Herkeslere günaydın.Sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum. Kilo konusuna takılan arkadaşlara aldığım kiloyu söyleyim de rahatlasınlar benimki ne ki desinler. Ben hamileliğimin başında hiç kilo vermedim. BAştan bugüne kadar da 12 kilo aldım :) Ama hiççç umrumda değil,doğumdan sonra veremesem de umrumda değil.Bebişim geliyo daha ne ya :))
annişler sizler hamilekıyafetleri giymeye başladınızmı :) ya sözüm ona 2 pantolon 3-4 tunik aldım bunlar yeter başka bişialmiim dedim ama çalışınca olmuyor 2 gün üst üste aynı kıyafeti giyemiyorum birşeyler daha alim dedim ama bakıyorum bakıyorum bulamıyorum
slm kızlar
princetor cnm emzirmeyle ilgili bilgiler çok güzel oldu çok sagol ,bizim gibi
ilk defa anne olcaklar için çok faydalı bende şunu merak ediyorum
ayşe önerden duydum tv de 7 aydan itibaren gögüs masajı ve krem fln
önerdi ama başka bi yerde de göğüslerinize hamileyken dokunmayın sıkmayın dogumu
tetikler diye okudum kafam karıştı
ivanka ben yrn gidicem cnm çocuk kardiyoloğuna inş.güzel haberlerle geliriz
bende kilo aldım ama hayatım boyunca zayıflıktan çekmiş biri olaraktan bu durumdan çok
memnunum eşimde çok yakıştı sana bu kilolar diyo şimdilik doktorda bişey demedi
dün gece tepiklerden sonra gene ağladım ya insan bu duyguya nasıl alışıyor
ben her seferinde çok heyecanlanıyorum çok mucizevi bişey ne kadar şükretsek az
geçmişi okuyamadım.bi konuşmada denk geldim.çentiklenme sendedemi görüldü? doktorun bunun için yorumu neydi?
cnm çentiklenme dediğin direnç mi öyleyse evt sol arter damarda direnç gözüktü
kan sulandırıcı kullanıyormusun dedi zn baştan beri kullanıyorum(pıhtılaşma var)
24 te tekrar ayrıntılıya gircez o zamana kadar düzebilcek bişey dedi
bende çok takılmamayı tercih ettim sonuçta yapabilceğim bişey yok
dua edicez bol bol
Tatlim kursun cok faydali olmus cok hosuma gitti anlattigin bilgiler hakan çokerin istanbul doğum akademisi diye bir yer var oraya gitmek istedim bende hem ist değilim hem ücret 450 civari idi esle gidince muhtemel iki kstina cikar bu kadar ucret yerine bebise burseyler alirim dedim. Senin kurs ne guzel devletinmis sen neredesin bu kurs nerde
slm kızlar
princesrator cnm emzirmeyle ilgili bilgiler çok güzel oldu çok sagol ,bizim gibi
ilk defa anne olcaklar için çok faydalı bende şunu merak ediyorum
ayşe önerden duydum tv de 7 aydan itibaren gögüs masajı ve krem fln
önerdi ama başka bi yerde de göğüslerinize hamileyken dokunmayın sıkmayın dogumu
tetikler diye okudum kafam karıştı
bendede sol arterde hafif direnç görüldü.doktorum %80 bir sorun olmaz dedi. % 20'lik kızımda tansiyona bağlı gebelik zehirlenmesi bebekte gelişim geriliği oluyormuş.
bu haftalarda gebelerin yarısında görülüyormuş.27.haftada kendiliğinden düzelebiliyormuş.bende başından beri coraspirin kullanıyorum.inşallah sağlıcakla kucağımızada alırız.bolbol dua edelim.
evt ama kötüsünü görmemek düşünmemek lazım
ben geçiceğine odaklandım aynı şey görümcemde de oldu
sonra geçti boşuna stres yapıyorlar anneleri
herşey yaradanın elinde inş.herşey sorunsuz geçer
Bulunduğum ilçedeki devlet hastanesi açmış canım kursu. Bende şans eseri 18. haftamda bide devlet hastanesine muayene olıyım diye gitmiştim orda gördüm. İlk kez geçen hafta başladım. Çokta faydalı olduğunu düşünüyorum. Hem güzel bilgiler veriyorlar hem de spor yapmış oluyorum. Doğumu kolaylaştıracak egzersizleri nefes hareketlerini falan gösteriyorlar. Normal doğuma olan sempatim daha da arttı anlattıkları güzel şeylerle. İnşallah hepimiz sağlıklı rahat güzel bir doğum geçiririz.
Ayrıca oyuncak bebek üzerinde bebeği nasıl tutmamız gerektiğini nasıl emzireceğimizi falan gösterdiler tek tek uygulamalı. Çok eğlenceliydi. Emzireceğiniz zaman bebeğinizle baş başa kalmaya çalışın sakin sessiz bir ortama geçin ve gözlerinin içine bakıp bebeğinizle konuşun dedi eğitimcimiz. Hayal edince çok hoşuma gitti. İyice sabırsızlandım bebeğimin mis kokusunu içime çekebilmek için :)
nehar merhaba seni bulmuşken sorayım bu çıngıraklı çorapları
nasıl temizliycez? elde mi yıkıycaz gerçi çok var daha ama
henüz ilk eşyamız bu heyecan yaptım bende
ben de 2 üst 2 de pant. aldım her gün aynı şeyleri giyiyorum.
almayacağım diyordum ama sanırım almak zorunda kalacağım
gerçekten çalışınca zor
bulursan bana da haber ver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?