- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
nehar merhaba seni bulmuşken sorayım bu çıngıraklı çorapları
nasıl temizliycez? elde mi yıkıycaz gerçi çok var daha ama
henüz ilk eşyamız bu heyecan yaptım bende
olur tatlım haber veririm :) ben ankarada oturuyorum ama sen neredesin ...eryamanda oturuyorum uzun süre yolada gelemediğimden kızılaya gidemedim orda bi kaç hamile mağazası varmış gitmeyi istiyorum ama işimde batıkentte hiiiç yolum düşmüyor normalde sincanı sevmem ama geçen babam götürdü hamile mağazasına denk geldim bi kaç tane çok içime sinmedi ama aldım mecbur bi kaç parça eşya optimuma gittim hiç bir markanın hamile kolleksiyonu yok sadece lcw tshirtler var e onlarda işte giyilmez daha genişçe tunikler almak istiyorum
ben istanbul'dayım canım ve evet lcw v.s sadece tshirt koymuş, e onlar da giyilmiyor ki iş yerinde.
adam akıllı tunik istiyorum ben de...
şimdilik eldekilerle yeninecez anlaşılan ya aslında dizde bi jileyle bi tunik aldım onları taytla gyiim dedim korayda falan hamile taytları varmıdır acaba alan hiç varmı
olur tatlım haber veririm :) ben ankarada oturuyorum ama sen neredesin ...eryamanda oturuyorum uzun süre yolada gelemediğimden kızılaya gidemedim orda bi kaç hamile mağazası varmış gitmeyi istiyorum ama işimde batıkentte hiiiç yolum düşmüyor normalde sincanı sevmem ama geçen babam götürdü hamile mağazasına denk geldim bi kaç tane çok içime sinmedi ama aldım mecbur bi kaç parça eşya optimuma gittim hiç bir markanın hamile kolleksiyonu yok sadece lcw tshirtler var e onlarda işte giyilmez daha genişçe tunikler almak istiyorum
Valla ben de hep çok para vermiyim hamileliğe dedim ama,çok kilo alınca hiçbişeyim olmamaya başladı,çalışınca mecbur gerekti bide havalar çok ısındı mine mağzasından birkaç elbise aldım.Hamile elbisesi ama bağırmıyo hamileliğim diye sonrada giyebilirim gibi geldi.
ne güzellll bi gomşu buldum kendime hamişinden :) bir iki beter özel hastane deneyiminden sonra yenimahalle devlet hastanesine gelmeye başladım kontroller için iyi bir iki doktor var bende memnun kaldım şimdilik devam edyorum ama doğuma zekai tahire gidebilirim o kısmını düşünmedim...bende eryamanı seviyorum birde heryere uzak olmayaydı iyiydiKomşuyuz seninle ben de Eryaman dayım :)
Ben de merkeze falan inip birşeyler alamıyorum.Göksu AVM lcw den bir pantolon almıştım hamileliğimin başında,5 aylık oldum pantolon hala üzerimden düşecek gibi :) Eryaman ı çok seviyorum ama böyle sıkıntıları var maalesef.Doktora nereye gidiyorsun?
iyi yapmışsın en mantıklısı bende hamile kıyafetlerine çok para vermek istemedim giyineceğin 4-5 ay o kadar lcw den bende büyük beden 2 tunik aldım doğum sonrasıda giyilebilcekşeyler kızılaya bi gidebilsem minede ve onun aşağısında bir ikimağaza daha var uğrayacam inş.
bu arada bilgi hastanesine giden sendin demi isim aklımda pek tutamıyorumda
iyi yapmışsın en mantıklısı bende hamile kıyafetlerine çok para vermek istemedim giyineceğin 4-5 ay o kadar lcw den bende büyük beden 2 tunik aldım doğum sonrasıda giyilebilcekşeyler kızılaya bi gidebilsem minede ve onun aşağısında bir ikimağaza daha var uğrayacam inş.
