2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..

rabbim hepimize ve yavrularımıza sağlık sıhhat verir inş. kötü düşünmek istemediğim halde aklıma geliyor ve etkileniyorum elimde olmadan ...hayırlısıyla atlatırız inşallah...

bende geceler boyu saçma sapan rüyalar görüp duruyorum zaten sinir oldum kocama iyice .tabi anlatmıyorum kocama o dereece saçma sapan şeyler.

bende geceler boyu saçma sapan rüyalar görüp duruyorum zaten sinir oldum kocama iyice .tabi anlatmıyorum kocama o dereece saçma sapan şeyler.
aynı şey bendede var zaten derin uykuya hasretim kısa kıs uykuya dalıyorum ondada saçma sapan şeyler :)

kızlar be arada kapı süsü bebek şekeri hakkında değişik fikirleriniz varmı?
hımm daha erken diye düşündüğümden araştırmadım ama son ayda araştırmaya başlarım çok düzel kurabiyeler var isminide yazdırıyorsun ve minik süslü çerçeveler var bebeğin yeni doğumuna ait fotosunu koyup dağıtabiliyorlar

haftanın 6 günü işteyim tatlım hemde akşam 7 ye kadar..o yüzden biz oğluşumla seni bekleriz çaya :) etimesgut merkezde markete gidiyorsundur belki alnıaçıklar ismi oraya çok yakın işyerim aynı sokakta..inşallah tanışırız birgün..

kızlar be arada kapı süsü bebek şekeri hakkında değişik fikirleriniz varmı?

canım bende yaptırmayı düşünüyorum ama biraz daha zaman geçsin öyle..kendimce bakınıyorum fikir olsun diye şöyle..çok güzel şeyler var insan karar veremiyor..ekimin başı gibi yaptırırım diye düşünüyorum..

Selam kızlarrrr kontrolü olan annişler güzel haberlerle gelin

çoookk hamaratsınnnnnnn sen yaaaa kıskanıyorum baaaakkk canım çok güzel bayıldım, keşke ben de örgü blsem de yapsam. Yalnız nacizane fikrim tüller o kafa kısmından çıkmış ya arkasında mı olsa acaba diye düüşündüm ama :44:

bende alttan çıkaracağım tütü etek gibi olacak inşllh

Son düzenleme:

Insallah canim tanisiriz yakinmisiz baya ;-) kontrollere nereye gidiyorsun

kızlar merhaba, uzun zamandır yazmadım , hekese mutlu haftalar diliyorum.
yahu ben çok kilo aldım yaaa, söylemeye bile utanıyorum, okadarda yemek yemiyorum yani normal yiyorum ama epeyce almışım:18:
Sizler kaç kilo aldınız, bak öyle 3-5 kilo demeyin ağlarım hee

arkadaşlar az önce doktorumun yanına uğradım servikal uzunluğun kısa dedi radyoloji uzmanına git ayrıntılı baksın dedi bu neyle alakalı birşeydi kasıklarımdan aşağı aşırı kramp olduğunu söyleyince baktı rahim açıklığına bakılsın dedi bu kötü bişeymi?? ayrıntılı öncesi biraz moral bozukluğu oldu bende bunu yaşayan kimse varmı ??

Kızlar gecelik ve pijama için çok güzel bir site buldum hemde fiyatları diğer lohusa geceliklerine göre öyle çok uçuk değil bence. bir bakın isterseniz benim çok hoşuma giden modeller var ama bedenler nasıl acaba. İzmirde olupta giden olur belki mağazasına yorum yaparsa çok sevinirim kumaşları falan nasıl diye :) Relax mode diye aratırsanız çıkıyor. İndirimli bölümünde falan güzel şeyler var

onu burda yaşayan arkadaşlar vardı sanırım, benim bilgim yok ama çok önemli birşey değildi sanırım.
sen gene de ihmal etme canım

onu burda yaşayan arkadaşlar vardı sanırım, benim bilgim yok ama çok önemli birşey değildi sanırım.
sen gene de ihmal etme canım

canım forumlara bakim dedim erken doğum rizki falandan bahsediyor hep buz gibi terler attım 2 de ayrıntılı ultrasonum var güya doktoruma oruç tutabilirmiyim die danışmak için gitmiştim böyle dedi kramplarım 50 ye katladı resmen...

merhaba kızlarrr doktordan geldim detaylının sonuclarına baktı hersey normal dedi ama ultrasonda bebeğimi göremedim daha yeni detajlı cekilmiş gerek yok dedi en son 2 ay önceki ultrason kagıdı var gıcık doktor zaten son kez gittim yeni hastaneye baslıyorum 9 gün sınra =) doktordan sonra eşimle alışverişe gitiikkk oglumuza ciciler aldıkk, onları diger sayfaya eklicem şimdiiii

Benimde miyomlarim oldugu icin het gittigimde servikal uzunluga bakiyorlarkisalmis olsa bile 4ayini yatarak gecirirsin en kotusu.bisey cikmaz insallah.hep korkutuyo bu doktorlar insani

canım ne kadrmış kısalık. 2 cm nin altına inerse dikiş atılır dedi bana doktorum benim 35 mm di. bir arkadasmın da aynıydı ama o yatmamış cok dolaşmış 30 haftalık doğum yaptı.dikkat etmek gerekiyor. inş kötü bişey yoktur.

başta ben de cok korkmustum ama cocuk yukarı cıkarsa kısalmıyor. bi arkaasım da 2,7 ile 36 haftaya kadar dayanmıştı..

Aglama ben 17-18 kilo aldim. Kullandigim vitaminlerden ve sigarayi biraktigim icin... Beni cok fazla zorluyor, nefes alislarim da hareketlerimde. Doktora yalvariyorum resmen bu vitamini keselim diye, asla olmaz dedi. Birak kiloyla ugrasmayi o vitaminin neler yaptigini bilsen 40 kilo ya gikin cikmaz dedi. Benimde gikim falan cikmadi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…