inşallah bu sefer daha güzel sonuçlar alırsın. bana aile hek. 2 doz uygulayacak. ilkini oldum. çok ağrım oldu, doktoruma ikincisi şart mı dedim. ol tabi aile hakimliği seni yönlendirir dedi. Belki gerek yok der diye bekledim ama avucumu yaladım...
hımm değişikmiş..
bana 2 tane yapsınlar yeter korunurum ben :))
hiç sevmem aşı iğne işlerini :)
rahat ol canım 1-2 gün ağrı yapıyor ama korkulacak bişey değil hem anneyi hemde doğumdan sonra bebeği koruyor mutlaka yaptır
hımm değişikmiş..
bana 2 tane yapsınlar yeter korunurum ben :))
hiç sevmem aşı iğne işlerini :)
rahat ol canım 1-2 gün ağrı yapıyor ama korkulacak bişey değil hem anneyi hemde doğumdan sonra bebeği koruyor mutlaka yaptır
yaptırıcam artık el mahkum
dr.um yaptır dedi ..
badezuzum selayhus hosgeldınız kızlarrrr
kızlar aşı gerekli olduğu için sakın kaçmayın he
benim de çok ağrıdı ilk yaptırdığımda ve dün ama bugün turp gibiyim.hergün iğne olan biri olarak söylüyorum acımayacakkk
kizlarrr ayrintilidan ciktik az once.bebikonun sagligi ve elisimi cok iyiymis.cok sukur.
23 cm 350 gr olmus.
Veeee tahminlerin aksine KIZIMIZ olacakmisss:
Babamiz biraz şok oldu ama ben cok ta mutlu oldum acikcasi.
ECE SİMAY'IMIZ geliyor insallahh
3 kez tüp bebek yaptırdım
iğnelerden delik deşik oldum
hamil kaldıktan sonra kan sulandırıcı yaptım
galiba artık iğne görmek istemiyorum yoksa gayet kevgirliğe alışkınım
iyiyim canım benım napıyım vallaaaa bebısımı hıssedyorum baya baya hergun buda benı cok mutlu edıyorr...buarada ben tetanoz asısı olmadımhoşbuldum canım
nasılsın kuzucuk nasıl
oyy oy oyyyy maşallahhhhhhhhhh hayırlı olsun kızcenn cok sevındımm cnmmmmmkizlarrr ayrintilidan ciktik az once.bebikonun sagligi ve elisimi cok iyiymis.cok sukur.
23 cm 350 gr olmus.
Veeee tahminlerin aksine KIZIMIZ olacakmisss:
Babamiz biraz şok oldu ama ben cok ta mutlu oldum acikcasi.
ECE SİMAY'IMIZ geliyor insallahh
ilk 3 ay vuruldum sonra kesti dr.umbende kan sulandrıcı kullanıyorum.sen hergünmü kullanıyorsun sadece bir süremi kullandın?
iyiyim canım benım napıyım vallaaaa bebısımı hıssedyorum baya baya hergun buda benı cok mutlu edıyorr...buarada ben tetanoz asısı olmadım
[/B]
merhaba kızlar nasılsınız?
şeker yükleme testini yaptıran varmı ? bende pazartesi yaptıracağım.inşallah sorun çıkmaz.
ilk 3 ay vuruldum sonra kesti dr.um
şimdi sadece asprin kullanıyorum
yerim ben onun tepinmelerini
bende tekmelenerek uyanıyorum yeter kalk acıktım diyo resmen :))
bende erkenden yaptırıcam bu persembe pkolu oldugumuz ıcın dr erkenden takıp edelım dedi :18::18: inşallah cıkmaz canım sekerımızde son seyıde atlatırız
bende o yüzden erken yaptırmak istedim filizcim.
23.haftada yaptırmış olacağım.zaten pkolu olduğum için insülin direncimde vardı.bakalım sonuç ne çıkacak merak ediyorum.
var canım mtfr 123 lü bişeydi unuttum şidi :)kan pıhtılaşman mı var acaba kuzum,ne mereklıyım bendede varda:44:
canım doğumdan 2 gün öncesine kadar kullanıcambadezuzum aspirini ne zamana kadar kullancaksın ?
bana doktorum 32.haftaya kadar dedi. 32.haftadan sonra kullanmak bebeğin kalbini deliyormuş.:44:
:)) oy oy oy ne guzel seyler allaha hamd olsun bu gunlerı bıze yasattıgı ıcın
bende arada alıyorum asprını 15 de bır falan kendı kafama gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?