2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ablam da ilk doğumunda o doktora gitmişti tabi bu durum 11 sene önceydi Tolga Bey Polatlı'da çalışıyordu.. çok memnun kalmıştı, çok ilgilenen mükemmel bir doktor.

evet tatlım daha önce polatlıda da çalışmış başhekimlik yapmış Tolga Bey bir tanedir 11 yıl ona hep artı katmış efendiliğine efendilik..hastasına olan ilgisine ilgi katmış ben çok memnunum..5yıl tedavi gördüğüm için çok doktor gezdim bir tek Tolga Beyde işte bu dedim..eşimde bende çok seviyoruz onu..ailemizin bir parçası oldu..Allah herkesi onun gibi insaflı para düşkünü olmayan doktorlarla karşılaştırsın..

slmmlar herkese günaydınn pcmiz bozulmuşdu topiğe uzun bi süre giremedim sanırım topikden silindim dün bende 2. düzey ultrasyona girdim devlette ücretsiz yaptırdım özlellerde çok para istediler 15 dk sürdü bebeğimin durumu iyimiş şükürler olsun ben cinsiyetini özelde öğrenmişdim devletteki bayan drda çok iyiydi bebğinin cinsiyetini öğrendinmi dedi bende yok dedim oda söylesi diye ve tekrar oğluşum olacağını söyledi herşeyden önce sağlıklı olsun oğluşum kıpırkıpır siznkilerde öylelermi

kızlar hepinize çok teşekkür ederim
bende üzülmüyorum dün öyle bi üzüldüm geçti
sonuçta herşeyi bebeğim hissediyor onun için güçlü olmalıyım
işte büyükler fln panik yaptı bende onları teselli ettim garibime giden
bu oldu
düzelcek geçicek ben böyle düşünüyorum
hepimizin kuzuları allaha emanet
vahsi hatun çok sagol cnm dua için

Kayınvalidem bozuluyor bize onu doktora götürmüyoruz diye... bende bugüne kadar her gittiğimizde olumsuz bişeyler öğrendik sizde panik yapmayın diye götürmedik dedim. Ne yazık ki onlar bizi sakinleştireceğine biz teselli veriyoruz. trajikomik yani... Aslında bir süreyi tamamlayana kadar tek gitmek daha doğru galiba. şükür riskli dönemleri bitiyoruz daha rahat gelirler artık.

Hilalcim dün de ben de zorla araya kendimi sıkıştırarak kendi doktorum göründüm. amniyonun raporu çıkmış diye duyunca hemen koştum doktora... diğer gösteremediğim sonuçlarla birlikte hepsini gördü. Herşey yolundaymış çok şükür...

2 gün önce randevu alamıyorum diye medicale çiğdem hn. gitmiştim, böbrekte genişleme var demişti. Kendi doktoruma onu da söyledim. Bu dönemlerde bebek gelişme sürecinde olduğundan bir çok şey görülebilir ama ben bunları size söylemem bile zamanla düzelen şeyler gereksiz tedirginliğe gerek yok dedi. içim nasıl rahatladı anlatamam.

Aynı şey senin içinde geçerli, daha gelişimlerini tamamlamaları için uzun bir zaman var önlerinde

canım cok gecmıs olsun rabbım tez vakıtte sıfasını verır ınsallah. guçlu olman benı cok mutlu ettı.
hayırlı olsun oglusun canımmm cınsıyet vs yazılmayanlar vardı gelmıyor sandık lıstedede yer olmadıkca cıkarmıs olabılrız ama senı cıkardımı hatırlamıyorum cnm bıdaha ver bılgılerını yaazalımmmm

maşallah kıpırdaşsınlar :))) bende çok şükür iyiyim canımcım bebişimin kıpırdaşmaını bekliyorum arada birşeyler oluyor ama gaz mı kıpraşma mı bilmiyorum

ben 19. haftamda hissettim. sırtüstü yatarken kıpırdadığını daha net anlarsın. böyle kalp atışı gibi hafiften bir kıpırtı hissedersin tabi kişiden kişiye değişiyor ama çok beklemezsin artık