ne güzellll bi gomşu buldum kendime hamişinden :) bir iki beter özel hastane deneyiminden sonra yenimahalle devlet hastanesine gelmeye başladım kontroller için iyi bir iki doktor var bende memnun kaldım şimdilik devam edyorum ama doğuma zekai tahire gidebilirim o kısmını düşünmedim...bende eryamanı seviyorum birde heryere uzak olmayaydı iyiydi[/QUO
İyi senin hastane yakınmış.Benim dr.un kendi kliniği akay da bir de ümitköy de bir klinikde görevli.İkisi de uzak anlayacağın.Bir de benim plesanta aşağıda olduğu için çok dikkat etmem gerekiyor,arabamız da yok,dr.gidip gelmek eziyet anlayacağın.C.tesi kontrol var şimdiden en kısa vade de hangi güzergahtan gidebilirim planları yapmaya başladım :)
Evet benim o bilgici :) mine nin aşağısı derken iş bankasının oramı sıhhiye tarafınımı kastettin. Başka nere varmışki ?
ne güzellll bi gomşu buldum kendime hamişinden :) bir iki beter özel hastane deneyiminden sonra yenimahalle devlet hastanesine gelmeye başladım kontroller için iyi bir iki doktor var bende memnun kaldım şimdilik devam edyorum ama doğuma zekai tahire gidebilirim o kısmını düşünmedim...bende eryamanı seviyorum birde heryere uzak olmayaydı iyiydi[/QUO
İyi senin hastane yakınmış.Benim dr.un kendi kliniği akay da bir de ümitköy de bir klinikde görevli.İkisi de uzak anlayacağın.Bir de benim plesanta aşağıda olduğu için çok dikkat etmem gerekiyor,arabamız da yok,dr.gidip gelmek eziyet anlayacağın.C.tesi kontrol var şimdiden en kısa vade de hangi güzergahtan gidebilirim planları yapmaya başladım :)
allah yardımcın olsun ben ilk 4 ay evden çıkamıyordumki uzak hastaneye gidebiliim :) daha yeni kendime geliyorum.bizdede araba yok uzak yere gitsemmahvolurdum sağlığım için yakın hastane tercih ettimsincan koru ve lokman hekimede gittim beğenmedim yoksa oraya başlamıştım ...
allah yardımcın olsun ben ilk 4 ay evden çıkamıyordumki uzak hastaneye gidebiliim :) daha yeni kendime geliyorum.bizdede araba yok uzak yere gitsemmahvolurdum sağlığım için yakın hastane tercih ettimsincan koru ve lokman hekimede gittim beğenmedim yoksa oraya başlamıştım ...
gittiğin dr.içine sinmesi çok önemli.benim dr.hem uzak hem pahalı,bazen değiştirsem mi diye düşünüyorum ama çok memnunum bu saatten sonra başka dr.ısınamam.en başlarda dr.ararken koru da bi prof.sormuştum muayene 300,detaylı 450 fiyat verdiler :) tabi bu koruyla ilgili ilk ve son anım oldu :)
bu arada hamile mağazalarından konuşmuşsunuz,mine mağazasının hem sıhhıye yönü,hem iş bank.taraflarında baya hamile mağazası var.ben gidemiyorum ayrı konu.
pazartesi öğlen ayrıntılı çektiren senden herhal bende güya sabah çektircektim kadın doğumrandevusuydu benimki ama ayrıntılı için gideceğimi belirtmiştim hemn çekilcekler sandıydım önmüzdeki p.tesiye randevu verdiler büyük hayal kırıklığı yaşadımnida hanımarandevu almıştım selçuk bey izindeydi bi sıra vardı randevum 10:30 daydı 11:20 de anca girdimbi sinirlerim bozuldu sonra radyolojide 1 hafta sonra diince o moral bozukluğunu anlatamam:) senin sonuçların iyiydi yanlış değilsem ilgilendilermi ayrıntılıda öyle herbişiyine baktılar dimi bebişinin :)
mine mağazasından sıhhıyeye taraftı yanlış değilsem bi arkadşım ordan alışveriş yapmıştı
bende gidemiyorumhem gomşumhem kaderdaşımgittiğin dr.içine sinmesi çok önemli.benim dr.hem uzak hem pahalı,bazen değiştirsem mi diye düşünüyorum ama çok memnunum bu saatten sonra başka dr.ısınamam.en başlarda dr.ararken koru da bi prof.sormuştum muayene 300,detaylı 450 fiyat verdiler :) tabi bu koruyla ilgili ilk ve son anım oldu :)
bu arada hamile mağazalarından konuşmuşsunuz,mine mağazasının hem sıhhıye yönü,hem iş bank.taraflarında baya hamile mağazası var.ben gidemiyorum ayrı konu.evet koru pahallıydı çok ya bende özelden memnun kalmayınca ne paramla sinir olacamki dedim devlet hastanesine gitmeye başladım :)
ş-keşfette banada söyle hangi iş hanıymış buben kızılaya gitmeyeli aylaaaaaaaaaaaaaaaaaar oldu ah kızım ahh ananı asosyal ettin iyimiEvet ben memenun kaldım ultrasondan,sadece monitör küçük ve uzandığım yerin yanında kalıyo ben tam olarak herşeyi göremedim ama eşim baya dikkatle izleyebildi. Parmaklarını falan doktor eşime saydırdı,diğer organları göstererek anlattı.Bide 1 ay sonrasına tekrar ayrıntılı için randevu verdi,bu sefer renkli bakıcaz ve cd vericez,ozaman yüzünü de daha net görürürz dedi.2. için ücret almayacaklarmış.
