2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canım göbek kordonundaki damarlarda bi sorun çıkmıştı, dua ediyorum bol bol , inş sorunsuz gecer ayrıntılı ultrasonun, doğana kadar endişelerimiz hep devam etcek anlaşılan, amin sağlıkla sıhhatle kavuşalım inşallah

Cok uzuldum cnm bnm.Allah kizina ve oglusuna uzun omurler versin insallah.ikisi birlikte buyur gider.Allah verir bir kolayligini cnm.

Selam kızlarr. 23. haftam çok değişik geçiyor, bende de çok halsizlik var sürekli uyumak istiyorum ve 3 gündür de oğlum daaha az hareket ediyor :44:

Selayhuuusss canım nasıl geçti ayrıntılın

Selam tekrardan anneciklrr ..
Rabbime sukurler olsun bebegimin herseyi iyi cikti ,
Ama beni daha dogrusu bizi sinir ettiler bugun ..
1 de olan randevudan 5 de cikabildik ..
Once iki bucuk saat bekletip sabir tasimi catlattilar , bakacak olan doktor yogunlugundan dolayi bakamayinca baska bir doktor bakmak icin odaya aldi .. Okadar gerilmistimki saftirik bir hal aldim .. Olcumu yarida kesti o doktorda vardiye degisimimi ne varmis , saka gibi.. Bekleyin biradan kalbine falan bakacagiz simdilik gersey normal gozukuyor dedi
Sonra 1 saat daha bekledik .. Dusunun halimi kizlar ..
1 saat sonunda sukur muayeneye baska doktor devam etti..
Birde sabrimiz icin tesekkur ediyorlar .. Acil vakalar cikmis ..
Sevincimi bile yasatmadilar sinirden ..
Birde 4.5 yasinda oglum yanimda .. Yavrum sikintidan patladi ..

Bu arada kardesinin omuriligine bakilirken nesli tukenmis dinazorlara benzetti :)))))
Kaburga ve kemikleri gorunce :))hep birlikte gulustuk :))

Sukur rabbime bu kontrolude atlattim cok rahatladim ..
Elleri ayaklari izlemek ne guzel oluyor minnak insanciklari ..
Rabbim isteyen herkese versin ..

Guzel annecikler kontrolu olanlar sukur iyi haberlerle gelmisler ..
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah ..

Neharim ancak yazabildim :))) sukur rabbime hersey iyi dedi ler ...
Ayni yorgunluk bendede var kuzum ..
Hele aksamlari ramazan davulu gibi hissediyorum kendimi ..
Igne batirsan fosssss desip ucusarak inen balonda denebilir :))
Cok dolu hissediyorum gobusumu ...

Canoomm gozun aydin canim ..

canımmm gözün aydın, tüm olumsuzluklara rağmen oğluşundan iyi haberler almışsın çok sevindim. Bi köpek yavrusu der bi nesli tükenmiş dinazor der..acaba kendisi nasıldıııııı o tontiş yanaklarını ısır yerime minik delkanlınınnnnn

hadi gözün aydın canım çok şükür sende atlattın prensesin sağlığıyla gelir inş

gözün aydın canım günün biraz sıkıntılı geçmiş ama sonuç çok güzel rabbim sağlıla kucağımızada almayı nasip etsin

canimmmm hayirli olsun, kurabiye de gormus kardesini cok sevindim,!!
nedir bu sana da bana da bi zevkini yasatmadilar ayrintilimizin. bosver, varsin olsun, saglikli olsunlar da kuzucuklarimiz insallah dogduklarinda ope ope seyrederiz :)))

Selam kızlarr. 23. haftam çok değişik geçiyor, bende de çok halsizlik var sürekli uyumak istiyorum ve 3 gündür de oğlum daaha az hareket ediyor :44:

Selayhuuusss canım nasıl geçti ayrıntılın

canim ben de cok yorgun hissediyorum kendimi oysa ki enerjiniz cok yukselecek falan yaziyordu. canim ne bulasiklara dokunmak istiyor ne yemek yapmak hep yatayim istiyorum valla..

selayhus canımmm cok sevındım guzel sonuclarla gelmene ..bırz sınır olsanda olsun bebısın ıyıymıs yaaa butun snırın gecmıstırrr...buarada oglusunun benzetmesıne koptummm yerım onu ya maşallahh onaa

Allah razi olsun kizlar hepinizden..
Neharcim kendiside cirkin birseydi sipa adam oldu :)))

Oyle stress olmusumki online alisverisle sakinledim hehe :)))
H&m den hem ogluslara birsey hemde kendime hamilelik pantalonu aldim
Relax oldum simdi )))

Nehar sen kopekli kirmizi bir ust almistin ya aynindan bende ismarladim :)

iyi yapmışsın canımmmmm joe cool olan dimi ben de bayıldım onaaa Burdaki h&m de hamiş kıyafeti yok malesef

bu arad pantolona bayıldımmmmmm

"Bebek Nasıl Yapılır?" diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş:

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmıcam Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)

"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslında"
(Peter, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)

"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında)

Günaydın annişler ve melek yavruları nasılsınız ben iyiyim hala dünün etkisindeyim bana bu bir hafta gider sonra gene özlerim oğluşumu :)

bir dahaki çağrışında şeker yüklemesi olucakmış 50 gr şekerle gel aç karnına gel dedi :) hayırlısı olsun birşey çıkmaz inşallah:)

Selayhus sanada sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına ne güzel haberler aldık kendimde dahil dünden beri çok şükür

hayırlı sabahlar herkese ...gününüz aydın neşeniz bol olsun inş.
ay kıyamam :) hissediyorlar mı ne çoğu arkadaşım hep eli yüzündeydi dedi yüzünü göremezsem üzülürüm vallahi bakalım ne olacak :)
kızım hayalı ya teyzesi her defasında hem bacağı kapalı oluyor hemde yüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…