- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
cok begendım bende ıstıyorum.nasıl yapıcaz kı
hangisini begendi isen onun ustune tikla masa ustune kaydet daha sonra kullanici panelinden avatar degistir kismina gel
masa ustunden sectigin resmi bul ve kaydet bu kadar
günaydın..ben grip oldum yaabu minosetin plus olanı içilmiyodu dimi..diğeri içiliyodu..
oyy ne guzell darısı bugun bana olsun ınsallahhhhhhhhhhhhanimlar, ultrasondan iyi haberle donduk. bebisi ve kesesini gorduk. hatta doktor kalp atisini da gosterdi :) 5 hafta+6 gunlukmus,regl tarihimle de uyumlu...insallah hep boyle iyi gider.
KIZLAR az önce benden bi iki damla kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum nedenini bilen var mı eşimde bende buz kesildik bilen varsa lütfen cevap versin neden oldu acaba bebeğime bişey mi oldu
kızlar bilen varmı:44::44:
Günaydın Kasım anneleri ve minik fasülyeleri :)) çalışınca erkenden kalkıyorum ama bende geç kalkmak istiyorumhamileliği boyunca izin verilmeli kadınlara bol bol uyumalılar
bnde surekli hapsururuyorum hamislikten mi gripmi oalcagim bilmiyorum enguzeli cnm sen
onlari kullanma bir su bardagi sicak suya bir kasik bal ve yarim limon sik sicak sicak ic iyi gelcekstir terletecek seni gunde 3 sefer falan ic zarari yok
canım bence ilaç kullanma grip ilaçlada ilaçsızda 1 haftada geçiyor sonuçta
butun arkadaşlar yazmışlar aslında, bende yazmak istedim,ilk gebeliğini hüsranla sonuçlandıran neredeyse hayattan kopan biri olarak ben de... burda da çevrende de okumuşsundur görmüşsündür malesef günümüzde çok yaygın ilk gebeliğinmi bilmiyorum ama hava kirliğiği,radyasyon GDO lu besinler vs vs. tam değer olmasda 10 kadından 8i ne yükseldi düşük oranı.ben eylül 10 da düşük yaptım hiç sevmem zaten eylül ayını.ilk gebeliğimi duyduğumda eşim ben bütün aile sülale şölen havasına girmiştik ama malesef dibe vurduk.7.haftada dr.a gittiğimde kalp atışı yoktu 8.haftaya kadarda oluşmadı..sonrasında malum son küretaj.genel istememe rağmen lokal yapıldı........ben koptum belli bir süre hayattan.ama sonra düşündüm cennette bir meleğim vardı ve ona göre davranmalıydım.şimdi yine neyin ne olacağını bilmiyoruz hiçbirimiz.umarum bu dünyada evlatlarımızla imtihan edilmeyiz. Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.Sevgili arkadaşlar satırlarınızı okurken yine gözyaşlarımı tutamıyorum.beni bazılarınız hatırlar tabloya ilk ismini yazdıranlardan ve tablodan ilk ayrılan diyelim artık.gurbetgüzeline öyle hevesle yazdırmıştımki ismimi.ama yaşamamız gereken şeyler varmışki bugünde veda etmek için yanınızdayım.burası öyle güzel biyerki en yakınınıza söyleyemediğiniz şeyleri burda paylaşıyorsunuz.hani bi sınıf olurda sınıftaki bikişinin canı yansa herkesten önce bütün sınıf arkadaşlarını yanında bulur ya o kişi işte sizde o sınıf arkadaşlarımdınız benim ama neyazıktırki ben sınıftan ayrılıyorum artık rabbim hepinizden razı olsun.benim hikayem kısaca kandeğerlerim çok yükselmiyordu 13,38,90,bihaftasonra732,1049,ertesigün1490,4gün sonra yani bu cmrts 1970.kesebihafta önce6.4mm idi bu cmrts7mm olmuş sadece büyümeyen bir kesem(yolk sac da var) artmayan bir kan değerim var.doktorlar başından beri düşeceğini söylüyorlardı.hergün kahverengi lekelenmem var.çalışıyorum dışarda biranda vücudum buz kesiliyor ama ayrılmıyor kopmuyor benim oğlum(rüyalarımda hep tostombul bi erkek çocuğu görürdüm onun için oğlum diyorum)ayrılmadıkça vücudum sinyal veriyor.araf da kaldım.ama düşmedikçe hergün dahada tehlikeli bi hale geliyormuş.kollarım delikdeşik tetkiklerden
eğer cumaya kadar düşmezse doktorlar müdahale edeceklermiş.bazen kanama oluyor ama mercimek çıkmıyor işte yerinden.aslında itiraf edeyim korkuyorumda düşüktende müdahaledende ama canım rabbim böyle takdir ettiyse büyük ama bizim göremediğimiz lütuflar vardır muhakkak bu işin içinde.ben rabbime teslimim bakmayın gözyaşlarıma,nasıl olmamki o alemlerin rabbine kimbilir nehayırlar vardır bu takdirinde.velhasıl biz bu tombul oğlanı çok istemiştik eşimin spermlerinde ciddi bi hareketsizlik vardı ilaç kullanıyordu onun için duyunca havalara uçmuştuk.ama...beni tablodan çıkarabilirsin gurbetgüzeli rabbim sizi evlatlarınızdan güldürsün sizleri mercimeklerinizle imtihan etmesin inş.aslında ben eşimin yanında bile gözyaşı dökemedim hiç.ama burda tutamıyo işte insan kendini.bu arada hepiniz çok moral oldunuz ama özellikle gurbetgüzeli ve puffye bukadar pozitif olduğunuz için teşekkür ediyorum.çoook şükredin arkadaşlar çook o güzel mercimekleriniz için.neyse çıkayım artık yoksa hiç çıkamıycam karnım çok ağrıyor. rabbim yardımcınız olsun benide dualarınıza eklerseniz beni çok memnun edersiniz.allaha emanet olun............
ateşim var ..zararlı diye biliyorum ateşin olması..
yoksa bende içmeyi istemiyorum ama bilemedim bekliim biraz daha düşmezse dr. arayyım..
günaydın..ben grip oldum yaabu minosetin plus olanı içilmiyodu dimi..diğeri içiliyodu..
Bizimm kasim analari tembel cikti yahuuu
Yatiyonumu bu saate kadarrr
Biz kaldik
Bir bardak limonlu pekmezimizi ictik
Findik ceviz badem yedik
Ananasimizi yeduk bir dilim
Balli zeytinli sütlü kahvaltimizida ettik
Biz goz atalim kizlar gelmismi dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?