Minenin aşağısında sıhhiye tarafına hgiç bakmadım oraları da keşfederim bi ara.Sadece işbankasının karşısındaki iş hanına gittim 2 pantolon aldım.Baya memnunum onlardan ama sıcakta pantolon zor oluyo.bende tayt tunik sevmem ama aldığım tunikler çok uzun olunca taytla giyiim die düşündümde birde tayt bulabilsem keşkem :) eryaman civarında
Kızlar size aşkımın oğluşum için aldıklarından bahsetmedim lcw den online alışverişten almış bana süpriz yapmış eve bi gittim akşam yatağın üstüne sermiş onları kendimi tutamadım ağladım iki tane tişört bitane mavi kareli bahcıvan pantolan almış ama öldüm onları görünce bayıldım inanamazsınız nasıl güzel bir duygudur oğluşumun onları giydiğini düşünmek bide inşallah giydiğini görebilsek dünyalar bizim olur herhalde :) hatta ilk bezlerini bile almış huggies yeni doğan :)
kızlar size de sorum olucak doğunca hangi marka kullansam bilemedim tavsiyewleriniz varsa alabilirm saolun şimdiden
inşllh sağ salim kucağımıza alırız . ben ve eşim ısrarla bişey almıyoruz vaktimizde yok aslında almak için. ama bayılıyorum erkek çocukların giyimlerine . bakalım ben nasıl kombinler çıkaracağım kızım için oğluma kayınvalidemelr kızardı anzar değecek bu akdar süleme özenme diye. kızda kafayı yerim herhalde
benim ilki düşmüştü şimdi bunada çok özeniyoruz rabbim giydikleri günleride görürüz yavrularımızın oo erkeğe bu kadar özen varsa kızı düşünemedim annesimaşallah maşallah allah onları nazarlardan korusun inşallah
bizimde zamanımız yok ikimizde çalışıyoruz internetten online alışverişlerle halletmiş babamız :)
rabbim hepimizi yavrularımıza sağlıkla hayırlarla kavuşturur inş. kız çocuğunu giydirmesi evet bir farklı oluyor süsü püsü ooooo walla bak hevesleniverdim birden ben bu online alışverişe oldumolası ısınamadım kendime dahi tek parça almış değilim birşey aldığımda elime almam bakmam lazım içim rahat etmiyor yoksa...birde organik bebek kıyafeti alanınız varmı bir kaç marka araştırdım fiyatlar aşırı pahallıydı ben daha alma kısmına geçmedi sadece internetten bakınıyorumdabi fikir sahibi olmak için
valla dediğin gibi bende bilmem internetten almayı güvenemem ya beğenmezsem diye eşim gözü karadır alır o hatta bana hamile pantolu bile almış kendimin aldığı pantolanın bedeni bakıp almış ben giyince bile zor beğenirim ama onun aldığı tam cuk otrdu valla ben bile şaşırdımneysee o alır ben karışmam internet konusuna :) organik kıyafet duymamıştım hiç inanki bende bi araştırayım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?