2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

arkadaşımın doktoruda aynısını demiş.32.haftadan sonra zararlı diye.demekki her doktorun görüşü farklı.

evet canım evet senin yazını okumuştum yazdıklarını okudum Allah yardım etsin çook sana kv sinir oldum ben okurken eşinin tutumunu bilmiyorum ama cok yüz verme benim kv falan cok iyi allahtan ama ben genede mesafeme dikkat ediyorum hiç bi konuda cok yorum yaptırtmıyorum bebeklerimiz içinde bilmiyorum ya herişey norml güzeel bebeginde dedi ama rutin amaclımı yazdı anlayamadım ptesi kendi doktoruma randevum var sorucam bakalım ne diyecek ;/

canim düsünme tarzin cok hosuma gitti..
cevredeki insanlari anlamak mümkün olmuyor zaten , sen icini ferah tut, bebeklerimizin hepsi rabbime emanet..
insallah kapanacak, ve bebegin saglikli bir sekilde dünyaya gelecek, hem doktorunda zaten öyle demis..
pozitif düsünmen en dogru olani ..

seveyim ben o nehiri :)
cok güzel yaa ismi.. ne güzel artik oda bir birey :)) kayitlari bile var

geçmiş olsun canım. tatil sonrası işler bitmez... bende 4 gün tatile gittim 1 haftadır toparlayamadım
vallahi canim ev öyle daginik is yeri öyle ....
bende 2 hafta ugrasirim heralde birde cocuk var :))

badezuzum selayhus hosgeldınız kızlarrrr
selam canim hosbulduk...

gözün aydin canim.. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..

ilk 3 ay vuruldum sonra kesti dr.um
şimdi sadece asprin kullanıyorum

bende igneyi 2.li testen sonra birakmistim zuzum senin gibi ayni tramboass isimli asprin yani kullanmaya devam ediyorum
sirf önlem amacliydi benimkisi .. ama yinede 34 haftaya kadar kullan dediler..

Kizlar bizde isim konusunda karar vermis gibiyiz..
Sanirim ENES olacak bebisimizin ismi...

Carsamba günü detayli var bizimde , ilk defa yanimda oglumuda götürecegiz kontrole insallah iyi haberlerle cikariz ordan..
Oglumda kardesini detayli bir sekilde görmüs olur...

arkadaşımın doktoruda aynısını demiş.32.haftadan sonra zararlı diye.demekki her doktorun görüşü farklı.
doğrudur bana bişey demedi dr civanım :)
du detaylıdaki Dr.a sorayım
bakalım o ne diyecek:)

bende igneyi 2.li testen sonra birakmistim zuzum senin gibi ayni tramboass isimli asprin yani kullanmaya devam ediyorum
sirf önlem amacliydi benimkisi .. ama yinede 34 haftaya kadar kullan dediler..

benimde önceden düşük olduğundan önlem amaçlı yapıldı
asprin devam ...doğumdan 2 gün önce kesicem ben

kızlar dün akşam geç oldugu için arayamammıştım
doktorumu aradım raporda yazanları söyledim
aaa onda bişey yok takılma dedi ki benim doktorum
çok pimpiriklidir o bile böyle dediyse korkmaya gerek yok dedim
kendi kendime kan idrar sonuçlarımda iyi çıkmış
2 hafta sonra perinataloga tekrar giricem sonra bana gelirsin
şeker yüklemen olcak 25 te dedi sonrasında önemli bişey yok dedi

kızlar bide dün moralim yerine gelsin die
mothercare girdik çok beyendim cicileri
ama hep yazlık tarzı vardı bişey almadım
ama aklımda kalanlar oldu

canım hiç sıkma canını tıpta nelerin çaresi var 560 grlık bebek yaşadı düşünsene bi..senin yavruna mı çare bulamayacaklar.en yakın arkadaşımın kalbi delik valla at gibi kız :)
Rabbim hepimizi hepinizi korusun dua ediyorum hepinize ama hususi olarak senin gibi sıkıntısı olanlara...

kızlar hepinize merhaba,
perşembe günü yazmıştım kasıklarımda sancı var diye,
dr görüşüp iğne yaptırmıştım ama geçmeyince dünü hastanede geçirdim serum ve ilaçlarla çok şükür sancıları durdurduk,
şimdi evimizde dinleniyoruz kuzumla , bu sayede bebeğimide görmüş olduk keyfi yerinde dedi dr umuz ,
inşallah doğuma kadar bu son sıkıntımız olurda rahat geçiririz bundan sonra ki dönemi...

