sağol canım , Allah korusun bebişlerimiziCanim gecmis olsun dikkat et kendine iste acisi yeni cikmis tatlim ii bak kendine bebisine
bir damla kırmızıydı, sonra kahverengi leke gördüm, bir dahada olmadıBelki kanama degildir ne bileyim belki akinti kahverengidir. Üzme sakin kendini, eger arayabilyirosan telefon ile sor... Iyiydir insaalllahh...
iyi akşamlar hanımlar benim bi sorunum var göbek deliğinin yanında yada üstünde aniden giren ağrılar oluyor elektrik çarpması gibi ve canımı çok yakıyo ve tüm vücudum sanki bi süre uyuşuyo midemi bulandırıyo yaklaşık 2 haftadır var bugünlerde sıklaştı ağrı giren yer bir süre acıyo derin nefes aldığımda gerindiğimde yada yürürken oluyo doktorumu aradım tele cevap vermiyo çok huzursuzumaranızda böyle bi durumla karşılaşan yada duyan varmı netten araştırdım bulamadım beni bilgilendirirmisiniz..
Evet ben de şişiyorum.İşim masa başı,sürekli oturduğum için şişiyorum sanırım.Geçen hafta raporluydum zerre kadar şişmedim.Pazartesi işe başladım,çarşamba tekrar şişmeye başladım.
Hamileliğin normal bir etkisi sanırım.Bol sıvı tüketip tuzu azaltmak gerektiğini duydum ama henüz doktoruma sormadım.Yarın randevum var sormayı düşünüyorum.
evet evet bugün ebnde oldu. hala devam ediyor. yerini tam tespit edemedim. pazartesi doktor kontrolüm var eger bisey derse iletirim buradan... bakiyorum neden aciyor die bisey görünmüyor...
doktorumla görüştüm biraz önce yarın mutlaka gel bakalım dedi ama bi açıklama yapmadı inş. kötü bişey değildir benimde pazartesi kontrol vardı bekleme dedi doktorum hemen gelmemi istedi
merhaba kızlar; yazdıklarınızı okudum ve eşimle konuştum...bir erkek klasiği olarak benim iyiliğimi düşündüklerini söyledi..zaten erkelere göre herkesin kalbi temiz:) herkes dürüst herkes namuslu ...gerçi ben onlardan bi iyilik görmediğim ve beklemediğim için yaptıklarınıda kötülüğe yontuyorum. onlar yanımda olduğu sürece ben doğuramam... o sebeple bizde kalma planları vardı çörekleneceklerdi evime..köşe takımını kaldırıp oraya beşik ve bi kaç dekoratif koltuk koyacağım ki yatmaya yerleri olmasın... annemede söyledim; benim ailem bir polyanna olduğundan aman ses çıkarma deyip durdu..nitekim herkese küstüm inşallah bebeğim sağlıklı olursa bi gün mango ya alışverişe diye çıkıp doğurup gelmeyi düşünüyorum gerçekten onlar gelirse doğuramam ben..o kadar sevmiyorum yani. bundan sonrada dediğiniz gibi takmayacağım onları kafama....sürüklensinler bakalım peşimde
merhaba kızlar; yazdıklarınızı okudum ve eşimle konuştum...bir erkek klasiği olarak benim iyiliğimi düşündüklerini söyledi..zaten erkelere göre herkesin kalbi temiz:) herkes dürüst herkes namuslu ...gerçi ben onlardan bi iyilik görmediğim ve beklemediğim için yaptıklarınıda kötülüğe yontuyorum. onlar yanımda olduğu sürece ben doğuramam... o sebeple bizde kalma planları vardı çörekleneceklerdi evime..köşe takımını kaldırıp oraya beşik ve bi kaç dekoratif koltuk koyacağım ki yatmaya yerleri olmasın... annemede söyledim; benim ailem bir polyanna olduğundan aman ses çıkarma deyip durdu..nitekim herkese küstüm inşallah bebeğim sağlıklı olursa bi gün mango ya alışverişe diye çıkıp doğurup gelmeyi düşünüyorum gerçekten onlar gelirse doğuramam ben..o kadar sevmiyorum yani. bundan sonrada dediğiniz gibi takmayacağım onları kafama....sürüklensinler bakalım peşimde
herkese iyi akşamlar bende iyi haberlerle geldim demek isterdim
ama çocuk kardiyologuna gitmiştik bebeğin kalbinde delik çıktı
ama doguma kadar veya dogumdan 15 güne kadar geçebilcek
bişeymiş en kötüyü düşünmiycem herşey güzel olcak
bol bol dua edicem çünkü elimden gelen bu
kızım için güçlü olucam
kızım için güçlü olucam
kızım için güçlü olucam
Allah allah ben hem orta sonda hem lisede oldum söyledimde ama 2. dozu yinede yapacak :)
kızım için güçlü olucam
kızım için güçlü olucam
Amin canim insallah en kısa zamanda sizde ev sahibi olursunuz. Etimesgutdan aldik canim baglica yolu uzerinde, kizimin şansına dek geldi bizimki teyzesi hem kismeti hem sansiyla oldu 110 a mal oldu. tapu günü mutahit size verilen fiyat kisin verdiğim fiyatti çok sanslisiniz nasiptede varmis olmus dedi
kızım için güçlü olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?