Aglama ben 17-18 kilo aldim. Kullandigim vitaminlerden ve sigarayi biraktigim icin... Beni cok fazla zorluyor, nefes alislarim da hareketlerimde. Doktora yalvariyorum resmen bu vitamini keselim diye, asla olmaz dedi. Birak kiloyla ugrasmayi o vitaminin neler yaptigini bilsen 40 kilo ya gikin cikmaz dedi. Benimde gikim falan cikmadi:))
dün merhaba bebk programında konuk
futbolcu sabrinin eşiydi kadın ilk 3 ayda 12 kilo almış
gerisini demeyim dedi,ondan öncede nuray sayarı vardı
oda gebelikte 40 kilo almış heee sağlıklımı değil ama
gebelikte boğaza hakim olmak çok zor bencede
dün merhaba bebk programında konuk
futbolcu sabrinin eşiydi kadın ilk 3 ayda 12 kilo almış
gerisini demeyim dedi,ondan öncede nuray sayarı vardı
oda gebelikte 40 kilo almış heee sağlıklımı değil ama
gebelikte boğaza hakim olmak çok zor bencede
günaydın herkese keyifler nasıl herkes iyi ve keyifli olur inşallah benimde bel ağrılarım var fazlasıyla bu arada doktora gitmeme oğluşumu görmeme 2 gün kaldı :) gelsin çarşamba :)
BEKDİKLİ: BEBEK MEVLUT ŞEKERİ VE YAPILIŞI ben bundan 50 tane yapmayı düşünüyorum
arkadaşlar az önce doktorumun yanına uğradım servikal uzunluğun kısa dedi radyoloji uzmanına git ayrıntılı baksın dedi bu neyle alakalı birşeydi kasıklarımdan aşağı aşırı kramp olduğunu söyleyince baktı rahim açıklığına bakılsın dedi bu kötü bişeymi?? ayrıntılı öncesi biraz moral bozukluğu oldu bende bunu yaşayan kimse varmı ??
merhaba kızlarrr doktordan geldim detaylının sonuclarına baktı hersey normal dedi ama ultrasonda bebeğimi göremedim daha yeni detajlı cekilmiş gerek yok dedi en son 2 ay önceki ultrason kagıdı var gıcık doktor zaten son kez gittim yeni hastaneye baslıyorum 9 gün sınra =) doktordan sonra eşimle alışverişe gitiikkk oglumuza ciciler aldıkk, onları diger sayfaya eklicem şimdiiii
2 gün önce arkadaşımın bebek mevlütü vardı bu da kızı bayıldım ya henüz 16 günlük
Eki Görüntüle 750937 Eki Görüntüle 750936 Eki Görüntüle 750933 Eki Görüntüle 750935
ayyy canım ben halime şükretmeye başladım sanırım, 40 kg ne demek, bir insan kilosu daha kadıncağızın üstüne binmiş.
etrafımdakiler genel olarak ortalama 6 kg filan almış hep, ben fazlamı önden gidiyorum diye düşünmüştüm. ama demekki vucuda lazımki depoluyor, çikolatayı kesmeye karar verdim. ama dondurmaya bi engel koymak istemiyorum çünkü yazın dondurma olmadan nasıl geçer :))
şaka gibi.... 3 ay sonra ne yapmış acaba?? ben hamileliğimi öğrendiğimde kendimi koşullandırdım. beslenme şeklim hiç değişmedi. şükür iyi aldım henüz. vitaminler iştah açar sandım ama değişen bişey olmadı.
bende 6-7 kilo aldım cuma günü kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
o pek hoş karsılamıyor kıloyu 70 le hamile kaldım bıde benım kuzular iki tane doğum zor olur dıyor
maşallah canım benim bak bide senin ikzmiş, bence hiçte abartılı kilo almamışsın,
dr daha iyi bilir tabiki ama demekki sen tekil gebelik olsan 3.5 kg alacaktın gayettt iyi bence süper
çokkk şekerlerrr bunlar bayıldımmBEKDİKLİ: BEBEK MEVLUT ŞEKERİ VE YAPILIŞI ben bundan 50 tane yapmayı düşünüyorum
galiba kızlar facede kurup kurdu büyük çoğunluğu orada yazıyoHerkez nerelerde.....
