2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Endişelenme ben de yaptırcam,doktorlar biz çok steril ortamda doğum yaptırıyoz zaten tetenoz aşısına ihtiyaç yok anlamında yapmayın diyorlarmış. İşimi garantiye alıcam ben gene de yaptırcam,düşük tehlikesi olabilecğini zannetmem bunca insan neden yaptırıyo ozaman.

Gruba katılmak isterim ama henüz özel mesaj atma hakkım yok.Sizler daha tecrübelisiniz,nasıl çözebiliriz bu işi?

Cici anneleer merhaba 21+1 günlük hamileyimm 18. haftama kadar 53 kiloydum 18den sonra 57bucuk oldum bianda cok kilo aldım hala 57bucuk kiloyum 3 haftadır ama bianda çok kilo aldım. bebek büyüdükçe çok daha fazla şişerim diye korkuyorum. Bu kadar kilo normalmi bu dönemde bilemiyorum :/

face deki grup kapalımı,dilem11 senin yazdığın grupmu orası

sanırım o değilmiş canım bende ilk o sandım direkt atladım özel msj attılar bana face adresi vedim ama bana davet gelmedi ikide bir kontrol ediyroum davet varmı diye ama yok nasıl üye olcaz bu gruba anlamadım bir kolaylık istiyorum sayın yöneticilermiz

ah be canım içimi rahatlattın dimi ama yaptıralım yani o anda bilemezsin ya absürt bi hastanede doğum olursa neyse şakaydı tabi ama genede tedbir tedbirdir

Ama face grubu konuşulduğundan beri burası sakinleşti pek gelen yok farkındaysan,tek grup olsa belki daha iyi olurdu,bölünmezdik.

iremnevacım gerçekten zormuş isim bulmak dediğin gibi kendine olunca ismi deşeleyip duruyoruz başkasında duyunca söylediğim isimler ne güzel diyosun demi allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah :)

arkadaslar benim ayak bileklerim cok sisti. eklem yeri cok aciyor..Ellerim heryerim sis aslinda. Ama en cok ellerim ve ayak bilegim...Yasayan var mi böyle problem?

arkadaslar benim ayak bileklerim cok sisti. eklem yeri cok aciyor..Ellerim heryerim sis aslinda. Ama en cok ellerim ve ayak bilegim...Yasayan var mi böyle problem?

Evet ben de şişiyorum.İşim masa başı,sürekli oturduğum için şişiyorum sanırım.Geçen hafta raporluydum zerre kadar şişmedim.Pazartesi işe başladım,çarşamba tekrar şişmeye başladım.
Hamileliğin normal bir etkisi sanırım.Bol sıvı tüketip tuzu azaltmak gerektiğini duydum ama henüz doktoruma sormadım.Yarın randevum var sormayı düşünüyorum.

Aynen ellerim değil ama ayaklarım 1 haftadır şiş, şuan işyerindeyim ve çöp kovasını ters çevirdim ayaklarımı üzerine uzattım :)

Aynen ellerim değil ama ayaklarım 1 haftadır şiş, şuan işyerindeyim ve çöp kovasını ters çevirdim ayaklarımı üzerine uzattım :)

Ben calismiyorum, gerektikce uzatiyorum ayaklarimi. Ama hic faydasi olmuyor ayaga kalkinca bilek kismim acimaya basliyor.. Ayrica uyandigimda ellerim o kadar sismis oluyor ki, bir süre kullanamiyorum. Benim de pazaretesi doktorum sormustum ama yine sorucam. Bir de mide yanmam artik dayanilmaz durumda...

benimde ayaklarım inanılmaz şişti masa başı işim ve ayaklarım sürekli sarkık durumda tabiki ama görseniz ben bakınca ayaklarımdan korkuyorum ağrısı yok ama elleyince çürük gibi acıyor bende ayın 10 unda gidicem doktora daha önce bahsettim ayaklarını yüksekte tut dedi ama iş yerinde de bu sürekli mümkün olmuyor başka bir çare söylesin bol su içerim zaten evel ezeldir sudan sıkıntı yok ama sanırım tuz dicek bu seferde daha şimdiden böyleyiz 8-9 aylıkken düşşünemiyorum kendimizi

bana gecen sefer diet yap demisti:))) ben biraz fazla kilo aldim da... ama yaptim dietimi tuzu cok kesemiyorum. yoksa yiyemiyorum bisi, ben tuza ve eksiye asermistim tüm hamileligim boyunca...Nerdeyse elime döküp yalicaktim tutzuuu

bana gecen sefer diet yap demisti:))) ben biraz fazla kilo aldim da... ama yaptim dietimi tuzu cok kesemiyorum. yoksa yiyemiyorum bisi, ben tuza ve eksiye asermistim tüm hamileligim boyunca...Nerdeyse elime döküp yalicaktim tutzuuu

benim tuzla aram yoktu zaten yemekte olmasın aa bunu tuzu yok deyipte katmam hala öyleyim ama bende hamileliğimde en büyük aşermişliğim cipsti mesela çekirdeğe başladımmı durduramıyorum kendimi ama böyle aburcuburlu şeylerden severim tuzluyu ama yemekte fazla kaçsın zor yerim yada tuzlu peynir de yiyemiyorum artık mesela ama çekirdeği 3 öğün yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…