2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hayırlara çıkarsın rabbim rüyanı inşallah böyle tostombalak bebişin olur ben rüyamda daha görmüyorum hiç onu bakalım kısmet bende bir gün görürüm oğluşumu

çok sevindim rüyana okurken duygulandım

günaydın hayırlı cumalar bu mübarek günün hürmetine inşllh hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız. bende yapı olarak zaten sabırsız bi insanım ayy bi an önce doğsada olsada bitse diyorum. ayy yerim ben kızımı

daha ismini bulamadım hemen doğmasın

daha ismini bulamadım hemen doğmasın

bende bulamadım ve daha en ufak bişeyde almadım :)) neyime güveniyorsam acele ediyorum eşim arabayı sattı 1 aydır satma telaşı şimdi de araba arayışında yani evle çocukla hiç alakası yok. hayırlısıyla bulsada artık normal hayatımıza geri dönsek. diyorum çocuğa isimi ahsen olsun mu diyor olabilir şurada bi araba var baksana alalımmı .

benimkide acele etme buluruz deyince canım sıkılıyo kaşla göz arası yolun yarısını geçtik diğer yarıda yarın gelir kızımın adı yok yaaa ........

gıcıklar işte duygusuzlar. bakalım 7 aya yaklaşalım da öyle görüürüm telaşı beyefendideki

herkeze gunaydın hayırlı cumalar ettıgımız dualarımız kabul olsun bugun inşallahhhh .....

okurken şiştim valla yaa nasıl ınsanlar onlar öle guzellıkle tatlı dılle anlatmak varken canım benım ya kalbını ferah tut salı gunu gelır hemencecık oyalancak bıseyler bul lutfen dısarı cıkarsın eşin seni zaman gecsın..
buarada perınatoloji uzmanına gıtmenı tavsıye ederım iyi bir prof. bulup gıt bence onlar hem bebegın butun organlarını ıncelıyorlar allah yar ve yardımcın olsun dualarım senınleee

ayy daral geldi vallaaa.. Canim benim ilk önce esin ile konus ve hayatinda minumum görüsme yasa bu insanlar ile. Doktora falanda esinle olmadi kendin girt, daha olmadi hic mi arkadasin yok... Ve hic bisey care degilse konus görümcenle.. Bu sinirle bu stres ile nasil dogum yapacaksin. Konusmazsan bebek dogdugunda ne olacak, neler cikaracaklar ve sinir edicekler..Senin simdi herseyin keyfini cikarman lazim.

Dualarimiz seninle Rabbim acil sifalar versin insalllah bisey yoktur...

belliki etrafındaki kişiler enrde nasıl konuşacağını bilmiyor haa karakter olarak kötülerdir iyilerdir bilemem. onalrda eminim senin ve çocuğun iyiliğini istiyorlardır. bak seni ferahlatmak için bişey olsa acil bişe olsa alırlardı falan demişler ama işte çok hasssas bi dönemdeyiz ne söylense batıyor bize birde kayınvalide olunca adı iyice ..bende ilk başlarda kaynanam illa kız olsun diyordu bende niye erkek olsa SEVEYECEKMİSİNİZ DİYORDUM HATTA İKİZMİŞ BİRİ OLUŞMAMIŞ AMAN İYİ OLMUŞ NASIL BAKACAKSIN DEMİŞTİ BENDE ÇOK MU SEVİNDİN DİYE TARTIŞMIŞTIM O KADAR ZORUMA GİDİYORDU Kİ . AMA BAKTIM BENİM ANNEMDE AYNI ŞEYLERİ SÖYLÜYOR. AMA ANNEMİN DEDİKLERİ DOKUNMUYOR BANA :26: yani artık rahatlayın ne kadar sinir etselerde çocuğun hissediyor onu gergin bir ortam içinde bırakma

benimkide acele etme buluruz deyince canım sıkılıyo kaşla göz arası yolun yarısını geçtik diğer yarıda yarın gelir kızımın adı yok yaaa ........

iremnevacım bu erkeklerin hepsi mi böyle dicem ama bizimki de isim diyorum son zamanakadar karar verme çok fikrin değişir zaten diyo bana fikir de söylemiyor ama ben buldum şimdilik Ediz istiyorum oğluşuma gene de kısmet

ivankacım bu insanları anlamak gerçekten zor, herşeye karışmasalar olmazlar sanki, sen içini ferah tut canım, belki sana moral vermek içinde söylemiş olabilirler, çok geçmiş olsun Allah ım bebişini korusun ..

İvanka sıkma canını,herşey yoluna girer.Sallama herkesi,gerekirse yalnız git doktora,seni üzmelerine izin verme.

kızlar neymiş bu aşı ya valla olurken hiç acımadı şuan sol kolumu hissetmiyorumm

Aşıya bende henüz gitmedim ne zamana kadar yaptırmak gerekir tetenozu biliyomusunuz. Korkudan erteleyip duruyorum.

benim dr izin vermedi düşüklere neden oluyormuş diye bende eyvallah dedim çokta ısrar etmedim ilkindede dr izin vermemişti zaten

benim dr izin vermedi düşüklere neden oluyormuş diye bende eyvallah dedim çokta ısrar etmedim ilkindede dr izin vermemişti zaten

canım söylediğin beni çok endişelendirdi şimdi neden düşüklere neden olsun ki neyse bana da olmam gerektiğini hemde 2 tane ilki beni korucakmış ikincisi bebeğimi doğum anında kordon kesiminde herhangi bir terslik yaşanmaması için (allah korusun) ben oldum ilkini ikincisini de 15 temmuzda olucam birer ay arayla dedi aile hekimimiz :44::44::44::44:

heralde aynı canım bir kaalesizlik olduğu kesin bir kaç istisna dışında görmedim başka modellerini Allahtan yaptıklarıma karışmıyo ona kalsa 9. Ayda alacaz herşeyini bende son ana bırakmak istemiyorum bugün izne ayrılcam kalan işlerimide annemle halledip son rutüşları bırakcam , isim konusunda ben bişey diyorum o kulp buluyo o bişey diyo ben kulp buluyom istiyorum ki ikimizinde içine sinsin, ne zaman ikimizde tamam desek farklı yanlış anlamlı isme denk geliyoruz Zümra dedik bir yerde akıllı zeki kadın yazıyordu sonra fetva sitesinde topluluk anlamı taşır zeki akıllı olan zimra yazısını okudum Ceylin cennet kapısı yazıyo çoğu sitede ikimizde beğendik kulağa hoş geliyo diye düşündük, başka bir yerde cennette öyle bir kapı yok yengeç yuvası demek ingilizce jaylin in türkçeleştirilmişi falan yazıyo yine soğuduk , asude istedim sude nin yamalı şekli gibi düşündü eşim yok dedi ne zormuş bu isim işi yaw daral geldi :106::106::106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…