KIZLAR az önce benden bi iki damla kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum nedenini bilen var mı eşimde bende buz kesildik bilen varsa lütfen cevap versin neden oldu acaba bebeğime bişey mi oldu
Sevgili arkadaşlar satırlarınızı okurken yine gözyaşlarımı tutamıyorum.beni bazılarınız hatırlar tabloya ilk ismini yazdıranlardan ve tablodan ilk ayrılan diyelim artık.gurbetgüzeline öyle hevesle yazdırmıştımki ismimi.ama yaşamamız gereken şeyler varmışki bugünde veda etmek için yanınızdayım.burası öyle güzel biyerki en yakınınıza söyleyemediğiniz şeyleri burda paylaşıyorsunuz.hani bi sınıf olurda sınıftaki bikişinin canı yansa herkesten önce bütün sınıf arkadaşlarını yanında bulur ya o kişi işte sizde o sınıf arkadaşlarımdınız benim ama neyazıktırki ben sınıftan ayrılıyorum artık rabbim hepinizden razı olsun.benim hikayem kısaca kandeğerlerim çok yükselmiyordu 13,38,90,bihaftasonra732,1049,ertesigün1490,4gün sonra yani bu cmrts 1970.kesebihafta önce6.4mm idi bu cmrts7mm olmuş sadece büyümeyen bir kesem(yolk sac da var) artmayan bir kan değerim var.doktorlar başından beri düşeceğini söylüyorlardı.hergün kahverengi lekelenmem var.çalışıyorum dışarda biranda vücudum buz kesiliyor ama ayrılmıyor kopmuyor benim oğlum(rüyalarımda hep tostombul bi erkek çocuğu görürdüm onun için oğlum diyorum)ayrılmadıkça vücudum sinyal veriyor.araf da kaldım.ama düşmedikçe hergün dahada tehlikeli bi hale geliyormuş.kollarım delikdeşik tetkiklerden
eğer cumaya kadar düşmezse doktorlar müdahale edeceklermiş.bazen kanama oluyor ama mercimek çıkmıyor işte yerinden.aslında itiraf edeyim korkuyorumda düşüktende müdahaledende ama canım rabbim böyle takdir ettiyse büyük ama bizim göremediğimiz lütuflar vardır muhakkak bu işin içinde.ben rabbime teslimim bakmayın gözyaşlarıma,nasıl olmamki o alemlerin rabbine kimbilir nehayırlar vardır bu takdirinde.velhasıl biz bu tombul oğlanı çok istemiştik eşimin spermlerinde ciddi bi hareketsizlik vardı ilaç kullanıyordu onun için duyunca havalara uçmuştuk.ama...beni tablodan çıkarabilirsin gurbetgüzeli rabbim sizi evlatlarınızdan güldürsün sizleri mercimeklerinizle imtihan etmesin inş.aslında ben eşimin yanında bile gözyaşı dökemedim hiç.ama burda tutamıyo işte insan kendini.bu arada hepiniz çok moral oldunuz ama özellikle gurbetgüzeli ve puffye bukadar pozitif olduğunuz için teşekkür ediyorum.çoook şükredin arkadaşlar çook o güzel mercimekleriniz için.neyse çıkayım artık yoksa hiç çıkamıycam karnım çok ağrıyor. rabbim yardımcınız olsun benide dualarınıza eklerseniz beni çok memnun edersiniz.allaha emanet olun............
kuzum bnm öyle oldu malesef seninde öyle olacak degil korkma 9. hafta bicak gibi kesilmisti 10. hafta rutin kontrolde kalbi durmus dedi dr yapacak birsey yoktu
Allahima hep dua ettim yeniden nasip et diye yine naip oldu bu sefer bizim mercimek rahim agzina yakin yere yerlesmisti yine de beslenmis normal minik insan olmustu 7. haftada kanam basladi öyle kaybetttim
Allahim bu bebegimi bana bagislasin kizimin guzel yuzunun hatirina insAllah resim falan olmayinca anne yalan degil demi hamilesin kardesim gelcek degilmi diyor insAllah hersey yolunda gitsin göturecehim yanimda onuda yüzünü güldürsun Merhameti sonsuz Allahimmm amin hepimizin insALlahhh
KIZLAR az önce benden bi iki damla kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum nedenini bilen var mı eşimde bende buz kesildik bilen varsa lütfen cevap versin neden oldu acaba bebeğime bişey mi oldu
amin canım hakkımızda hayırlısı olsun. bugün yine bulantım var. belkide dün canım bişiler istedi diye öyle oldu bilemedim. öyle birşey olursada boynum kıldan ince rabbimin takdiri. planlamadığımız bir gebelikti o yüzden ilk başta idrak edemedim. belkide o zaman büyük konuştum bilemiyorum. rabbim isteyen herkese nasip etsin. hayırlı evlatlar olsun. burdaki herkese mercimeklerini kucaklarına almayı nasip etsin rabbim
Sabrettim isyan etmeDim
Rabbim biliyorum bu kulinun boynunu bukuk birakmayacaksin dedim
Alljima guvenim sonsuz biz aciz kuluz elbet uzulur aglariz fakat Allah gelene
Raziyiz kim bilir neler gizli bizim basimiza gelenlerde
Ne hikmetler var o nedenle sukut etmek guzeli
Takdir ondan tevekkul bizden
Aallahim HABIBININ YUZU SUYU HURMETINE BU TOPIKTEKI VE BUTUN DUNYADAKI BEBEK BEKLEYEN
TUM ANNE ADAYLARI IN YUZUNU GULDURSUN
arkadaslar ben bir süre ortrunca sol gögsümün hemen altinca sanci giriyor. uzanincaya kadar gecmiyor. sizde oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?