2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
nehar merhaba seni bulmuşken sorayım bu çıngıraklı çorapları
nasıl temizliycez? elde mi yıkıycaz gerçi çok var daha ama
henüz ilk eşyamız bu heyecan yaptım bende

bende haftasnu ilk body sini aldım içim tarif edilemmeyecek haller aldı gözlerim doldu çok farklı bir duygu eve gittim elimealdımbaktımbaktımallahın izniyle yavrumaa giydircem bunları dedim

merhaba kızlar geçmişi okurken bişey gördüm bi arkadaşımız (kusura bakma bunuyorum sanırıım hiç isim tutamıyorum aklımda ) doktor bebegimin kalbinde sorun var cocuk kardiyolojisine gönderdi demiş öncelikle cok geçmiş olsun ama kafam karıstı önceki gün detaylı ultrasona girdim doktor hersey normal bebegin iyi dedi ama kagıt yazdı cocuk kardiyolojisine gitceksin diye bizde hersey normal buda heralde burda bakılmayan bişey onada orda bakcaklar diye düşündük ama şimdi korktum herkesi yönlendirmiyolarsa beni neden oraya yönlendirdilerrr ptesi doktoruma gidicem söyliycem randevum var korkmaya baslaıdmmmm

ben istanbul'dayım canım ve evet lcw v.s sadece tshirt koymuş, e onlar da giyilmiyor ki iş yerinde.
adam akıllı tunik istiyorum ben de...

ben istanbul'dayım canım ve evet lcw v.s sadece tshirt koymuş, e onlar da giyilmiyor ki iş yerinde.
adam akıllı tunik istiyorum ben de...

şimdilik eldekilerle yeninecez anlaşılan ya aslında dizde bi jileyle bi tunik aldım onları taytla gyiim dedim korayda falan hamile taytları varmıdır acaba alan hiç varmı

şimdilik eldekilerle yeninecez anlaşılan ya aslında dizde bi jileyle bi tunik aldım onları taytla gyiim dedim korayda falan hamile taytları varmıdır acaba alan hiç varmı

Valla ben de hep çok para vermiyim hamileliğe dedim ama,çok kilo alınca hiçbişeyim olmamaya başladı,çalışınca mecbur gerekti bide havalar çok ısındı mine mağzasından birkaç elbise aldım.Hamile elbisesi ama bağırmıyo hamileliğim diye sonrada giyebilirim gibi geldi.

Komşuyuz seninle ben de Eryaman dayım :)
Ben de merkeze falan inip birşeyler alamıyorum.Göksu AVM lcw den bir pantolon almıştım hamileliğimin başında,5 aylık oldum pantolon hala üzerimden düşecek gibi :) Eryaman ı çok seviyorum ama böyle sıkıntıları var maalesef.Doktora nereye gidiyorsun?

iyi yapmışsın en mantıklısı bende hamile kıyafetlerine çok para vermek istemedim giyineceğin 4-5 ay o kadar lcw den bende büyük beden 2 tunik aldım doğum sonrasıda giyilebilcekşeyler kızılaya bi gidebilsem minede ve onun aşağısında bir ikimağaza daha var uğrayacam inş.
bu arada bilgi hastanesine giden sendin demi isim aklımda pek tutamıyorumda
ne güzellll bi gomşu buldum kendime hamişinden :) bir iki beter özel hastane deneyiminden sonra yenimahalle devlet hastanesine gelmeye başladım kontroller için iyi bir iki doktor var bende memnun kaldım şimdilik devam edyorum ama doğuma zekai tahire gidebilirim o kısmını düşünmedim...bende eryamanı seviyorum birde heryere uzak olmayaydı iyiydi

Son düzenleme:

Evet benim o bilgici :) mine nin aşağısı derken iş bankasının oramı sıhhiye tarafınımı kastettin. Başka nere varmışki ?

