- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- 73
bende hiç sevmıyorum valla canım iğneyı bırde benım çok agrım oluyo 3 sene önce yaptırmıştım oozamnda böle olmuştu şimdi ikincisini yaptırmaya korkuyorum
kıslarrrr bir şey sorucam tetanoss aşısını ne zaman yaptırdınızz ilk dozunu??
2.si ve 3.süde varrr dahaaa :18::18:
slm tatlum maşşallah erenebabasına benzesin ama annesine düşkün olcak nasıl olsa
yok cnm iyiyim dün öğle bağrsaklarım bozuldu gibi sonra devam etmedi düzeldi
cnm ben geçen hafta salı günü yaptrıdım 22.hafta oluyordu sanırım
2 tane degıl mı ben iki tane dıye bılıyodum yanllışmı bılıyorum:26:
inş. güzel sonuçlarla gelirsin kızını doya doya görürsün bende ayrıntılı ultrasona girdim kızım elini yüzünden çekmedi doktora bi parça çikolata yiyimmi hocam hareket eder belki dedim yeme kilo yapar çikolata dedi susup kaldım yok normalde zaten çikolata ağzına süren biri değilim bana baktı kesin dosun gibim yedirmedidekızıma doktor amcası bi kaç saplak patlattı kendine geldi mayışmıştı sıcaktan herhal
Yardimm(
Kizlar merhaba
Uzun bir zaman giremedim topige insallah herkes iyidir..
Kizlar benim bir sorunum var yaklasik 15 gundur vucudumda kasintili dokuntuler var,once ellerimin ustunde basladi sirasiyle koltuk altim ve kollarimin icine yayildi,kasiklarima ve bacaklarimin icine yayildi simdi boynumda ve ayaklarimda da var.2 haftadir hayat zehir oldu geceleri uykumdan kasinarak uyaniyorum 2-3 kez ve ellerimi buz dolu kaplara sokuyorum kasintisi gecmesi icin,ozellikle ellerim ve parmaklarim cok kasiniyo parmaklarim kasindikca su topluyo ama diger yerler su toplamiyo,dermotologum ve kadin dogumcum beraber izliyorlar suan beni karaciger enzimlerine bakildi temiz,gebelik kolestazi denilen bebek icin ciddi sorun olusturan durumdan suphelenip safra asidi testleri yapildi,o da temiz suan kortizon tedavisine basladi doktorlar hap ve krem kullaniyorum,kabarciklarim resmen kizamik gibi oldu sanki geciyolar ama kasintilarim devam ediyo cildirmak uzereyim,bi yandan da ilac kullandigim icin kendimi inanilmaz kotu hissediyorum,gecmiyo bi turlu bu illet,kizlar hic boyle bir durum yasayan varmi aranizda ya da cevresindekilerde?
ben 22. haftadayım cuma günü kontrolüm var tetenoz aşısını ozaman yapacaklarmış.
birisi cok acıyor mu dedı ben mı yanlış anladım
benım cok acıyo canım ben dedım benım acıyo dıye
ben 22. haftadayım cuma günü kontrolüm var tetenoz aşısını ozaman yapacaklarmış.
Herkese hayırlı ramazanlar
oyyy ben bittim
benim kan uyusmazlık iğnem de var 10 cm neredeyse kocaman
cuma günü kevgir olucam desenize
şekerim ben denedim de valla çıkarınca çorba gibi oluyor
komşun falan yokmu ver yesinler afiyetle :)
yakın olsak talan ederdim ben
Aramiza hosgeldin cnm.ayni durumdayiz seninle.bnm de bi kizim var.oglus yolda.bnm kizim 2008li ama.Selen kizinin adi mi?bnm cadimin adi Selen:)Selam kızlar bende 2013 kasım annesi olacağım inşallah bu ikinci bebeğim, 2011 ağustosta bir kızımız oldu şimdi bir oğluş bekliyoruz daha önce kaybım olduğu için rahim ağzına dikiş atıldı biraz dinlenerek geçiriyorum tabii küçük bi kızla ne kadar dinlenebilirsem :)sanırım face grubu varmış eğer benide oraya eklerseniz daha sıkı takip ederim diye düşünüyorum bunun için ne yapmalıyım?hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinler inşallahh
ooo vahşi hatun ne zmandır görüşememmiştik seninle umarım sen ve kuzun ıyısınızdır.
Sağolasın canım, iyiyizdir inşallah :))) iyi düşünelim iyi olsun,profil resminde keçi vardı dimi :)) bu resim de şirin olmuş. Siz nasılsınız inş herkes iyidir valla hergün kaç kere dua ediyorum size :) siz de bize edin olurmuşu mübarek günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?