2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
sanırım 20. haftadaydı? 1 ay sonra da 2. doz var. çok canım yandı ama doktor 2. yi de yaptırmamı istedi emir büyük yerden yaptıracağız.. bu ara 2. doz için gideceğim.

evett canımm emirr büyük yerden oluncaa mecburr yaptıracağızzz bi bunu atlataym sonra 2. dozz varr :18::18:

2 tane degıl mı ben iki tane dıye bılıyodum yanllışmı bılıyorum:26:

3. doğumdan sonraymış canım öyle duydum ama tam net bilgim yok doğum yapan bayanlardan duydmuştumm.. hayırlısı artık 2 tane yaptırcaz 3.yüde yaptırırız

slm annişleşler ve kuzucukları

kızlar bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, çok şükür sorunsuz geçti.
bebeğim sağlıklıymış. veeeeee teyzeleri cinsiyetimiz kesinleşti benimde bir kızım olacak inşallah...

Aramiza hosgeldin cnm.ayni durumdayiz seninle.bnm de bi kizim var.oglus yolda.bnm kizim 2008li ama.Selen kizinin adi mi?bnm cadimin adi Selen:)

Teşekkür ederiim :) kızımın adı beren daha önce 20 haftalık kaybım var ikiz kızlarım olcaktı birinin cinsiyetini öğrenebilmiştik kaybetmeden önce onun adı selen olucaktı doğsaydı bu yüzden dikişle geçiriyorum artık hamileliklerimi...selen artık büyümüş abla olmayı haketmiş benim kızım biraz küçük bir abla olcak :))

maşallahh canımmmm birr kıssss daha geliyorrrr benimde gıdımmm oluyorrr

anladım canım ebe istersen doğumdan sonra asıya devam edebılırız dedı ama ben duşunmuyorum zaten acıyo

Merhaba anneler nasılsınız? Nasıl gidiyor bebişlerle hayat?

meraba hoş geldinnn gıdımlaaa ben iyiyizz sen nasılsın?? deminn korkuttu benii gıdımm karnıma ağrı girdii ama şuan iyiymm o başka ağrıymışş karnımı üşütmüşümm

canım hoşgeldin :))) senle aynı durumdayız sanırım,
bende geçen sene 20 haftalık ikizlerimi kaybettim biri kız biri erkek olacaklardı ((
rahim ağzı yetmezliğinden bende sürekli evde yatanlardanım, 13. haftamda dikişim atıldı,
şimdi kızım olacak inşallah rabbim bu sefer nasip eder kucağımıza almamızı yavrularımızı...

maşallahh canımmmm birr kıssss daha geliyorrrr benimde gıdımmm oluyorrr

evet tatlım kızlar çoğalıyor topikte, desene kızıma bir arkadaşta senden geliyor :))))

evett canımm Allahım nazarlardan saklasın onlarıı

selam kızlar bugün doktordan geldik oğluşumla herşey çok yolundaymış çok şükür sevinçten havalara ucuyorum içim içime sığmıyor
gördüm paşamı kıpır kıpırdı maşallah onu gördükce özlemim dahada artıyo ona karşı gelsin hayırlısıyla evimize neşe katsın istiyorum

sizler iyisiniz demi dünyanın en güzel anneleri

maşallahh sizee canımmm oğluşunaa nazarr değmesinn ben gıdımlaa iyiymm kıpırcık kıpırcıkk oturuyoruz

Ilgilendigin için tsk ederim umarim dedigin gibidir..cuma gününü iple çekiyorum

rica ederim aynı tedirginlikleri yaşadık bizde. Hareketlerini hissetmeye başladığında için daha rahat olacak. aranızda tatlı bir haberleşme olacak [/QUOTE]

İnş canm yaaa :) rabbim bana o günleri nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…