- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..
rabbim hepimize ve yavrularımıza sağlık sıhhat verir inş. kötü düşünmek istemediğim halde aklıma geliyor ve etkileniyorum elimde olmadan ...hayırlısıyla atlatırız inşallah...doktoruna söyle, magnezyum tablet verir canım,
geçmiş olsun
bel ağrıları bendede var, rahim büyüdüğü için baskı artıyor belimize artık
16 saat bebeğide aç susuz bırakırsın bence, sen bilirsin, Allah'la kul arasına kimse giremez
ben tutamıyorum senelerdir rahatsızlığım var, her ramazan ağlardım ama bu sene bebeğim var
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
bende kötü şeyler okuyunca etkileniyorum, şu cuma gelsede iyi olduğunu bilsem kuzumun
içim rahatlıcak
Günaydın herkese bu arada..
bende geceler boyu saçma sapan rüyalar görüp duruyorum zaten sinir oldum kocama iyice .tabi anlatmıyorum kocama o dereece saçma sapan şeyler.
hımm daha erken diye düşündüğümden araştırmadım ama son ayda araştırmaya başlarım çok düzel kurabiyeler var isminide yazdırıyorsun ve minik süslü çerçeveler var bebeğin yeni doğumuna ait fotosunu koyup dağıtabiliyorlarkızlar be arada kapı süsü bebek şekeri hakkında değişik fikirleriniz varmı?
Sağol canim Rabbim dieğen herkeze nasip etsin, Rabbim hepinizi yuvasinda mutlu kilsin icinde benide inşallah.
Ben 22 yildir batikentte oturuyordum, evlenince borc harc düğün masraflari falan
Batikenttin kiralari bizi asinca butaraftan ev kiralamistik sonra burdan evi almak nasip oldu,
Batikentti esimde bende cok seviyoruz oda 24 yillik batikentli :-D
Burayi ben hiç bilmiyorum çok karışık etimesgut ama evim cok güzel :-D
Beklarim çaya corbaya
kızlar be arada kapı süsü bebek şekeri hakkında değişik fikirleriniz varmı?
BEKDİKLİ: BEBEK MEVLUT ŞEKERİ VE YAPILIŞI ben bundan 50 tane yapmayı düşünüyorum
Selam kızlarrrr kontrolü olan annişler güzel haberlerle gelin
çoookk hamaratsınnnnnnn sen yaaaa kıskanıyorum baaaakkkcanım çok güzel bayıldım, keşke ben de örgü blsem de yapsam. Yalnız nacizane fikrim tüller o kafa kısmından çıkmış ya arkasında mı olsa acaba diye düüşündüm ama :44:
haftanın 6 günü işteyim tatlım hemde akşam 7 ye kadar..o yüzden biz oğluşumla seni bekleriz çaya :) etimesgut merkezde markete gidiyorsundur belki alnıaçıklar ismi oraya çok yakın işyerim aynı sokakta..inşallah tanışırız birgün..
arkadaşlar az önce doktorumun yanına uğradım servikal uzunluğun kısa dedi radyoloji uzmanına git ayrıntılı baksın dedi bu neyle alakalı birşeydi kasıklarımdan aşağı aşırı kramp olduğunu söyleyince baktı rahim açıklığına bakılsın dedi bu kötü bişeymi?? ayrıntılı öncesi biraz moral bozukluğu oldu bende bunu yaşayan kimse varmı ??
onu burda yaşayan arkadaşlar vardı sanırım, benim bilgim yok ama çok önemli birşey değildi sanırım.
sen gene de ihmal etme canım
arkadaşlar az önce doktorumun yanına uğradım servikal uzunluğun kısa dedi radyoloji uzmanına git ayrıntılı baksın dedi bu neyle alakalı birşeydi kasıklarımdan aşağı aşırı kramp olduğunu söyleyince baktı rahim açıklığına bakılsın dedi bu kötü bişeymi?? ayrıntılı öncesi biraz moral bozukluğu oldu bende bunu yaşayan kimse varmı ??
kızlar merhaba, uzun zamandır yazmadım , hekese mutlu haftalar diliyorum.
yahu ben çok kilo aldım yaaa, söylemeye bile utanıyorum, okadarda yemek yemiyorum yani normal yiyorum ama epeyce almışım:18:
Sizler kaç kilo aldınız, bak öyle 3-5 kilo demeyin ağlarım hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?