var canım mtfr 123 lü bişeydi unuttum şidi :)
tehlikeli bir mutasyon olmadığından kestik iğneyi
canım doğumdan 2 gün öncesine kadar kullanıcam
biçok kişi kullanıyor duymadım öyle bişey inan
dr.um da bişey demedi..
ahahah kafana göremi..kendi Dr.umuz olduk zaten :))
evet çok şükür canım
emtu o beenim canım sanırsam. bebeğim kalbinden rahatsız ve beni sevketti doktor çocuk kardiyolojisine. doktorumun açıklamalarını yazıyorum aynen şöyle dedi; radyologlar mide karaciğer beyin her konuıda yorum yapabilirler fkat kalp konusunda yorum yapmazlar yüzeysel olarak bakarlar dedi..kalbi en iyi kalp doktoru anlar ve sadece o yorum yapabilir dedi. kalp diğer organalra nazzaran daha kompleks daha dikkat gerektiren ve incelenmesi gereken organ dedi. bide herkes fetal eko çekilmeli bence zaten sorun çıkmasada seni gönderecektim ben..fakat senin sorun çıktı ve sen ayrıntılı ultrasondan önce e en acil bunu yaptır ki gelecekteki tehlikeleri öğrenelim dedi..detaylı ultrason kolay iş yaptırırız dedi..bu kadar canım benim bilgim..inşallah kafandaki soru işaretleri bi nebze olsun sonlanmıştır. inşallah bebişin çok ama çok sağlıklıdır.
canim düsünme tarzin cok hosuma gitti..herkese iyi akşamlar bende iyi haberlerle geldim demek isterdim
ama çocuk kardiyologuna gitmiştik bebeğin kalbinde delik çıktı
ama doguma kadar veya dogumdan 15 güne kadar geçebilcek
bişeymiş en kötüyü düşünmiycem herşey güzel olcak
bol bol dua edicem çünkü elimden gelen bu
kızım için güçlü olucam
seveyim ben o nehiri :)merhaba hanimlar doktor kontrolumuzden geldik hemen yazayim dedim gecmisi okumadan insallah sizlerden de guzel haberler vardir.
her sey iyi cok sukur, bizde artik ultrason yok kalp sesini dinliyoruz doktorlar, mezurayla gobegimi olcuyor o kadar. 29 temmuzda seker yuklememiz olacakmis. o sabahtan icip geleyim diye o sekerli karisimi verdi, buzdolabinda beklet soguk daha rahat iciliyor dedi.
2 gundur gogsumden azicik sut geldi, normal dedi, kahverengi ya da kirmizi olursa beni ara. renksiz, beyaz ya da sari olabilir dedi.
kizimin ismiyle kaydini yapti artik Nehir olarak kayitliyiz :)
vallahi canim ev öyle daginik is yeri öyle ....geçmiş olsun canım. tatil sonrası işler bitmez... bende 4 gün tatile gittim 1 haftadır toparlayamadım
selam canim hosbulduk...badezuzum selayhus hosgeldınız kızlarrrr
gözün aydin canim.. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..kizlarrr ayrintilidan ciktik az once.bebikonun sagligi ve elisimi cok iyiymis.cok sukur.
23 cm 350 gr olmus.
Veeee tahminlerin aksine KIZIMIZ olacakmisss:
Babamiz biraz şok oldu ama ben cok ta mutlu oldum acikcasi.
ECE SİMAY'IMIZ geliyor insallahh
ilk 3 ay vuruldum sonra kesti dr.um
şimdi sadece asprin kullanıyorum
doğrudur bana bişey demedi dr civanım :)arkadaşımın doktoruda aynısını demiş.32.haftadan sonra zararlı diye.demekki her doktorun görüşü farklı.
bende igneyi 2.li testen sonra birakmistim zuzum senin gibi ayni tramboass isimli asprin yani kullanmaya devam ediyorum
sirf önlem amacliydi benimkisi .. ama yinede 34 haftaya kadar kullan dediler..
