2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Çifte heycan ne güzel, insallah guzel haberler alirsin annesi, oglusunda kardesini ilk goruste çok sevsin inşallah

Yaaa kizlar ben cok tembellestim kolumu kaldiracak halim yok surekli bir uyku hali var, yatsam yataaim yok kalksam kalkasim yok

Kizlar benide araniza alirmisiniz. 20 haftalik hamileyim ama bebegimin hareketlerini hissedemiyorum 1 aydr kontrole gitmiyorum cuma günü randevum var.. aslnda bole gaz olur ya karninda pit pit atar o tarz seyler oluyo ama emin olamıyorum bebegimin hareketlerimi acaba diye ( çok korkuyorum. Bide ben 2 sene korunmadigim halde hamile kalamadim hiç bi problem yoktu . Doğal yolla 2 sene sonra hamile kaldim. Siz hareketleti ne zaman hissettiniz ne sekildeydi tarif edermisiniz

Son düzenleme:
Okuyunca inanamadım gözlerime dünden beri canım nasıl çekiyo zararlı olacağı da hiç aklıma gelmedi bugün çıktım aldım 10 tane yemişimdir rahat inşallah bişey olmaz.

evet bende bunu yaşayan bazı annelerin yazdıklarından öğrendim. faydası vardır mutlaka ama dikkatli olmak lazım.

Hoş geldin, 20. haftada hissedemeyen anneler vardı hemen tedirgin olma bence. dediğin gibi minik kalp atışı gibi pıt pıtlar yada küçük bir balık yüzüyormuş gibi hissedebilirsin. sırt üstü yattığında daha hissedilir oluyor

Hoş geldin, 20. haftada hissedemeyen anneler vardı hemen tedirgin olma bence. dediğin gibi minik kalp atışı gibi pıt pıtlar yada küçük bir balık yüzüyormuş gibi hissedebilirsin. sırt üstü yattığında daha hissedilir oluyor [/QUOTE]

Ilgilendigin için tsk ederim umarim dedigin gibidir..cuma gününü iple çekiyorum

Ilgilendigin için tsk ederim umarim dedigin gibidir..cuma gününü iple çekiyorum[/QUOTE]

rica ederim aynı tedirginlikleri yaşadık bizde. Hareketlerini hissetmeye başladığında için daha rahat olacak. aranızda tatlı bir haberleşme olacak

herkese merhaba
ivanka cnm ne güzel sonuçlar iyi çıkmış,benimde sorun
çıktı ama geçicek bişey dedi dr bende artık takılmıyorum

randevusu olanlar güzel haberlerle dönsün inş.

bende yorgunum yorgunum dostlar ne yaptın dersen de hiççççç

merak etme bende taaa21inci haftada net hıssetmeye baslamıstım hıçkırık gibi benımkı karnının bı yerınde hıçkırık tutmus gıbı kıpırdanma oluyor
Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
kötü düşünüp kötüyü çağırma bi kaç haftan daha var meraklanma hıssedersin aksam tatlı bı meyve yada cikolata ye sırt ustu uzan elini karnının uzerınde gezdır

Hoş geldin sende bugün Eren'i 4D gördük nasıl heyecan yaptımmm. Sonuç aynıı babası bana da benzese iyiydi..

nasıl oldun? dün iyi değildin

bayanlar hastane çantası yada bebek için çanta alan varmı
bikaç marka buldum nette indirimde ama gene de çok pahalı
ne uçuk fiyatlı bişeymiş bu çantalar?

kıslarrrr bir şey sorucam tetanoss aşısını ne zaman yaptırdınızz ilk dozunu??

Hoş geldin sende bugün Eren'i 4D gördük nasıl heyecan yaptımmm. Sonuç aynıı babası bana da benzese iyiydi..

nasıl oldun? dün iyi değildin

slm tatlum maşşallah erenebabasına benzesin ama annesine düşkün olcak nasıl olsa
yok cnm iyiyim dün öğle bağrsaklarım bozuldu gibi sonra devam etmedi düzeldi

kıslarrrr bir şey sorucam tetanoss aşısını ne zaman yaptırdınızz ilk dozunu??

cnm ben geçen hafta salı günü yaptrıdım 22.hafta oluyordu sanırım

Selam kızlar bende 2013 kasım annesi olacağım inşallah bu ikinci bebeğim, 2011 ağustosta bir kızımız oldu şimdi bir oğluş bekliyoruz daha önce kaybım olduğu için rahim ağzına dikiş atıldı biraz dinlenerek geçiriyorum tabii küçük bi kızla ne kadar dinlenebilirsem :)sanırım face grubu varmış eğer benide oraya eklerseniz daha sıkı takip ederim diye düşünüyorum bunun için ne yapmalıyım?hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinler inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…