2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende eksik kalmayım o gruptan bilgi verilsin. diğeri ölü gruptu ve herkese açıktı zaten olmazdı

Herkeslere günaydın.Sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum. Kilo konusuna takılan arkadaşlara aldığım kiloyu söyleyim de rahatlasınlar benimki ne ki desinler. Ben hamileliğimin başında hiç kilo vermedim. BAştan bugüne kadar da 12 kilo aldım :) Ama hiççç umrumda değil,doğumdan sonra veremesem de umrumda değil.Bebişim geliyo daha ne ya :))

seni canıı gönülden alkışlıyorum tatlım çok güzel söyledin dünyanın en güzel nimetleri sunuldu bize kilo ne umrumuzda
ben inanıyorum oğluşumun peşinden koşarken veririm o kiloları bende 5-6 kilo kadar aldım ama takmıyorum oğlım sağlıklı doğsun yeter bana

ben de 2 üst 2 de pant. aldım her gün aynı şeyleri giyiyorum.
almayacağım diyordum ama sanırım almak zorunda kalacağım
gerçekten çalışınca zor
bulursan bana da haber ver :)

ben toplam3 kilo aldığım için kıyafetlerde çok sıkıntı çekmiyorum şimdilik zaten pantolon üzerine tunikler giyindiğim için normal kıyafetlerimde bol du. en fazla pantolonumun düğmesini açıyorum düşük bel pantolonlarda ise şimdilik sıkıntı yok. ama bende 2 pantolon aldım ama bol geliyor düşüyor daha çok rahatsız ediyor özellikle bu sıcakalrda o penye kısmı çok terletiyor beni.

slm kızlar
princetor cnm emzirmeyle ilgili bilgiler çok güzel oldu çok sagol ,bizim gibi
ilk defa anne olcaklar için çok faydalı bende şunu merak ediyorum
ayşe önerden duydum tv de 7 aydan itibaren gögüs masajı ve krem fln
önerdi ama başka bi yerde de göğüslerinize hamileyken dokunmayın sıkmayın dogumu
tetikler diye okudum kafam karıştı

ivanka ben yrn gidicem cnm çocuk kardiyoloğuna inş.güzel haberlerle geliriz

bende kilo aldım ama hayatım boyunca zayıflıktan çekmiş biri olaraktan bu durumdan çok
memnunum eşimde çok yakıştı sana bu kilolar diyo şimdilik doktorda bişey demedi
dün gece tepiklerden sonra gene ağladım ya insan bu duyguya nasıl alışıyor
ben her seferinde çok heyecanlanıyorum çok mucizevi bişey ne kadar şükretsek az

geçmişi okuyamadım.bi konuşmada denk geldim.çentiklenme sendedemi görüldü? doktorun bunun için yorumu neydi?

geçmişi okuyamadım.bi konuşmada denk geldim.çentiklenme sendedemi görüldü? doktorun bunun için yorumu neydi?

cnm çentiklenme dediğin direnç mi öyleyse evt sol arter damarda direnç gözüktü
kan sulandırıcı kullanıyormusun dedi zn baştan beri kullanıyorum(pıhtılaşma var)
24 te tekrar ayrıntılıya gircez o zamana kadar düzebilcek bişey dedi
bende çok takılmamayı tercih ettim sonuçta yapabilceğim bişey yok
dua edicez bol bol

bendede sol arterde hafif direnç görüldü.doktorum %80 bir sorun olmaz dedi. % 20'lik kızımda tansiyona bağlı gebelik zehirlenmesi bebekte gelişim geriliği oluyormuş.
bu haftalarda gebelerin yarısında görülüyormuş.27.haftada kendiliğinden düzelebiliyormuş.bende başından beri coraspirin kullanıyorum.inşallah sağlıcakla kucağımızada alırız.bolbol dua edelim.

Canım ben Balıkesir Gönendeyim. Evet Hakan Çokerin bi videosunuda izletmişlerdi ondan bahsettiler çok iyi bir Dr. ve çok iyi eğitim almış bir ekibi var diye. Videoda doğum tiplerini anlatmıştı Hakan Çoker. Sezeryana doğum denmesin çünkü bir doğum değildir ameliyattır demişti. Doğum anında belli hormonlar salgılanır ama sezeryanda öyle değil demişti. Bu hormonlar sizin dostunuzdur hem doğumu kolaylaştırır hem de anne sütünü salgılatır bebekle aranızdaki bağı güçlendirir demişti. Tabiki gerekli olduğunda da sezeryan yanlısıyız hayat kurtarır çünkü sakın yanlış anlaşılmasın demişti. Ayrıca İnegölde olan varsa aranızda orda da Semra Özer diye bir Dr. varmış. O da bu tarz eğitimler veriyormuş.

