Kızlaarrr uludağ üni.den olumlu sonuçla döndüm...çocukumun kalbinde problem varmış fakat doğuma engel değilmiş ve doğunca tedavi edilebilir bir problemmiş..Allah ıma çok şükür bu ramazanın ilk gününde bayram yaptımmm...yalnız suyumda azalma varmış...bol su iç ama doğrudan etkilemez dedi..artık bundan sonrası kısmet..bazen işten eve gidince çamaşırımda su gibi ıslaklık seziyorum..sizdede oluyor mu? komşumuzun kızı iki bebeğinide su azalması yüzünden kaybetti..akşam onla konuştuk bana yorgunluk rahim kaslarını n bebeği sıkıştırmasına sebep oluyor kesinlikle istirahat et dedi..perşembe yine randevum var bu sefer ayrıntılı ultrasona bakılacak...o zaman sorucam...eğer çalışmaksa buna sebep ollan rapor alıcam....dinlenicem evde...bide gün içinde bebişim hiç hareket etmiyo ne zaman gece yatıyorum başlıyo kıpırdamaya..çok alıştım çok seviyorumki bebeğimi...bi an önce sağlıklı bi şekilde kucağıma alsam....bu arada hepinize hayırlı ramazanlar tüm dualarınız kabul olur bu mübarek günde inşallah
kesinlikle bilenler yardımcı olsun bu hafta alışveriş yapacağım ama çok acemiyim bilinçsizce almak istemiyorum
kızlar emzikte nelere dikkat etmeliyiz. Kauçuk mu silikon mu? damaklı mı damaksız mı? Marka olarak ne tavsiye edersiniz.
canım işte kafa bulandırıyorlar söyledikleri uzmana danışmışlar bebeğe zararlı olduğu söylenmiş çektirmemişler böyle bir sistem olamaz birinin ak dediğine öbürü kara der biiz zaten işin içinde değiliz bilmiyoruz tek istediğim yavrumun ve kendi sağlığıma zarar vermemek başka gayem yok iyi birşey yaptığımı sanarken yanlış yapmaya korkuyorum 4 d ultrason demi senin söylediğinde ??
Kızlaarrr uludağ üni.den olumlu sonuçla döndüm...çocukumun kalbinde problem varmış fakat doğuma engel değilmiş ve doğunca tedavi edilebilir bir problemmiş..Allah ıma çok şükür bu ramazanın ilk gününde bayram yaptımmm...yalnız suyumda azalma varmış...bol su iç ama doğrudan etkilemez dedi..artık bundan sonrası kısmet..bazen işten eve gidince çamaşırımda su gibi ıslaklık seziyorum..sizdede oluyor mu? komşumuzun kızı iki bebeğinide su azalması yüzünden kaybetti..akşam onla konuştuk bana yorgunluk rahim kaslarını n bebeği sıkıştırmasına sebep oluyor kesinlikle istirahat et dedi..perşembe yine randevum var bu sefer ayrıntılı ultrasona bakılacak...o zaman sorucam...eğer çalışmaksa buna sebep ollan rapor alıcam....dinlenicem evde...bide gün içinde bebişim hiç hareket etmiyo ne zaman gece yatıyorum başlıyo kıpırdamaya..çok alıştım çok seviyorumki bebeğimi...bi an önce sağlıklı bi şekilde kucağıma alsam....bu arada hepinize hayırlı ramazanlar tüm dualarınız kabul olur bu mübarek günde inşallah
çarşıya çıktım, canım ramazanda çok satılan malum meyveden istedi. her yerde satılıyor, ama alamadım. Hamilelikte çok zararlıymış. Yazmak istemedim ama ne olduğunu anlamışsınızdır sanıyorum... bir topikte okudum bu meyveden dolayı erken doğum yapanlar bile varmış. Aman dikkat.
canım gözün aydın rabbim bu mübarek günlerde güldürdü yüzünü çok şükür, bundan sonrasını düşünme bebeğini düşün sadece tatlım
canım sanırım anladığım meyveden bahsediyorsun, bu meyve doğumun kolay olmasını sağlıyor o yüzden şu erken dönemde tüketmek iyi değil, ama 1 - 2 tane yemeden zarar gelmez, o yüzden çok az da olsa yiyebilirsin,
8. aydan sonra bol bol tüketmek hem doğum için hemde bebek için çok faydalı bilgin olsun...
canım gözün aydın rabbim bu mübarek günlerde güldürdü yüzünü çok şükür, bundan sonrasını düşünme bebeğini düşün sadece tatlım
canım sanırım anladığım meyveden bahsediyorsun, bu meyve doğumun kolay olmasını sağlıyor o yüzden şu erken dönemde tüketmek iyi değil, ama 1 - 2 tane yemeden zarar gelmez, o yüzden çok az da olsa yiyebilirsin,
8. aydan sonra bol bol tüketmek hem doğum için hemde bebek için çok faydalı bilgin olsun...
Duyduğuma göre doktorlar 38-39. haftalarda doğumun kolay olması için öneriyorlarmış ama öncesinde tüketmek riskliymiş. uyarıcı olduğundan düşük ve erken doğum olabiliyormuş. Ne biliyim, 1 taneden bişey olmaz belki ama gözüm korktu işte...
Bende başlarda o tarz yorumlar okuyunca tedirgindim kızlar ama ara ara yiyordum. En son gebelik okulunda da bahsetti Ebemiz günde 14 tane tüm demir ihtiyacını karşılıyor diye. Tabi abartıp o kadar yemedim.1-2 tane canım istedikçe yiyorum. Daha yeni araştırdım tekrar bu konuyu. Dediğiniz gibi daha çok hamileliğin son dönemlerinde öneriyorlar ama kk.dan daha önce doğum yapanlar dr.larına sormuşlar yiyebilirsin bir sorun olmaz demiş genelde dr.ları. Abartmamak kaydıyla yenilebilir diye düşünüyorum bende.
merhaba canlar... bebişim tık tık tık hep hareket halinde hamdolsun ama sağlık ocağında kalp atışını birtürlü dinleyemedik... acaba kalp atışları zayıf mı diye düşünmeden edemedim...doktor randevum iki hafta sonra özelolduğu halde anca alabildim...umarım sorun yoktur...
birde ramazanda satılan meyve hangisi küçük küçük birsürü çeşidi olan mı yoksa ben i yanlış anladım.... eğer oysa çok şaşırdım... oğlum da çok tüketmiştim çok yararlı diye gerçekten üç hafta erken doğdu... şimdide çok yiyorum günde 5-6 tane kesin.
yanlış anlaşılma olmasın diye yazayım barihurma çekmişti canım ama daha güzel şeyler yiyerek baskı altına aldım bu isteğimi. rahim kasılmalarını fazlalaştırıyormuş, merak edip araştırmıştım da bir kaç ay önce erken doğuranlar varmış. belki de doğumu kolaylaştırma için son haftalarda yemek ideal olabilir...
sağlık ocağında kalp atışını duymakta sorun yaşanabiliyor canım, tedirgin olma hemen.
slm kızlar bu taçlar çok güzeller erkek bebek için mavimi olmalı kırmızı olsa olmaz mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?