kızlar dün akşam geç oldugu için arayamammıştım
doktorumu aradım raporda yazanları söyledim
aaa onda bişey yok takılma dedi ki benim doktorum
çok pimpiriklidir o bile böyle dediyse korkmaya gerek yok dedim
kendi kendime kan idrar sonuçlarımda iyi çıkmış
2 hafta sonra perinataloga tekrar giricem sonra bana gelirsin
şeker yüklemen olcak 25 te dedi sonrasında önemli bişey yok dedi
kızlar bide dün moralim yerine gelsin die
mothercare girdik çok beyendim cicileri
ama hep yazlık tarzı vardı bişey almadım
ama aklımda kalanlar oldu
kız için isim arayışlarım devam ediyor bu gün aklıma takılan isim "eslem" Allaha teslim olan demek miş. yanında hangi isim yakışır
kızlar merhaba; yeni girebildim foruma .. bu sabah gittim uludağ üniversitesine..ben eşim ve kv. ve kızı sülalece yani. kadın doğum doktoruyla görüştüm...adam bana senin doktorunun yaptığı teşhisten yola çıkarsak bebeğinin kalbinde bi bozukluk var...damarlarla alakalı dedi ve bi kaç tıbbi birşeyler söyledi..bende gebeliği sonlardırmam lazım mı dedim..oda bunları şuan için düşünme dedi. daha kötüü problemli olanlar geliyor bi görsen ..içini feraah tut dedi...kalp teki sorun çok ilerlemişse bebeğinin kalbi durabilir şimdi ne kada rilerlemiş onu öğrenelim dedi ve beni çocuk kardiyaloğuna sevketti. kardiyaloğun sekreterine çalıştığımı sürekli gelemeyeceğimi mümkünse bugün almasını söyledim ..kadın çok iyi davramdı tam beni gün içine sıkıştırmaya çalışırken...arkadaki gerizekalı gurubu kv. ve kızı birden kadına bugün acil işimiz var..bugüne amak istiyoruz randevuyu deyip çıkıştılar..kadın şok oldu..siz kimsiniz dedi..onlarda ivankanın yakınıyız dediler..kadınla bir sinir oldu beni ta salı gününe sabah 10 a erteledi...kadına ısrar etmemde fayda etmedi..kadın bunlar nasıl insan böyle dedi bana...ya en sinir olduğum şey ben sanki konuşma özürlüyüm tövbe tövbe derdimi anlatamıyorum onlarda dahil oluyorlar. bugün onunlada kalmadı bana dediler illaki doktora git kadını ş,kayet et..delirdim resmen..bana diyolar ki acil bişey olsa seni alırlardı demekki acil değil diyorlar bide...sadece bunla kalsa yine iyi...doğum bölümüne aldılar yanımıza yakınımızı falan almadılar...bunlar kapının arasından herkes giriyo bizi niye bırakmıyolar..çok bekleyecekmiyiz nerde bu doktor, ne biçim insanlar çalışıyor deyip durdular rezil oldum..onlara kızanlar beni m işimi aksattı..o kadar insan içinde yaşamışlar hala konuşmayı sökememişler...herkes beni bu akşam geçmiş olsun bak boşuna ağladın...değmezmiş sende bişey yokmuş demek için aradı..ben daha teşhisi bile koyduramadım....tedavi olamadım ki ..herkese acil olsa hemen yaparlardı demişler..mantığa bak..lanet olası geri zekalılar yüzünden işim aksadı..Allah onların beter etsin ne diyim. salı gününe kadar çıldırırm artık ben....hayatımdan bi defolup gitmelerini istiyorum onları görmem bile sinirmeyin olmak için yetiyo...o kadar kin ve nefretim var. dualarınızı eksik etmeyin benden çok çaresiz kaldım..elim kolum bağlı...inşallah bebeğim sağlığına kavuşur...kahrıma öleceğim
herkese iyi akşamlar bende iyi haberlerle geldim demek isterdim
ama çocuk kardiyologuna gitmiştik bebeğin kalbinde delik çıktı
ama doguma kadar veya dogumdan 15 güne kadar geçebilcek
bişeymiş en kötüyü düşünmiycem herşey güzel olcak
bol bol dua edicem çünkü elimden gelen bu
kızım için güçlü olucam
kizlarrr ayrintilidan ciktik az once.bebikonun sagligi ve elisimi cok iyiymis.cok sukur.