Canım dün bu göğüs masajından da bahsettiler. Banyodan sonra zeytin yağı kullanabilirsiniz dediler. Hem esnekliği sağlar hem de uç kısımlarına hafif çok olmayacak şekilde düğme çevirir gibi masaj yapasanız göğsünüzü emzirmeye hazırlamış olursunuz dediler. Bebek daha kolay tutarmış. Ve emzirdikten sonra göğüs ucumuzda kalan bir damla sütü silmeyin o son süt çok faydalıymış göğsün çatlamasını önlermiş. ucuna sürmemiz gerekirmiş.

Yine emzirmeyle ilgili aklıma gelen bir şey daha var. Mesela bebeğimiz sol göğsümüzü emdi ve doydu uyudu bir sonraki emzirmede sağdan başlayın dedi. ama olduki solu emdi doymadı ve sağa geçtik ordan da biraz emip doydu uyudu işte o zaman bir sonraki emzirmeyi yarım kalan göğüsten başlayın dedi. Çünkü sağ göğüste son süt kalmış oluyormuş ve son sütün doyuruculuğu daha fazlaymış. soldan daha ilk süt geleceği için onun daha azmış. önce yarım kalan göğsü emerse daha iyi doyarmış.

evt ama kötüsünü görmemek düşünmemek lazım
ben geçiceğine odaklandım aynı şey görümcemde de oldu
sonra geçti boşuna stres yapıyorlar anneleri
herşey yaradanın elinde inş.herşey sorunsuz geçer

en dağınık ev kategorisinde oscar ödüllerini açıyorum
adaylıgımıda birinci sıradan koyuyorum
totomu kaldırıyorum anca yemek hazırla ye yeniden ye sonra yeniden
sağlık ocagı,duş vs derken ev işi yapmaya benim hiç halim kalmıyo

Allahu teala razı olsun canım çok teşekkür ederim bilgiler için bende bir araştırayım bakalım faydalı birşey.

nehar merhaba seni bulmuşken sorayım bu çıngıraklı çorapları
nasıl temizliycez? elde mi yıkıycaz gerçi çok var daha ama
henüz ilk eşyamız bu heyecan yaptım bende

Kızlar evimizde boya tadilat işleri vardı, hazır başlamışken oğluşumuzun odasını da maviye boyatıyoruz. Öyle mutlu ve heyecanlıyım ki anlatamam, gözlerim doldu

nehar merhaba seni bulmuşken sorayım bu çıngıraklı çorapları
nasıl temizliycez? elde mi yıkıycaz gerçi çok var daha ama
henüz ilk eşyamız bu heyecan yaptım bende

canımmm elimizde sabunlu suyla yıkamamız yeter ilk etapta. O minicik elleri kir mi bulaştırır sanki, sonrasında da öyle yaparız. Oyyyy yerim ben onların o küçücük ellerini ayaklarını Zaten oynatacağımız zaman kendi çorabının üstüne giydircez onu, direk çıplak ayağına değil.

ben de 2 üst 2 de pant. aldım her gün aynı şeyleri giyiyorum.
almayacağım diyordum ama sanırım almak zorunda kalacağım
gerçekten çalışınca zor
bulursan bana da haber ver :)

olur tatlım haber veririm :) ben ankarada oturuyorum ama sen neredesin ...eryamanda oturuyorum uzun süre yolada gelemediğimden kızılaya gidemedim orda bi kaç hamile mağazası varmış gitmeyi istiyorum ama işimde batıkentte hiiiç yolum düşmüyor normalde sincanı sevmem ama geçen babam götürdü hamile mağazasına denk geldim bi kaç tane çok içime sinmedi ama aldım mecbur bi kaç parça eşya optimuma gittim hiç bir markanın hamile kolleksiyonu yok sadece lcw tshirtler var e onlarda işte giyilmez daha genişçe tunikler almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…