günaydın tatlım sizede nasılsınız bakalım kpss açıklanmış yerleşememişim zaten umudum yoktu :) sadece oğluşumu düşünüyorum artık birşey umrumda değil :)
rüyamda bebeğimi gördüm yineemzirdim falan tostombalak birşeydi öptüm sevdim çok güzeldi. dün emzirmeyle ilgili birşeyler okumuştum rüyamda onları uyguluyordum zaten ne okusam burada rüyamda uygulamalı olarak yapıyorum saçları vardı baya uzundu, beyaz koca yanaklı koca gözlü bi bebekti .sonra banyo yapmış oluyormuş giydiriyorum falan çok güzeldi ya günler yaklaştıkça heyecan ve hissiyat artıyor galiba. ilk günlerde burada sizler çok sevgiyle bahsediyordunuz ben neden birşey hissetmiyorum diyordum ama artık bende bebeğim büyüdükçe hareket ettikçe farklı hissetmeye başladım daha görmeden onu özlemeye başladım. onunla ilgili birşeyden bahsederken hemen hareket etmesi sanki anlıyormuş gibi beni çok heyecanlandırıyo. görmediğin dokunmadığın koklamadığın birşeyi böyle sevmek böyle merakla beklemek rabbimin bi hikmeti sanırım bu annelik duygusu...
günaydın hayırlı cumalar bu mübarek günün hürmetine inşllh hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız. Bende yapı olarak zaten sabırsız bi insanım ayy bi an önce doğsada olsada bitse diyorum.Ayy yerim ben kızımı
daha ismini bulamadım hemen doğmasın
bende bulamadım ve daha en ufak bişeyde almadım :)) neyime güveniyorsam acele ediyorumEşim arabayı sattı 1 aydır satma telaşı şimdi de araba arayışında yani evle çocukla hiç alakası yok. Hayırlısıyla bulsada artık normal hayatımıza geri dönsek. Diyorum çocuğa isimi ahsen olsun mu diyor olabilir şurada bi araba var baksana alalımmı .
herkeze gunaydın hayırlı cumalar ettıgımız dualarımız kabul olsun bugun inşallahhhh .....
okurken şiştim valla yaa nasıl ınsanlar onlar ölekızlar merhaba; yeni girebildim foruma .. bu sabah gittim uludağ üniversitesine..ben eşim ve kv. ve kızı sülalece yani. kadın doğum doktoruyla görüştüm...adam bana senin doktorunun yaptığı teşhisten yola çıkarsak bebeğinin kalbinde bi bozukluk var...damarlarla alakalı dedi ve bi kaç tıbbi birşeyler söyledi..bende gebeliği sonlardırmam lazım mı dedim..oda bunları şuan için düşünme dedi. daha kötüü problemli olanlar geliyor bi görsen ..içini feraah tut dedi...kalp teki sorun çok ilerlemişse bebeğinin kalbi durabilir şimdi ne kada rilerlemiş onu öğrenelim dedi ve beni çocuk kardiyaloğuna sevketti. kardiyaloğun sekreterine çalıştığımı sürekli gelemeyeceğimi mümkünse bugün almasını söyledim ..kadın çok iyi davramdı tam beni gün içine sıkıştırmaya çalışırken...arkadaki gerizekalı gurubu kv. ve kızı birden kadına bugün acil işimiz var..bugüne amak istiyoruz randevuyu deyip çıkıştılar..kadın şok oldu..siz kimsiniz dedi..onlarda ivankanın yakınıyız dediler..kadınla bir sinir oldu beni ta salı gününe sabah 10 a erteledi...kadına ısrar etmemde fayda etmedi..kadın bunlar nasıl insan böyle dedi bana...ya en sinir olduğum şey ben sanki konuşma özürlüyüm tövbe tövbe derdimi anlatamıyorum onlarda dahil oluyorlar. bugün onunlada kalmadı bana dediler illaki doktora git kadını ş,kayet et..delirdim resmen..bana diyolar ki acil bişey olsa seni alırlardı demekki acil değil diyorlar bide...sadece bunla kalsa yine iyi...doğum bölümüne aldılar yanımıza yakınımızı falan almadılar...bunlar kapının arasından herkes giriyo bizi niye bırakmıyolar..