bilen yok mu yakoyyorum artık napayım.
kızlar bebek ne zaman göbk delıgi. hızasına gelıyordu?
Kızlar şu reflü yastığı denen şeyi duydunuz mu? Bize burda bi kaç satıcı kız önerdi. Hem yan yatış yastığı var hem de eğimli reflüye ve kusmalara karşı. Yine baş kısmı boğulma önleyici yastık şeklinde. Ayrıca karın kısmındaki sünger çıkarılıp sıcak su torbası da konuyor,kılıf çıkarılıp yıkanabliyor. Fiyatı da 50 tl(sıcak su torbası da dahil). Kullanan bi arkadaş çok memnun kalmış odadan odaya taşımış. Eşim de alalım, salonda felan da yanımızda uzanır bunla diyor ama bilemiyorum. Varmı duyan, öneren :44:
Eki Görüntüle 750381
kuzum bu çok güzel bişeye benziyor..bende ilk defa gördüm ama acaba istanbulda nerelerde var bende b araştırayım..
birde alışveriş listenizi kendinizmi yaptınız..bana da el atıver kuzum liste için..mesajla falan yollayabileceğin bişeymi..yada bir siteden mi aldın.yavaştan başlarız kızçeme alışverişlere artık
Merhaba kızlar avent pompa almayı dşünüyorum şu ürün uygunmu ve kullanışlımıdır acaba
Philips Avent %0 BPA Göğüs Pompası Elektrikli PP - e-bebek.com
Merhaba kızlar avent pompa almayı dşünüyorum şu ürün uygunmu ve kullanışlımıdır acaba
Philips Avent %0 BPA Göğüs Pompası Elektrikli PP - e-bebek.com
canım e-bebek'ten indirim koduyla alacaksan bugün alınmıyomuş, ana depoları yanmış kimse kodla işlem yapamıyor. sen yine de bir dene bakalım.. pompaya gelince topikten denizkızı bi arkadaşında görmüş bunu o gayet memnunmuş,hatta kendim de bundan alcam diyodu. yorumlarda iyi diyen de var kötü diyende.
Fakat pompa olayında en çok Ameda ve Mandela öneriliyor. Eğer çalışan anneysen acele etmeden iyi araştır derim canım
cnm bende bıraz baktım bugün pompalara..evet çalışan anne için pompanın gücü de çok önemli..tabi bide bizim süt miktarımızlada alakalı sanırım..arkadaşımın sütü biraz az sağması çok uzun sürüyor..ama başkaarkadaşım15 dk da doluyo biberon diyor..ben mesela işe de götürmek zorunda kalırım herhalde pompayı..bütüngün sütler taşar yoksaa
kendime yakın birini buldum :) öncelikle merhaba canım bende sincanda otoruyorum,iş yerim etimesgutta telefon yada internetle ilgili işlerin varsa nakil yada yeniden bağlatmak gibi görüşme ihtimalimiz çok yüksek.Etimesgut merkezdeki ttnette çalışıyorum.Yeni evin hayırlı olsun inşallah ailenle sağlıkla oturmanı dilerim..
Selam kizlar, gece ve sabah toplam 3 kez bacakta baldirimda top gibi kasilmis parca olustu. Elini degince yumurta var gibi oluyor feci cok aciyor. Bacak kasilmasi mi bu? Nolcak napcaz bilemedik?? Yasayan var mi??? Hala basinca acisi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?