2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
gününüz aydınlık haftanız hayırlı olsun güzel annişler ve bebişleri..... yine evde bi hafta sonu geçirdikten sonra haftanın ilk mesaisine başladım ben ev hanımı olmak istiyorum sankim :S bugün ayrıntılı ultrasonum var çok gerginim nedense hemen öğlen olsada gitsem diye bekliyorum dua edin lütfen

günaydın yine bi pazartesi haftasonlarım benim yoğun geçtiği için pazartesi sendromu bende olmuyor aksine cuma sendromum var benim umarım bu hafta herkes için güzel geçer Allah hastalara şifa dertlilere deva versin

saol canım seninde inş. :) bende bende artık ev hanımı olmak isyorum oğluşumla sabah uykusu yapmak istiyorum :) hayırlı olsun sonucunu yazarsın ayrıntılının tatllım

saol canım seninde inş. :) bende bende artık ev hanımı olmak isyorum oğluşumla sabah uykusu yapmak istiyorum :) hayırlı olsun sonucunu yazarsın ayrıntılının tatllım

inşallah canım birde oruç için doktoruma gitmeyi düşünüyorum gittiğim bi doktor aklından geçirme dediysede içim rahat değil kendi doktorumada danışacam bi yandan tutiim diyorum bi yandan ya bebek etkilenirse diyorum içim rahat değil iki anlamdada bi gün tutup bi gün tutmasam nasıl olur dicem doktora sonuçta üzerimde borç birikecek seneyede bebek emzirecez biriktirmek istemiyorum ve sevmiyorum

ben tutamam diye düşünüyorum normalde de çok su içen biriyim zaten böyle bebeğim etkilenir bişey olur diye korkarım zaten ilki düşük benim bu biraz fazla kıymetli benim için allah hep sağlıklarını versin inşallah :) sor tabi ama bu kadar uzun saate( 16-17 saate) doktorlar izin vermez tatlım sanki ama şansını genede dene derim ...allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :)

tutmayı düşünüyorum die bile hep kızıyorlar bende normalde günde 3-4 litre su içiyorum ama vicdan işte bilmiyorum kendimi suçlu hissederim gibi geliyor farklı bi his ne bilim olmadı arada bir tutarım hafta sonları bu düşünceme doktor ne dicek bakıcam artık sonuçta tek başıma değilim biliyorum ama annelerimiz ramazanlarda hep tutmuşlar hamileliklerinde bizmi çok nazlıyız bilemedim ki

valla hisle alakalı ama biraz da 18 saatlik açlık bebeğe ne yapar.
kış ayları olsa tutmakta bir sakınca yok ama ben dayanamayacağımı biliyorum,
normalde vicdan azabı çekerim ama ilk kez konu benden başka bir can ve inşallah sıkıntısız atlatırız cümlemiz.

Selam kizlar, gece ve sabah toplam 3 kez bacakta baldirimda top gibi kasilmis parca olustu. Elini degince yumurta var gibi oluyor feci cok aciyor. Bacak kasilmasi mi bu? Nolcak napcaz bilemedik?? Yasayan var mi??? Hala basinca acisi oluyor.

kızlar bu dönemde kasılma cok normal. ve tek çaresi bol sıvı tüketmek ve magnezyum içmek.. bu eksiklikten oluyor zaten.. günde duruma göre 3 kere içebiliyorsunuz... geçmiş olsun..

haklısın tatlım bakim doktor ne dicek arada bir hafta sonları falan tutabilirsem tutarım :)

bende oruç tutmayı düşünüyorum çünkü ben hamileliğimin başından beri hiç bi sıkıntı çekemdim çok lşükür ne mide bulantısı ne ağrı ne sızı öncesinde nasılsam şimdide öyleyim. yani Allahım bana böyle bir iyilik yaptıysa en azından ben tutabildiğim kadar denemeyi düşünüyorum. bakarım çok kötü oldum bozarım . ama benim dr izin verdi bünyenle alakalı dedi. ki ben oğlumda dokuz aylık hamileydim hatta ramazan bayramından 3 gün sonra oğluşum oldu o zaman bile tutmuştum. yani çok şükür bünyem dayanıklı umarım bişey olmaz kızımada banada..

ama kesinlikle bünye ile alakalı kızlar kendinizi illa tutacağım diye zorlamayın herkes kendisini dayanma noktasını bilir. mesela ben sıcaktanda çok etkilenmem.

