2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slm kızlar anca gelebildim henüz fotolarıda ekleyemedim
dün çok yogunduk eşim evi süpürmüştü bende bugün kırk saatte vileda yaptım
ne çabuk yoruluyorum şaşıyorum kendime

princetor cnm ben kullanıyorum o markayı hatta geçen akşam
eşimle bizim burdaki relax mode magazasına gittik
yazlık çok güzel lohusa takımları vardı ama bizim kışa denk gelcek
die bişey bulamadım yeni sezon gelince bakarım artık dedim
indirm tarafında pek bişey kalmamıştı ama güzel oluyor takımları
bide marks&spencerın pişamaları takımları fln dayanıklı oluyor
ben bi takım uzun bi takımda gecelikli almayı düşünüyorum

bide ben bu bebişin o ayaklarını yerim maşallah bu bebişe
allah uzun ve çok güzel bir ömür nasip eylesin içim açıldı resmen

ayyy canım o hangi vitamin öyle bende kullanıyorum vitamin, ismi "decavit" günde 1 tane alıyorum. bide günde 2 defa kan ilacı alıyorum, geçen hafta ayrıca 5 tanede kan iğnesi oldum. bugün bir arkadaşımla görüştüm onun kusmaları devam ediyormuş 5.5 aylık daha 3-4 kg almış. bende 5 aylığım 10 kg aldım :18:

dün merhaba bebk programında konuk
futbolcu sabrinin eşiydi kadın ilk 3 ayda 12 kilo almış
gerisini demeyim dedi,ondan öncede nuray sayarı vardı
oda gebelikte 40 kilo almış heee sağlıklımı değil ama
gebelikte boğaza hakim olmak çok zor bencede

Merhaba kızlar oruç meselesi konuşulmuş bende bir ara deniyim mi dedim ama yok tutamam normalde bile çok zor oruç tutan biri olarak hiç denemeyi düşünmüyorum sonuçta yaradanım kadına hamilelik , lohusalık, emzirme döneminde böyle bir ayrıcalık tanımış gerekmyok maceraya en azından ben bünyemi bildiğim için hiç zorlamıyım.

ayyy canım ben halime şükretmeye başladım sanırım, 40 kg ne demek, bir insan kilosu daha kadıncağızın üstüne binmiş.
etrafımdakiler genel olarak ortalama 6 kg filan almış hep, ben fazlamı önden gidiyorum diye düşünmüştüm. ama demekki vucuda lazımki depoluyor, çikolatayı kesmeye karar verdim. ama dondurmaya bi engel koymak istemiyorum çünkü yazın dondurma olmadan nasıl geçer :))

şaka gibi.... 3 ay sonra ne yapmış acaba?? ben hamileliğimi öğrendiğimde kendimi koşullandırdım. beslenme şeklim hiç değişmedi. şükür iyi aldım henüz. vitaminler iştah açar sandım ama değişen bişey olmadı.

kızlar hepinize merhaba nasılsınız, hayırlı güzel bir hafta geçiririz inşallah..

günaydın herkese keyifler nasıl herkes iyi ve keyifli olur inşallah benimde bel ağrılarım var fazlasıyla bu arada doktora gitmeme oğluşumu görmeme 2 gün kaldı :) gelsin çarşamba :)

ahh şu çarşamba hemen gelsin diye bende evde dört dönüyorum canım , ayrıntılım var benimde inş. güzel geçerde hayırlı haberlerle geliriz topiğe

canım çok güzelmiş bunlar bende denicem bakalım becerebilecemiyim

canım bende var servikal kısalık 25mm di 13 haftamda dikiş atıldı yemek ve lavabo haricinde sürekli yatıyorum, iş falan yapma bol bol dinlen, korkma birşey olmadan atlatıcaz inş. bu günleride ...

canım gözün aydın bir sorun çıkmadan atlatmışsın ayrıntılını, darısı bizlere inşallah.

