2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
selam kasım anneleri

ramazanınız mübarek olsun..bebeğimin hareketlerini iyice şiddetli olarak hissediyorum çok farklı bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
bu hafta şeker yükleme testi var bunu da atlatırım inşallah

Bence kafani bulandirmalarina hic izin verme , bende yaptirdim detayli ultrasyon ve her zamanki ultrasyon yaptiklari aletlerin aynisi ..
haklısın canım bende kulağımı tıkayayım bari söylenenlere napcaz merbuuuur
çok şükür canım sorun çıkmamasına çok sevindim...

ben hurmanın hamilelikte aksine faydalı olduğunu okumuştum bir bebeğin gelişimi sırasında ihtiyacı olan her besin öğesi hurmanın içinde olduğu yazıyordu

hergün enaz bir hurma yemeye çalışıyorum . normalde çok severim zaten hamilleilkte özellikle tercih ediyorum. ben çok akıl bulandırmak istemiyorum 1 hurmanın sakıncası olacağını zannnetmem haaa herşeyin fazlası zararlıdır

günaydın kızlarr
çok bitkinim yaa....
uykudan uyanıyom sürekli biyerlerim uyuşmuş sizlerdede oldumu hiç böyle bişiyler bide bu ara çok uykum gelioo yaa

günaydın kızlarr
çok bitkinim yaa....
uykudan uyanıyom sürekli biyerlerim uyuşmuş sizlerdede oldumu hiç böyle bişiyler bide bu ara çok uykum gelioo yaa

sürekli uykun gelme hususunda katılmıyorum çünkü aşırı uykusuzluk oluştu bende yatamadığımdan dolayıda gece dönmekten pervane oluyorum kendmi kasıyorum sanırım sabahları her yerim uyuşuk yada ağrır halde uyanıyorum

Günaydın kızlar, herkez iyidir umarım, bu mübarek günlerde her bebeğimi hissettiğimde Allaha şükrediyorum bu güzel duyguyu tatdırdığı için Allah isteyen herkeze nasip etsın bizlerede sağlıklıkla, sorunsuz kolay doğumlar nasip etsin. Bu doğum izni çıktımı haberlerde görmedim bilgisi olan varmı?

gunaydın kızlar.sakın stressız bol tekmelı bır gun dılerım

canım bıldıgım kadarıyla dogum ıznı konusu ekıme kaldı.bız o zamanlarda ızınde oluruz zaten.umarım ızındekılerı de kapsar

halbuki nasılda heyecanla çıkmasını bekliyorduk hepimiz ya ekimdede çıkmazsa kendimi çok hazırlamıştım ben 6 aya ben izinde olmam ekimde ama hemende çıkmayabilir hayırlısı olsun inş. yada rapor yıllık izin alsak doğum iznini daha geç alabilirmiyiz 17 gün yıllık iznim var doğum öncesine bıraktığım aslında bu yılında 20 günü var ama onu doğum sonrasına bırakmayı düşünüyorum

bende cok heveslenmıstım canım sorma.ama ınsallah cıkacak bu sefer.bır arkadasım hamıleydı.dogum yaptı kızı kocaman oldu hala yasa cıkmadı

çıkmadı henüz bize belki kavuşur yeni yasama döneminde çıkacak bence eylül ekim döneminde.

gunaydın kızlarrrrrr herkezeee.. randevusu olanlar guzel haberlerle gelır ınsallahhh benımde yarınnnn allaha sukur [/B]

bende en son 2 3 gün önce gittim detaylıyı o istemişti çünkü istediği testlerin sonuçlarını değerlendirsin diye bir daha da gitmem bayan diye hitap ediyor samimiyetsiz ve iş olsun diye o işi yaptığı çok belli gerekenin 1 cümle dışına çıkmıyor o güveni alamadım, 3 hafta önce konak ta arkadaşım doğum yaptı canım hastaneye ziyaretine gittim odalar cok güzel tek kişilik zaten klimalı oldukça temiz kendisinden aldığım bilgilere görede gayet teşkilatlı kocaeli'deki en iyi 5 hastane içinde gösteriliyor doktoruda aynı şekilde en iyi kadın doğumcular içinde Erkan Türköz belki duymuşsundur 17 sine randevum var şimdi 1 hafta sonra gittikten sonrada neler oldu tavrı nasıl yazarım gene büyük ihtimal doğumda orada olcak henüz ilk gideceğim bakalım

Günaydın kızlar nasılsınız?

Bugün ayrıntılı randevumuz var çok heyecanlıyım sabahtan beri çikolata yiyorum kızım güzel pozlar versin diye :) Bu arada prensesim 2 gündür beni tekmeliyor çok müthiş bir duygu Allahım olmayan herkese yaşatsın bu duyguyu.

inş. güzel sonuçlarla gelirsin kızını doya doya görürsün bende ayrıntılı ultrasona girdim kızım elini yüzünden çekmedi doktora bi parça çikolata yiyimmi hocam hareket eder belki dedim yeme kilo yapar çikolata dedi susup kaldım yok normalde zaten çikolata ağzına süren biri değilim bana baktı kesin dosun gibim yedirmedide kızıma doktor amcası bi kaç saplak patlattı kendine geldi mayışmıştı sıcaktan herhal

Guzel annecikler ve minisleri tunaydin ..
Hepinize guzel hir gun diliyorum ..

Saat 1 de randevum var cok heycanliyim .. Rabbim bu mubarek gunlerde guzel haberler almayi nasip etsin insallah ..
Ilk defa oglumda kardesini gorecegi icin onun adinada cok heycanliyim :)

Ivankacim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini ..
Iyi haberler almana cok sevindim

Merhaba kızlar bebişleriniz ve siz iyisinizdir umarım. Benim 4'lü tarama testim orta riskli alanda çıkmıştı degerlerım 324:1 'di. Detaylı ultrasonumda da bebeğimin burun kemiği bir iki milim kısa, ense ödemi bir iki milim fazla cıktı doktor amniyosentez önerdi( 3 doktora gosterdım degerlerın cok riskli değil ama emin olmak için amniyosentez yaptır diyolar. Zeynep Kamilde amniyosentez yaptıranlar varmı sizde veya cevrenizde???

hayırlı haber ıle gel canım benım selocanımı da op benım yerıme yakısıklı abııııı

geçmiş olsun canım İnşallah güsel sonuclar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…