çok bekleyecekmiyiz nerde bu doktor, ne biçim insanlar çalışıyor deyip durdular rezil oldum..onlara kızanlar beni m işimi aksattı..o kadar insan içinde yaşamışlar hala konuşmayı sökememişler...herkes beni bu akşam geçmiş olsun bak boşuna ağladın...değmezmiş sende bişey yokmuş demek için aradı..ben daha teşhisi bile koyduramadım....tedavi olamadım ki ..herkese acil olsa hemen yaparlardı demişler..mantığa bak..lanet olası geri zekalılar yüzünden işim aksadı..Allah onların beter etsin ne diyim. salı gününe kadar çıldırırm artık ben....hayatımdan bi defolup gitmelerini istiyorum onları görmem bile sinirmeyin olmak için yetiyo...o kadar kin ve nefretim var. dualarınızı eksik etmeyin benden çok çaresiz kaldım..elim kolum bağlı...inşallah bebeğim sağlığına kavuşur...kahrıma öleceğim
kızlar merhaba; yeni girebildim foruma .. bu sabah gittim uludağ üniversitesine..ben eşim ve kv. ve kızı sülalece yani. kadın doğum doktoruyla görüştüm...adam bana senin doktorunun yaptığı teşhisten yola çıkarsak bebeğinin kalbinde bi bozukluk var...damarlarla alakalı dedi ve bi kaç tıbbi birşeyler söyledi..bende gebeliği sonlardırmam lazım mı dedim..oda bunları şuan için düşünme dedi. daha kötüü problemli olanlar geliyor bi görsen ..içini feraah tut dedi...kalp teki sorun çok ilerlemişse bebeğinin kalbi durabilir şimdi ne kada rilerlemiş onu öğrenelim dedi ve beni çocuk kardiyaloğuna sevketti. kardiyaloğun sekreterine çalıştığımı sürekli gelemeyeceğimi mümkünse bugün almasını söyledim ..kadın çok iyi davramdı tam beni gün içine sıkıştırmaya çalışırken...arkadaki gerizekalı gurubu kv. ve kızı birden kadına bugün acil işimiz var..bugüne amak istiyoruz randevuyu deyip çıkıştılar..kadın şok oldu..siz kimsiniz dedi..onlarda ivankanın yakınıyız dediler..kadınla bir sinir oldu beni ta salı gününe sabah 10 a erteledi...kadına ısrar etmemde fayda etmedi..kadın bunlar nasıl insan böyle dedi bana...ya en sinir olduğum şey ben sanki konuşma özürlüyüm tövbe tövbe derdimi anlatamıyorum onlarda dahil oluyorlar. bugün onunlada kalmadı bana dediler illaki doktora git kadını ş,kayet et..delirdim resmen..bana diyolar ki acil bişey olsa seni alırlardı demekki acil değil diyorlar bide...sadece bunla kalsa yine iyi...doğum bölümüne aldılar yanımıza yakınımızı falan almadılar...bunlar kapının arasından herkes giriyo bizi niye bırakmıyolar..çok bekleyecekmiyiz nerde bu doktor, ne biçim insanlar çalışıyor deyip durdular rezil oldum..onlara kızanlar beni m işimi aksattı..o kadar insan içinde yaşamışlar hala konuşmayı sökememişler...herkes beni bu akşam geçmiş olsun bak boşuna ağladın...değmezmiş sende bişey yokmuş demek için aradı..ben daha teşhisi bile koyduramadım....tedavi olamadım ki ..herkese acil olsa hemen yaparlardı demişler..mantığa bak..lanet olası geri zekalılar yüzünden işim aksadı..Allah onların beter etsin ne diyim. salı gününe kadar çıldırırm artık ben....hayatımdan bi defolup gitmelerini istiyorum onları görmem bile sinirmeyin olmak için yetiyo...o kadar kin ve nefretim var. dualarınızı eksik etmeyin benden çok çaresiz kaldım..elim kolum bağlı...inşallah bebeğim sağlığına kavuşur...kahrıma öleceğim
benimkide acele etme buluruz deyince canım sıkılıyokaşla göz arası yolun yarısını geçtik diğer yarıda yarın gelir kızımın adı yok yaaa ........
kızlar neymiş bu aşı ya valla olurken hiç acımadı şuan sol kolumu hissetmiyorumm
benim dr izin vermedi düşüklere neden oluyormuş diye bende eyvallah dedim çokta ısrar etmedim ilkindede dr izin vermemişti zaten
[sıze=3]iremnevacım bu erkeklerin hepsi mi böyle dicem ama bizimki de isim diyorum son zamanakadar karar verme çok fikrin değişir zaten diyo bana fikir de söylemiyor ama ben buldum şimdilik ediz istiyorum oğluşuma gene de kısmet [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?