Evet benim o bilgici :) mine nin aşağısı derken iş bankasının oramı sıhhiye tarafınımı kastettin. Başka nere varmışki ?

pazartesi öğlen ayrıntılı çektiren senden herhal bende güya sabah çektircektim kadın doğumrandevusuydu benimki ama ayrıntılı için gideceğimi belirtmiştim hemn çekilcekler sandıydım önmüzdeki p.tesiye randevu verdiler büyük hayal kırıklığı yaşadımnida hanımarandevu almıştım selçuk bey izindeydi bi sıra vardı randevum 10:30 daydı 11:20 de anca girdimbi sinirlerim bozuldu sonra radyolojide 1 hafta sonra diince o moral bozukluğunu anlatamam:) senin sonuçların iyiydi yanlış değilsem ilgilendilermi ayrıntılıda öyle herbişiyine baktılar dimi bebişinin :)

mine mağazasından sıhhıyeye taraftı yanlış değilsem bi arkadşım ordan alışveriş yapmıştı

Kızlar size aşkımın oğluşum için aldıklarından bahsetmedim lcw den online alışverişten almış bana süpriz yapmış eve bi gittim akşam yatağın üstüne sermiş onları kendimi tutamadım ağladım iki tane tişört bitane mavi kareli bahcıvan pantolan almış ama öldüm onları görünce bayıldım inanamazsınız nasıl güzel bir duygudur oğluşumun onları giydiğini düşünmek bide inşallah giydiğini görebilsek dünyalar bizim olur herhalde :) hatta ilk bezlerini bile almış huggies yeni doğan :)

kızlar size de sorum olucak doğunca hangi marka kullansam bilemedim tavsiyewleriniz varsa alabilirm saolun şimdiden

Evet ben memenun kaldım ultrasondan,sadece monitör küçük ve uzandığım yerin yanında kalıyo ben tam olarak herşeyi göremedim ama eşim baya dikkatle izleyebildi. Parmaklarını falan doktor eşime saydırdı,diğer organları göstererek anlattı.Bide 1 ay sonrasına tekrar ayrıntılı için randevu verdi,bu sefer renkli bakıcaz ve cd vericez,ozaman yüzünü de daha net görürürz dedi.2. için ücret almayacaklarmış.
Minenin aşağısında sıhhiye tarafına hgiç bakmadım oraları da keşfederim bi ara.Sadece işbankasının karşısındaki iş hanına gittim 2 pantolon aldım.Baya memnunum onlardan ama sıcakta pantolon zor oluyo.

inşllh sağ salim kucağımıza alırız . ben ve eşim ısrarla bişey almıyoruz vaktimizde yok aslında almak için. ama bayılıyorum erkek çocukların giyimlerine . bakalım ben nasıl kombinler çıkaracağım kızım için oğluma kayınvalidemelr kızardı anzar değecek bu akdar süleme özenme diye. kızda kafayı yerim herhalde

benim ilki düşmüştü şimdi bunada çok özeniyoruz rabbim giydikleri günleride görürüz yavrularımızın oo erkeğe bu kadar özen varsa kızı düşünemedim annesi maşallah maşallah allah onları nazarlardan korusun inşallah

bizimde zamanımız yok ikimizde çalışıyoruz internetten online alışverişlerle halletmiş babamız :)

rabbim hepimizi yavrularımıza sağlıkla hayırlarla kavuşturur inş. kız çocuğunu giydirmesi evet bir farklı oluyor süsü püsü ooooo walla bak hevesleniverdim birden ben bu online alışverişe oldumolası ısınamadım kendime dahi tek parça almış değilim birşey aldığımda elime almam bakmam lazım içim rahat etmiyor yoksa...birde organik bebek kıyafeti alanınız varmı bir kaç marka araştırdım fiyatlar aşırı pahallıydı ben daha alma kısmına geçmedi sadece internetten bakınıyorumdabi fikir sahibi olmak için

valla dediğin gibi bende bilmem internetten almayı güvenemem ya beğenmezsem diye eşim gözü karadır alır o hatta bana hamile pantolu bile almış kendimin aldığı pantolanın bedeni bakıp almış ben giyince bile zor beğenirim ama onun aldığı tam cuk otrdu valla ben bile şaşırdım neysee o alır ben karışmam internet konusuna :) organik kıyafet duymamıştım hiç inanki bende bi araştırayım bakalım

araştır bakalım tatlım bende yeni doğduğu zaman içinbi hastane çıkışı organik alsammı diyorumda fiyatlara bakınca durup bi düşündüm annem hep bebeğin yediği helal giydiği haram der aldıklarımızı bikaç ay tek giyecek sonuçta :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…