Günaydın kızlar, herkez iyidir umarım, bu mübarek günlerde her bebeğimi hissettiğimde Allaha şükrediyorum bu güzel duyguyu tatdırdığı için Allah isteyen herkeze nasip etsın bizlerede sağlıklıkla, sorunsuz kolay doğumlar nasip etsin. Bu doğum izni çıktımı haberlerde görmedim bilgisi olan varmı?
canım senin de gözün aydın, biraz canını sıkmışlar senin ama şükür oğluşunu görmüşsün :)))Neharim ancak yazabildim :))) sukur rabbime hersey iyi dedi ler ...
Ayni yorgunluk bendede var kuzum ..
Hele aksamlari ramazan davulu gibi hissediyorum kendimi ..
Igne batirsan fosssss desip ucusarak inen balonda denebilir :))
Cok dolu hissediyorum gobusumu ...
Canoomm gozun aydin canim ..
hadi gözün aydın canım çok şükür sende atlattın prensesin sağlığıyla gelir inş
Günaydın annişler ve melek yavruları nasılsınız ben iyiyim hala dünün etkisindeyim bana bu bir hafta gider sonra gene özlerim oğluşumu :)
bir dahaki çağrışında şeker yüklemesi olucakmış 50 gr şekerle gel aç karnına gel dedi :) hayırlısı olsun birşey çıkmaz inşallah:)
Selayhus sanada sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına ne güzel haberler aldık kendimde dahil dünden beri çok şükür
canım senin de gözün aydın, biraz canını sıkmışlar senin ama şükür oğluşunu görmüşsün :)))
sağol tatlım amin inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza...
canım dr ne zaman çağırdı seni, beni 3 hafta sonra çağırdı ama şeker yüklemesi yapıcaz demedi :44: :44:
canım bende 31 temmuz a gün almayı düşündüm evlilik yıldönümümüz eşimle, kızımıza görürüz hem o gün dedik,canım dün doktordaydım 4 hafta sonra gel dedi oda bayrama denk geliyor şimdi aradım sordum ayın biri gibi uygun dedi 24. haftada oluyormuş sanırım yükleme
Herkese günaydın...
Sağlık ocaklarında şeker yüklemesi yapılıyor mu,bilgisi olan var mı?
kesin bilmiyorum canım ama bildiğim kadarıyla kendi doktorun yapıyor...
evet canım bende öyle biliyorum çünkü aile hekimim beni uyardı doktorun atlarsa sen hatırlatırsın demişti demekki doktorumuz yapıyor
hadi bakalım hayırlısı evlilik yıldönümünde çok güzel bir hediye olur canım
olmaz mı canım üçümüz beraber kutlamış olucaz ne güzel :))),
darısı kucağımızda ki kutlamalara inşallah...
yine kimsecikler yok
midesinden şikayetçi olan varmı kızlar ?
sabah dehşet bi mide ağrısı ile uyandım ölüyorum sandım, yatakan kalkıp doğrulunca azalmaya başladı
normal bi ağrı değildi belliyi, yarım saat sonra bişeyim kalmadı. 1 ağustosa da randevumda ne yaparım ogüne kadar böyle sürerse
yine kimsecikler yok
midesinden şikayetçi olan varmı kızlar ?
sabah dehşet bi mide ağrısı ile uyandım ölüyorum sandım, yatakan kalkıp doğrulunca azalmaya başladı
normal bi ağrı değildi belliyi, yarım saat sonra bişeyim kalmadı. 1 ağustosa da randevumda ne yaparım ogüne kadar böyle sürerse
canım dun gece mıgdem cok fenaydı yanmasından duramadım süt ıctım ii geldı
agrı benımde oldu bıara cok feana hatta sırtıma vuruyordu aama sonra gectı 2 gune ıns gecer senınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?