2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
neharcım sorma bende şimdi listede işaretledim hala var hala var

evt filizcim sistem arıza fln verdi bakalım görcez artık
cnm bnm görümcem yeni sayılır dogum yaptı
bende bu süreçte hastanede evde fln hep yanındayım nöbetleşe uyurduk fln
neyse mecburen sezeryan oldu ve sezeryanda bi süre alabiliyormuş
sütün gelmesi neyse onun pompası sayesinde geldi sütü yoksa gelmiyordu
pompa ilk zamanlarda sütü arttırmada baya faydalı bence
bide sonrasında bebek 4 haftalıkken apandisit ameliyatı olmak zorunda kaldı
buzlukta vardı allahtan anne sütü onla besledikk,sonra gıda zehirlenmesi oldu 6 ayda gene buzluktakiler
çok işe yaradı
yani demem o ki ne olcagı belli olmuyor ondan bence almak lazım buzlugada koymak lazım

Kızlar şu reflü yastığı denen şeyi duydunuz mu? Bize burda bi kaç satıcı kız önerdi. Hem yan yatış yastığı var hem de eğimli reflüye ve kusmalara karşı. Yine baş kısmı boğulma önleyici yastık şeklinde. Ayrıca karın kısmındaki sünger çıkarılıp sıcak su torbası da konuyor,kılıf çıkarılıp yıkanabliyor. Fiyatı da 50 tl(sıcak su torbası da dahil). Kullanan bi arkadaş çok memnun kalmış odadan odaya taşımış. Eşim de alalım, salonda felan da yanımızda uzanır bunla diyor ama bilemiyorum. Varmı duyan, öneren :44:

kuzum bu çok güzel bişeye benziyor..bende ilk defa gördüm ama acaba istanbulda nerelerde var bende b araştırayım..
birde alışveriş listenizi kendinizmi yaptınız..bana da el atıver kuzum liste için..mesajla falan yollayabileceğin bişeymi..yada bir siteden mi aldın.yavaştan başlarız kızçeme alışverişlere artık

canımcımmm ben de şimdi bunu araştırıyordum. temmuz annelerinde 5 gün önce doğum yapan bi anne şiddetle tavsiye etmiş, alcam ben de. Markası Sevi bebe canım ama baby jem de var... Kuzum alışverş listesini ben kendim sağdan soldan toplayarak yaptım, güzel oldu. Verdiğim kızlar tam kararında olduğunu söyledi. Yine de tabi kendimize göre ekler çıkarırız. şahsen ben günde 3 defa ekleme çıkarma yapıyorum

bana mail adresini ver ordan yollayayım kuzum,epey uzun, resim çekip attım

Son düzenleme:
Merhaba kızlar avent pompa almayı dşünüyorum şu ürün uygunmu ve kullanışlımıdır acaba

Philips Avent %0 BPA Göğüs Pompası Elektrikli PP - e-bebek.com

canım e-bebek'ten indirim koduyla alacaksan bugün alınmıyomuş, ana depoları yanmış kimse kodla işlem yapamıyor. sen yine de bir dene bakalım.. pompaya gelince topikten denizkızı bi arkadaşında görmüş bunu o gayet memnunmuş,hatta kendim de bundan alcam diyodu. yorumlarda iyi diyen de var kötü diyende.
Fakat pompa olayında en çok Ameda ve Mandela öneriliyor. Eğer çalışan anneysen acele etmeden iyi araştır derim canım

cnm bende bıraz baktım bugün pompalara..evet çalışan anne için pompanın gücü de çok önemli..tabi bide bizim süt miktarımızlada alakalı sanırım..arkadaşımın sütü biraz az sağması çok uzun sürüyor..ama başkaarkadaşım15 dk da doluyo biberon diyor..ben mesela işe de götürmek zorunda kalırım herhalde pompayı..bütüngün sütler taşar yoksaa

dolsun taşsın sütlerimiz inşallaaaaaaaaaahhhh
bakalım ben de düşünüyorum, aksine sütüm bol olursa alcam, ziyan olmasın, sağıp dolaba atarım, gece 1 defa eşim uyanır verir diyorum en azında bir kaç saat kesintisiz uyurum ben de, yine doktora vs gitmem gerekebilir ya da az olduğu durumlarda dolaptakini değerlendrebilirim ama acelem yok doğumdan sonra duruma göre artık

nasılsınız kızlar,
geçmiş olsun rahatsızlık olanlara okudum ama tek tek alıntı yapamıyorum
benimde cuma günü ayrıntılım

bu arada ben madela kullandım ilkinde çalışırken işyerinde sağıyordum çok memnundum tavsiye ederim
chicconun falan hiç bir işe yaramıyor

Selam kizlar, gece ve sabah toplam 3 kez bacakta baldirimda top gibi kasilmis parca olustu. Elini degince yumurta var gibi oluyor feci cok aciyor. Bacak kasilmasi mi bu? Nolcak napcaz bilemedik?? Yasayan var mi??? Hala basinca acisi oluyor.

Sağol canim Rabbim dieğen herkeze nasip etsin, Rabbim hepinizi yuvasinda mutlu kilsin icinde benide inşallah.
Ben 22 yildir batikentte oturuyordum, evlenince borc harc düğün masraflari falan
Batikenttin kiralari bizi asinca butaraftan ev kiralamistik sonra burdan evi almak nasip oldu,
Batikentti esimde bende cok seviyoruz oda 24 yillik batikentli :-D
Burayi ben hiç bilmiyorum çok karışık etimesgut ama evim cok güzel :-D
Beklarim çaya corbaya

Selam kizlar, gece ve sabah toplam 3 kez bacakta baldirimda top gibi kasilmis parca olustu. Elini degince yumurta var gibi oluyor feci cok aciyor. Bacak kasilmasi mi bu? Nolcak napcaz bilemedik?? Yasayan var mi??? Hala basinca acisi oluyor.

Gunaydin canim geçmiş olsun. Evet kasilma bende bi kac zamandir var ara ara oluyor
Dun iki bacağıma birden girdi feryat figan uykudan uyandim acisina.
Dun butun gun ozellikle sağ bacağım çok ağrıdı, yürürken falan hep acisini hissettim.
Bugünde biraz var ağrısı hala çok kötü oluyor gecmis olsun

Günaydın anneler herkeseSağlıklı huzurlu mutlu bir gün diliyoruz bebişimle herkese

Herkez iyidir umarım ve hersey yolundadir, kizcem iyi keyfi yerinde içerde raks ediyor maşallah; ama benim sabahlari
Belimin tam ortasinda bir ağrım oluyor ve nefes alamiyorum o an nasıl fena batiyor
Hemen doğruluyorum yatakta, bir sure sonra geçiyor ama bu hergun oluyor her yattigimda oluyor özellikle sirt üstü yatinca.
Boyle birsey yaşayan varmi kızlar

günaydın herkese keyifler nasıl herkes iyi ve keyifli olur inşallah benimde bel ağrılarım var fazlasıyla bu arada doktora gitmeme oğluşumu görmeme 2 gün kaldı :) gelsin çarşamba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…