Kuzum06 gecmis olsun canim .. Insallah tekrarlamaz agrilar ..
Gecemavisy canim ismi bizde tam kesin diyem tam kesin bu isim diyemiyoruz .. Simdilik enes diye dusunuyoruz ama tam kesin bu olsun diyemedik ..
Artik yavas yavas kesinlestirmek gerrkiyor :))
Ben Yasin isminede sicak bakiyorum ..
Kiz olsaydi listemde berra , beyza , nisa vardi belki fikir olur :)
merhaba kasım anneleri bende yarın 20. haftalık oluyorum. yarın doktora gidicem ama sizede danışmak istedim içim içimi yedi sabahtan beri. 2 gundur aniden ellerim ve ayaklarım şişti.yüzüğüm ayakkabılarım olmuyor. dün işten eve gidince bacaklarım dikip yattım ama değişiklik olmadı. sabah işe gelınce işyeri hekımının yanına gittim tansiyonumu ölçtüler normaldi. ama benı korkuttu bu şişlikler iyi değil daha erken falan hemen tahlillerini yaptır dedi. sanırım preeklampsiden şüphelendi bu arada dahiliye doktoru kendisi. çok endişelendim. bende biliyorum daha erken ödem olması için siz benden hafta olarak öndesiniz sizede sormak istedim varmı böyle erkenden ödem sorunu yaşayan ama tansiyonu normal seyreden. ne yapmalıyım en azından yarına kadar içim rahatlasın.
Ben de 17-18 haftalıkken aşırı şişmiştim.Özellikle ayak bileklerim balon gibi oluyordu ve tansiyonumda normaldi.20.haftamda rapor almam gerekti ve evdeyken hiç şişmedim.Sanırım sürekli sandalye tepesinde oturmaktan kaynaklanıyor.Rapordan döndüğümden beri de eskisi gibi şişmiyorum. Dr. normal yaz geldi biz de şişiyoruz dedi zaten :)
merhaba kasım anneleri bende yarın 20. haftalık oluyorum. yarın doktora gidicem ama sizede danışmak istedim içim içimi yedi sabahtan beri. 2 gundur aniden ellerim ve ayaklarım şişti.yüzüğüm ayakkabılarım olmuyor. dün işten eve gidince bacaklarım dikip yattım ama değişiklik olmadı. sabah işe gelınce işyeri hekımının yanına gittim tansiyonumu ölçtüler normaldi. ama benı korkuttu bu şişlikler iyi değil daha erken falan hemen tahlillerini yaptır dedi. sanırım preeklampsiden şüphelendi bu arada dahiliye doktoru kendisi. çok endişelendim. bende biliyorum daha erken ödem olması için siz benden hafta olarak öndesiniz sizede sormak istedim varmı böyle erkenden ödem sorunu yaşayan ama tansiyonu normal seyreden. ne yapmalıyım en azından yarına kadar içim rahatlasın.
geçmiş olsun sağol cevap için haklısın ben de masa başı çalışıyorum yaz aylarında olmamızın da etkisi olabilir.burdakı doktor benı korkuttu. bir de hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum bir terslik olduğunu düşünmeye başlamıştım
Merhaba kızlar bende tuzu biraz fazlalaştırıyım hemen ayakşar şişiyor. Ya birde kalp çarpıntım var iki gündür yerinden çıkacak gibi oluyor sizde olan varmı bu arada haftaya cmrtesi kontrolum var şeker yüklemesi yapılacak ee ondan sonra bir tahlıl kalmıyormuş bayramda tatil sonrası iyice gün saymaya başlıyacağım aramızda kalsın hafşften başladı nasıl doğacak korkusu !
gecmıs olsn
bnde aynı sıkıntıyı 1 haftadr yasıyorum doktorum normal dedı sıcaklardan kaynaklanabılır dedı, bnde masa bası ısındeyım onunda tetıkledıgını dusunuyorum tabı, ama eve gıdıp dınlenınce sısılıkler gozle gorulur sekılde azalıyo
Merhaba kızlar bende tuzu biraz fazlalaştırıyım hemen ayakşar şişiyor. Ya birde kalp çarpıntım var iki gündür yerinden çıkacak gibi oluyor sizde olan varmı bu arada haftaya cmrtesi kontrolum var şeker yüklemesi yapılacak ee ondan sonra bir tahlıl kalmıyormuş bayramda tatil sonrası iyice gün saymaya başlıyacağım aramızda kalsın hafşften başladı nasıl doğacak korkusu !
selam arkadaslar.ben de bi şey sorcam.oruç tutuyor musunuz?ben ilk gün tuttum bugün de tutuyorum.cok kararsızım aslında.sizlerin düşünceleri nelerdir?
selam arkadaslar.ben de bi şey sorcam.oruç tutuyor musunuz?ben ilk gün tuttum bugün de tutuyorum.cok kararsızım aslında.sizlerin düşünceleri nelerdir?
oruç tutan bayanlar, içinizdeki canlıyı aç susuz bırakarak daha büyük günah işliyorsunuz. bu sıcakta, günler bu kadar uzunken sizlerin sık sık beslenmesi gerekirken yaptığınız gerçekten saçma(((
bnde tutum ılk uc gunu hatta ck rahat tuttum gecen senelere gore açlık veya susuzluk yasamadım ama temkınlı olmak adına hafta sonu doktora gıdıp yenıden bı muayne olcam bebekte bı gerıleme veya suyunda azalma olmusmu dıye...
selam kasım anneleri bu topiğe noldu böyle hergün düzenli takip ettiğim arada da selam yazdığım topikte in cin top oynuyo nerdesiniz kasım anneleri inş hepiniz iyisinizdir bebişlerinizle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?