2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Selayhuuus nerelerdesin canım özledik seni. Enes ismiyle yaşasın.Düşündüğüm isimlerdendi

Neslecim birey oldu Nehir haaa, yirim o minik yarım kiloluk bireyleriiii

hilalcim Allah yavruna sağlık versin içini ferah tut, sağlıkla gelcek kuzularımız inşallaaahhh

yusufburak canım senin de başın sağolsun. Mekanı cennet olsun anneannenin

gözün aydın Allah hayırlı evlat etsin inş.

gözün aydin canim.. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..

gözün aydın canım kızçen olacakmış, çok sevindim hayırlı haberlerle gelmene,
bizimde çarşamba günü ayrıntılımız bakalım teyzesi biz nasıl haberlerle gelicez...

scorpicigimmm kizin hayirli olsun canimmm ismiyle cok yasasin insallah guzel pembemiz :)

çok teşekkürler tatlı anneciklerrrrrrrrrrr

ben yolladım beni almnadınıızzz

günaydın arkadaşlar kusura bakmayın mesajlarınızı yeni gördüm. filiz neharx sağolun allah razı olsun arkadaşlar rabbim geride kalanlara uzun ömürler nasip etsin.

sahalara geri dondum
malesef ıznımız bıttı
tatilden deniz kum ve gunesten sonra diyarbakır zor oldu benım ıcın
kuzucuklarım buyuyor daha bı hareketlendiler cuma randevumuz var bakalım anneye ne suprizler yapacaklar
bu arada ayaklarım asırı sısıyor dobiş ayak parmaklarım benı gulduruyor

benden bu kadar sımdılık geriye dogru gıtmeye calısıcam ne haberler var bakayım
yusuf burak once senı gordum basın saolsun Allah sabır versın
umarım herkes ıyıdır ve keyıfler yerındedır
valla ne yalan soylıyım muhabbetınızı ozledım
optum kuzularınızı

sağol tatlım rabbim mekanını cennet eder inş.sende hoşgeldin yazından anladığım kadarıyla tatil iyi gelmiş ayak şişliklerin hemen hemen hepimiz yaşamaya başladık doğuma yaklaşıyoruz artık dr normal diyor.cuma bebişlerinle buluşma günün kimbilir nekadar büyümüşlerdir kuzucuklarında seni özlemişlerdir.

Son düzenleme:
günaydın annelerAllah herkesin bebeğine sağlık versin bizleri evlatlarımızla sınamasın çok zor daha kucağımıza almadan onun için endişeleniyoruz.....

Günaydın kızlar iyi pazarlar her sabah olduğu gibi bu sabahta erkenciyim.herkez iyidir umarım mide yanmaları başladımı sizde merak ettim benim son günlerde feci , ayak şişmeleri bende de vardı hemen tuzu bariz azaltıp ve şişmeler geçti size de tavsıye ederim bir de her gün 40 dk. Yürüyorum o da iyi geliyor galiba şu kilo işine fena takığım sürekli bir atış var bu zamana kadar toplam 7 kilo aldım anlamış değilim nasıl oluyor anormal yemediğim hakde son bir haftadır çok dikkat ediyorum ee artık yine devam ederse yapıcağım bir şey yok aç gezecek halim yok anladığım kadarıyla çok zayıf hamile kalanlar daha çabuk ve hızlı alıyorbayramda tatile gidicem o zamana kadar da iyi alırım güya bikini giyecektim bir de

iyi pazarlar herkese
kızlar e bebekte süt pompaları indirimde
ya philips ve medela arassında çok kararsızım ama
bu indirimde kaçmaz karar veremiyorummmmm

ben yolladım beni almnadınıızzz

aldım kuzum

söylediğin her şeye bende bende bende demek isitorum. mide yanması ve hızlı kilo alma bende de var, 6 kilo almışım ama sanki haftada 1 klo alcak gibi hissediyorum, aşırı yemek de yemiyorum anlamış değilim

ayyy çıldıracagım in dirim kodunu zar zol kazandım ama
cebime msj gelmedi

ayy bana da gelmedi bekliyorum hala

kızlar yeni geldik eve yok netten yapamadık
magazaya gittik baya bi alışveriş yaptık
aslında ihtiyaç listesine bakarsak küçük bi kısım
neyse ana merkez binalarında yangın çıkmış
o yüzden sistem kitlenmiş müşteri hizmetleride açmadı
ne karta puan işletebildik nede indirim kodundan faydalandık
neyse ama telafi ederiz dediler
pompa dışında herbişey aldım halbuki onu almaya gitmiştim
neyse yrn koycam fotoları diğer topiğe

katılıyorum sana, biz bu ay bir sürü alışverş yaptık, poşet poşet döktük tek tek listeden işaretledik ama inanki 2-3 kalem anca sildik, eşim de yaa çok şey almıştık bu liste sanki hiç azalmıyo demişti, haklı olarak

aaaa cıddımısınnnn şaşırdm vallaa bende magazasına gıdıcektmmm sen pompayı ne ıcın alıcaktın cnm ? :)
telafımı edılcekmıs hıc sanmıyorum vallaaaa telafı edıceklerını neyse kısmet artık demekkı boleymıs yapıcak bısey yok:))

Kızlar yeri değil ama size danışmak istedim mercimek köftesini çok yapmışım kalanı buzluğa koysam olur mu?
koyan var mı daha önce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…