ayy bayıldım ben bu cimcimeye, Rabbim annesine babasına bağışlasın, maşallah ayakları tam yemelik

evt sanki koca bi insan kilosu gibi bencede anormal ama işte bu ünlüler fln nasıl böyle yapıyorlar
yok hamile koçları fln oluyomuş ya kimsemi dur dememiş
ne dondurma mı benimde en zayıf noktam ama 1 kase de 300calsiyum var yanlış hatırlamıyorsam bence faydalı

benim ilk 4 ay hiç iştahım yoktu sürekli bulantı ve kusma halindeydim sonradan bir açıldı iştahım
yarın uzun uzun anlatırım artık nasıl olsa buluşcaz biz

bende 6-7 kilo aldım cuma günü kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
o pek hoş karsılamıyor kıloyu 70 le hamile kaldım bıde benım kuzular iki tane doğum zor olur dıyor

bende 6-7 kilo aldım cuma günü kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
o pek hoş karsılamıyor kıloyu 70 le hamile kaldım bıde benım kuzular iki tane doğum zor olur dıyor

maşallah canım benim bak bide senin ikzmiş, bence hiçte abartılı kilo almamışsın,
dr daha iyi bilir tabiki ama demekki sen tekil gebelik olsan 3.5 kg alacaktın gayettt iyi bence süper

merhaba kızlarrrr .herkes iyidir inş .epeydir netim yoktu yazamadım .
bi kaç sayfa okudum kilolardan konuşulmuş bende 12 kilo aldım .ama nasıl aldım noldu hiç anlamadım doğrusu .
ilk gebeliğimde toplamda 15 kilo almıştım ama bu sefer 20 yi geçicem gibi gözüküyo .arada çok moralim bozulsada kilo işne kızım sağlıkla boşverrr diyorum kendimi avutuyorum .napalım kuzularımız sağlıkla doğsunlarda kilo verilir nasılsa .
geçmişe bakınayım biraz

maşallah canım benim bak bide senin ikzmiş, bence hiçte abartılı kilo almamışsın,
dr daha iyi bilir tabiki ama demekki sen tekil gebelik olsan 3.5 kg alacaktın gayettt iyi bence süper

valla doktorum biraz dan fazla sağlamcıdır o yüzden en ufak bıseyı bıle olumsuz tarafından gösterip beni frenler
bakalım o ne diyecek

çokkk şekerlerrr bunlar bayıldımm
Herkez nerelerde.....
Normalde sayfalar alir basini giderdi kimsecikler yokmu :-(
Tatildemi yoksa herkez
galiba kızlar facede kurup kurdu büyük çoğunluğu orada yazıyo
geçmiş olsun canım .nette yazılanlara çok takılma boşver doktorun güzel şeyler söler inş .hayırlı haberlerle gel inş
gözün aydın canım .seninle aynı hastaneye gidiyorduk bende bıraktım artık gitmiyorum ama doğumumu nerde yapıcağıma karar veremedim henüz .kafam çok karışık .sen konaktamı doğum yapıcaksın karar verdin mi

her doktorun yaklaşımı farklı galiba .benimki bol bol su ,hergün sebze meyva dondurma yememi söledi geçenki randevumda .şaşırdım bende doğrusu .içinde süt var ya dondurmanın heralde onun için dedi .hergün bir kase dondurm yiyorum çok büyük kase değil tabiii

masallah.
burda bir daha ultrason yok ayrintili sondu. doppler ile kalbini dinliyor, gobegimin boyunu olcuyor o kadar. son ayda cati muayenesinde bir sey gorurse anca sokuyormus ultrasona onda da bir sey gormez de sokmaz insallah.

centrum materna dha plus diye hamile vitamini. Icinde yok yok. Doktor her gittigimde soruyo aliyormusun diye , almam mi mutlaka alincak dediyse var bir bildigi:)) hergün iki kapsül, biri omega 3 digerinin icinde saymakla bitmez. A dan Zink e kadar...

ben Hamile kalmadan önce baslamistim vitamine. O zamandan da var kilo düsün artik yani.....

benimde midem bulandı ama bastırsın diye hep tuza bide o minik renkli şekerlere abandım. o yğzden vermedim. şükür ki üstüne almadım. evet yarın görüşeceğiz göbişleri şişirelim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…