canım söylediğin beni çok endişelendirdi şimdi neden düşüklere neden olsun ki neyse bana da olmam gerektiğini hemde 2 tane ilki beni korucakmış ikincisi bebeğimi doğum anında kordon kesiminde herhangi bir terslik yaşanmaması için (allah korusun) ben oldum ilkini ikincisini de 15 temmuzda olucam birer ay arayla dedi aile hekimimiz :44::44::44::44:
neyse siz beni öslememişiniz,çıkıyom ben işte hıh.
canımmm onca derdinin arasında bi de benle uğraşıyosun. ben antalyadayım kuzum. o kv ve görümceyi de bu süreçte kendinden uzak tut. bizimkiler de iki lafı bir araya getiremez anca mal gibi orayı burayı seyrderler, hepsi ayrı bi cins
Kılzar facedeki gruba gelme isteyenler, filize bana ya da diğer kızlara mail adreslerinizi özel mesajla bildirin ekleyelim
face deki grup kapalımı,dilem11 senin yazdığın grupmu orası
Endişelenme ben de yaptırcam,doktorlar biz çok steril ortamda doğum yaptırıyoz zaten tetenoz aşısına ihtiyaç yok anlamında yapmayın diyorlarmış. İşimi garantiye alıcam ben gene de yaptırcam,düşük tehlikesi olabilecğini zannetmem bunca insan neden yaptırıyo ozaman.
sanırım o değilmiş canım bende ilk o sandım direkt atladım özel msj attılar bana face adresi vedim ama bana davet gelmedi ikide bir kontrol ediyroum davet varmı diye ama yok nasıl üye olcaz bu gruba anlamadım bir kolaylık istiyorum sayın yöneticilermiz
heralde aynı canım bir kaalesizlik olduğu kesin bir kaç istisna dışında görmedim başka modelleriniAllahtan yaptıklarıma karışmıyo ona kalsa 9. Ayda alacaz herşeyini bende son ana bırakmak istemiyorum bugün izne ayrılcam kalan işlerimide annemle halledip son rutüşları bırakcam , isim konusunda ben bişey diyorum o kulp buluyo o bişey diyo ben kulp buluyom istiyorum ki ikimizinde içine sinsin, ne zaman ikimizde tamam desek farklı yanlış anlamlı isme denk geliyoruz Zümra dedik bir yerde akıllı zeki kadın yazıyordu sonra fetva sitesinde topluluk anlamı taşır zeki akıllı olan zimra yazısını okudum Ceylin cennet kapısı yazıyo çoğu sitede ikimizde beğendik kulağa hoş geliyo diye düşündük, başka bir yerde cennette öyle bir kapı yok yengeç yuvası demek ingilizce jaylin in türkçeleştirilmişi falan yazıyo yine soğuduk , asude istedim sude nin yamalı şekli gibi düşündü eşim yok dedi ne zormuş bu isim işi yaw daral geldi :106::106::106:
Ama face grubu konuşulduğundan beri burası sakinleşti pek gelen yok farkındaysan,tek grup olsa belki daha iyi olurdu,bölünmezdik.
arkadaslar benim ayak bileklerim cok sisti. eklem yeri cok aciyor..Ellerim heryerim sis aslinda. Ama en cok ellerim ve ayak bilegim...Yasayan var mi böyle problem?
arkadaslar benim ayak bileklerim cok sisti. eklem yeri cok aciyor..Ellerim heryerim sis aslinda. Ama en cok ellerim ve ayak bilegim...Yasayan var mi böyle problem?
Aynen ellerim değil ama ayaklarım 1 haftadır şiş, şuan işyerindeyim ve çöp kovasını ters çevirdim ayaklarımı üzerine uzattım :)
benimde ayaklarım inanılmaz şişti masa başı işim ve ayaklarım sürekli sarkık durumda tabiki ama görseniz ben bakınca ayaklarımdan korkuyorum ağrısı yok ama elleyince çürük gibi acıyor bende ayın 10 unda gidicem doktora daha önce bahsettim ayaklarını yüksekte tut dedi ama iş yerinde de bu sürekli mümkün olmuyor başka bir çare söylesin bol su içerim zaten evel ezeldir sudan sıkıntı yok ama sanırım tuz dicek bu seferde daha şimdiden böyleyiz 8-9 aylıkken düşşünemiyorum kendimizi
bana gecen sefer diet yap demisti:))) ben biraz fazla kilo aldim da... ama yaptim dietimi tuzu cok kesemiyorum. yoksa yiyemiyorum bisi, ben tuza ve eksiye asermistim tüm hamileligim boyunca...Nerdeyse elime döküp yalicaktim tutzuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?