2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Canim gecmis olsun dikkat et kendine iste acisi yeni cikmis tatlim ii bak kendine bebisine
sağol canım , Allah korusun bebişlerimizi

Belki kanama degildir ne bileyim belki akinti kahverengidir. Üzme sakin kendini, eger arayabilyirosan telefon ile sor... Iyiydir insaalllahh...
bir damla kırmızıydı, sonra kahverengi leke gördüm, bir dahada olmadı
sağol canım

evet evet bugün ebnde oldu. hala devam ediyor. yerini tam tespit edemedim. pazartesi doktor kontrolüm var eger bisey derse iletirim buradan... bakiyorum neden aciyor die bisey görünmüyor...

Bende de ayni durum

evet evet bugün ebnde oldu. hala devam ediyor. yerini tam tespit edemedim. pazartesi doktor kontrolüm var eger bisey derse iletirim buradan... bakiyorum neden aciyor die bisey görünmüyor...

doktorumla görüştüm biraz önce yarın mutlaka gel bakalım dedi ama bi açıklama yapmadı inş. kötü bişey değildir benimde pazartesi kontrol vardı bekleme dedi doktorum hemen gelmemi istedi

merhaba kızlar; yazdıklarınızı okudum ve eşimle konuştum...bir erkek klasiği olarak benim iyiliğimi düşündüklerini söyledi..zaten erkelere göre herkesin kalbi temiz:) herkes dürüst herkes namuslu...gerçi ben onlardan bi iyilik görmediğim ve beklemediğim için yaptıklarınıda kötülüğe yontuyorum. onlar yanımda olduğu sürece ben doğuramam... o sebeple bizde kalma planları vardı çörekleneceklerdi evime..köşe takımını kaldırıp oraya beşik ve bi kaç dekoratif koltuk koyacağım ki yatmaya yerleri olmasın... annemede söyledim; benim ailem bir polyanna olduğundan aman ses çıkarma deyip durdu..nitekim herkese küstüm inşallah bebeğim sağlıklı olursa bi gün mango ya alışverişe diye çıkıp doğurup gelmeyi düşünüyorum gerçekten onlar gelirse doğuramam ben..o kadar sevmiyorum yani. bundan sonrada dediğiniz gibi takmayacağım onları kafama....sürüklensinler bakalım peşimde

doktorumla görüştüm biraz önce yarın mutlaka gel bakalım dedi ama bi açıklama yapmadı inş. kötü bişey değildir benimde pazartesi kontrol vardı bekleme dedi doktorum hemen gelmemi istedi

degildir insaalllahhhhh. Yarin gidince haber ver madem sen daha önce gidiyorsun. Benim ki o kadar aci degil ama cok sacma yir yerde aci..

Allah iyiligini versinnn... cok güldüm sende gül insallah. Mango ya diye cikiyorum deyip dogurcaksin. süper yaa.. ama insalllah dogumun o kadar kolay olur canim...

Canım benden sana bir tavsiye. Onlarla bu kadar uğraşma. Gerçekten çok sinir çok gıcık çok çekilmez olsalar bile sen onları kafaya taktıkça onların yaptıkları birken bin olur senin için. Sana hastanede yaptıklarına bende çok gıcık oldum ama orda çalışan kızında seni değil de onları dinlemesi ayrı birşey. Çünkü orada önemli olan sensin, senin doktora ihtiyacın var. Senin yanındakileri dinlememesi lazımdı çalışan görevlinin de. O da sana karşı pek hoş davranmamış onu da yanlış buluyorum. Bende bir kayınvalideme bir anneme bakıyorum. Bazen annemin söylediği bir lafı kv söylese heralde bende çok takardım ama bir bakıyorum o lafları bana annem sayıyor. İnanamıyorum bazen duyduklarıma. Bende doğumumda kimse yanımda olmasın istiyorum bu yüzden. Benim bir annem var demiyorum benim iki kayınvalidem var diyorum:) Sende resmi olmaya çalış onlarla, özel günlerin dışında arayıp sorma. Seninle ilgili birşeyler yapmak istediklerinde geri çevir, kibarca istemediğini rahatsız olduğunu söyle. Çok takarsan bundan bebeğinde çok etkilenir. Onun için eşinin ailesiyle çok uğraşmadan onlardan uzak durmaya çalış bence...

merhaba hanimlar doktor kontrolumuzden geldik hemen yazayim dedim gecmisi okumadan insallah sizlerden de guzel haberler vardir.

her sey iyi cok sukur, bizde artik ultrason yok kalp sesini dinliyoruz doktorlar, mezurayla gobegimi olcuyor o kadar. 29 temmuzda seker yuklememiz olacakmis. o sabahtan icip geleyim diye o sekerli karisimi verdi, buzdolabinda beklet soguk daha rahat iciliyor dedi.
2 gundur gogsumden azicik sut geldi, normal dedi, kahverengi ya da kirmizi olursa beni ara. renksiz, beyaz ya da sari olabilir dedi.

kizimin ismiyle kaydini yapti artik Nehir olarak kayitliyiz :)

herkese iyi akşamlar bende iyi haberlerle geldim demek isterdim
ama çocuk kardiyologuna gitmiştik bebeğin kalbinde delik çıktı
ama doguma kadar veya dogumdan 15 güne kadar geçebilcek
bişeymiş en kötüyü düşünmiycem herşey güzel olcak
bol bol dua edicem çünkü elimden gelen bu
kızım için güçlü olucam

canim..gecmis olsun. o kadar guzel demissin ki denilecek baska bir sey yok. bol bol dua et biz de hep birbirimiz icin ediyoruz zaten. kizinin sana ihtiyaci var annesi, iyi olacak insallah senin dualarinla.

cnm çok çok geçmişolsun..sen çok pozitif düşünen bir annesin ve inanıyorum ki bebişin doğdğunda hiçbir sorun kalmamış olacak..bizde senine dualardayız cnm..Rabbim meleklerimizi korusun inşallahhh

Dualarimiz seninle, Rabbim yardimciniz olsun....

bizim yarın 12 de perinatologda randevumuz var..ayrıntılıya giricez hayırlısıyla..inşallah herşey yolundadır beni stres bastı..cinsiyet heyecanını bile geri plana atttım..inşallah yarın güzel haberlerle dönerimm.öpüldünüzzzzzzzzzz

Canim benim , RABBiM yar ve yardimcin olsun .. Iyi düsün hersey iyi olsun ...

Hilalcim moralini bozma. insan böyle haberler almak istemiyor tabi ki ama geçebilecek bişeymiş neyseki. Bir arkadaşın da kızının kalbinde delik vardı doğumdan sonra tedavi oldu çocuk çok şükür sağlıklı.

kendime yakın birini buldum :) öncelikle merhaba canım bende sincanda otoruyorum,iş yerim etimesgutta telefon yada internetle ilgili işlerin varsa nakil yada yeniden bağlatmak gibi görüşme ihtimalimiz çok yüksek.Etimesgut merkezdeki ttnette çalışıyorum.Yeni evin hayırlı olsun inşallah ailenle sağlıkla oturmanı dilerim..

Canım geçmiş olsun geçmiş olur inşallah o delik kapanıverir , birçoğunda doğuma kadar kapanıyomuş. Ben sana özelden bir dua vercem, biliyorsan benim bebişin de göbek kordonunda bir sorun cıkmıştı hergün bu duayı yapıyorum, yer gök dua ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…