neharcım katılıyorum sana bebegım
kadıköööööööööyyy buralarda mısınOğluşuma şundan yapmak istiyorum teyzesi ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bana fikir verir misin.
Eki Görüntüle 748883
kızlar neymiş bu aşı ya valla olurken hiç acımadı şuan sol kolumu hissetmiyorumm
Canim cok tatli bisey bu keceden mi yapilmis telden resim cok kucuk oluyo cozemedim ....
ayy sormaaa ben daha önce 2 doz olmuştum hiç acımamıştı ama bu sefer ölüyorum, azıcık saçımı topluyorum hemen ağrıyor, soluma yatamıyorum, can kalmamış kolumda
keçeden canım ben de bayıldımmmmm ama nasıl yapcam bilmiyorum
merhaba kızlar geçmişi okurken bişey gördüm bi arkadaşımız (kusura bakma bunuyorum sanırıım hiç isim tutamıyorum aklımda ) doktor bebegimin kalbinde sorun var cocuk kardiyolojisine gönderdi demiş öncelikle cok geçmiş olsun ama kafam karıstı önceki gün detaylı ultrasona girdim doktor hersey normal bebegin iyi dedi ama kagıt yazdı cocuk kardiyolojisine gitceksin diye bizde hersey normal buda heralde burda bakılmayan bişey onada orda bakcaklar diye düşündük ama şimdi korktum herkesi yönlendirmiyolarsa beni neden oraya yönlendirdilerrr ptesi doktoruma gidicem söyliycem randevum var korkmaya baslaıdmmmm
annişler sizler hamilekıyafetleri giymeye başladınızmı :) ya sözüm ona 2 pantolon 3-4 tunik aldım bunlar yeter başka bişialmiim dedim ama çalışınca olmuyor 2 gün üst üste aynı kıyafeti giyemiyorum birşeyler daha alim dedim ama bakıyorum bakıyorum bulamıyorum
canım hazır olarak satıyorlar..hangi şehirdesin..ona göre bir kaç yer öenrebilirdim sana...benim arkadaşımda keçeden çitler .çimler bide kuzular almıştı saksılarını süslemek için...çok pratik oluyorlar...
Hayirli olsun canim!
ben hamile kaldıktsn sonra ilk 3.5 ayda 9 kilo verdim tabi su bile içemiyordumçok ağır geçirdim 13. haftada birşeyler yemeye başladım tabi su kaybım çoktu o zamanlar şuan günde 3-4 litre su içiyorum günde 9 kilo verdikten sonra 7 haftada 7.5 kilo almışım nasıl oluyor bilmiyorum günde 2 öğün ana 2 ara öğün yiyorum ara öğünlerim meyve ana öğünlerde yağlı yapmıyor annem yağlı bana dokunuyor tek sıkıntım yemeklerde ekmek yiyorumamaöyle bi öğünde yarımekmek değil yani...bu kadar almam normalmi ne yapabilirim bu hızla gidersem 30 kilo alırım
günaydın annişler ve kuzucukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?