2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
KIZLAR az önce benden bi iki damla kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum nedenini bilen var mı eşimde bende buz kesildik bilen varsa lütfen cevap versin neden oldu acaba bebeğime bişey mi oldu

KIZLAR az önce benden bi iki damla kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum nedenini bilen var mı eşimde bende buz kesildik bilen varsa lütfen cevap versin neden oldu acaba bebeğime bişey mi oldu

Tatlım öncelikle içini ferah tut sakin ve rahat ol bebeğin çok iyidir. Ben tecrübesizim ama burada kızlardan duyduğum kadarı ile kıpkırmızı kan gelmedikçe korkma bu arada iyice rahatlamak içinde Dr unla konuş istersen muayeneye git. Tatlım bebişin çok iyi :) hiç merak etme

canım çok üzüldüm rabbim sabır versin inan gözlerim doldu. ama sen bu kadar inançlıyken rabbim senin yüzünü mutlaka güldürcektir. hakkında hayırlısı olsun.

Gozun aydin kuzum darisi insAllah bekleyenlerin basina kuzum

amin canım hakkımızda hayırlısı olsun. bugün yine bulantım var. belkide dün canım bişiler istedi diye öyle oldu bilemedim. öyle birşey olursada boynum kıldan ince rabbimin takdiri. planlamadığımız bir gebelikti o yüzden ilk başta idrak edemedim. belkide o zaman büyük konuştum bilemiyorum. rabbim isteyen herkese nasip etsin. hayırlı evlatlar olsun. burdaki herkese mercimeklerini kucaklarına almayı nasip etsin rabbim

Cnm tahmini ikinci adet gunun bazi kadinlarda
Adet gunlerinde bu tur lekelenme olurmus icini ferah tut
Drunu ara bol bol su tuket ayaklarini yukari kaldir yat dinlen

Sabrettim isyan etmeDim
Rabbim biliyorum bu kulinun boynunu bukuk birakmayacaksin dedim
Alljima guvenim sonsuz biz aciz kuluz elbet uzulur aglariz fakat Allah gelene
Raziyiz kim bilir neler gizli bizim basimiza gelenlerde
Ne hikmetler var o nedenle sukut etmek guzeli
Takdir ondan tevekkul bizden
Aallahim HABIBININ YUZU SUYU HURMETINE BU TOPIKTEKI VE BUTUN DUNYADAKI BEBEK BEKLEYEN
TUM ANNE ADAYLARI IN YUZUNU GULDURSUN

canım bendende bildiğin parlak kırmızı gelmişti hemde baya çok. ama çok şükür bişey olmadı. acile gittik. doktor kahverengi veya kırmızı gelirse korkma ama açık pembe gelirse hemen gel dedi. progestan verdi şimdi onu kullanıyorum. bi doktorunu ara istersen canım ama endişelenme. benimki böyle afedersin bir çorba kaşığını doldurcak kadardı ama şükür bişey olmadı.

amin canım

Günaydın Kasım anneleri ve minik fasülyeleri :)) çalışınca erkenden kalkıyorum ama bende geç kalkmak istiyorum hamileliği boyunca izin verilmeli kadınlara bol bol uyumalılar

bebegını kaybeden arkadasıma cok uzuldum.bende eger kı kaybetmeseydım bu cuma tahmını dogum tarıhıydı.ama sabrettı dua ettım rabbım yıne verdı.ınsallah bu bebegımı saglıkla kucagıma alırım.gucunu kaybetme sende tekrar hamıle kalacaksın en kısa zamanda ınsallah.bugun kontrolu olan annecıkler guzel haberlerle gelın lutfen bıze moral olun

hıc zaman kaybetmeden doktorunu ara lutfen.allah ım bebegını korusun.korkma o senınle sadece saka yapmıs annesıne

günaydın..ben grip oldum yaa bu minosetin plus olanı içilmiyodu dimi..diğeri içiliyodu..

günaydın annecikler nasılsınız ben bu aralar okadar çok çalışıyordum ki anca eve gelince uyuyordum. o yüzden gıremıyodum. nasıl gıdıyor hamilelikleriniz allah kimseyi kaldıramayacağı dertlerle sınamasın inş... hepinizin mercimeğine mercimeğimden kocaman öpücükler gönderiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…