araştır bakalım tatlım bende yeni doğduğu zaman içinbi hastane çıkışı organik alsammı diyorumda fiyatlara bakınca durup bi düşündüm annem hep bebeğin yediği helal giydiği haram der aldıklarımızı bikaç ay tek giyecek sonuçta :S
yediği şeyler doğal olsuna girsek kendi bahçemizde meyve sebze yetiştirmeli tavuğumuzu koyunumuzu kendimiz beslememizi gerektiriyor walla ben yediğimiz hiiiiç birşeyin doğallığına inanmıyorum çiftlik tavukları bi haftada kocaman oluyor sebze meyveler hakeza napcaz bilmiyorum.ben bebeğime hazır mama vermeyi hiç düşünmüyorum hazır yoğurt pastörize süt hepsine güvenim sıfırın altında peynir yapmayı öğreneyim diyorumşimdi biraz baktım canım pahalıymış biraz ama doğru mantıklı ilk giycek ve bi daha giyemicek sen bilirsin genede ama ben almam herhalde giydiği değil yediği şeyler organik doğal olsun demi yaa
kız için isim arayışlarım devam ediyor bu gün aklıma takılan isim "eslem" Allaha teslim olan demek miş. yanında hangi isim yakışır
kız için isim arayışlarım devam ediyor bu gün aklıma takılan isim "eslem" Allaha teslim olan demek miş. yanında hangi isim yakışır
haklısın aslında ama bizim köyle bağlantımız var babaannemiz(kayınvalidem) köyde bir kaç bişey eker biçerler o yüzden ben korkmuyorum ama nereye kadar herşey değil tabi bilemedim valla :)
eslem mina
mina ismini çok düşündüm ama şeytan taşlanan yerin adı denildi. yani şeytanın olduğu yer gibi o yüzden etrafımdaki kişilerde çok onay vermedi doğrusu
iyiymiş öle olması benim öyle bir imkanım yok yapacak birşeyde yok napalım :)
eslem güzel isimmiş anlamıyla beraber....arkadaşlar yavrularınızın isimlerini ne koymayı düşünüyorsunuz karar verenler varmı...ben liseye giderken kızımın adına karar vermiştimallah nasip ederse rumeysa düşünüyoruz
Ben kızımın adını Havin koyucam,umarım babamız ve büyüklerden bi sıkıntı çıkaran olmaz,babamız kabul etti şimdilik :)
eslem mina çok güzelmiş
konu açılmışkan bende yazmak istedim oğluşuma ilk feyyaz düşünmüştüm babamız bişi demedi şimdi de ediz düşünüyorum nasıl sizce kızlar
canım hiç sevmem isimlere kulp takmayı ama madem sordun fikrimi söyleyeyim. Eslem sanki biri Özlem'i yanlışlıkla söylemiş gibi geliyor kulağa, tıpkı Ceylan ın Ceylin denmesi gibi.kız için isim arayışlarım devam ediyor bu gün aklıma takılan isim "eslem" Allaha teslim olan demek miş. yanında hangi isim yakışır
canım hiç sevmem isimlere kulp takmayı ama madem sordun fikrimi söyleyeyim. Eslem sanki biri Özlem'i yanlışlıkla söylemiş gibi geliyor kulağa, tıpkı Ceylan ın Ceylin denmesi gibi.
Şuara çok moda Eslem, Esila gibi isimler ama inanki ikisi de modernlikten uzak sırf farklı olmak adına eğilmiş bükülmüş isimleri andırıyor bana.
canım hiç sevmem isimlere kulp takmayı ama madem sordun fikrimi söyleyeyim. Eslem sanki biri Özlem'i yanlışlıkla söylemiş gibi geliyor kulağa, tıpkı Ceylan ın Ceylin denmesi gibi.
Şuara çok moda Eslem, Esila gibi isimler ama inanki ikisi de modernlikten uzak sırf farklı olmak adına eğilmiş bükülmüş isimleri andırıyor bana.
merhaba kızlar geçmişi okurken bişey gördüm bi arkadaşımız (kusura bakma bunuyorum sanırıım hiç isim tutamıyorum aklımda ) doktor bebegimin kalbinde sorun var cocuk kardiyolojisine gönderdi demiş öncelikle cok geçmiş olsun ama kafam karıstı önceki gün detaylı ultrasona girdim doktor hersey normal bebegin iyi dedi ama kagıt yazdı cocuk kardiyolojisine gitceksin diye bizde hersey normal buda heralde burda bakılmayan bişey onada orda bakcaklar diye düşündük ama şimdi korktum herkesi yönlendirmiyolarsa beni neden oraya yönlendirdilerrr ptesi doktoruma gidicem söyliycem randevum var korkmaya baslaıdmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?