ablam da ilk doğumunda o doktora gitmişti tabi bu durum 11 sene önceydi Tolga Bey Polatlı'da çalışıyordu.. çok memnun kalmıştı, çok ilgilenen mükemmel bir doktor.
canlarım ne var ne yok güzel bir haftasonu diliyorumbebişleriniz nasıl ?
kızlar hepinize çok teşekkür ederim
bende üzülmüyorum dün öyle bi üzüldüm geçti
sonuçta herşeyi bebeğim hissediyor onun için güçlü olmalıyım
işte büyükler fln panik yaptı bende onları teselli ettim garibime giden
bu oldu
düzelcek geçicek ben böyle düşünüyorum
hepimizin kuzuları allaha emanet
vahsi hatun çok sagol cnm dua için
canım cok gecmıs olsun rabbım tez vakıtte sıfasını verır ınsallah. guçlu olman benı cok mutlu ettı.herkese iyi akşamlar bende iyi haberlerle geldim demek isterdim
ama çocuk kardiyologuna gitmiştik bebeğin kalbinde delik çıktı
ama doguma kadar veya dogumdan 15 güne kadar geçebilcek
bişeymiş en kötüyü düşünmiycem herşey güzel olcak
bol bol dua edicem çünkü elimden gelen bu
kızım için güçlü olucam
hayırlı olsun oglusun canımmm cınsıyet vs yazılmayanlar vardı gelmıyor sandık lıstedede yer olmadıkca cıkarmıs olabılrız ama senı cıkardımı hatırlamıyorum cnm bıdaha ver bılgılerını yaazalımmmmslmmlar herkese günaydınn pcmiz bozulmuşdu topiğe uzun bi süre giremedim sanırım topikden silindimdün bende 2. düzey ultrasyona girdim devlette ücretsiz yaptırdım özlellerde çok para istediler 15 dk sürdü bebeğimin durumu iyimiş şükürler olsun ben cinsiyetini özelde öğrenmişdim devletteki bayan drda çok iyiydi bebğinin cinsiyetini öğrendinmi dedi bende yok dedim oda söylesi diye ve tekrar oğluşum olacağını söyledi herşeyden önce sağlıklı olsun oğluşum kıpırkıpır siznkilerde öylelermi
iyidir şekerim kıpıraşıp duruyor veletler... sen nasılsın
maşallah kıpırdaşsınlar :))) bende çok şükür iyiyim canımcım bebişimin kıpırdaşmaını bekliyorum arada birşeyler oluyor ama gaz mı kıpraşma mı bilmiyorum
Herkese Bol güneşli sıcacık bir günden merhabalar
19+6 da doktoor ranndevumuz vardı bizimde Herşey yolunda çok şükür Oğlum geçtiğimiz randevularda tersti ama şimdi dönmüş Cinsiyetini bile göstermek istemedi bu seferSakladı 3 aylıkken sere serpe yatan oğlum bu sefer beni pek bir şaşırttı Şimdi ise Hayırlısıyla şu detaylı ultrasonu bekliyoruz işallah herşey yolunda gider .Günler geçmek bilmiyor randevumuz 22 Temmuzda işallah bizim içinde dua bekliyoruz İşallah .
herkese iyi akşamlar bende iyi haberlerle geldim demek isterdim
ama çocuk kardiyologuna gitmiştik bebeğin kalbinde delik çıktı
ama doguma kadar veya dogumdan 15 güne kadar geçebilcek
bişeymiş en kötüyü düşünmiycem herşey güzel olcak
bol bol dua edicem çünkü elimden gelen bu
kızım için güçlü olucam
herkese selamlar..nasılsınız hamişler :)
benim bu çarş. tekrar detaylım var..ilkinde sorun çıkmamıştı ama erken girdiğim için tekrar girmem gerek
yinede stres luyorum kaç gündür..inş. sorun çıkmaz ..
birde tetenoz kaç doz oldunuz..bana iki doz yapılacakmış..bazıları 5 doz bazıları tek doz yapmışlar..neye göre ayarlanıyo acaba:44:
stres yapma tatlım ki bebeğinde etkilenmesin :)inş. güzel geçer :)
tetonoz banada iki dediler ilki kendin için ikincisi bebeği korucakmış öyle dediler 5 i senden duydum yeni bende ilkini oldum ikincisi bir ay sonra dedi yani 15 temmuzda olucam kısmetse
sağol canım inş.
bende bir arkadaşta gördüm ilk kez.5 doz yapılmış..
benim ilk hamileliğimde 2 doz yapıldı doğumdan 6 ay sonra 3. dozu oldum bundan 1 sene sonra 4. doza gün verildi oda şuan 5. ayıma denk geliyor ben 4. dozu olacam yani 5 doz aşı bütün doğurganlık süresi boyunca koruyor diye duymuştum
herkese selamlar..nasılsınız hamişler :)
benim bu çarş. tekrar detaylım var..ilkinde sorun çıkmamıştı ama erken girdiğim için tekrar girmem gerek
yinede stres luyorum kaç gündür..inş. sorun çıkmaz ..
birde tetenoz kaç doz oldunuz..bana iki doz yapılacakmış..bazıları 5 doz bazıları tek doz yapmışlar..neye göre ayarlanıyo acaba:44:
Selamlar annisler ve bebisler ben geldim..
Italya tatilimiz sona erdi(
güzel sicak bir tatil gecirdik , hersey cok güzeldi ama benim cilt malesef günes alerjisi oldu(, kremime dikkat ettigim halde cildim tavuk gibi kizardi fosur fosur kabardi...
öyle cokta güneste durmamistim yüzerken vs. carpti sanirim..
dünde yolculuk carpti sanirsam ,,dünden beri mide bulantim var birsey yiyemedim fazla.
bugun birde i$ var aksama kadar calisiyorum, tam bir iskence ..
ne kadarda derdim varmis :))
gecmise bakamadim , insallah hersey yolundadir...
herkesler , bebisler iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?