2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

şimdi biraz baktım canım pahalıymış biraz ama doğru mantıklı ilk giycek ve bi daha giyemicek sen bilirsin genede ama ben almam herhalde giydiği değil yediği şeyler organik doğal olsun demi yaa

şimdi biraz baktım canım pahalıymış biraz ama doğru mantıklı ilk giycek ve bi daha giyemicek sen bilirsin genede ama ben almam herhalde giydiği değil yediği şeyler organik doğal olsun demi yaa
yediği şeyler doğal olsuna girsek kendi bahçemizde meyve sebze yetiştirmeli tavuğumuzu koyunumuzu kendimiz beslememizi gerektiriyor walla ben yediğimiz hiiiiç birşeyin doğallığına inanmıyorum çiftlik tavukları bi haftada kocaman oluyor sebze meyveler hakeza napcaz bilmiyorum.ben bebeğime hazır mama vermeyi hiç düşünmüyorum hazır yoğurt pastörize süt hepsine güvenim sıfırın altında peynir yapmayı öğreneyim diyorum

kız için isim arayışlarım devam ediyor bu gün aklıma takılan isim "eslem" Allaha teslim olan demek miş. yanında hangi isim yakışır

haklısın aslında ama bizim köyle bağlantımız var babaannemiz(kayınvalidem) köyde bir kaç bişey eker biçerler o yüzden ben korkmuyorum ama nereye kadar herşey değil tabi bilemedim valla :)

haklısın aslında ama bizim köyle bağlantımız var babaannemiz(kayınvalidem) köyde bir kaç bişey eker biçerler o yüzden ben korkmuyorum ama nereye kadar herşey değil tabi bilemedim valla :)

iyiymiş öle olması benim öyle bir imkanım yok yapacak birşeyde yok napalım :)

eslem güzel isimmiş anlamıyla beraber....arkadaşlar yavrularınızın isimlerini ne koymayı düşünüyorsunuz karar verenler varmı...ben liseye giderken kızımın adına karar vermiştim allah nasip ederse rumeysa düşünüyoruz

içinde"r" harfi olan isimleri eliyoruz en baştan. ailecek az takıntımız varda o harfte :) o yüzden eslem nur ve eslem rana elendi eslem şifa nasıl

Ben kızımın adını Havin koyucam,umarım babamız ve büyüklerden bi sıkıntı çıkaran olmaz,babamız kabul etti şimdilik :)

eslem mina çok güzelmiş

konu açılmışkan bende yazmak istedim oğluşuma ilk feyyaz düşünmüştüm babamız bişi demedi şimdi de ediz düşünüyorum nasıl sizce kızlar

feyyaz bereket bolluk demek araştıtrken bulmuştum

ediz de yüce ulu gibi birşey sanırım ama deiz benimde kulağıma hoş geliyor sade ve yalın

Ben kızımın adını Havin koyucam,umarım babamız ve büyüklerden bi sıkıntı çıkaran olmaz,babamız kabul etti şimdilik :)

eslem mina çok güzelmiş

konu açılmışkan bende yazmak istedim oğluşuma ilk feyyaz düşünmüştüm babamız bişi demedi şimdi de ediz düşünüyorum nasıl sizce kızlar

isimler güzel ama anlamlarıyla düşünmemiz lazım anne babanın çocuğu üzerindeki görevidir bu isimleriyle yaşasınlar inş.

kız için isim arayışlarım devam ediyor bu gün aklıma takılan isim "eslem" Allaha teslim olan demek miş. yanında hangi isim yakışır
canım hiç sevmem isimlere kulp takmayı ama madem sordun fikrimi söyleyeyim. Eslem sanki biri Özlem'i yanlışlıkla söylemiş gibi geliyor kulağa, tıpkı Ceylan ın Ceylin denmesi gibi.
Şuara çok moda Eslem, Esila gibi isimler ama inanki ikisi de modernlikten uzak sırf farklı olmak adına eğilmiş bükülmüş isimleri andırıyor bana.

banada telaffuzu zor gibi geldi zaten. yine ahsene kaldım :)) ikinci seçenek bulmaya çalışıyorum
bende değişik olsun diye tuhaf isimler koymaktan yana değilim.

neharcım katılıyorum sana bebegım

Canımm benim de her şeyim normal çıktı ama doktorum kalbine bir daha bakalım, büyüyünce daha iyi görünüyor dedi. 1 ay sonraya randevu verdi. Korkma bir şey olduğu için değil, sordum ben doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…