Normalde sayfalar alir basini giderdi kimsecikler yokmu :-(
Tatildemi yoksa herkez
geçmiş olsun canım .nette yazılanlara çok takılma boşver doktorun güzel şeyler söler inş .hayırlı haberlerle gel inşcanım forumlara bakim dedim erken doğum rizki falandan bahsediyor hep buz gibi terler attım 2 de ayrıntılı ultrasonum var güya doktoruma oruç tutabilirmiyim die danışmak için gitmiştim böyle dedi kramplarım 50 ye katladı resmen...
gözün aydın canım .seninle aynı hastaneye gidiyorduk bende bıraktım artık gitmiyorum ama doğumumu nerde yapıcağıma karar veremedim henüz .kafam çok karışık .sen konaktamı doğum yapıcaksın karar verdin mimerhaba kızlarrr doktordan geldim detaylının sonuclarına baktı hersey normal dedi ama ultrasonda bebeğimi göremedim daha yeni detajlı cekilmiş gerek yok dedi en son 2 ay önceki ultrason kagıdı var gıcık doktor zaten son kez gittim yeni hastaneye baslıyorum 9 gün sınra =) doktordan sonra eşimle alışverişe gitiikkk oglumuza ciciler aldıkk, onları diger sayfaya eklicem şimdiiii
her doktorun yaklaşımı farklı galiba .benimki bol bol su ,hergün sebze meyva dondurma yememi söledi geçenki randevumda .şaşırdım bende doğrusu .içinde süt var ya dondurmanın heralde onun için dedi .hergün bir kase dondurm yiyorum çok büyük kase değil tabiiiayyy canım ben halime şükretmeye başladım sanırım, 40 kg ne demek, bir insan kilosu daha kadıncağızın üstüne binmiş.
etrafımdakiler genel olarak ortalama 6 kg filan almış hep, ben fazlamı önden gidiyorum diye düşünmüştüm. ama demekki vucuda lazımki depoluyor, çikolatayı kesmeye karar verdim. ama dondurmaya bi engel koymak istemiyorum çünkü yazın dondurma olmadan nasıl geçer :))
bende 6-7 kilo aldım cuma günü kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
o pek hoş karsılamıyor kıloyu 70 le hamile kaldım bıde benım kuzular iki tane doğum zor olur dıyor
merhaba kızlarrr doktordan geldim detaylının sonuclarına baktı hersey normal dedi ama ultrasonda bebeğimi göremedim daha yeni detajlı cekilmiş gerek yok dedi en son 2 ay önceki ultrason kagıdı var gıcık doktor zaten son kez gittim yeni hastaneye baslıyorum 9 gün sınra =) doktordan sonra eşimle alışverişe gitiikkk oglumuza ciciler aldıkk, onları diger sayfaya eklicem şimdiiii
ayyy canım o hangi vitamin öyle bende kullanıyorum vitamin, ismi "decavit" günde 1 tane alıyorum. bide günde 2 defa kan ilacı alıyorum, geçen hafta ayrıca 5 tanede kan iğnesi oldum. bugün bir arkadaşımla görüştüm onun kusmaları devam ediyormuş 5.5 aylık daha 3-4 kg almış. bende 5 aylığım 10 kg aldım :18:
evt sanki koca bi insan kilosu gibi bencede anormal ama işte bu ünlüler fln nasıl böyle yapıyorlar
yok hamile koçları fln oluyomuş ya kimsemi dur dememiş
ne dondurma mı benimde en zayıf noktam ama 1 kase de 300calsiyum var yanlış hatırlamıyorsam bence faydalı
benim ilk 4 ay hiç iştahım yoktu sürekli bulantı ve kusma halindeydim sonradan bir açıldı iştahım
yarın uzun uzun anlatırım artık nasıl olsa buluşcaz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?