Merhabalar herkes kilolardan bahsetmiş bende 18. haftadayım 4 kilo almışım :) doktorun verdiği eleviti kullanamıyorum , kullandığım kan ilacında folit asit var onu kullanıyorum, meyve yemeye çalışıyorum, balık yiyemiyorum ne yapacağım bilmiyorum..
Merhabalar herkes kilolardan bahsetmiş bende 18. haftadayım 4 kilo almışım :) doktorun verdiği eleviti kullanamıyorum , kullandığım kan ilacında folit asit var onu kullanıyorum, meyve yemeye çalışıyorum, balık yiyemiyorum ne yapacağım bilmiyorum..
kızlar en son 22 şubatta regli oldum 18 haftalık hamile olmam gerekmiyor mu ? Ama nete baktığımda 19 haftalık gösteriyor neden ?
canım bende baktım 19+3 görünüyor. yani 20. haftandasın. bu link doktorumun, hesaplama aracından baktım. bak istersen.
Prof.Dr. H.Mesut ÖZSOY[/Q
çok sağol canım,, hesaplamama göre 22 temmuzda kısmetse 20 haftalık olmam gerekiyor kafam karıştı
çokkk şekerlerrr bunlar bayıldımm
galiba kızlar facede kurup kurdu büyük çoğunluğu orada yazıyo
geçmiş olsun canım .nette yazılanlara çok takılma boşver doktorun güzel şeyler söler inş .hayırlı haberlerle gel inş
gözün aydın canım .seninle aynı hastaneye gidiyorduk bende bıraktım artık gitmiyorum ama doğumumu nerde yapıcağıma karar veremedim henüz .kafam çok karışık .sen konaktamı doğum yapıcaksın karar verdin mi
canım bende baktım 19+3 görünüyor. yani 20. haftandasın. bu link doktorumun, hesaplama aracından baktım. bak istersen.
Prof.Dr. H.Mesut ÖZSOY[/Q
çok sağol canım,, hesaplamama göre 22 temmuzda kısmetse 20 haftalık olmam gerekiyor kafam karıştı
hesaplama araçları birkaç gün oynuyor ama sonuçta söylediğin tarihe göre 19+ dasınyani 20. haftasın
Slm kizlar nasilsiniz ?? Bende bugün seker testi sonucumu aldim 164 cikmis biraz riskli cikti yarin sabah tekrardan test yapilacak , bizim icinde bu mübarek günlerde duanizi eksik etmeyin
slm kızlar nasılsınız giremiyorum kaç gündür
kızlar sizlerin doktoru oruç konusunda ne düsünüyo benimki tutma dedi ben aslında dayanırım ama bebegime zarar vermekten korkuyorum sizin fikrinizi almak isterim
az geçmişe baktım..oruç mevzusu geçmiş..
kızlar bunun doktora danışmakla alakası yok bence..zaten Allah bize kolay yolu göstermiş hamile lohusa ve emzikli olduğumuz sürece tutmayıp kaza edebiliriz ilerde..bu kadar ısrarcı olup bebişlere Allah korusun bir zarar vermeye hakkımız yok..bu yaz ayında yaklaşık 16-17 saat aç susuz kalmaya onay veren doktorun da aklına şaşmak gerek..biz içimizde can taşıyoruz.Allahtan bize emanet bebelerimiz şu an..biz onlara en iyi şekilde bakmakla sorumluyuz..bunun da yolu kendimize iyi bakmak..yemeğimiz suyumuz meyvemiz vitaminimiz aksamamalı..
bende yemeğe düşkün biri değilim suya da öyle..zorla içiyorum suyu..hamileliğimin başından beri de kılo almadım hala -1 kiloyla gidiyorum..ama söz konusu bebişimken açlığa susuzluğa ben dayansam da o yavrum içerde ne yapar bin kere düşünürüm..
size de oluyordur bençok acıkınca bebişim içerde kıpraşmaya başlıyor..bir de karnımdoyduğunda hareketleniyor..
herkesin fikrine saygılıyım ama bence iyi düşünün..şu an öncelik bebişlerimizin..
herkese hayırlı ramazanlar olsun inşallah...
Benimde miyomlarim oldugu icin het gittigimde servikal uzunluga bakiyorlarkisalmis olsa bile 4ayini yatarak gecirirsin en kotusu.bisey cikmaz insallah.hep korkutuyo bu doktorlar insani
canım ne kadrmış kısalık. 2 cm nin altına inerse dikiş atılır dedi bana doktorum benim 35 mm di. bir arkadasmın da aynıydı ama o yatmamış cok dolaşmış 30 haftalık doğum yaptı.dikkat etmek gerekiyor. inş kötü bişey yoktur.
başta ben de cok korkmustum ama cocuk yukarı cıkarsa kısalmıyor. bi arkaasım da 2,7 ile 36 haftaya kadar dayanmıştı..
kızlar hepinize merhaba nasılsınız, hayırlı güzel bir hafta geçiririz inşallah..
ahh şu çarşamba hemen gelsin diye bende evde dört dönüyorum canım , ayrıntılım var benimde inş. güzel geçerde hayırlı haberlerle geliriz topiğe
canım çok güzelmiş bunlar bende denicem bakalım becerebilecemiyim
canım bende var servikal kısalık 25mm di 13 haftamda dikiş atıldı yemek ve lavabo haricinde sürekli yatıyorum, iş falan yapma bol bol dinlen, korkma birşey olmadan atlatıcaz inş. bu günleride ...
canım gözün aydın bir sorun çıkmadan atlatmışsın ayrıntılını, darısı bizlere inşallah.
ayy bayıldım ben bu cimcimeye, Rabbim annesine babasına bağışlasın, maşallah ayakları tam yemelik
çokkk şekerlerrr bunlar bayıldımm
galiba kızlar facede kurup kurdu büyük çoğunluğu orada yazıyo
geçmiş olsun canım .nette yazılanlara çok takılma boşver doktorun güzel şeyler söler inş .hayırlı haberlerle gel inş
gözün aydın canım .seninle aynı hastaneye gidiyorduk bende bıraktım artık gitmiyorum ama doğumumu nerde yapıcağıma karar veremedim henüz .kafam çok karışık .sen konaktamı doğum yapıcaksın karar verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?