2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum durumlar nasıl bi terslik yoktur inşallah
bugün ayrıntınlı ultrasona gittik oğlumun gelişimi iyi çıktı yanlız kordonda normalde 3 damar bulunması gerekirken bizde 2 damar varmış % 1 oranında görünen bi durummuş doktor çok fazla takma dedi % 85 sağlıklı doğar dedi %15 gerilişim geriliği kalp ve idrar yolları prolemleri oluşabiliyomuş her ihtimale karşı kontrol altında tutacak doktor gelişim geriliği falan olursa diye böyle bi durumla karşılaşan var mı ?

kızlar neymiş bu aşı ya valla olurken hiç acımadı şuan sol kolumu hissetmiyorumm

kadıköööööööööyyy buralarda mısın Oğluşuma şundan yapmak istiyorum teyzesi ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bana fikir verir misin.

kızlar merhaba; yeni girebildim foruma .. bu sabah gittim uludağ üniversitesine..ben eşim ve kv. ve kızı sülalece yani. kadın doğum doktoruyla görüştüm...adam bana senin doktorunun yaptığı teşhisten yola çıkarsak bebeğinin kalbinde bi bozukluk var...damarlarla alakalı dedi ve bi kaç tıbbi birşeyler söyledi..bende gebeliği sonlardırmam lazım mı dedim..oda bunları şuan için düşünme dedi. daha kötüü problemli olanlar geliyor bi görsen ..içini feraah tut dedi...kalp teki sorun çok ilerlemişse bebeğinin kalbi durabilir şimdi ne kada rilerlemiş onu öğrenelim dedi ve beni çocuk kardiyaloğuna sevketti. kardiyaloğun sekreterine çalıştığımı sürekli gelemeyeceğimi mümkünse bugün almasını söyledim ..kadın çok iyi davramdı tam beni gün içine sıkıştırmaya çalışırken...arkadaki gerizekalı gurubu kv. ve kızı birden kadına bugün acil işimiz var..bugüne amak istiyoruz randevuyu deyip çıkıştılar..kadın şok oldu..siz kimsiniz dedi..onlarda ivankanın yakınıyız dediler..kadınla bir sinir oldu beni ta salı gününe sabah 10 a erteledi...kadına ısrar etmemde fayda etmedi..kadın bunlar nasıl insan böyle dedi bana...ya en sinir olduğum şey ben sanki konuşma özürlüyüm tövbe tövbe derdimi anlatamıyorum onlarda dahil oluyorlar. bugün onunlada kalmadı bana dediler illaki doktora git kadını ş,kayet et..delirdim resmen..bana diyolar ki acil bişey olsa seni alırlardı demekki acil değil diyorlar bide...sadece bunla kalsa yine iyi...doğum bölümüne aldılar yanımıza yakınımızı falan almadılar...bunlar kapının arasından herkes giriyo bizi niye bırakmıyolar..çok bekleyecekmiyiz nerde bu doktor, ne biçim insanlar çalışıyor deyip durdular rezil oldum..onlara kızanlar beni m işimi aksattı..o kadar insan içinde yaşamışlar hala konuşmayı sökememişler...herkes beni bu akşam geçmiş olsun bak boşuna ağladın...değmezmiş sende bişey yokmuş demek için aradı..ben daha teşhisi bile koyduramadım....tedavi olamadım ki ..herkese acil olsa hemen yaparlardı demişler..mantığa bak..lanet olası geri zekalılar yüzünden işim aksadı..Allah onların beter etsin ne diyim. salı gününe kadar çıldırırm artık ben....hayatımdan bi defolup gitmelerini istiyorum onları görmem bile sinirmeyin olmak için yetiyo...o kadar kin ve nefretim var. dualarınızı eksik etmeyin benden çok çaresiz kaldım..elim kolum bağlı...inşallah bebeğim sağlığına kavuşur...kahrıma öleceğim

kızlar neymiş bu aşı ya valla olurken hiç acımadı şuan sol kolumu hissetmiyorumm

ayy sormaaa ben daha önce 2 doz olmuştum hiç acımamıştı ama bu sefer ölüyorum, azıcık saçımı topluyorum hemen ağrıyor, soluma yatamıyorum, can kalmamış kolumda

Canim cok tatli bisey bu keceden mi yapilmis telden resim cok kucuk oluyo cozemedim ....

