2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kıslarrrr bir şey sorucam tetanoss aşısını ne zaman yaptırdınızz ilk dozunu??

sanırım 20. haftadaydı? 1 ay sonra da 2. doz var. çok canım yandı ama doktor 2. yi de yaptırmamı istedi emir büyük yerden yaptıracağız.. bu ara 2. doz için gideceğim.

doğru söylüyorsun canım daha keyifli oldum şimdi bak
iyi bari düzelmiş, olur arada. ilaçlar bazen bozuyor sindirimi.

Yardimm (
Kizlar merhaba
Uzun bir zaman giremedim topige insallah herkes iyidir..
Kizlar benim bir sorunum var yaklasik 15 gundur vucudumda kasintili dokuntuler var,once ellerimin ustunde basladi sirasiyle koltuk altim ve kollarimin icine yayildi,kasiklarima ve bacaklarimin icine yayildi simdi boynumda ve ayaklarimda da var.2 haftadir hayat zehir oldu geceleri uykumdan kasinarak uyaniyorum 2-3 kez ve ellerimi buz dolu kaplara sokuyorum kasintisi gecmesi icin,ozellikle ellerim ve parmaklarim cok kasiniyo parmaklarim kasindikca su topluyo ama diger yerler su toplamiyo,dermotologum ve kadin dogumcum beraber izliyorlar suan beni karaciger enzimlerine bakildi temiz,gebelik kolestazi denilen bebek icin ciddi sorun olusturan durumdan suphelenip safra asidi testleri yapildi,o da temiz suan kortizon tedavisine basladi doktorlar hap ve krem kullaniyorum,kabarciklarim resmen kizamik gibi oldu sanki geciyolar ama kasintilarim devam ediyo cildirmak uzereyim,bi yandan da ilac kullandigim icin kendimi inanilmaz kotu hissediyorum,gecmiyo bi turlu bu illet,kizlar hic boyle bir durum yasayan varmi aranizda ya da cevresindekilerde?

ay kıyamam :) hissediyorlar mı ne çoğu arkadaşım hep eli yüzündeydi dedi yüzünü göremezsem üzülürüm vallahi bakalım ne olacak :)

abraxas cnm bu tarz şikayetleri çok duyuyorum
gebe arkadaşlarımdan ama karaciğerde fln bi sorun çıkmamış
aldıgın vitaminler değiştimi son zamanlarda onlar yapmış
olabilirmi yada yediğin içtiğin bişey?umarım en kısa zamanda geçer
ilaç kullanmamız gerekiyorsa kullancaz cnm sağlık için

çok geçmiş olsun umarım en kısa surede bıter şikayetın

ben 22. haftadayım cuma günü kontrolüm var tetenoz aşısını ozaman yapacaklarmış.
birisi cok acıyor mu dedı ben mı yanlış anladım

ben 22. haftadayım cuma günü kontrolüm var tetenoz aşısını ozaman yapacaklarmış.

benim iğne yapılırken çok acımadı ama sonrasında kas ağrısı yaptı.sol koluma yapıldı,geceleri de sola yatmaya çalıştığım için mecbur kolumun üstüne yatmış oluyorum ve sabah baya ağrılı uyanıyorum.sen de genelde soluna yatıyorsan ve hangi kola vurulduğu faretmiyorsa sağ koluna vurdur derim.

oyyy ben bittim
benim kan uyusmazlık iğnem de var 10 cm neredeyse kocaman
cuma günü kevgir olucam desenize

herkeste aynı olmayabılır canım ya iğne vurulurken hiç acıma sevınmıştım agrı olmıcak dıye ıkı gun kolumu kaldıramadım ama benım kan alındıgında bıle kolum hafıf şişiyo

şekerim ben denedim de valla çıkarınca çorba gibi oluyor
komşun falan yokmu ver yesinler afiyetle :)
yakın olsak talan ederdim ben

Aramiza hosgeldin cnm.ayni durumdayiz seninle.bnm de bi kizim var.oglus yolda.bnm kizim 2008li ama.Selen kizinin adi mi?bnm cadimin adi Selen:)

ooo vahşi hatun ne zmandır görüşememmiştik seninle umarım sen ve kuzun ıyısınızdır.

Sağolasın canım, iyiyizdir inşallah :))) iyi düşünelim iyi olsun,profil resminde keçi vardı dimi :)) bu resim de şirin olmuş. Siz nasılsınız inş herkes iyidir valla hergün kaç kere dua ediyorum size :) siz de bize edin olurmuşu mübarek günlerde

evet ben dedimm ama yapılırken hiç hissetmiyorsun. ertesi gün kolunu bir yere çarpmışsın gibi daya boks yapmışsın gibi hissediyorsun. bazı arkadaşlarda o ağrı da olmamış ama ben 3-4 gün kadar kolumun üstüne yatamadım. yapıldığında tedirgin olmana gerek yok çok ince bir iğne kullanıldığından yapıldığını bile hissetmiyorsun.

'iyizdir inşallah' ne demek bı sorun mu var
uzun zamandır giremiyordum tatil bitti döndüm kürkçü dükkanına sıcaklar iş güç fena yani
olanları takip edemedim.
evet inatçı bi keçi vardı daha bugün değiştirdim.
benim 4 hafta sonraki kontrolüm cuma günü
ayrıntılı bakacak merktan ölüyorum
duaların için saolasın Allah cümlemizi sağ sağlim kurtarsın bebeklerimizle sağlıkla sıhatle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…