kız için isim arayışlarım devam ediyor bu gün aklıma takılan isim "eslem" Allaha teslim olan demek miş. yanında hangi isim yakışır

canım bende eslem düşündüm ama henüz eşime demedim bakalım ne petki verecek duyunca :)))
anlamı da çok güzel

tatlım inan şok oldum okuyunca rabbim sana kolaylık versin, sen bebeğinle uğraşırken onlarda senle uğraşmışlar bol bol ,
ama sen hiç takma onları kafana mümkünse onları peşine takıp gitme dr a kontrolün old. bile söyleme,
keyfinize bakın siz ,

canım Allah yardımcın olsun, çok dayanıklı bir anne olacaksın sen eminim,
hiç takma bunları kafana geçecek inş. en kısa sürede ...

gözün aydın canım kızçen olacakmış, çok sevindim hayırlı haberlerle gelmene,
bizimde çarşamba günü ayrıntılımız bakalım teyzesi biz nasıl haberlerle gelicez...

Merhaba anneler bebişim ilk sınavına girdi bugün kpssye girdik bebeğimle inşallah bana şans getirir

canommm çok geçmiş olsun canım dr neden kaynaklandığını söyledimi kendine dikkat et

çok sağol tatlım, benim geçen sene de 20 haftalık bebeklerimde düşüğüm var canım,
rahim ağzı yetmezliğinden dolayı, bu hamileliğimde de 13. haftada serklajım yapıldı ve sürekli yatıyorum,
dr ilk açılmadan şüphelendi ama şükür bir sorun yok her şey normal,
başka bir nedeni de yok yani ilaçlarla iğnelerle ilerleticez inş. yavrumun haftalarını teyzesi
siz nasılsınız bakalım, görüşemiyoruz pek

tesekkurler Selayhus teyzesi :) 5.ay bittikten sonra birey mi sayiliyormus bu fasulyeler ne ondan ismi kaydedildi :)) Enes de Nehir de hepimizinin minnaklari isimleriyle cok yasasinlar insallah.
kurabiyecik kardesini bol bol gorecek desene :)) ne ilginc gelir simdi ona, kimbilir neler dusunecek icinden :)))
Italya da guzel gecmis cok sevindim, hayalimdeki yerlerden biri :)

canimmm her sey iyi olacak insallah goreceksin :))

canim insallah guzel guzel buyuyecek yavrun annesi :) sen dinlenmene bak o orda buyusun :)

inş bir sorun olmadan sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım biz iyiyiz birz üzgünüz bu aralar annenam vefat etti öyle yani o yüzden pek takılamıyorum

canim insallah guzel guzel buyuyecek yavrun annesi :) sen dinlenmene bak o orda buyusun :)

amin canım inşallah, sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz hep beraber,
ben sürekli yatıyorum zaten teyzesi ekmek elden su gölden misali

inş bir sorun olmadan sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım biz iyiyiz birz üzgünüz bu aralar annenam vefat etti öyle yani o yüzden pek takılamıyorum

sağol tatlım hep beraber inşallah
başın sağolsun tatlım rabbim kabir rahatlığı versin inşallah anneanne ne , yinede çok üzülme annesi bebeğini düşün,
Allahın takdiri elimizden birşey gelmiyor malesef ..

amin canım inşallah, sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz hep beraber,
ben sürekli yatıyorum zaten teyzesi ekmek elden su gölden misali

başın sağolsun tatlım rabbim kabir rahatlığı versin inşallah anneanne ne , yinede çok üzülme annesi bebeğini düşün,
Allahın takdiri elimizden birşey gelmiyor malesef ..

Allahın takdiri elimizden birşey gelmiyor malesef .. [/QUOTE]

amin canım mekanı cennet olur inş evet yapıcamız birşey olmuyor malesef allah rahmet eylesin.bebeğim iyi teyzesi sürekli tekmekiyor gittikçe hareketleri sertleşmeye başladı dahada fazla hissettiriyor anne burdayım diyor.o tekmeledikçe ben mutlu oluyorum sağlıkla kucağımızada alıp kokularını içimize çekmekte nasip olur inş.

amin canım mekanı cennet olur inş evet yapıcamız birşey olmuyor malesef allah rahmet eylesin.bebeğim iyi teyzesi sürekli tekmekiyor gittikçe hareketleri sertleşmeye başladı dahada fazla hissettiriyor anne burdayım diyor.o tekmeledikçe ben mutlu oluyorum sağlıkla kucağımızada alıp kokularını içimize çekmekte nasip olur inş.[/QUOTE]

amin canım , ayy yerim ben onun o küçücük ayaklarını annesini de tekmeliyormuş
annelik böyle olsa gerek tatlım o tekmeledikçe biz mutlu olucaz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…