlak mi bana mi oyle geliyo dedim yumarlak suratli dedi burin deliklerine kadar gosterdi cok hareketli degildi yine hastaneyi srvmiyo sanki ama ne resim ne cd hic bisey almadik 25 lira bisey odedik bu arada bacagimi demeyide unuttum bugun sicak uygulayim belki ise yarar
ben de çok hızlı kilo alıyorum.21.haftadayım ve toplam da 5 kilo aldım.ilk 3 ay hiç kilo almamıştım sonra hafta da 1 er kilo almaya başladım.Dr. yürüyüşe başlayınca düzelir demişti ama şimdi de plesanta aşağıda ve risk oluşturduğu için yürüyüş falan da yasak.başta ben de sinirlerimi bozuyordum ama bu plesanta sorunu çıktığından beri kiloyu bıraktım gitti,kilolar sonra bir şekilde verilir nasıl olsa.sen kaç kilo aldın?
baskül yanlıştıriyi düşün bebğin hızla kilo almıştır çok su içtiysen ödem yapmıştır. yada bildiğin kilo alınmıştır .ki her zaman söylerim hamilelikte aldığım her kilo beni çok sevindirir daha doğrusu hamileliğimde hiç bişey beni üzemez. çok büyük sağlık problemleri dışında. ilk doğumumda 9 kilo aldım toplamda ama gebelik kolestazı oldum çocuğun kalp atışlarının aniden durma riski vardı günde 15-20 defa nstye giriyordum hastanede yattım 32 haftadan sonra gece hemşire gelip beni nstye götürüyordu kalp atışlarını dinlemek için yani bu gebeliğimde başıma böyle şeyler geleceğine 20 kilo almayı tercih ederim..
gözün aydın canım ayrıntılın iyi geçmiş.. Bana da 16 temmuza randevu verdiler ayrıntılı için, yıldızlı güven'in ayrıntılı ultrasonları renkli ve 3 boyutlu mu canım merak ettim :)
ben katılırım canımgünaydın annişler,
2013 kasım anneleri bir grup kurdu katılmak isteyen söylesin e-postayla davet ediliyor sanırım kapalı grup çünkü.
gün bitse de gidip uyusak
günaydın tatlım nasıl kayılıyoruz guruba bende katılırımgünaydın annişler,
2013 kasım anneleri bir grup kurdu katılmak isteyen söylesin e-postayla davet ediliyor sanırım kapalı grup çünkü.
gün bitse de gidip uyusak
sanırım buldum gurubu ve üye oldum eğer başkaysa bilgilendirirmisiniz
annişler sizler hamilekıyafetleri giymeye başladınızmı :) ya sözüm ona 2 pantolon 3-4 tunik aldım bunlar yeter başka bişialmiim dedim ama çalışınca olmuyor 2 gün üst üste aynı kıyafeti giyemiyorum birşeyler daha alim dedim ama bakıyorum bakıyorum bulamıyorum
orası değil galiba bende üyeliğimi sildim oradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?