2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
hanimlar, ultrasondan iyi haberle donduk. bebisi ve kesesini gorduk. hatta doktor kalp atisini da gosterdi :) 5 hafta+6 gunlukmus,regl tarihimle de uyumlu...insallah hep boyle iyi gider.
oyy ne guzell darısı bugun bana olsun ınsallahhhhhhhhhhh
KIZLAR az önce benden bi iki damla kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum nedenini bilen var mı eşimde bende buz kesildik bilen varsa lütfen cevap versin neden oldu acaba bebeğime bişey mi oldu

canım bendende geldı jel kullanıyorum kestı hemen

kızlar bilen varmı:44::44:

bnde surekli hapsururuyorum hamislikten mi gripmi oalcagim bilmiyorum enguzeli cnm sen
onlari kullanma bir su bardagi sicak suya bir kasik bal ve yarim limon sik sicak sicak ic iyi gelcekstir terletecek seni gunde 3 sefer falan ic zarari yok

bnde surekli hapsururuyorum hamislikten mi gripmi oalcagim bilmiyorum enguzeli cnm sen
onlari kullanma bir su bardagi sicak suya bir kasik bal ve yarim limon sik sicak sicak ic iyi gelcekstir terletecek seni gunde 3 sefer falan ic zarari yok

canım bence ilaç kullanma grip ilaçlada ilaçsızda 1 haftada geçiyor sonuçta

ateşim var ..zararlı diye biliyorum ateşin olması..
yoksa bende içmeyi istemiyorum ama bilemedim bekliim biraz daha düşmezse dr. arayyım..

Son düzenleme:
butun arkadaşlar yazmışlar aslında, bende yazmak istedim,ilk gebeliğini hüsranla sonuçlandıran neredeyse hayattan kopan biri olarak ben de... burda da çevrende de okumuşsundur görmüşsündür malesef günümüzde çok yaygın ilk gebeliğinmi bilmiyorum ama hava kirliğiği,radyasyon GDO lu besinler vs vs. tam değer olmasda 10 kadından 8i ne yükseldi düşük oranı.ben eylül 10 da düşük yaptım hiç sevmem zaten eylül ayını.ilk gebeliğimi duyduğumda eşim ben bütün aile sülale şölen havasına girmiştik ama malesef dibe vurduk.7.haftada dr.a gittiğimde kalp atışı yoktu 8.haftaya kadarda oluşmadı..sonrasında malum son küretaj.genel istememe rağmen lokal yapıldı........ben koptum belli bir süre hayattan.ama sonra düşündüm cennette bir meleğim vardı ve ona göre davranmalıydım.şimdi yine neyin ne olacağını bilmiyoruz hiçbirimiz.umarum bu dünyada evlatlarımızla imtihan edilmeyiz. Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.

ateşim var ..zararlı diye biliyorum ateşin olması..
yoksa bende içmeyi istemiyorum ama bilemedim bekliim biraz daha düşmezse dr. arayyım..

Canım benim doktorumun bana dediği biz gebelikde sadece annemizin ateşlenmesini istemeyiz dedi bence doktorununara eğer ateşliysen o sana daha sağlıklı bilgi veriri ve de için rahatlar

Bizimm kasim analari tembel cikti yahuuu
Yatiyonumu bu saate kadarrr
Biz kaldik
Bir bardak limonlu pekmezimizi ictik
Findik ceviz badem yedik
Ananasimizi yeduk bir dilim
Balli zeytinli sütlü kahvaltimizida ettik
Biz goz atalim kizlar gelmismi dedik

maşallah galetamızı:) yedik okadar aç aç oturuyoruz.

slm kızlar,şu ayın 25i niye gelmiyor yaa,anlamadığım şey dr 6 martta gittiğimde ultrasonda gördü ve daha 2-3 haftalıktı ve de 25inde gel kalp etışına bakalım dedi.ben bu işi anlamadım gitti kızlar yaa,daha 5 haftalıkken nasık duyulur kalp atışı.

offffffff,ben size bir itirafta bulunayım.bu topiğe yazıyorum ama kan tahlilinde 2-3 haftalık hamile olduğum yazısından başka bir belirti de yok sanki kendimi de hamile gibi hissetmiyorum zaten.ümidim de yoktu.25inde gittiğimde dr tekrar ultrasona baktığında inanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…