İvanka sıkma canını,herşey yoluna girer.Sallama herkesi,gerekirse yalnız git doktora,seni üzmelerine izin verme.
Aşıya bende henüz gitmedim ne zamana kadar yaptırmak gerekir tetenozu biliyomusunuz. Korkudan erteleyip duruyorum.
arkadaslar benim ayak bileklerim cok sisti. eklem yeri cok aciyor..Ellerim heryerim sis aslinda. Ama en cok ellerim ve ayak bilegim...Yasayan var mi böyle problem?
rüyamda bebeğimi gördüm yineemzirdim falan tostombalak birşeydi öptüm sevdim çok güzeldi. dün emzirmeyle ilgili birşeyler okumuştum rüyamda onları uyguluyordum zaten ne okusam burada rüyamda uygulamalı olarak yapıyorum saçları vardı baya uzundu, beyaz koca yanaklı koca gözlü bi bebekti .sonra banyo yapmış oluyormuş giydiriyorum falan çok güzeldi ya günler yaklaştıkça heyecan ve hissiyat artıyor galiba. ilk günlerde burada sizler çok sevgiyle bahsediyordunuz ben neden birşey hissetmiyorum diyordum ama artık bende bebeğim büyüdükçe hareket ettikçe farklı hissetmeye başladım daha görmeden onu özlemeye başladım. onunla ilgili birşeyden bahsederken hemen hareket etmesi sanki anlıyormuş gibi beni çok heyecanlandırıyo. görmediğin dokunmadığın koklamadığın birşeyi böyle sevmek böyle merakla beklemek rabbimin bi hikmeti sanırım bu annelik duygusu...
kızlar tetanoz aşıları konuşulmuş bende geçen hafta oldum aşımı, dedim bir ay sonra mı geleceğim ikinci için, aşımı vuran hemşire de doğum yılımı sorup, lisede olmuşsundur zaten o yüzden 2. dozu olmayacaksın dedi bana.. böyle bir durumla karşılaşan var mı ben bir anlam veremedim???
nasılsınız kızlar,
gerçekten pek kimse kalmamış, sayfalar uçup giderdi burda
dediğiniz grup facete mi kasım anneleri mi?
bende geçen hafta tetanoz aşımı oldum, ikinci gebeliklerde tek doz yapıyorlarmış
şeker yüklemeside yaptılar çok şükür iyi çıktı
dün bir damla kanamam oldu korktum baya ama devam etmedi
şimdi ağır iş yapmıyorum
koltukları bile çekmiştim geçen hafta bişey olmadı, şimdi nerden çıktı bu anlamadıım
nasılsınız kızlar,
gerçekten pek kimse kalmamış, sayfalar uçup giderdi burda
dediğiniz grup facete mi kasım anneleri mi?
bende geçen hafta tetanoz aşımı oldum, ikinci gebeliklerde tek doz yapıyorlarmış
şeker yüklemeside yaptılar çok şükür iyi çıktı
dün bir damla kanamam oldu korktum baya ama devam etmedi
şimdi ağır iş yapmıyorum
koltukları bile çekmiştim geçen hafta bişey olmadı, şimdi nerden çıktı bu anlamadıım
sağol canım
daha yeni gitmiştim doktora normal herşey demişti
kanamada bir damlaydı ondan gitmedim tekrar, devamı gelirse acile gitçem
haftaya detaylı ultrasonum var, inşallah iyidir oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?