- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
gününüz aydınlık haftanız hayırlı olsun güzel annişler ve bebişleri..... yine evde bi hafta sonu geçirdikten sonra haftanın ilk mesaisine başladım ben ev hanımı olmak istiyorum sankim :S bugün ayrıntılı ultrasonum var çok gerginim nedense hemen öğlen olsada gitsem diye bekliyorum dua edin lütfen
saol canım seninde inş. :) bende bende artık ev hanımı olmak isyorum oğluşumla sabah uykusu yapmak istiyorum :) hayırlı olsun sonucunu yazarsın ayrıntılının tatllım
inşallah canım birde oruç için doktoruma gitmeyi düşünüyorum gittiğim bi doktor aklından geçirme dediysede içim rahat değil kendi doktorumada danışacam bi yandan tutiim diyorum bi yandan ya bebek etkilenirse diyorum içim rahat değil iki anlamdada bi gün tutup bi gün tutmasam nasıl olur dicem doktora sonuçta üzerimde borç birikecek seneyede bebek emzirecez biriktirmek istemiyorum ve sevmiyorum
ben tutamam diye düşünüyorum normalde de çok su içen biriyim zaten böyle bebeğim etkilenir bişey olur diye korkarım zaten ilki düşük benim bu biraz fazla kıymetli benim için allah hep sağlıklarını versin inşallah :) sor tabi ama bu kadar uzun saate( 16-17 saate) doktorlar izin vermez tatlım sanki ama şansını genede dene derim ...allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :)
tutmayı düşünüyorum die bile hep kızıyorlar bende normalde günde 3-4 litre su içiyorum ama vicdan işte bilmiyorum kendimi suçlu hissederim gibi geliyor farklı bi his ne bilim olmadı arada bir tutarım hafta sonları bu düşünceme doktor ne dicek bakıcam artık sonuçta tek başıma değilim biliyorum ama annelerimiz ramazanlarda hep tutmuşlar hamileliklerinde bizmi çok nazlıyız bilemedim ki
Selam kizlar, gece ve sabah toplam 3 kez bacakta baldirimda top gibi kasilmis parca olustu. Elini degince yumurta var gibi oluyor feci cok aciyor. Bacak kasilmasi mi bu? Nolcak napcaz bilemedik?? Yasayan var mi??? Hala basinca acisi oluyor.
Gunaydin canim geçmiş olsun. Evet kasilma bende bi kac zamandir var ara ara oluyor
Dun iki bacağıma birden girdi feryat figan uykudan uyandim acisina.
Dun butun gun ozellikle sağ bacağım çok ağrıdı, yürürken falan hep acisini hissettim.
Bugünde biraz var ağrısı hala çok kötü oluyor gecmis olsun
valla hisle alakalı ama biraz da 18 saatlik açlık bebeğe ne yapar.
kış ayları olsa tutmakta bir sakınca yok ama ben dayanamayacağımı biliyorum,
normalde vicdan azabı çekerim ama ilk kez konu benden başka bir can ve inşallah sıkıntısız atlatırız cümlemiz.
bende oruç tutmayı düşünüyorum çünkü ben hamileliğimin başından beri hiç bi sıkıntı çekemdim çok lşükür ne mide bulantısı ne ağrı ne sızı öncesinde nasılsam şimdide öyleyim. yani Allahım bana böyle bir iyilik yaptıysa en azından ben tutabildiğim kadar denemeyi düşünüyorum. bakarım çok kötü oldum bozarım . ama benim dr izin verdi bünyenle alakalı dedi. ki ben oğlumda dokuz aylık hamileydim hatta ramazan bayramından 3 gün sonra oğluşum oldu o zaman bile tutmuştum. yani çok şükür bünyem dayanıklı umarım bişey olmaz kızımada banada..
valla hisle alakalı ama biraz da 18 saatlik açlık bebeğe ne yapar.
kış ayları olsa tutmakta bir sakınca yok ama ben dayanamayacağımı biliyorum,
normalde vicdan azabı çekerim ama ilk kez konu benden başka bir can ve inşallah sıkıntısız atlatırız cümlemiz.
gününüz aydınlık haftanız hayırlı olsun güzel annişler ve bebişleri..... yine evde bi hafta sonu geçirdikten sonra haftanın ilk mesaisine başladım ben ev hanımı olmak istiyorum sankim :S bugün ayrıntılı ultrasonum var çok gerginim nedense hemen öğlen olsada gitsem diye bekliyorum dua edin lütfen
Gunaydin canim geçmiş olsun. Evet kasilma bende bi kac zamandir var ara ara oluyor
Dun iki bacağıma birden girdi feryat figan uykudan uyandim acisina.
Dun butun gun ozellikle sağ bacağım çok ağrıdı, yürürken falan hep acisini hissettim.
Bugünde biraz var ağrısı hala çok kötü oluyor gecmis olsun
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..
doktoruna söyle, magnezyum tablet verir canım,Selam kizlar, gece ve sabah toplam 3 kez bacakta baldirimda top gibi kasilmis parca olustu. Elini degince yumurta var gibi oluyor feci cok aciyor. Bacak kasilmasi mi bu? Nolcak napcaz bilemedik?? Yasayan var mi??? Hala basinca acisi oluyor.
bel ağrıları bendede var, rahim büyüdüğü için baskı artıyor belimize artıkHerkez iyidir umarım ve hersey yolundadir, kizcem iyi keyfi yerinde içerde raks ediyor maşallah; ama benim sabahlari
Belimin tam ortasinda bir ağrım oluyor ve nefes alamiyorum o an nasıl fena batiyor
Hemen doğruluyorum yatakta, bir sure sonra geçiyor ama bu hergun oluyor her yattigimda oluyor özellikle sirt üstü yatinca.
Boyle birsey yaşayan varmi kızlar
16 saat bebeğide aç susuz bırakırsın bence, sen bilirsin, Allah'la kul arasına kimse giremezinşallah canım birde oruç için doktoruma gitmeyi düşünüyorum gittiğim bi doktor aklından geçirme dediysede içim rahat değil kendi doktorumada danışacam bi yandan tutiim diyorum bi yandan ya bebek etkilenirse diyorum içim rahat değil iki anlamdada bi gün tutup bi gün tutmasam nasıl olur dicem doktora sonuçta üzerimde borç birikecek seneyede bebek emzirecez biriktirmek istemiyorum ve sevmiyorum
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımallah razı olsun canım neden böyle kasıldım gerildim bilmiyorum eşimde yok illa tek gitme dedi bana ama annemde gelemeyecek sanırım :S inş. herhangi bir sorun yaşamam :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?