Herkeze günaydınnn güzel haftalar dr. Kontrolleri olanlarda güzel haberlerle gelmelerini diliyorummm

benim midem zaten sakat geçen yılda oruç tuttuğumda defalarca fenalaştım midemede güvenmyorum açıkçası ve aşırı su tükettiğimden çekiniyorum ama dediğin gibi deneyecem inş. rabbim hepimizin halini en iyi bilen ....maşallah sen tutabilmişsin allah gönlüne göre versin ...benim ilk 3.5 4 ayım bulantı ile geçti çok ağırdım ...

ewet canım hamılelerın sık sık ve az yemelerı gerektıgını bolda su ıcmelerı gerektıgını bılıyorum hava sıcak su kaybımız cok gunlerde uzun tabı herkes kendı bılır fakat gecen yıl tek basıma bıle zorlandıgım gunler olmustu.simdi iki kişi daha zor gıbı glıyor bana.bıde hamılelıgımın basından berı bulantı kusma yasıyorum.daha yenı yenı bıseyler yemeye basladım bu yıl tutamayacagım maalesef.

yani çok şükür ben hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum çünkü hiç bi sıkıntım yok . su konusuna gelincede iftar ve sahur arası telafi ederim gibime geliyor normalde zaten çok yemek yemem ben sabah ve öğle akşam yemeklerim yok sadece bi kase yoğurt. sahurda kalktığımdada güzelce yersem sıkıntı olmaz yine iki öğün olacak benim için. yani aldığım besin değerleri çok değişmeyecek ohh işyerimde klimalı zaten . yani tüm şartlar tutyor sadece yaşayıp görmek gerek inşllhhhh son dakika sıkıntı olmaz ki bende haziran 15 doğumluyum ramazanda olmuşum annem ben tuttum diyor hatta bir gün önce tarlaya gitmiş oruç ağız akşamına ben olmuşum

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..

Benim de aynen canim dun oldu bugun hala aciyor ozellikle sagda sorun var insallah bida olmaz diyorum ama yapacak bir sey yok

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..

allah razı olsun canım neden böyle kasıldım gerildim bilmiyorum eşimde yok illa tek gitme dedi bana ama annemde gelemeyecek sanırım :S inş. herhangi bir sorun yaşamam :18::18::18::18:

Selam kizlar, gece ve sabah toplam 3 kez bacakta baldirimda top gibi kasilmis parca olustu. Elini degince yumurta var gibi oluyor feci cok aciyor. Bacak kasilmasi mi bu? Nolcak napcaz bilemedik?? Yasayan var mi??? Hala basinca acisi oluyor.
doktoruna söyle, magnezyum tablet verir canım,
geçmiş olsun

bel ağrıları bendede var, rahim büyüdüğü için baskı artıyor belimize artık

16 saat bebeğide aç susuz bırakırsın bence, sen bilirsin, Allah'la kul arasına kimse giremez
ben tutamıyorum senelerdir rahatsızlığım var, her ramazan ağlardım ama bu sene bebeğim var

allah razı olsun canım neden böyle kasıldım gerildim bilmiyorum eşimde yok illa tek gitme dedi bana ama annemde gelemeyecek sanırım :S inş. herhangi bir sorun yaşamam :18::18::18::18:
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

bende kötü şeyler okuyunca etkileniyorum, şu cuma gelsede iyi olduğunu bilsem kuzumun
içim rahatlıcak

Günaydın herkese bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…