Guzel annecikler ve minisleri tunaydin ..
Hepinize guzel hir gun diliyorum ..
Saat 1 de randevum var cok heycanliyim .. Rabbim bu mubarek gunlerde guzel haberler almayi nasip etsin insallah ..
Ilk defa oglumda kardesini gorecegi icin onun adinada cok heycanliyim :)
Ivankacim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini ..
Iyi haberler almana cok sevindim
Okuyunca inanamadım gözlerime dünden beri canım nasıl çekiyo zararlı olacağı da hiç aklıma gelmedi bugün çıktım aldım 10 tane yemişimdir rahat inşallah bişey olmaz.
Kizlar benide araniza alirmisiniz. 20 haftalik hamileyim ama bebegimin hareketlerini hissedemiyorum 1 aydr kontrole gitmiyorum cuma günü randevum var.. aslnda bole gaz olur ya karninda pit pit atar o tarz seyler oluyo ama emin olamıyorum bebegimin hareketlerimi acaba diye( çok korkuyorum. Bide ben 2 sene korunmadigim halde hamile kalamadim hiç bi problem yoktu . Doğal yolla 2 sene sonra hamile kaldim. Siz hareketleti ne zaman hissettiniz ne sekildeydi tarif edermisiniz
Hoş geldin, 20. haftada hissedemeyen anneler vardı hemen tedirgin olma bence. dediğin gibi minik kalp atışı gibi pıt pıtlar yada küçük bir balık yüzüyormuş gibi hissedebilirsin. sırt üstü yattığında daha hissedilir oluyor
Kizlar benide araniza alirmisiniz. 20 haftalik hamileyim ama bebegimin hareketlerini hissedemiyorum 1 aydr kontrole gitmiyorum cuma günü randevum var.. aslnda bole gaz olur ya karninda pit pit atar o tarz seyler oluyo ama emin olamıyorum bebegimin hareketlerimi acaba diye( çok korkuyorum. Bide ben 2 sene korunmadigim halde hamile kalamadim hiç bi problem yoktu . Doğal yolla 2 sene sonra hamile kaldim. Siz hareketleti ne zaman hissettiniz ne sekildeydi tarif edermisiniz
herkese merhaba
ivanka cnm ne güzel sonuçlar iyi çıkmış,benimde sorun
çıktı ama geçicek bişey dedi dr bende artık takılmıyorum
randevusu olanlar güzel haberlerle dönsün inş.
bende yorgunum yorgunum dostlar ne yaptın dersen de hiççççç
Hoş geldin sendebugün Eren'i 4D gördük nasıl heyecan yaptımmm. Sonuç aynıı babası bana da benzese iyiydi..
nasıl oldun? dün iyi değildin
kıslarrrr bir şey sorucam tetanoss aşısını ne zaman yaptırdınızz ilk dozunu??
cnm ben geçen hafta salı günü yaptrıdım 22.hafta oluyordu sanırım
kıslarrrr bir şey sorucam tetanoss aşısını ne zaman yaptırdınızz ilk dozunu??
bana da 20.-22. hafta arası gel demişlerdi 15 temmuzda biraz daha mı beklesem acaba bilemedim teşekkürr ederimm canım
19. hafta doluyodu canım benım vurdurdugumda
cnm nasıl olsa daha 2.doz da var ne kadar çabuk yaptırırsan 2 dozda o kadar geçe kalmaz
ben öyle düşündüm yani
sağlık ocağına tekrar sorayım ona göre pazartesii gideyim hiçç sevmiyorum iğneyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?