keçeden canım ben de bayıldımmmmm ama nasıl yapcam bilmiyorum

canım hazır olarak satıyorlar..hangi şehirdesin..ona göre bir kaç yer öenrebilirdim sana...benim arkadaşımda keçeden çitler .çimler bide kuzular almıştı saksılarını süslemek için...çok pratik oluyorlar...

emtu o beenim canım sanırsam. bebeğim kalbinden rahatsız ve beni sevketti doktor çocuk kardiyolojisine. doktorumun açıklamalarını yazıyorum aynen şöyle dedi; radyologlar mide karaciğer beyin her konuıda yorum yapabilirler fkat kalp konusunda yorum yapmazlar yüzeysel olarak bakarlar dedi..kalbi en iyi kalp doktoru anlar ve sadece o yorum yapabilir dedi. kalp diğer organalra nazzaran daha kompleks daha dikkat gerektiren ve incelenmesi gereken organ dedi. bide herkes fetal eko çekilmeli bence zaten sorun çıkmasada seni gönderecektim ben..fakat senin sorun çıktı ve sen ayrıntılı ultrasondan önce e en acil bunu yaptır ki gelecekteki tehlikeleri öğrenelim dedi..detaylı ultrason kolay iş yaptırırız dedi..bu kadar canım benim bilgim..inşallah kafandaki soru işaretleri bi nebze olsun sonlanmıştır. inşallah bebişin çok ama çok sağlıklıdır.

Cnm ayni dert bende de var.kiyafet bulamiyorum.kilo da almadim hala.sadece karnim cikti.lcw den kot almistim hala buyuk geliyo.cengelli igne takiuorum beline
Allahtan isyerinde kiyafet kisitlamamiz yok.esofmanla bile giderim.ama hep buyuk kiyafetler.2 tane de kot elbise aldim.biri lcw den biri defacto dan.biraz mahgaza gezmemiz lazim sanirim.

canımmm onca derdinin arasında bi de benle uğraşıyosun. ben antalyadayım kuzum. o kv ve görümceyi de bu süreçte kendinden uzak tut. bizimkiler de iki lafı bir araya getiremez anca mal gibi orayı burayı seyrderler, hepsi ayrı bi cins

Kılzar facedeki gruba gelme isteyenler, filize bana ya da diğer kızlara mail adreslerinizi özel mesajla bildirin ekleyelim

Hayir hayir panik yapma lutfen.Tecrubeli biri olarak soyleyebilirimki bu ayda aldigin kiloyu diger aylarda kesinlikle almayacaksin.Ben diger 3 gebeligimi 12 kilo ile bitirdim.Son hamileligimde 5.ayimda 6 kilo birden almistim.Ama dedigim gibi 12 kilo ile tamamladim.Ayricada takilma seker problemi olmadigi surece kilo dedigin nedir ki dogumdan sonra verirsin.Allahin izniyle kuzulari kucagimiza alalim yeterki..

günaydın kızlar :) inş herkes mutlu ve sağlıklı uyanmıştır. kadıköy canım bende keçeden bebek şekeri yapmak istiyorum sen biliyorsun galiba yardımcı olur musun bana?

rüyamda bebeğimi gördüm yine emzirdim falan tostombalak birşeydi öptüm sevdim çok güzeldi. dün emzirmeyle ilgili birşeyler okumuştum rüyamda onları uyguluyordum zaten ne okusam burada rüyamda uygulamalı olarak yapıyorum saçları vardı baya uzundu, beyaz koca yanaklı koca gözlü bi bebekti .sonra banyo yapmış oluyormuş giydiriyorum falan çok güzeldi ya günler yaklaştıkça heyecan ve hissiyat artıyor galiba. ilk günlerde burada sizler çok sevgiyle bahsediyordunuz ben neden birşey hissetmiyorum diyordum ama artık bende bebeğim büyüdükçe hareket ettikçe farklı hissetmeye başladım daha görmeden onu özlemeye başladım. onunla ilgili birşeyden bahsederken hemen hareket etmesi sanki anlıyormuş gibi beni çok heyecanlandırıyo. görmediğin dokunmadığın koklamadığın birşeyi böyle sevmek böyle merakla beklemek rabbimin bi hikmeti sanırım bu annelik duygusu...

Günaydın kızlar,hayırlı cumalar...Epeydir giremiyorum,annemin diş tedavisi,yeğenin rahatsızlığı,İstanbul'dan görümcemin gelmesi derken çok yoğun geçiyor günler:)Zamanın nadıl geçtiğini anlamıyorum.Umarım herkesin keyfi yerindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…