2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

6 aya çıkarılma durumundan bahsediyorsun değil mi? kabul edilmemiş hala 4 ay yani ama ekim ayında tekrar görüşülecekmişinnnşallah 6 aya çıkar da bebişlerimizin yanında daha uzun süre kalırız raporlar falan derken 9-10 aylık bırakmış oluruz bebişleri

canım senin de gözün aydın, biraz canını sıkmışlar senin ama şükür oğluşunu görmüşsün :)))

hadi gözün aydın canım çok şükür sende atlattın prensesin sağlığıyla gelir inş

sağol tatlım amin inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza...

canım dr ne zaman çağırdı seni, beni 3 hafta sonra çağırdı ama şeker yüklemesi yapıcaz demedi :44: :44:

günaydın haftaya salı için randevu aldım devlet hastanesinden gidince şeker yüklemesinide soracağım çünkü ben sormasam devletteki drların hiç bişey söyleyeceği yok.yani iyiki varsınız sizin sayenizde takip ediyorum .

Günaydın kızlar

Selayhus gözün aydın :)

Siyahinci benim özel hastane olmasına ragmen doktorum çok rahat hiçbirşeye gerek duymuyor sanırım, ben söylemesem hiçbişey istemiycek

günaydın anneciklerrr :) sabahları cok mutlu uyanıyorum artık bebeğimin tekmeleri bitmek bilmiyor bütün gün, öyle netki elimi koyuyorum biryerde toplanıyor şişiyor şişiyor pat diye vuruyor ;DD babasıda hissediyo artık günde en az bir kere avucuna vuruyor onunda hiihh cok tatlııı ))))

canım dün doktordaydım 4 hafta sonra gel dedi oda bayrama denk geliyor şimdi aradım sordum ayın biri gibi uygun dedi 24. haftada oluyormuş sanırım yükleme

canım dün doktordaydım 4 hafta sonra gel dedi oda bayrama denk geliyor şimdi aradım sordum ayın biri gibi uygun dedi 24. haftada oluyormuş sanırım yükleme
canım bende 31 temmuz a gün almayı düşündüm evlilik yıldönümümüz eşimle, kızımıza görürüz hem o gün dedik,
bende arıyayım bakayım dr ne dicek bana...

kesin bilmiyorum canım ama bildiğim kadarıyla kendi doktorun yapıyor...

evet canım bende öyle biliyorum çünkü aile hekimim beni uyardı doktorun atlarsa sen hatırlatırsın demişti demekki doktorumuz yapıyor

hadi bakalım hayırlısı evlilik yıldönümünde çok güzel bir hediye olur canım

olmaz mı canım üçümüz beraber kutlamış olucaz ne güzel :))),
darısı kucağımızda ki kutlamalara inşallah...

yine kimsecikler yok

midesinden şikayetçi olan varmı kızlar ?
sabah dehşet bi mide ağrısı ile uyandım ölüyorum sandım, yatakan kalkıp doğrulunca azalmaya başladı
normal bi ağrı değildi belliyi, yarım saat sonra bişeyim kalmadı. 1 ağustosa da randevumda ne yaparım ogüne kadar böyle sürerse

canım dun gece mıgdem cok fenaydı yanmasından duramadım süt ıctım ii geldı
agrı benımde oldu bıara cok feana hatta sırtıma vuruyordu aama sonra gectı 2 gune ıns gecer senınde

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor inş bir sıkıntı problem yoktur. yoğunluktan pek giremiyorum.

ve biz halen kızımıza bir isim bulamadık....ayın 17 sinde 2. doz tatanos aşım var. şimdilik herşey bizde yolunda gidiyor.

kızlarr nasılsınız bugun kontrolumuz vardı renklı ultrasomna gırdık çok şükür kızım ıyı 400gr 23cm olmuş baba bıraz zayııfmış gıbı geldı ben kılo almışım bır ayda 4 kılo almışım canım çok sıkıldı mide agrısına gelınce benımde agrı yanma vardı şurup verdı gaviscon sodayla sütte iyi gelir dedi

Kuzum06 gecmis olsun canim .. Insallah tekrarlamaz agrilar ..

Gecemavisy canim ismi bizde tam kesin diyem tam kesin bu isim diyemiyoruz .. Simdilik enes diye dusunuyoruz ama tam kesin bu olsun diyemedik ..
Artik yavas yavas kesinlestirmek gerrkiyor :))
Ben Yasin isminede sicak bakiyorum ..

Kiz olsaydi listemde berra , beyza , nisa vardi belki fikir olur :)

canım dun gece mıgdem cok fenaydı yanmasından duramadım süt ıctım ii geldı
agrı benımde oldu bıara cok feana hatta sırtıma vuruyordu aama sonra gectı 2 gune ıns gecer senınde

o bahsettiğiniz reflü sanırım.bende de oldu ama tam midemde değil.Boğazımın oralarda sanki bir taş dayanmış gibi zonklaya zonklaya ağrıdı.Dr.şurup verdi.Sizde dr.arayın da ilaç ismi versin.Feci bir ağrı uyutmuyor resmen.Yatarken daha fazla olurmuş bu yüzden yastığı da biraz yükseltmek gerekiyor.

Direk dalmisim :)))
Selam herkeslere ...
Trnaysgl gozun aydin canim seninde ..
Kilosuna takma bebisin zaten kesin net agirliklari degil bunlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…