2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende erteliyordum ama dün tam sağlık ocağnın önünden geçerken aradı bi baktım camdan gel gel diyo sırıtarak
daha öncedende tanışıklığımız var :)
konuştuk sorun olmayacağını söyledi bazı rahim rahatsızlığı olanlarda düşüğe sebep oluyormuş,takılma fazla dedi yaptı :)
34. haftaya kadar yapılabiliyor ama aralarında birer ay olması gerekiyormuş o nedenle ne kadar erken olursan o kadar kar..gerekli ise ben yaptırmadan yanayım kamu spotunu okuyunca hak verdim:)

hayırlı cumalar herkese
bende salı günü oldum tetanoz aşımı bugün geçti artık agrısı
çok şükür atlattık bunuda ,bu akşam çocuk kardiyologu
randevumuz var inş.o da sorunsuz geçer

aaaa dün gece balık yemeğe çıkmıştık bu haftalarda beyin gelişimi
hızlanıyormuş,neyse balık gelmedi bi türlü açlıktan ölcem zannettim
sonra anca yarısını yedim,eve sahilden yürüyerek dönerken
bizim açıkhava tiyatrosunda konser vardı bizde şöyle
bi bakalım fln dedik sonra bilet kalmadı dediler tekrar bi görevli geldi
bi dk özel yerimiz boş misafirlerimiz gelemedi dedi
hooooop en öncen bize yer çıktı girdik dinledik kızımda kıpır kıpır
valla ne değişiklik oldu iyi geldi,wc de bana yer verdiler ilk defa çok
şaşırdım

banada serviste yer veriyorlar ama ben daha alışamadım bu fikre komik geliyor bana. sen hamilesin demiyorlarmı kendimi çok özel hissediyorum

arkadaslar benim ayak bileklerim cok sisti. eklem yeri cok aciyor..Ellerim heryerim sis aslinda. Ama en cok ellerim ve ayak bilegim...Yasayan var mi böyle problem?

canım benımde ayak bıleklerım cok sısdı ve cok kotu gözüküyor sımdıden böyleyse daha 3 ay va doğuma

ayy şu cuma biteydi evime gideydim ayaklarımı uzataydım..yazık bütün yükü taşıyor canımmmm ayaklarım.

banada tuhaf geliyor cnm hele ilk defa olunca böyle bi afalladım

bu arada benimde ayaklarım şişiyor tuzla pek aram yoktur
ayakta deseniz fazla kalmıyorum ama gene oluyor soguk su tutyorum bacaklarıma hergün
hem dolaşıma iyi geliyor hem agrıyı alıyor ben faydasını gördüm belki denersiniz

merhabalar arkadaşlar ben bu siteye yeni katıldım çok faydalı bir site olduğunu düşünüyorum hepinize teşekkürler paylaşımlarınız için ayrıca bugün ben 2. aşımı oldum 3. doğumdan sonra inşallah ..

Kızlar ben anamın evine gidiyom dahada durmam 2 hafta sonra güzel haberlerde görüşmek üzere

hayır olsun canım rüyan gerçek olur inşallah :) annelik duygusu daha hamileyken böyleyse doğunca nasıl olur düşünemiyorum gerçekten, bende sürekli elim karnımda bebişimi seviyorum gözlerim doluyor çok tuhaf bir duygu... eşime diyorum keşke sende hamile kalıp bu duyguları tadabilseydin çok güzel birşey diye :)))

kızlar tetanoz aşıları konuşulmuş bende geçen hafta oldum aşımı, dedim bir ay sonra mı geleceğim ikinci için, aşımı vuran hemşire de doğum yılımı sorup, lisede olmuşsundur zaten o yüzden 2. dozu olmayacaksın dedi bana.. böyle bir durumla karşılaşan var mı ben bir anlam veremedim???

Allah allah ben hem orta sonda hem lisede oldum söyledimde ama 2. dozu yinede yapacak :)

nasılsınız kızlar,
gerçekten pek kimse kalmamış, sayfalar uçup giderdi burda
dediğiniz grup facete mi kasım anneleri mi?

bende geçen hafta tetanoz aşımı oldum, ikinci gebeliklerde tek doz yapıyorlarmış
şeker yüklemeside yaptılar çok şükür iyi çıktı

dün bir damla kanamam oldu korktum baya ama devam etmedi
şimdi ağır iş yapmıyorum
koltukları bile çekmiştim geçen hafta bişey olmadı, şimdi nerden çıktı bu anlamadıım

Canim gecmis olsun dikkat et kendine iste acisi yeni cikmis tatlim ii bak kendine bebisine

Allah Allah doktor ne dedi kanama icin? Agrinda var mi?

gecmis olsun...

sağol canım
daha yeni gitmiştim doktora normal herşey demişti
kanamada bir damlaydı ondan gitmedim tekrar, devamı gelirse acile gitçem
haftaya detaylı ultrasonum var, inşallah iyidir oğlum

sağol canım
daha yeni gitmiştim doktora normal herşey demişti
kanamada bir damlaydı ondan gitmedim tekrar, devamı gelirse acile gitçem
haftaya detaylı ultrasonum var, inşallah iyidir oğlum

Belki kanama degildir ne bileyim belki akinti kahverengidir. Üzme sakin kendini, eger arayabilyirosan telefon ile sor... Iyiydir insaalllahh...

iyi akşamlar hanımlar benim bi sorunum var göbek deliğinin yanında yada üstünde aniden giren ağrılar oluyor elektrik çarpması gibi ve canımı çok yakıyo ve tüm vücudum sanki bi süre uyuşuyo midemi bulandırıyo yaklaşık 2 haftadır var bugünlerde sıklaştı ağrı giren yer bir süre acıyo derin nefes aldığımda gerindiğimde yada yürürken oluyo doktorumu aradım tele cevap vermiyo çok huzursuzum aranızda böyle bi durumla karşılaşan yada duyan varmı netten araştırdım bulamadım beni bilgilendirirmisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…