23 cm 350 gr olmus.
Veeee tahminlerin aksine KIZIMIZ olacakmisss:
Babamiz biraz şok oldu ama ben cok ta mutlu oldum acikcasi.
ECE SİMAY'IMIZ geliyor insallahh
canommm çok geçmiş olsun canım dr neden kaynaklandığını söyledimi kendine dikkat et
canim düsünme tarzin cok hosuma gitti..
cevredeki insanlari anlamak mümkün olmuyor zaten , sen icini ferah tut, bebeklerimizin hepsi rabbime emanet..
insallah kapanacak, ve bebegin saglikli bir sekilde dünyaya gelecek, hem doktorunda zaten öyle demis..
pozitif düsünmen en dogru olani ..
seveyim ben o nehiri :)
cok güzel yaa ismi.. ne güzel artik oda bir birey :)) kayitlari bile var
vallahi canim ev öyle daginik is yeri öyle ....
bende 2 hafta ugrasirim heralde birde cocuk var :))
selam canim hosbulduk...
gözün aydin canim.. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..
bende igneyi 2.li testen sonra birakmistim zuzum senin gibi ayni tramboass isimli asprin yani kullanmaya devam ediyorum
sirf önlem amacliydi benimkisi .. ama yinede 34 haftaya kadar kullan dediler..
Kizlar bizde isim konusunda karar vermis gibiyiz..
Sanirim ENES olacak bebisimizin ismi...
Carsamba günü detayli var bizimde , ilk defa yanimda oglumuda götürecegiz kontrole insallah iyi haberlerle cikariz ordan..
Oglumda kardesini detayli bir sekilde görmüs olur...
kızlar dün akşam geç oldugu için arayamammıştım
doktorumu aradım raporda yazanları söyledim
aaa onda bişey yok takılma dedi ki benim doktorum
çok pimpiriklidir o bile böyle dediyse korkmaya gerek yok dedim
kendi kendime kan idrar sonuçlarımda iyi çıkmış
2 hafta sonra perinataloga tekrar giricem sonra bana gelirsin
şeker yüklemen olcak 25 te dedi sonrasında önemli bişey yok dedi
kızlar bide dün moralim yerine gelsin die
mothercare girdik çok beyendim cicileri
ama hep yazlık tarzı vardı bişey almadım
ama aklımda kalanlar oldu
çok sağol tatlım, benim geçen sene de 20 haftalık bebeklerimde düşüğüm var canım,
rahim ağzı yetmezliğinden dolayı, bu hamileliğimde de 13. haftada serklajım yapıldı ve sürekli yatıyorum,
dr ilk açılmadan şüphelendi ama şükür bir sorun yok her şey normal,
başka bir nedeni de yok yani ilaçlarla iğnelerle ilerleticez inş. yavrumun haftalarını teyzesi
siz nasılsınız bakalım, görüşemiyoruz pek
çok sağol tatlım, benim geçen sene de 20 haftalık bebeklerimde düşüğüm var canım,
rahim ağzı yetmezliğinden dolayı, bu hamileliğimde de 13. haftada serklajım yapıldı ve sürekli yatıyorum,
dr ilk açılmadan şüphelendi ama şükür bir sorun yok her şey normal,
başka bir nedeni de yok yani ilaçlarla iğnelerle ilerleticez inş. yavrumun haftalarını teyzesi
siz nasılsınız bakalım, görüşemiyoruz pek
canim insallah guzel guzel buyuyecek yavrun annesi :) sen dinlenmene bak o orda buyusun :)
inş bir sorun olmadan sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım biz iyiyiz birz üzgünüz bu aralar annenam vefat etti öyle yani o yüzden pek takılamıyorum
canim insallah guzel guzel buyuyecek yavrun annesi :) sen dinlenmene bak o orda buyusun :)
inş bir sorun olmadan sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım biz iyiyiz birz üzgünüz bu aralar annenam vefat etti öyle yani o yüzden pek takılamıyorum
sağol tatlım hep beraber inşallah
başın sağolsun tatlım rabbim kabir rahatlığı versin inşallah anneanne ne , yinede çok üzülme annesi bebeğini düşün,
Allahın takdiri elimizden birşey gelmiyor malesef ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?