Herkese Bol güneşli sıcacık bir günden merhabalar
19+6 da doktoor ranndevumuz vardı bizimde Herşey yolunda çok şükür Oğlum geçtiğimiz randevularda tersti ama şimdi dönmüş Cinsiyetini bile göstermek istemedi bu sefer Sakladı 3 aylıkken sere serpe yatan oğlum bu sefer beni pek bir şaşırttı Şimdi ise Hayırlısıyla şu detaylı ultrasonu bekliyoruz işallah herşey yolunda gider .Günler geçmek bilmiyor randevumuz 22 Temmuzda işallah bizim içinde dua bekliyoruz İşallah .

herkese selamlar..nasılsınız hamişler :)
benim bu çarş. tekrar detaylım var..ilkinde sorun çıkmamıştı ama erken girdiğim için tekrar girmem gerek
yinede stres luyorum kaç gündür..inş. sorun çıkmaz ..
birde tetenoz kaç doz oldunuz..bana iki doz yapılacakmış..bazıları 5 doz bazıları tek doz yapmışlar..neye göre ayarlanıyo acaba:44:

maşallah tosuncuğuma benim :) benimde oğluşum olucak ve bende 10 temmuzda gidicem randevum var detaylı ne zaman der bilmiyorum ama tek dua sağlıklı olsunlar bende ne zamandır hissetmiyordum bebeğimi hatta burda bile yakıdım biraz ama maşallah 2 gündür sanki çıkıcak dışarı çok güzel hissediyorum o öyle yaptıkca ben de kendi kendime gülümsüyorum biri ben görse deli sanar sanırım :) herşey gönlünce olsun canım detaylında güzel geçer inşallah

çok geçmiş olsun..
çocuklarda çok görülen bişey bu büyüdükçe kapanacak o delik hiç üzülme
yeğenimde de üfürüm vardı kilo aldıkça geçti..
çok şükür dermansız bişey değil sıkma canını

stres yapma tatlım ki bebeğinde etkilenmesin :)inş. güzel geçer :)

tetonoz banada iki dediler ilki kendin için ikincisi bebeği korucakmış öyle dediler 5 i senden duydum yeni bende ilkini oldum ikincisi bir ay sonra dedi yani 15 temmuzda olucam kısmetse

Selamlar annisler ve bebisler ben geldim..
Italya tatilimiz sona erdi (
güzel sicak bir tatil gecirdik , hersey cok güzeldi ama benim cilt malesef günes alerjisi oldu (, kremime dikkat ettigim halde cildim tavuk gibi kizardi fosur fosur kabardi...
öyle cokta güneste durmamistim yüzerken vs. carpti sanirim..
dünde yolculuk carpti sanirsam ,,dünden beri mide bulantim var birsey yiyemedim fazla.

bugun birde i$ var aksama kadar calisiyorum, tam bir iskence ..
ne kadarda derdim varmis :))

gecmise bakamadim , insallah hersey yolundadir...
herkesler , bebisler iyidir...

sağol canım inş.
bende bir arkadaşta gördüm ilk kez.5 doz yapılmış..

sağol canım inş.
bende bir arkadaşta gördüm ilk kez.5 doz yapılmış..

benim ilk hamileliğimde 2 doz yapıldı doğumdan 6 ay sonra 3. dozu oldum bundan 1 sene sonra 4. doza gün verildi oda şuan 5. ayıma denk geliyor ben 4. dozu olacam yani 5 doz aşı bütün doğurganlık süresi boyunca koruyor diye duymuştum

hımm değişikmiş..
bana 2 tane yapsınlar yeter korunurum ben :))
hiç sevmem aşı iğne işlerini :)

inşallah bu sefer daha güzel sonuçlar alırsın. bana aile hek. 2 doz uygulayacak. ilkini oldum. çok ağrım oldu, doktoruma ikincisi şart mı dedim. ol tabi aile hakimliği seni yönlendirir dedi. Belki gerek yok der diye bekledim ama avucumu yaladım...

geçmiş olsun canım. tatil sonrası işler bitmez... bende 4 gün tatile gittim 1 haftadır toparlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…