2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

direk sakın çektirme bebğin gelişimini sağlığını çok etkiliyor denince çektirmiş olmamdan dolayı suçluluk duydum resmen ya herkes birşey diyor benim kafam darma duman oldu madem öyle zararlı birşey neden yaptırıyoruz allah aşkına kobaymıyız biz

günaydın hayırlı ramazanlar hakkıyla ramazanı yaşayıp hakkıyla bayrama ulaşanlardan olmak duasıyla.

Hiç böyle birşey olduğunu zannetmiyorum.Benim doktorumun ultrasonu detaylı,ayda bir muayneye gidiyorum ve ayda bir detaylı ultrasona girmiş oluyorum.Bu adam bugüne kadar yüzlerce,binlerce hamileyi aynı şekilde takip etmiş ve doğumunu yaptırmış,bir sorun olsa bu güne kadar patlak verirdi zannediyorum.Hamilelikte insanın içi kurtlarla dolu oluyor zaten,bir de böyle hurafelerle iyice huzurunu kaçırıyorlar insanın.Ben senin yerinde olsam hiç kafamı takmaz ve doktorumun söylediklerinin dışına çıkmazdım,tabi tercih senin.

her duyduğuna çok ta inanma doğum olana kadar neler duycaksın son zamanda da herkes bi doğum hikayesi tutturur şöyle doğum iyi böyle kötü diye o yüzden çok takılma mantıkla ilerle tatlım içini ferak tut

selam herkese
umarım keyfiniz yerindedir.
İnşallah gelecek ramazanda kuzucuklarımız kucağımızda iftar sofraları hazırlarız

nergisyasemin nasılsın neler yapıyorsun

canım işte kafa bulandırıyorlar söyledikleri uzmana danışmışlar bebeğe zararlı olduğu söylenmiş çektirmemişler böyle bir sistem olamaz birinin ak dediğine öbürü kara der biiz zaten işin içinde değiliz bilmiyoruz tek istediğim yavrumun ve kendi sağlığıma zarar vermemek başka gayem yok iyi birşey yaptığımı sanarken yanlış yapmaya korkuyorum 4 d ultrason demi senin söylediğinde ??

Evet 4 d.Benim doktorumun normal ultrasonu yok zaten,her seferinde detaylı bakılıyor bize ve doktoruma da son derece güveniyorum.Zaten güvenmezsem bu karmaşık süreçte iyice paronayağa bağlarım :)

Evet 4 d.Benim doktorumun normal ultrasonu yok zaten,her seferinde detaylı bakılıyor bize ve doktoruma da son derece güveniyorum.Zaten güvenmezsem bu karmaşık süreçte iyice paronayağa bağlarım :)

verdiğin bilgi için teşekkürler canım

ben de bugün ayrıntılı ultrasona girdim bebeğe zararlı olduğunu hiç sanmıyorum çoğu hamile kadın giriyor bugün benim gittiğim hastanede ayrıntılı ultrason için 20-25 kişi bekliyodu herkes birşey söylüyo sen doktorun ne diyorsa onu yap doktoruna güven. tıb diploması almamış onlarca doktor var etrafımızda benim de beynimi yiyolar şunu yaptırma ama bunu ye aman bol bol şekerli ye gibi..hiç birini dinlemiyorum hıhı deyip geçiyorum sen de öyle yap canım moralimiz çok önemli bizim unutmaa:)

günaydınnnnnnnnnn kızlarrr herkezın ramazanı mubarek olsun.. oruc tutanlarada allah yardım etsin inşallahh...

Ramazan-ı şerifiniz hayırlara vesile olsun inşallah.
Evlerimizin, yuvalarımızın, ruhumuzun da Ramazan'ın bereketiyle dolması duasıyla...

hepinize merhaba canlar, kızlar ramazan ayımız mübarek olsun,
rabbim seneye bebeklerimizle karşılamayı nasip etsin inşallah bizlere ...

bu arada oruçtan bahsedilmiş ben tutma taraftarı değilim, arkadaşlarımızdan biri demiş bebeğim ben açıkınca geriliyor diye çok doğru bir kez aç karnına gitmiştim doktora ultrasonda bebeğimi sürekli hıçkırık tuttu, ardından beni,

ve artık evde de açıktığımız zaman hıçkırık tutuyor bizi hissediyorum yani bebeğimin açıktını, bunu bile bile de aç bırakamam kuzumu açıkçası...

rabbim nasip ederse seneye kaza orucumuzu tutarız inşallah....

limangodan aldığım haile pantolonu belimden geçmedi 38 beden aldım oysaki şimdi bide iade işleriyle uğraşacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…