inş bir sorun olmadan sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım biz iyiyiz birz üzgünüz bu aralar annenam vefat etti öyle yani o yüzden pek takılamıyorum
gözün aydın Allah hayırlı evlat etsin inş.
iyiyim canım benım napıyım vallaaaa bebısımı hıssedyorum baya baya hergun buda benı cok mutlu edıyorr...buarada ben tetanoz asısı olmadım
oyy oy oyyyy maşallahhhhhhhhhh hayırlı olsun kızcenn cok sevındımm cnmmmmmsaglıla gelsın ece sımayımız
gözün aydin canim.. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..
gözün aydın canım kızçen olacakmış, çok sevindim hayırlı haberlerle gelmene,
bizimde çarşamba günü ayrıntılımız bakalım teyzesi biz nasıl haberlerle gelicez...
scorpicigimmm kizin hayirli olsun canimmm ismiyle cok yasasin insallah guzel pembemiz :)
canımmm onca derdinin arasında bi de benle uğraşıyosun. ben antalyadayım kuzum. o kv ve görümceyi de bu süreçte kendinden uzak tut. bizimkiler de iki lafı bir araya getiremez anca mal gibi orayı burayı seyrderler, hepsi ayrı bi cins
Kılzar facedeki gruba gelme isteyenler, filize bana ya da diğer kızlara mail adreslerinizi özel mesajla bildirin ekleyelim
basiniz saolsun canim...
sahalara geri dondum
malesef ıznımız bıttı
tatilden deniz kum ve gunesten sonra diyarbakır zor oldu benım ıcın
kuzucuklarım buyuyor daha bı hareketlendiler cuma randevumuz var bakalım anneye ne suprizler yapacaklar
bu arada ayaklarım asırı sısıyor dobiş ayak parmaklarım benı gulduruyor
benden bu kadar sımdılık geriye dogru gıtmeye calısıcam ne haberler var bakayım
yusuf burak once senı gordum basın saolsun Allah sabır versın
umarım herkes ıyıdır ve keyıfler yerındedır
valla ne yalan soylıyım muhabbetınızı ozledım
optum kuzularınızı
günaydın arkadaşlar kusura bakmayın mesajlarınızı yeni gördüm. filiz neharx sağolun allah razı olsun arkadaşlar rabbim geride kalanlara uzun ömürler nasip etsin.
ben yolladım beni almnadınıızzz
söylediğin her şeye bende bende bende demek isitorum. mide yanması ve hızlı kilo alma bende de var, 6 kilo almışım ama sanki haftada 1 klo alcak gibi hissediyorum, aşırı yemek de yemiyorum anlamış değilimGünaydın kızlar iyi pazarlar her sabah olduğu gibi bu sabahta erkenciyim.herkez iyidir umarım mide yanmaları başladımı sizde merak ettim benim son günlerde feci , ayak şişmeleri bende de vardı hemen tuzu bariz azaltıp ve şişmeler geçti size de tavsıye ederim bir de her gün 40 dk. Yürüyorum o da iyi geliyor galiba şu kilo işine fena takığım sürekli bir atış var bu zamana kadar toplam 7 kilo aldım anlamış değilim nasıl oluyor anormal yemediğim hakde son bir haftadır çok dikkat ediyorum ee artık yine devam ederse yapıcağım bir şey yok aç gezecek halim yok anladığım kadarıyla çok zayıf hamile kalanlar daha çabuk ve hızlı alıyorbayramda tatile gidicem o zamana kadar da iyi alırım güya bikini giyecektim bir de
ayyy çıldıracagım in dirim kodunu zar zol kazandım ama
cebime msj gelmedi
ayyy çıldıracagım in dirim kodunu zar zol kazandım ama
cebime msj gelmedi
kızlar yeni geldik eve yok netten yapamadık
magazaya gittik baya bi alışveriş yaptık
aslında ihtiyaç listesine bakarsak küçük bi kısım
neyse ana merkez binalarında yangın çıkmış
o yüzden sistem kitlenmiş müşteri hizmetleride açmadı
ne karta puan işletebildik nede indirim kodundan faydalandık
neyse ama telafi ederiz dediler
pompa dışında herbişey aldım halbuki onu almaya gitmiştim
neyse yrn koycam fotoları diğer topiğe
kızlar yeni geldik eve yok netten yapamadık
magazaya gittik baya bi alışveriş yaptık
aslında ihtiyaç listesine bakarsak küçük bi kısım
neyse ana merkez binalarında yangın çıkmış
o yüzden sistem kitlenmiş müşteri hizmetleride açmadı
ne karta puan işletebildik nede indirim kodundan faydalandık
neyse ama telafi ederiz dediler
pompa dışında herbişey aldım halbuki onu almaya gitmiştim
neyse yrn koycam fotoları diğer topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?