2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

2 kez yaşadım bunu .çok iyi anlıyorum seni
rabbim sabrını arttırsın..üzüntünü unutturacak hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda

Canim benim okuyunca cok üzüldüm ne olur sabirli ol esinle birbirinze simsiki sarilin birbirinize destek olun . Ben gecen sene alti aylik dogum yaptim ve oglusum sadece iki gün tutunabildi hayata ve onu kaybettik, artik benim icin dünya yikilmisti ölmek bile istedim ama esimle birbirimize kenetlendik ve cok sükür atlattik, unutmadik ama acimiz hafifledi simdi yine hamileyim ve umutla bakiyorum. Seninde acin hafifleyecek, agla üzül ama pes etme.

yaklasik 42 saatte ikiye katlanmis demek ki gayet iyi bir rakam hizlica katlaniyor demek ki

CANIM BENIM 31 CIKTI AMA 3 KATINA KATLADI DEGERIM asılama oldugum ICIN
ıkız olabılır dedı dr yada dıs gebelık ama keseyı gorduk sukur

Filiiiiiiiiiiiiiiizzzzz kız bebeğin 1 gr olmuuuuuuuuşşş oyyy yerim yaaaaa

oyyyyyyyyyyyyyyyyy ben daha yenı gordummmmmmmmm 7 haftama gırmısım
ayy ıns yarın kalp atıslarınıda duyarımmmmmmm off 2 bucukta bıde randevumda geççç

oyyyyyyyyyyyyyyyyy ben daha yenı gordummmmmmmmm 7 haftama gırmısım
ayy ıns yarın kalp atıslarınıda duyarımmmmmmm off 2 bucukta bıde randevumda geççç

İnşallah annesi inşallaaaaaaaaaaaahhh seninki 2 de, bizimki taaa 5te ben ne edeyim sen de bize dua et teyzesi tamam mı

İnşallah annesi inşallaaaaaaaaaaaahhh seninki 2 de, bizimki taaa 5te ben ne edeyim sen de bize dua et teyzesi tamam mı

aaaa senındemı yarına randevunn ohh ne guzell hadı bakalımmmmmm oyy ıns guzel seyler duyarız yarına canım

canım benim, heryaşadığımız üzüntüde mutlulukta allahtan ve her şerrin içinde bi hayr vardır ancak boyle düşünürsen üzüntün hafifler benimde bir düşüğüm oldu aynı yaşadıklarını yaşadım kese büyümedi kalp atışı olmadı 8. haftaya kadar bekledik sonrasında kürtaj oldum 3,5 senelik evliyim hiç korunmadım şuan 10 aylık kızım var 6 haftalık hamileyim şimdi boyle bakınca ilk düşük olduğunda yaşadığım sıkıntılar boşmuş değilmi yüce rabbim sanada zamanı gelince evlatlar nasip edecektir

Tatlım yıldız andeva hastanesinede gidebilirsin çok temiz ve iyi bir hastane memnun kalacağına eminim

Tatlım yıldız andeva hastanesinede gidebilirsin çok temiz ve iyi bir hastane memnun kalacağına eminim

canım ben de medikal parkı duydum iyiymiş ama,evet biraz pahalıymış.andeva yıldız(medstar olarak değişti galiba adı) da Ayhan bey var,ben ona eylül ayında adet düzensizliğimden dolayı gitmiştim bana senin çocuğun olmaz tedavi olmazsa demişti,bir tane oğlum var deyince o da tedaviyle oldu dimi diye sordu ben hayır deyine allah allah dedi .açıkçası o günden sonra ben de ümidimi kesmiştim hatta ban progestan diye bir ilaç da verdi çocuk olması için ama ben kullanmadım hormon ilacı diye.ama bir akrabamız hemşire o hastane de ve tavsiye ediyor o dru,bakalım artık napıcaz.

hanimlar, ultrasondan iyi haberle donduk. bebisi ve kesesini gorduk. hatta doktor kalp atisini da gosterdi :) 5 hafta+6 gunlukmus,regl tarihimle de uyumlu...insallah hep boyle iyi gider.

canim benim Allah size sabir versin ve bir daha ayni aciyi ya da beterini yasatmasin.ben de maalesef 1 kez (hem de aralikta)yasadim bunu,burdaki bir cok arkadasimiz da yasamistir. ama dusuk yapan cabuk hamile kalir bunu unutma,Allah insallah saglikli bir bebis verecektir size.

oyyy hadi maşallaaaaaahhh darısı benim başıma

canim insallah :) vajinalle bakti..hemen gozuktu kese de bebek de..ben ilk bebegimi de 3 ay once kaybettim o yuzden elimiz ayagimiz buzdu esimle gorene kadar..Allah hepimize tamamini erdirir insallah. kalp atisini da gosterdi ^^

canımmmmm çok çokmteşekkürler.. tam da duymak istediklerimi yazmışsın Kadıkoy Acıbademde ki Habibe Hanımla ilgili çok güzel şeyler duydum bi kaç tanıdğımda onda doğum yaptı bende ona başlıcam sanırım artık... sezaryan isteyene sezaryan yapar normal isteyene normal.. ben de normalden korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…