2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın kızlar nasılsınız meleklerimiz nasıl??

size birşey sormak istiyorum acil cevap gelirse iyi olur eskişehirli olan varmı aramızda yada eskişehirde doktara giden ???

herkese hayırlı cumalar
Rabbim çocuklarımızı bağışlasın şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin
bizlere Allah korkusu olan, hayırlı, sağlıklı, sıhatli, mutlu, huzurlu, işi gücü rast giden, anne baba sevgisi olan, zeki, adaletli, merhametli, sağlam karakterli, aklı başında, kısmetli, güzel çocuklar nasip etsin.

tüm sevdiklerimize rabbim sağlık sıhat huzur ağız tadı versin
yuvamızı cocuklarımızı sevdiklerimizi kem gözlerden nazarlardan kötü niyetli kişilerden korusun
Aminn

aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim bebek isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.
zor hamilelik geçirenlere kolay hamilelikler,
bizlere de bundan sonrası için güç kuvvet ve sağlık sıhhat versin ki sağlıklı hayırlı evlatlar doğuralım kolaycacık inşallah.
Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
Hepimizi nazarlardan korusun inşallah

Aminnn Aminn
su mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah

kızlar ne kadar güzel dualardı bunlar aminnn aminnn diyorummm ve rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ....

Günaydın kızlar, ayrıntılı çekimimiz oldu çekim boyunca elini yüzüne götürmeyen kızım tam fotoğrafı çekilirken yüzünü kapadı :) neyse yine de gördük eşim halalarına benzetti ben ısrarla kendime hiç adil değil bu :) prensesesim sağlıklı bi yaramazlık yok şimdi ay sonunu bekliyoruz randevumuzu.

kızlar gunaydın hayırlı cumalar bu mubarek gunde ettıgımız dualarımız kabul olsun ınsallahh ..
bebeklerımızı saglıkla sıhhatle vaktınde zamanında kucagımıza almamız nasıp olsun...

günaydın hayırlı ramazanalr hayırlı cumalar Allah dualarınızı hayırlıysa kabul eylesin eğerki hayırlı değilse hayırlısına yönlendirsin inşllh.

Kızlar öncelikle hayırlı cumalar... bugün saat 14:30 da randevum var .1 aydr kontrole gitmiyorum içimde tedirginlik var.. benim için ne olur dua edin inşallah iyidir melegim.....

Kızlar öncelikle hayırlı cumalar... bugün saat 14:30 da randevum var .1 aydr kontrole gitmiyorum içimde tedirginlik var.. benim için ne olur dua edin inşallah iyidir melegim.....

uzun zaman olduğu için öyle hissediyorsundur içini ferah tut gelince de haber ver nasıl geçti olur mu?

kızlar bende bugün gidicem doktora ayrıntılı ultrasonumuz var
çok heyecanlıyım bebişlerde heyecanlı sanırım kıpır kıpırlar

bugün tetenoz iğnem de var
rhgam iğnem de var bugün kevgirim yani
yazık kocamda niyetli niyetli dolaşacak benımle Allah ona da güç versin inşallah

herşeye değer Rabbim sağlıkla sıhatle hayırlısıyla bebelerimize kavusmamızı nasip etsin

duanızı eksik etmeyın hayırlısıyla mutlu haberlerle gecırelım bu günü

hayırlı cumalar herkese bugün doktor konrolü olanlar güzel haberlerle gelir inş.....

canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah dualrımız seninle ve tüm annelerimizle içini ferah tut canım:)

merhaba kızlar. Ben 2 gün önce tetenoz aşımı yaptırdım. Aşı olduğum günün akşamından beri bebeğin oynamaları değişti. Sanki bi an boşluğa düşüyor gibi yada dönüyor gibi ama beni korkutuyo bu hareketler nedense huzursuz oldum,Bunu yaşayanlar varmı.Yarın kontroüm var sorucam dr inşallah kötü bisey yoktur.

merhaba annecikler öncelikle tetenoz aşısı aç tok farketmez hemşirede farketmez dedi yani yemeğinizi yiyip gidebilirsiniz,
geçmişi okudum sayfalar bitene kadar zor sabrettim, ben sizin kadar kibar uslublu olamayacağım kimse kuusra bakmasın ama bu illede oruç tutcam diye inat edenler kafayı yemiş başka açıklaması yok bebeğinize bişey olduğunda gelip burda ağlayıp bizide şişirmeyin sonra o koca kafalarınız almıyor işte almıyor Allah hadis indirmiş senin o küçük beynin alsın diye hamile loğusa emziren kadınlar oruçla mükellef değil kazasını sonra yapması lazım ama o durumlarda tutmasın diye sen daha neyin kafasını yaşıyosun ! yemin ederim ayar oldum okudukça ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…